Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-14, 12:11   #2101
Weronika112
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Tragedia? dla kogo? chyba jedynie dla tego nienarodzonego dziecka.

Tragedia, ze dzieci rodzą dzieci, zamiast się lalkami bawić.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 12:16   #2102
effciaa16
Zakorzenienie

Szkoda słów na to.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 12:25   #2103
Weronika112
Zadomowienie

u was też taka pogoda do ?
Wolę upały jednak.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-14, 12:26   #2104
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
hellllllo ;*
dopiero zczaiłam co i skąd zamawiacie
mogę się dołączyć?
zaraz nadrobię te 3 strony czytania

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

do mnie doszła

Martyna, ja nabijam wszystko na tą kasę podobno w systemie. wiesz.. monitorek dotykowy, obrazki małe kanapek itp. i czasami mi się wydaje, że mój palec jest już przyzwyczajony do tej gładkiej powierzchni monitora.

pisałyście coś o spędzaniu czasu z TŻ..
ja ze swoim spędzam coraz mniej
ciągle przesiaduje z przyjaciółkami, a on jakoś czasu nie ma dla mnie

Dominika jak będziesz to się odezwij, napisałam do Ciebie na gg

przyszła kobieta biznesu

a co z tżtem sie dzieje?

Cytat:
no to super, no pewnie, że sama już sobie kupisz
ja też 5 wylatuje

ja nie znam żadnych określeń mam, babć itp. ale napiszę Wam jak kolega do mnie mówił. Dzwonił do drzwi, mama otwiera i "Jest Eła?" na to mama "Nie ma" i już go nie było w sekundzie, wstydliwy był.
eła od dziś tak do Ciebie mówię

i tak apropo to Ci zazdroszczę strasznie tego wyjazdu, zakupów i o będziesz miała super wakacje

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość

Dzień ;*.
Od rana siedzę na wątku "czy mogę być w ciąży".
13latka się tam odezwała.
ja już się nauczyłam nie oceniać ludzi po tym, ale co sądzę, to moje
nie wiem czemu się tak dzieje, że tak młode osoby tak się pchają w dorosłość. pewnie po prostu nie miał im kto być przykładem

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
Ja teraz czytam wątek: Podchody przez cegłę - świetnie się zapowiada

przyszedł nail tek, pan listonosz dziwnie się spojrzał na mnie czyżbym źle wyglądała?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 12:26   #2105
effciaa16
Zakorzenienie

u mnie zdecydowanie do d. 16 st.C. Ja co prawda upałów nie lubię, ale chcę żeby chociaż słoneczko świeciło.

Stary 2010-06-14, 12:30   #2106
expectation
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19973975].

a o czym to ? [/QUOTE]

jedna z wizazynek pytała inne co ma zrobic z facetem, bo przyslal jej cegle zapakowaną w gazetę wyborczej itd. potem ikonę i zaczeli pisac itd. i na razie nie wiem co dalej, bo jeszcze czytam ale się wkręciłam

link

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 12:31   #2107
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
eła od dziś tak do Ciebie mówię

i tak apropo to Ci zazdroszczę strasznie tego wyjazdu, zakupów i o będziesz miała super wakacje

przyszedł nail tek, pan listonosz dziwnie się spojrzał na mnie czyżbym źle wyglądała?
a możesz, możesz.
a wiesz poniekąd spełnią się moje marzenia, zawsze chciałam tam pojechać. A składa się tak, że mam tą szansę. Z drugiej zaś strony wyjazd był nieplanowany, a ja miałam już plany dot. wakacji. Tak bardzo chciałam pracować.

lakier zamawiałaś?

kurde po domach łażą świadkowie Jehowy. Nie lubię tego dlatego nie otwieram drzwi.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-14 o 12:32
Stary 2010-06-14, 13:20   #2108
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Tragedia, ze dzieci rodzą dzieci, zamiast się lalkami bawić.
racja. tragedia.

