|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() żeby tylko nie skończyła jak facet w reklamie KitKata x]
|
|
#2072 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje polewane kubkiem z miski ![]() Ale od czego one Ci się zrobiły? Przecież nie przytyłaś ani nie urosłaś... Ja się zastanawiam, co mogę ze swoimi zrobić, czy w ogóle da się coś zrobić. Muszę się wgłębić w temat ![]() A jutro mam jazdę tylko, że się cholernie boję, bo jednak miałam tą dwumiesięczną przerwę i oczywiście ma padać, bo wiadomo: Justyna ma jazdę - musi lać Aa, Martyna, Ty chcesz w końcu tą płytę? Bo ja zamuliłam, a Ty nie odpowiadałaś, jak pisałam tu o tym ![]() Dobranoc ;* |
||||
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
12 h ![]() przesada, ale jutro się wyśpisz. ja mam Animal farm G.Orwella, ale wolno mi się to czyta, mimo że trudniejsze słówka są z tyłu w słowniczku (po ang. oczywiście wytłumaczone )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
czemu ja się właśnie rozbudziłam
![]() prosze mnie wygonic, bo znowu sie obudze o 12, a chce jutro otworzyć listonoszowi - liczę, że moze moj nail tek przyjdzie ![]() to chyba ten komputer mnie rozbudza ![]() Cytat:
![]() poza tym wypiłam Desperadosa/sy i jak już Olga mówiła, zachowywałam się jak Cassi ze Skinsow bylo mi wszystko jedno ![]() no zdarzyło mi się, ale nie specjalnie ed. apropo - Olga, zauważyłaś jak czasem takie 'pierdoły' nas łączą ?wyraz twarzy, zachowanie Cassie... data urodzin ![]() zrób żesz tą interpretacje astrologiczną! ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
![]() a Orwell też może być skomplikowany, to jednak polityczne książki, chyba że temat Ci nie lezy po prostu Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-14 o 00:26 |
||
|
|
|
#2075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to wiem już jak czytam to '/sy'. idę spać, dobranoc. ;* ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
![]() no, ciężko się czyta po angielsku.. ale tego Orwella na pewno dokończę, tylko najpierw muszę Tokarczuk o bębenkach doczytać. ![]() (tylko ostatnio mam mało czasu, bo prawie całe dnie spędzam z Tżtem )no, to dobranoc Bejboszki. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-14 o 00:32 |
||
|
|
|
#2076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko peelingami w gabinetach kosmetycznych, czy jakimiś innymi laserami może to tak jak z rowerem i samochodem - nie zapomina się |
||
|
|
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, sorry że się Wam wcinam w wątek (przysięgam, że nie czytałam tego co tam sobie piszecie na biało i wogóle nie podpatrywałąm waszych plotek
). Ale mam do was takie pytanie, bo przeszukałam już milion portali internetowych i w sumie nigdzie nie znalazłam odpowiedzi - jak w tym roku oceniana jest trudność matur? Znaczy zdaje sobie sprawę, że różne rzeczy są dla różnych ludzi trudne, ale tak ogólnie? Jestem z rocznika 2008 i za moich czasów wszyscy zgodnie orzekli, że np. matura z wosu była wyjątkowo trudna (i rzeczywiście kiepsko poszła). Jak jest w tym roku? Interesuje mnie gł. polski podstawowy i angielski rozszerzony? Pytam, bo wybieram się w tym roku na drugi kierunek i sąduję swoje szanse, a info o tym jak poszła matura tegoroczniakom dawałaby mi jakiś ogląd (po prostu odchodzę od zmysłów czy się dostanę Chyba rozumiecie...). Byłabym wdzięczna za wasze opinie. No i oczywiście powodzenia w rekrutacji |
|
|
|
#2078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() The devil and miss prym i tak czytałam co chwile nie rozumiejąc po pół strony Tokarczuk mama mi weźmie z biblioteki, już sobie zapisała nooo nieładnie, zająć się sobą, ale już ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
pisanie na biało to nie jakaś tam tajemnica, w końcu to internet, więc jakby ktoś chciał, by to było tajemnicą to by nie pisał na wątku tego. poza tym, to ogólnodostępne miejsce, każdy może wejść i czytać i pisać co chce ![]() no. postaram się odpowiedzieć z tego co zasłyszałam - dla większości polski podstawowy był łatwy - część pisemna, a czytanie - dziwne, trudne pytania do tekstu. myślę, że generalnie do najtrudniejszych matur to nie należało, zważając, że pisanie było na podstawie fragmentu... (zazwyczaj trzeba bylo wykorzystac takze wiedze dotyczaca tresci calej lektury)no a co do ang. R to już dziewczyny muszą się wypowiedzieć, które pisały
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-14 o 00:42 |
||
|
|
|
#2079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc wolałam dać do zrozumienia, że nie zamierzam ingerować w waszą więź![]() Dzięki za opinię o polskim |
|
|
|
|
#2080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko 3 klasa gimnazjum M. do dzisiaj tak mówi o mojej babci. Pani Babcia. ![]() Cytat:
![]() wyślij mi to koniecznie ! (a katki doszły do wszystkich? )Cytat:
ang R był znośny dzień dobry! jak widać nie pospałam, wstałam godzinę temu bo kocur przyszedł i zaczął znowu odwalać swoje rytuały poranne (wsadzanie pyska w moje ucho i warkotanie jak stary traktor i przygryzanie płatka ucha).ale chyba jeszcze sobie legnę na łóżko.. póki sama w domu jestem bo wróci mongolia to mi spać nie dadzą.
