|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Tragedia, ze dzieci rodzą dzieci, zamiast się lalkami bawić.
|
#2103 |
|
Zadomowienie
|
u was też taka pogoda do
Wolę upały jednak.
|
#2104 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z tżtem sie dzieje? Cytat:
![]() i tak apropo to Ci zazdroszczę strasznie tego wyjazdu, zakupów i o będziesz miała super wakacje ![]() Cytat:
![]() nie wiem czemu się tak dzieje, że tak młode osoby tak się pchają w dorosłość. pewnie po prostu nie miał im kto być przykładem ![]() Cytat:
![]() przyszedł nail tek, pan listonosz dziwnie się spojrzał na mnie czyżbym źle wyglądała?
|
||||
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie zdecydowanie do d. 16 st.C. Ja co prawda upałów nie lubię, ale chcę żeby chociaż słoneczko świeciło.
|
#2106 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19973975]
.a o czym to ? [/QUOTE]jedna z wizazynek pytała inne co ma zrobic z facetem, bo przyslal jej cegle zapakowaną w gazetę wyborczej itd. potem ikonę i zaczeli pisac itd. i na razie nie wiem co dalej, bo jeszcze czytam ale się wkręciłam![]() ![]() ![]() link
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możesz, możesz. a wiesz poniekąd spełnią się moje marzenia, zawsze chciałam tam pojechać. A składa się tak, że mam tą szansę. Z drugiej zaś strony wyjazd był nieplanowany, a ja miałam już plany dot. wakacji. Tak bardzo chciałam pracować. ![]() lakier zamawiałaś? ![]() kurde po domach łażą świadkowie Jehowy. Nie lubię tego dlatego nie otwieram drzwi.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-14 o 12:32 |
|
|
|
|
#2108 | |
|
Konto usunięte
|
racja. tragedia.
taka nijaka. nie pada, nie świeci. ale może być ![]() Cytat:
. oryginalny pomysł.
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spełnij teraz swoje marzenia, bo może się okazać, że to jedyna taka szansa... na pracę zawsze będzie czas i mimo, że nie zdobędziesz w te wakacje pieniędzy, to zrobisz coś, co zawsze chciałaś zrobić. nieplanowane wyjazdy są fajne (: odżywkę ja też nie lubię, u mnie nie chodzą raczej ![]() 4 seria skinsów mi się podoba
|
|
|
|
|
#2110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzień dobry, neandertalczyk Was wita, tańczy i śpiewa, je, je ![]() Cytat:
no ja osobiście uważam, że średni, myślę, że próbne mi lepiej poszły, ale się okaże (próbne miałam 80 i 83%)angielski R za to całkiem łatwy dla osoby, która się przyłożyła Cytat:
![]() no właśnie tutaj jakichś strasznie skomplikowanych struktur nie ma, o dziwo, wiele zdań zaczyna się od 'there is..' albo 'there are..' (tak btw, to jest lektura w Wlk Brytanii bodajże) jakoś daję radę, a widzę, że jednak takim czytaniem podnoszę sobie poziom języka. no właśnie zamierzam dziś ładnie wysprzątałam i mogę się zrelaksować; czytam sobie Tokarczuk i lowe taki błogostan (zawsze po @ mam dobry humor )no i hiszpański ciągnę twardo. dziś Tżta niet ![]() (a rodzice byli w weekend na campingu.. w ogóle to muszę z Tobą na gg porozmawiać..) ![]() dobry wybór i jeszcze może Terakowską? też fajne. ![]() Cytat:
on nie był trudniejszy niż rok wcześniej, on był DZIWNY. dziwnie ułożony, jedno pytanie na abcd, podczas gdy każdy kto robił arkusze z wcześniejszych miał w pamięci schemat: najpierw kilka pytań na abcd, potem jakaś mapka, tabela, kilka na PRAWDA/FAŁSZ, a tu nic z tych rzeczy mnie bardzo wos zaskoczył. ale trudny nie był- jedyna część, jaka mi sprawiła trudność, to II część; wydaje mi się, że tam trudno będzie trafić w klucz. ![]() a wypracowanie wymarzone naprawdę świetny temat nam się trafił (no, ale to oczywiście z mojego pkt widzenia wszystko, każdy ma prawo mieć inne zdanie)ale ja tak mówię, a może się okazać, że wynik będzie zupełnie odwrotny do tego, czego oczekuję. ![]() --- dziewczyny, wreszcie coś się ruszyło z pracą. jadę jutro na strawberry fields jak to Karolina mówi 1,20zł za kobiałkę, w tamtym roku miałam 1,5zł.. no, ale trudno, ważne, że jest. i dzwonili do mnie z ohp, bo wypełniałam u nich ankietę, czy byłabym zainteresowana szkoleniami; przejdę się tam pojutrze i zorientuję, o co dokładnie cho, bo to z funduszu unijnego.fajnie, w końcu