Cytat:
Wolę upały jednak.
taka nijaka. nie pada, nie świeci. ale może być

Cytat:
jedna z wizazynek pytała inne co ma zrobic z facetem, bo przyslal jej cegle zapakowaną w gazetę wyborczej itd. potem ikonę i zaczeli pisac itd. i na razie nie wiem co dalej, bo jeszcze czytam ale się wkręciłam

link
o jaa. zaczęłam czytać i też się wciągam . oryginalny pomysł.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 13:22   #2109
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
a możesz, możesz.
a wiesz poniekąd spełnią się moje marzenia, zawsze chciałam tam pojechać. A składa się tak, że mam tą szansę. Z drugiej zaś strony wyjazd był nieplanowany, a ja miałam już plany dot. wakacji. Tak bardzo chciałam pracować.

lakier zamawiałaś?

kurde po domach łażą świadkowie Jehowy. Nie lubię tego dlatego nie otwieram drzwi.

spełnij teraz swoje marzenia, bo może się okazać, że to jedyna taka szansa...
na pracę zawsze będzie czas i mimo, że nie zdobędziesz w te wakacje pieniędzy, to zrobisz coś, co zawsze chciałaś zrobić. nieplanowane wyjazdy są fajne (:

odżywkę

ja też nie lubię, u mnie nie chodzą raczej

4 seria skinsów mi się podoba
Stary 2010-06-14, 13:35   #2110
star15
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dzień dobry, neandertalczyk Was wita, tańczy i śpiewa, je, je

Cytat:
Napisane przez abraxas2871 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, sorry że się Wam wcinam w wątek (przysięgam, że nie czytałam tego co tam sobie piszecie na biało i wogóle nie podpatrywałąm waszych plotek).

Ale mam do was takie pytanie, bo przeszukałam już milion portali internetowych i w sumie nigdzie nie znalazłam odpowiedzi - jak w tym roku oceniana jest trudność matur? Znaczy zdaje sobie sprawę, że różne rzeczy są dla różnych ludzi trudne, ale tak ogólnie? Jestem z rocznika 2008 i za moich czasów wszyscy zgodnie orzekli, że np. matura z wosu była wyjątkowo trudna (i rzeczywiście kiepsko poszła). Jak jest w tym roku? Interesuje mnie gł. polski podstawowy i angielski rozszerzony?

Pytam, bo wybieram się w tym roku na drugi kierunek i sąduję swoje szanse, a info o tym jak poszła matura tegoroczniakom dawałaby mi jakiś ogląd (po prostu odchodzę od zmysłów czy się dostanę Chyba rozumiecie...). Byłabym wdzięczna za wasze opinie. No i oczywiście powodzenia w rekrutacji
to ja powiem ze swojego pkt. widzenia- dla mnie polski był średni, ani łatwy, ani trudny; wiele osób mówiło, że dość łatwy no ja osobiście uważam, że średni, myślę, że próbne mi lepiej poszły, ale się okaże (próbne miałam 80 i 83%)

angielski R za to całkiem łatwy dla osoby, która się przyłożyła

Cytat:
ha ha ha

The devil and miss prym niby rozumiałam, ale ciężko... czasem tak miałam, że z całego akapitu nic nie wynosiłam, bo i słówek niet i struktur gramatycznych niet i frejzali niet i tak czytałam co chwile nie rozumiejąc po pół strony

Tokarczuk mama mi weźmie z biblioteki, już sobie zapisała i Jodi P.

nooo nieładnie, zająć się sobą, ale już

no właśnie tutaj jakichś strasznie skomplikowanych struktur nie ma, o dziwo, wiele zdań zaczyna się od 'there is..' albo 'there are..' (tak btw, to jest lektura w Wlk Brytanii bodajże) jakoś daję radę, a widzę, że jednak takim czytaniem podnoszę sobie poziom języka.

no właśnie zamierzam dziś ładnie wysprzątałam i mogę się zrelaksować; czytam sobie Tokarczuk i lowe taki błogostan (zawsze po @ mam dobry humor )
no i hiszpański ciągnę twardo.
dziś Tżta niet

(a rodzice byli w weekend na campingu.. w ogóle to muszę z Tobą na gg porozmawiać..)

dobry wybór i jeszcze może Terakowską? też fajne.