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej;* Poszłam wczoraj z myślą że wcześniej zasnę i jak mi się to udało to kolega dzwonił czy nie ide na piwo ![]() Dzisiaj jeszcze po prezent dla chrześnicy muszę pójśc i może fitness zaliczę Dawno nie byłam. Ok idę coś porobic, tylko jeszcze nie wiem co.![]() Miłego dnia;*
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2082 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
brawooo !Cytat:
Cytat:
. chociaż ja czasem też mam takie schizy,bo tak na mnie mówią , ale nie obchodzi mnie już to .![]() Cytat:
Jeżu skąd ja mam takie sny Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry ;** fajny weekend. o dziwo tylko jeden komar mnie ugryzł . no a wczoraj byłam nad morzem. myślałam że słoneczko będzie świecić i się opalę a tu du.pka. ale dobrze że nie padało. no. idę się ubrać ,bo niedługo muszę pojechać po tatę
|
|||||||||
|
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
hellllllo ;*
dopiero zczaiłam co i skąd zamawiacie ![]() mogę się dołączyć? zaraz nadrobię te 3 strony czytania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- do mnie doszła ![]() Martyna, ja nabijam wszystko na tą kasę podobno w systemie. wiesz.. monitorek dotykowy, obrazki małe kanapek itp. i czasami mi się wydaje, że mój palec jest już przyzwyczajony do tej gładkiej powierzchni monitora.pisałyście coś o spędzaniu czasu z TŻ.. ja ze swoim spędzam coraz mniej ![]() ciągle przesiaduje z przyjaciółkami, a on jakoś czasu nie ma dla mnie ![]() Dominika jak będziesz to się odezwij, napisałam do Ciebie na gg ![]()
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Hej;*
Nie cytuję, ale odniosę się mniej więcej do tego co pisałyście . Po pierwsze uważam, że jeżeli eSki czy nawet XeSki chcą wyrobić sobie mięśnie poprzez bieganie czy jeżdżenie rowerem to nie ma w tym nic złego. Gorzej gdy takie osoby gadają, że są "grube" itp., tego nie cierpię. Bo w większości przypadków jest to nieuzasadnione, przynajmniej takie sformułowanie i określenie samej siebie. Bo pomyślcie co byście o mnie pomyślały jakbym Wam marudziła, że jestem gruba, uznałybyście mnie za idiotkę trzeciego stopnia. A inaczej by brzmiało, jakbym powiedziała 'Chciałabym zadbać o siebie, wyrobić mięśnie, złapać kondycję itp.' no rozumiecie. Po dwa nienawidzę jak ktoś widać, że ma nadwagę, a jęczy, że jest 'Gruby'. Oczywiście nie mam nic przeciwko takim osobom, no ale proszę takim stękaniem nic się nie zdziała. Wiem, że ciężko wziąć się za siebie, ale czy ktoś musi wysłuchiwać tego. Twoja wola jaka chcesz być. [oczywiście nie mówię o osobach, które są chore itp.]. Wiadomo każda z Nas zmieniłaby coś w sobie, ale to jest normalne, że w 100% nie akceptujemy siebie. Ale najważniejsze, że chcemy walczyć z swoimi niedoskonałościami. A po trzecie wszystkie jesteśmy piękne i mądre, ot to cały morał mojego biadolenia. A co do rozstępów polecam kupno jakiś kremów, balsamów, pomaga Dzisiaj jadę zrobić zdjęcie, trzymajcie kciuki, żebym nie wyszła jak monstrum.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-14 o 10:57 |
|
|
|
#2085 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry;**
Pogoda u mnie beznadziejna ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19970779] brawooo !oferta wydaje się dobra. ale tak jak mówisz lepiej wszystko dokładnie sprawdź. a rodzice normalnie się zgodzili ? [/QUOTE] No coś tam marudzili, ale w końcu się zgodzili, ale pod warunkiem, że oferta sprawdzona itd
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Ola a będziesz miała do dyspozycji samochód? telefon? komputer?