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#2111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Aa, to się nie dogadałyśmy
![]() Ja mówiłam o rozszerzonym.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19975698]
o jaa. zaczęłam czytać i też się wciągam . oryginalny pomysł.[/QUOTE]faktycznie świetny ten wątek ![]() polecam dziewczyny, przeczytajcie Cytat:
![]() ja próbowałam tego Coelho czytać jakiś rok temu albo dwa. może dlatego nie rozumiałam. lubię to uczucie gdy oglądam seriale bryt. i odnoszę wrażenie, że jestem bardziej oswojona z tym angielskim ![]() aa ja znowu mam dziś taki dzień, jak zwykle, czyt. leże dalej twardo w łóżku, czytam wizaż, oglądam skinsów i tyle. ![]() no pamiętam, że pojechali, mówiłaś. jak bede to dam znac, bo teraz to tak pół na pół, ogarnąć się muszę. ooo, super z tym szkoleniem, zawsze to podnosi kwalifikacje ja powinnam też się znowu do ohp przejść, oferty przejrzeć nowe. a o truskawach też myślałam, ale tż mnie skrzyczał, że zwariowałam.. no trochę racji ma, ale... ![]() no i po cichu liczę, że się do mnie skądś odezwą...
|
|
|
|
|
#2114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oglądałam dzisiaj "chłopca w pasiastej piżamie" polecam Wam Teraz oglądam debatę z UW, ale jak na razie gadają o bzdurach, więc włączyłam sobie Wizaz
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej!
Miałam wstać o 8, wstałam o 12 Poszłam sobie do łazienki, wykąpałam się i wędruję do kuchni, żeby zrobić herbatę a tam patrzę... pies mi się załatwił Nie użyłam dziś jedwabiu i rzeczywiście jakieś suche włosy mam i szorstkie... Może też olejek rycynowy powinnam kupić ![]() Wie któraś może czy w supermarketach da radę dostać żurawinę w jakiejkolwiek postaci? Sok, suszona, obojętnie. Mam okazję jechać do pracy. Tylko... praktycznie już aż do końca września, nad morzem, z zakwaterowaniem itd. Mieszane uczucia mam. Cytowania part 1 Tak nijak jest - niby nie jest zimno, ale nie ma słoneczka, nieciekawie. Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 | |
|
Konto usunięte
|
przeczytałam do końca. i powiem tylko jedno :niezłe jaja, naprawdę
Cytat:
i co miałabyś robić ?
|
|
|
|
|
#2117 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To świetnie, Żbiku. ![]() Ja na truskawki się już nie załapię, ale u dziadka będą szukali później kogoś do ogórków, to się zgłoszę. Cytat:
![]() Jejku, już mi się podoba ten facet. Coelho jeszcze w gimnazjum był moim guru, a teraz mam inny stosunek do jego książek. Przeładował je truizmami, same oczywistości. Książki niby piękne, mądre, ale każdy wie tak naprawdę, że życie może być piękne i bla, bla, bla... Ale dla młodszych super, bratu polecę. ![]() Cytat:
|
|
#2118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-14 o 14:33 |
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19970779]
dobrze zrobiłaś wybierając a [/QUOTE] Tak czuję I mam bardzo dobry humor,nie wiem czy to właśnie za sprawą wczoraj, ale tak mi lekko i wiem, że mogę z czystym sumieniem pisać z panem T. ( ) Cytat:
Ewa, ale Ci zazdroszczę wyjazdu Moim marzeniem jest odwiedzenie usa, kanady, uk i szwecji. Może kiedyś Byłabym wdzięczna, gdybym dostała kartkę Day by day :tyntyn: Marta szukam Twojego posta o tej koszulce z pszczółkami i nie mogę znaleźć a widziałam, że dziewczyny Cię cytowały No, bo generalnie na dużym cycu takie koszulki z nadrukiem na całej koszulce od góry do dołu (chodzi mi o taki "pompowany" nadruk, gumowy, noo wiecie) nie wyglądają korzystnie. Mi się bardzo ta koszulka w sklepie podobała, ale przymierzyłam i to nie dla mnie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też bardzo rzadko chodzą, nie było nikogo jakieś 2, 3 lata. W ogóle nie lubię również gdy cyganie chodzą, ogólnie boję się ich. ![]() Cytat:
![]() no i zdjęcia nie zrobiłam, fotografa nie było, a jego żona nie wie kiedy wróci. Do innego nie szłam bo do tego mam zaufanie i on ogólnie jest dość obeznany. Jutro pojadę. i się wkurzyłam wchodząc do nyski Baba za mną komentowała młodzież, która normalnie wchodziła do autobusu 'Jeszcze się w szkole nie nasiedzieli?!' co za baba. Jezuu dla niej też miejsca starczyło, a miała jakieś 30 lat. Niecenzuralne słowa mi się od razu cisnęły na usta. Czepiają się o byle g.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-14 o 14:44 |
||
|
|
|
#2121 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19977411]
a gdzie Żbiku? i co miałabyś robić ? [/QUOTE]W Juracie, Kamila daleko masz? ![]() Jako kelnerka i pomoc w prowadzeniu restauracji. Bardzo fajnie, bo podobno druga pensja się zbiera z samych napiwków i zakwaterowanie i nad morzem, ahhh Ale z drugiej strony to 3 miesiące za domem, nie miałabym jak kontrolować sytuacji z rekrutacją, trochę kasy musiałabym wziąć ze sobą a teraz wiadomo, opłaty rekrutacyjne więc to duże obciążenie finansowe.---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Ano - ja go miałam za człowieka... radosnego
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne wyślij/cie mi swój/oje adres/y! ja z przyjemnością wyślę. ;* Korwin Mike jak tak mało reprezentacyjną osobą, że nie wyobrażam sobie żeby on został prezydentem. Jak dla mnie to ten facet ma jakiś problem ze sobą. Gdy go słucham to czasami nóż w kieszeni mi się otwiera. Z drugiej strony nie chcę, żeby prezydentem został Kaczyński czy Komorowski. A Wy na kogo głosujecie?
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-14 o 14:53 |
|
|
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
Jak mogłam zapomnieć o Jamajce
![]() Zaraz wyślę adres
|
|
|
|
#2125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. ale jak byś tam pracowała to może bym Cię odwiedziła . no właśnie ta rekrutacja. hmm. ale z drugiej strony zarobisz kaskę i w ogóle.
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
na koncie masz już na pewno kaskę ode mnie
![]() godzinę temu wpłaciłam
|
#2127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą nawet bez legalizacji ludzie, którzy chcą palić, palić będą. I ja myślę, że skoro marihuana jest nielegalna to zarówno papierosy jak i alkohol powinny być nielegalne/bardzo ograniczone [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19977965]bliżej to już ma Martyna z Gdyni . ale jak byś tam pracowała to może bym Cię odwiedziła . no właśnie ta rekrutacja. hmm. ale z drugiej strony zarobisz kaskę i w ogóle.[/QUOTE] najpóźniej w sierpniu się widzimy, prawda? ![]() Muszę obgadać sprawę z rodzicami, brat się ucieszył jak się dowiedział, że jest opcja, że wyjadę |
|
|
|
|
#2128 | |
|
Zadomowienie
|
I ja.
Cytat:
A ja myślałam, że to tylko ludzie starsi są czepialscy, bo nie lubią swojej starości. :P Kontrowersyjna kreatura. Feministki pewnie najchętniej by go rozszarpały za jego poglądy o roli kobiety. I w ogóle wiele innych osób też by się pewnie znalazło. Mnie się ta kampania coraz bardziej nie podoba. Komorowskiego to już wszędzie pełno - wchodzę na Onet - on i jego drzewo genealogiczne, doskonałe geny, no niemalże błękitna krew, (ciekawe ile im zapłacili za reklamę), a nawet w skrzynce na listy - Komorowski. Ani Kaczyński, ani Komorowski, ani Napieralski nie umieją angielskiego. Ja nie mam swojego kandydata.
|
|
#2129 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak samo - nie mam pojęcia na kogo głosować, bo nikt szału nie robi. Poczytałam wczoraj o sztuczkach wyborczych Pana Kaczyńskiego, tj. sposobach manipulacji, ale jednocześnie o tym, że Komorowski nie zna nawet obowiązków prezydenta.. A Napieralskiego czemu mam nie lubić, bo jeszcze nie wiem? :d
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

. oryginalny pomysł.
).
mnie bardzo wos zaskoczył. ale trudny nie był- jedyna część, jaka mi sprawiła trudność, to II część; wydaje mi się, że tam trudno będzie trafić w klucz.

Baba za mną komentowała młodzież, która normalnie wchodziła do autobusu 'Jeszcze się w szkole nie nasiedzieli?!' co za baba. Jezuu dla niej też miejsca starczyło, a miała jakieś 30 lat. Niecenzuralne słowa mi się od razu cisnęły na usta. Czepiają się o byle g.