Cytat:
Co do polskiego, to mam podobne wrażenie, angielskiego nie pisałam w ogóle, ale wspominałaś też o wosie. Moim zdaniem wos w tym roku był trudniejszy od tego rok wcześniej. Nie przykładałam się zbytnio do niego, więc nie poszedł mi dobrze, ale nawet osoby które się bardzo dużo uczyły mówiły, że był b. trudny.
to ja się wypowiem na temat tego wosu.
on nie był trudniejszy niż rok wcześniej, on był DZIWNY. dziwnie ułożony, jedno pytanie na abcd, podczas gdy każdy kto robił arkusze z wcześniejszych miał w pamięci schemat: najpierw kilka pytań na abcd, potem jakaś mapka, tabela, kilka na PRAWDA/FAŁSZ, a tu nic z tych rzeczy mnie bardzo wos zaskoczył. ale trudny nie był- jedyna część, jaka mi sprawiła trudność, to II część; wydaje mi się, że tam trudno będzie trafić w klucz.
a wypracowanie wymarzone naprawdę świetny temat nam się trafił (no, ale to oczywiście z mojego pkt widzenia wszystko, każdy ma prawo mieć inne zdanie)

ale ja tak mówię, a może się okazać, że wynik będzie zupełnie odwrotny do tego, czego oczekuję.

---

dziewczyny, wreszcie coś się ruszyło z pracą.
jadę jutro na strawberry fields jak to Karolina mówi 1,20zł za kobiałkę, w tamtym roku miałam 1,5zł.. no, ale trudno, ważne, że jest. i dzwonili do mnie z ohp, bo wypełniałam u nich ankietę, czy byłabym zainteresowana szkoleniami; przejdę się tam pojutrze i zorientuję, o co dokładnie cho, bo to z funduszu unijnego.
fajnie, w końcu
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 13:38   #2111
expectation
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
%)

to ja się wypowiem na temat tego wosu.
on nie był trudniejszy niż rok wcześniej, on był DZIWNY. dziwnie ułożony, jedno pytanie na abcd, podczas gdy każdy kto robił arkusze z wcześniejszych miał w pamięci schemat: najpierw kilka pytań na abcd, potem jakaś mapka, tabela, kilka na PRAWDA/FAŁSZ, a tu nic z tych rzeczy mnie bardzo wos zaskoczył. ale trudny nie był- jedyna część, jaka mi sprawiła trudność, to II część; wydaje mi się, że tam trudno będzie trafić w klucz.
a wypracowanie wymarzone naprawdę świetny temat nam się trafił (no, ale to oczywiście z mojego pkt widzenia wszystko, każdy ma prawo mieć inne zdanie)

ale ja tak mówię, a może się okazać, że wynik będzie zupełnie odwrotny do tego, czego oczekuję.
Co do wypracowania to się zgadzam. A reszta.. moim zdaniem lepiej mi poszła część II niż I (ale mówię tu o wosie podstawowym)

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 13:48   #2112
star15
Zakorzenienie

Aa, to się nie dogadałyśmy
Ja mówiłam o rozszerzonym.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:01   #2113
blue_apple
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19975698]

o jaa. zaczęłam czytać i też się wciągam . oryginalny pomysł.[/QUOTE]

faktycznie świetny ten wątek
polecam dziewczyny, przeczytajcie

Cytat:

no właśnie tutaj jakichś strasznie skomplikowanych struktur nie ma, o dziwo, wiele zdań zaczyna się od 'there is..' albo 'there are..' (tak btw, to jest lektura w Wlk Brytanii bodajże) jakoś daję radę, a widzę, że jednak takim czytaniem podnoszę sobie poziom języka.

no właśnie zamierzam dziś ładnie wysprzątałam i mogę się zrelaksować; czytam sobie Tokarczuk i lowe taki błogostan (zawsze po @ mam dobry humor )
no i hiszpański ciągnę twardo.
dziś Tżta niet

(a rodzice byli w weekend na campingu.. w ogóle to muszę z Tobą na gg porozmawiać..)

dobry wybór i jeszcze może Terakowską? też fajne.