z ciekawości pytam. A kiedy lecisz?
|
#2087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona już go kochała, ale on wolał inna ej bo to sie zaczyna robić poważne ![]() będzie łącznie ok 40 rzeczy
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa samochód raczej tak, komputer pewnie też, ale wezmę swojego lapka, a co do telefonu to nie wiem
![]() Ale za 150e tygodniowo to mi na telefon starczy spokojnie ![]() Jak do tej Irlandii to 5 lipca o 19.10
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też 5 wylatuje ![]() ja nie znam żadnych określeń mam, babć itp. ale napiszę Wam jak kolega do mnie mówił. Dzwonił do drzwi, mama otwiera i "Jest Eła?" na to mama "Nie ma" i już go nie było w sekundzie, wstydliwy był.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-14 o 11:40 |
|
|
|
|
#2090 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa, gdzie ?
|
#2091 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19970779]
wbijać się wbijać baby, na chama ! ![]() jeśli chodzi o polski to mam podobne wrażenia [/QUOTE] No to wbijam na chama ![]() Co do polskiego, to mam podobne wrażenie, angielskiego nie pisałam w ogóle, ale wspominałaś też o wosie. Moim zdaniem wos w tym roku był trudniejszy od tego rok wcześniej. Nie przykładałam się zbytnio do niego, więc nie poszedł mi dobrze, ale nawet osoby które się bardzo dużo uczyły mówiły, że był b. trudny. Cytat:
Nie, no mam przyjaciół, tyle że oni teraz chodzą do szkoły, a ja całymi dniami się nudzę (zresztą, podobnie jak wy, z tego co wcześniej czytałam) Ostatnio zauważyłam, ze brakuje mi tak po prostu obecności kogoś, żeby się do kogoś przytulić, poleżeć z nim... A tu nie ma! ![]() Cytat:
) powiedział że mam na kilka dni przestać... Ale jutro już zaczynam ! a poza tym... Właśnie z miasta wróciłam, byłam w sh, kupiłam dwie bluzki i portfel
|
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
czyli pewnie coś koło 700 zł ? Ja myślałam, ze lekko ponad 20 będzie. Pieniądze ode mnie przelane. Dzień ;*. Od rana siedzę na wątku "czy mogę być w ciąży". 13latka się tam odezwała.
|
#2093 |
|
Wtajemniczenie
|
Weronika, 13 latka
![]() Idę poszukać tego wątku
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
do siostry- usa.
![]() Cytat:
![]() no to dla Ciebie. Ja ostatnio ćwiczyłam na pośladki, ale na drugi dzień bolały mnie nogi poka. ![]() Weronika zapodaj linka. Ogólnie ludzie to mają pomysły w tego typu pytaniach.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-14 o 11:51 |
|
|
|
|
#2095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aż sie boje mieć tyle na koncie ![]() a Ty nie masz nic lepszego do roboty tylko siedzieć na takich wątkach? ![]() no, chyba że chciałaś sobie humor poprawić tą 13-latką
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na ile?
|
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poprawić humor ? To tragedia jest.TU ten wątek.
|
|
#2098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam też robić 100 brzuszków dziennie (oczywiście nie na raz ) ale tylko raz mi się udało zrobić 100;D a pokażę może jak wyschną Ja teraz czytam wątek: Podchody przez cegłę - świetnie się zapowiada
|
|
|
#2099 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.dokładnie ... a ja z siostrą zaczęłam robić ćwiczenia 8 min legs itp. . a biegać samej mi się nie chce,ogólnie wolę zimą biegać (wiem, wiem fajne mam wymówki ). Cytat:
. ja póki co nie mam kasy ;/. . gdy czytam niektóre wątki to tylko iść się pociąć.---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
coo?
![]() do końca września. ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.

problemy z tuszem. nawet kupiłam ostatnio, wlałam strzykawką do zbiorniczków, ale chyba zasechł stary, bo drukuje tylko na żółto 
A jeszcze jak bardzo kocham takie co mówią, że muszą przejść na dietę a 5 min później kupują pizze 

a pewnie w zimę się pojawiły. teraz im dłużej w krótkich, tym więcej zauważam.
tylko, że się cholernie boję, bo jednak miałam tą dwumiesięczną przerwę
i oczywiście ma padać, bo wiadomo: Justyna ma jazdę - musi lać 

data urodzin
)
Chyba rozumiecie...). Byłabym wdzięczna za wasze opinie. No i oczywiście powodzenia w rekrutacji

brawooo !
?