---

jadę jutro na strawberry fields jak to Karolina mówi 1,20zł za kobiałkę, w tamtym roku miałam 1,5zł.. no, ale trudno, ważne, że jest. i dzwonili do mnie z ohp, bo wypełniałam u nich ankietę, czy byłabym zainteresowana szkoleniami; przejdę się tam pojutrze i zorientuję, o co dokładnie cho, bo to z funduszu unijnego.
fajnie, w końcu
no to jak lektura, to nie może być jakimś trudnym językiem
ja próbowałam tego Coelho czytać jakiś rok temu albo dwa. może dlatego nie rozumiałam.
lubię to uczucie gdy oglądam seriale bryt. i odnoszę wrażenie, że jestem bardziej oswojona z tym angielskim

aa ja znowu mam dziś taki dzień, jak zwykle, czyt. leże dalej twardo w łóżku, czytam wizaż, oglądam skinsów i tyle.

no pamiętam, że pojechali, mówiłaś. jak bede to dam znac, bo teraz to tak pół na pół, ogarnąć się muszę.

ooo, super z tym szkoleniem, zawsze to podnosi kwalifikacje
ja powinnam też się znowu do ohp przejść, oferty przejrzeć nowe.
a o truskawach też myślałam, ale tż mnie skrzyczał, że zwariowałam.. no trochę racji ma, ale...

no i po cichu liczę, że się do mnie skądś odezwą...
Stary 2010-06-14, 14:15   #2114
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

Dzień ;*.
Od rana siedzę na wątku "czy mogę być w ciąży".
13latka się tam odezwała.
ten wątek to może być prowokacja.. Nie czytałam go, ale często ktoś się nudzi i zakłada wątek "pocałowałam się z chłopakiem, czy mogę być w ciąży?"

Oglądałam dzisiaj "chłopca w pasiastej piżamie" polecam Wam

Teraz oglądam debatę z UW, ale jak na razie gadają o bzdurach, więc włączyłam sobie Wizaz
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:25   #2115
Riddim
Zadomowienie

Hej, hej!
Miałam wstać o 8, wstałam o 12 Poszłam sobie do łazienki, wykąpałam się i wędruję do kuchni, żeby zrobić herbatę a tam patrzę... pies mi się załatwił
Nie użyłam dziś jedwabiu i rzeczywiście jakieś suche włosy mam i szorstkie... Może też olejek rycynowy powinnam kupić
Wie któraś może czy w supermarketach da radę dostać żurawinę w jakiejkolwiek postaci? Sok, suszona, obojętnie.
Mam okazję jechać do pracy. Tylko... praktycznie już aż do końca września, nad morzem, z zakwaterowaniem itd. Mieszane uczucia mam.

Cytowania part 1
Cytat:
Wolę upały jednak.
Tak nijak jest - niby nie jest zimno, ale nie ma słoneczka, nieciekawie.

Cytat:

link
Fajny sposób na podryw Poczytam.
Stary 2010-06-14, 14:30   #2116
Konto usunięte

Cytat:
przeczytałam do końca. i powiem tylko jedno :niezłe jaja, naprawdę

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Mam okazję jechać do pracy. Tylko... praktycznie już aż do końca września, nad morzem, z zakwaterowaniem itd. Mieszane uczucia mam.
a gdzie Żbiku? i co miałabyś robić ?
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:31   #2117
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry, neandertalczyk Was wita, tańczy i śpiewa, je, je

fajnie, w końcu
Aaaa, jak ja kocham takie optymistyczne i wesołe powitania.

To świetnie, Żbiku.
Ja na truskawki się już nie załapię, ale u dziadka będą szukali później kogoś do ogórków, to się zgłoszę.

Cytat:

no to jak lektura, to nie może być jakimś trudnym językiem
ja próbowałam tego Coelho czytać jakiś rok temu albo dwa. może dlatego nie rozumiałam.
lubię to uczucie gdy oglądam seriale bryt. i odnoszę wrażenie, że jestem bardziej oswojona z tym angielskim
No to ja jestem następną, którą wciągnęło.
Jejku, już mi się podoba ten facet.

Coelho jeszcze w gimnazjum był moim guru, a teraz mam inny stosunek do jego książek. Przeładował je truizmami, same oczywistości. Książki niby piękne, mądre, ale każdy wie tak naprawdę, że życie może być piękne i bla, bla, bla...
Ale dla młodszych super, bratu polecę.

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Teraz oglądam debatę z UW, ale jak na razie gadają o bzdurach, więc włączyłam sobie Wizaz
Jak zaczynają się kłócić, to wtedy robi się ciekawie.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-14, 14:32   #2118
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Hej, hej!
Miałam wstać o 8, wstałam o 12 Poszłam sobie do łazienki, wykąpałam się i wędruję do kuchni, żeby zrobić herbatę a tam patrzę... pies mi się załatwił
Nie użyłam dziś jedwabiu i rzeczywiście jakieś suche włosy mam i szorstkie... Może też olejek rycynowy powinnam kupić
Wie któraś może czy w supermarketach da radę dostać żurawinę w jakiejkolwiek postaci? Sok, suszona, obojętnie.

Cytowania part 1

Tak nijak jest - niby nie jest zimno, ale nie ma słoneczka, nieciekawie.

Fajny sposób na podryw Poczytam.
A co to za praca???

Edytowane przez plesiunia
Czas edycji: 2010-06-14 o 14:33
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:41   #2119
Riddim
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19970779]
dobrze zrobiłaś wybierając a

[/QUOTE]
Tak czuję I mam bardzo dobry humor,nie wiem czy to właśnie za sprawą wczoraj, ale tak mi lekko i wiem, że mogę z czystym sumieniem pisać z panem T. ()

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Ewa samochód raczej tak, komputer pewnie też, ale wezmę swojego lapka, a co do telefonu to nie wiem
Ale za 150e tygodniowo to mi na telefon starczy spokojnie

Jak do tej Irlandii to 5 lipca o 19.10
Ooo jednak jedziesz? Kartkę poproszę Bardzo Cię podziwiam, że realizujesz takie wielkie cele.

Ewa, ale Ci zazdroszczę wyjazdu Moim marzeniem jest odwiedzenie usa, kanady, uk i szwecji. Może kiedyś Byłabym wdzięczna, gdybym dostała kartkę

Day by day :tyntyn:
Marta szukam Twojego posta o tej koszulce z pszczółkami i nie mogę znaleźć a widziałam, że dziewczyny Cię cytowały No, bo generalnie na dużym cycu takie koszulki z nadrukiem na całej koszulce od góry do dołu (chodzi mi o taki "pompowany" nadruk, gumowy, noo wiecie) nie wyglądają korzystnie. Mi się bardzo ta koszulka w sklepie podobała, ale przymierzyłam i to nie dla mnie
Stary 2010-06-14, 14:43   #2120
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

spełnij teraz swoje marzenia, bo może się okazać, że to jedyna taka szansa...
na pracę zawsze będzie czas i mimo, że nie zdobędziesz w te wakacje pieniędzy, to zrobisz coś, co zawsze chciałaś zrobić. nieplanowane wyjazdy są fajne (:

ja też nie lubię, u mnie nie chodzą raczej
wiesz, masz rację. Jak nie teraz to kiedy?! Jeszcze zdążę się napracować w swoim życiu.

u mnie też bardzo rzadko chodzą, nie było nikogo jakieś 2, 3 lata. W ogóle nie lubię również gdy cyganie chodzą, ogólnie boję się ich.

Cytat:
fajnie, w końcu
fajniee

no i zdjęcia nie zrobiłam, fotografa nie było, a jego żona nie wie kiedy wróci. Do innego nie szłam bo do tego mam zaufanie i on ogólnie jest dość obeznany. Jutro pojadę.
i się wkurzyłam wchodząc do nyski Baba za mną komentowała młodzież, która normalnie wchodziła do autobusu 'Jeszcze się w szkole nie nasiedzieli?!' co za baba. Jezuu dla niej też miejsca starczyło, a miała jakieś 30 lat. Niecenzuralne słowa mi się od razu cisnęły na usta. Czepiają się o byle g.

Czas edycji: 2010-06-14 o 14:44
Stary 2010-06-14, 14:44   #2121
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Jak zaczynają się kłócić, to wtedy robi się ciekawie.
Korwin Mikke robi cały czas szum wokół siebie...
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:46   #2122
Riddim
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19977411]
a gdzie Żbiku? i co miałabyś robić ?[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
A co to za praca???
W Juracie, Kamila daleko masz?
Jako kelnerka i pomoc w prowadzeniu restauracji. Bardzo fajnie, bo podobno druga pensja się zbiera z samych napiwków i zakwaterowanie i nad morzem, ahhh Ale z drugiej strony to 3 miesiące za domem, nie miałabym jak kontrolować sytuacji z rekrutacją, trochę kasy musiałabym wziąć ze sobą a teraz wiadomo, opłaty rekrutacyjne więc to duże obciążenie finansowe.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Ano - ja go miałam za człowieka... radosnego z utopijnymi wizjami, ale kiedy przeczytałam o tym, że jest za karą śmierci i po części popiera samobójców to coś chyba jest nie tak
Stary 2010-06-14, 14:50   #2123
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Ewa, ale Ci zazdroszczę wyjazdu Moim marzeniem jest odwiedzenie usa, kanady, uk i szwecji. Może kiedyś Byłabym wdzięczna, gdybym dostała kartkę
Ja to bym chciała zwiedzić : Chorwację, Francję, Hiszpanię, Włochy, Grecję,Karaiby[np. Jamajkę], Hawaje, Chiny, Japonię i wiele wiele innych.
jasne wyślij/cie mi swój/oje adres/y! ja z przyjemnością wyślę. ;*

Korwin Mike jak tak mało reprezentacyjną osobą, że nie wyobrażam sobie żeby on został prezydentem. Jak dla mnie to ten facet ma jakiś problem ze sobą. Gdy go słucham to czasami nóż w kieszeni mi się otwiera. Z drugiej strony nie chcę, żeby prezydentem został Kaczyński czy Komorowski. A Wy na kogo głosujecie?

Czas edycji: 2010-06-14 o 14:53
Stary 2010-06-14, 14:51   #2124
Riddim
Zadomowienie

Jak mogłam zapomnieć o Jamajce
Zaraz wyślę adres
Stary 2010-06-14, 14:52   #2125
Konto usunięte

Cytat:
W Juracie, Kamila daleko masz?
Jako kelnerka i pomoc w prowadzeniu restauracji. Bardzo fajnie, bo podobno druga pensja się zbiera z samych napiwków i zakwaterowanie i nad morzem, ahhh Ale z drugiej strony to 3 miesiące za domem, nie miałabym jak kontrolować sytuacji z rekrutacją, trochę kasy musiałabym wziąć ze sobą a teraz wiadomo, opłaty rekrutacyjne więc to duże obciążenie finansowe.

-
bliżej to już ma Martyna z Gdyni . ale jak byś tam pracowała to może bym Cię odwiedziła . no właśnie ta rekrutacja. hmm. ale z drugiej strony zarobisz kaskę i w ogóle.
Stary 2010-06-14, 14:54   #2126
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
coś koło tego pewnie
aż sie boje mieć tyle na koncie
na koncie masz już na pewno kaskę ode mnie
godzinę temu wpłaciłam
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:58   #2127
Riddim
Zadomowienie

Cytat:

Korwin Mike jak tak mało reprezentacyjną osobą, że nie wyobrażam sobie żeby on został prezydentem. Jak dla mnie to ten facet ma jakiś problem ze sobą. Gdy go słucham to czasami nóż w kieszeni mi się otwiera. Z drugiej strony nie chcę, żeby prezydentem został Kaczyński czy Komorowski. A Wy na kogo głosujecie?
Zgadza się, nie widzi mi się prezydent z kolorową muchą, ale to już nawet nie chodzi o wygląd. On chyba lubi budzić kontrowersje. Smutne jest to, że dużo młodzieży na niego zagłosuje, bo jest za legalizacją... Szkoda tylko, że wybierają sobie z tego co mówią politycy tylko to, co dla nich wygodne.
Swoją drogą nawet bez legalizacji ludzie, którzy chcą palić, palić będą. I ja myślę, że skoro marihuana jest nielegalna to zarówno papierosy jak i alkohol powinny być nielegalne/bardzo ograniczone
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19977965]bliżej to już ma Martyna z Gdyni . ale jak byś tam pracowała to może bym Cię odwiedziła . no właśnie ta rekrutacja. hmm. ale z drugiej strony zarobisz kaskę i w ogóle.[/QUOTE]
najpóźniej w sierpniu się widzimy, prawda?
Muszę obgadać sprawę z rodzicami, brat się ucieszył jak się dowiedział, że jest opcja, że wyjadę
Stary 2010-06-14, 15:00   #2128
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Ewa, ale Ci zazdroszczę wyjazdu
I ja.

Cytat:
i się wkurzyłam wchodząc do nyski Baba za mną komentowała młodzież, która normalnie wchodziła do autobusu 'Jeszcze się w szkole nie nasiedzieli?!' co za baba. Jezuu dla niej też miejsca starczyło, a miała jakieś 30 lat. Niecenzuralne słowa mi się od razu cisnęły na usta. Czepiają się o byle g.
30 i już takie narzekanie ?
A ja myślałam, że to tylko ludzie starsi są czepialscy, bo nie lubią swojej starości. :P

Cytat:
Kontrowersyjna kreatura.
Feministki pewnie najchętniej by go rozszarpały za jego poglądy o roli kobiety. I w ogóle wiele innych osób też by się pewnie znalazło.

Mnie się ta kampania coraz bardziej nie podoba. Komorowskiego to już wszędzie pełno - wchodzę na Onet - on i jego drzewo genealogiczne, doskonałe geny, no niemalże błękitna krew, (ciekawe ile im zapłacili za reklamę), a nawet w skrzynce na listy - Komorowski.

Ani Kaczyński, ani Komorowski, ani Napieralski nie umieją angielskiego.

Ja nie mam swojego kandydata.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-14, 15:04   #2129
Riddim
Zadomowienie

Ja tak samo - nie mam pojęcia na kogo głosować, bo nikt szału nie robi. Poczytałam wczoraj o sztuczkach wyborczych Pana Kaczyńskiego, tj. sposobach manipulacji, ale jednocześnie o tym, że Komorowski nie zna nawet obowiązków prezydenta.. A Napieralskiego czemu mam nie lubić, bo jeszcze nie wiem? :d
Stary 2010-06-14, 15:07   #2130
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się, nie widzi mi się prezydent z kolorową muchą, ale to już nawet nie chodzi o wygląd. On chyba lubi budzić kontrowersje. Smutne jest to, że dużo młodzieży na niego zagłosuje, bo jest za legalizacją... Szkoda tylko, że wybierają sobie z tego co mówią politycy tylko to, co dla nich wygodne.
Swoją drogą nawet bez legalizacji ludzie, którzy chcą palić, palić będą. I ja myślę, że skoro marihuana jest nielegalna to zarówno papierosy jak i alkohol powinny być nielegalne/bardzo ograniczone
Dla mnie wygląd to drugorzędna sprawa, ale w jego przypadku to właśnie wygląd mnie odstrasza. W ogóle mam wrażenie, że każda jego wypowiedź jest jakaś 'wulgarna'. On chyba nie wie jakie są u Nas realia.Ja rozumiem, że można się wyróżniać, mieć różne pomysły, ale można to przekazać w cywilizowany sposób. A widziałyście jego kampanie reklamową? Ja rozumiem, że idzie minimalistycznie po jak najmniejszych kosztach, ale jego kampania odstrasza a nie zachęca.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości