OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice cz. 19 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 08:25   #2401
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

madzius oby dobrze bylo - no ja nie wiem jak facet moze nie doceniac takiej cudownej dziewczyny jak ty - naprawde nie wyobrazam sobie, zeby mozna bylo sie z toba poklocic
Stary 2010-06-15, 08:30   #2402
nvmd
BAN stały

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
skimos, crozee i nvmd powodzenia i oczywiście trzymam
strasznie jestem senna
idę nadrabiać

DZIĘKUJĘ PIĘKNIE! Mam wielką nadzieję, że mi się uda
nvmd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:41   #2403
_Remedios
Zadomowienie

hejo...

nigdy Was nie naddrobie...
mam już mojego cudnego własnego komputerka, ale pan od internetu nie przyjechał jeszcze

buziaki
Stary 2010-06-15, 08:50   #2404
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć Kochane
Cytat:
Napisane przez nvmd Pokaż wiadomość
Madziu uwierz, że miałam tak samo.
Ale z czasem, przy pracy w tym kierunku idzie się w miarę opanować.
Taki temperament
to mam nadzieje,że zapanuje nad tym bo bardzo utrudnia mi to życie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
właśnie że NIE MUSISZ ! To nic nie daje prześpij się z tym i zobaczysz że jak będziesz dla TŻ taka słodka jak dla nas to wszystko się poprawi a i on cudownie znajdzie czas na przegląd taki miłośnik aut a swoje zapuszcza, nieładnie
heh no też nie moge tego pojąć czemu swoje zapuszcza bede sie starać być taka dla niego już widze poprawe bo zaczął cudownie do mnie pisać i w ogóle...

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Madzia, ciesze się, ze jestescie razem Cały czas o Tobie myslałam trzeba sie starac, niestety... my tez nie mamy teraz łatwego czasu, bo tz strasznie duzo pracuje, spi po 4 h na dobe, a od srody jedzie do warszawy z kampania loreala...
dzisiaj u mnie był. Dostałam bukiet róz. 21, ale nie zeby mnie postarzeć, a dlatego, ze nie daje sie parzyscie przeciez
zrobił mojej siostrze zaproszenia ślubne. są sliczne wysle wam focie w tym tygodniu
Kochana jesteś staram sie,staram nic innego mi nie pozostaje spróbuje zmienić sobie godziny praktyk tak żeby sie z nim widzieć codziennie, mam nadzieje,że koleżanka pozwoli

Trzymam

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

Madziu ułoży się. Polecam książkę dla was obojga "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus" nam sporo rozjaśniła we wzajemnych zachowaniach
dziekuje jak znajde czas to przeczytam

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
madzius oby dobrze bylo - no ja nie wiem jak facet moze nie doceniac takiej cudownej dziewczyny jak ty - naprawde nie wyobrazam sobie, zeby mozna bylo sie z toba poklocic
jejjjj Też Kochana jesteś nio widocznie można sie ze mną pokłócić tak,ze aż chce sie zerwać ale wiele przez to zrozumiałam i wiem,że musze sie zmienić jeśli nie chce stracić Tża

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
nigdy Was nie naddrobie...
mam już mojego cudnego własnego komputerka, ale pan od internetu nie przyjechał jeszcze
biedna

Za wszystkie potrzebujące dziś

nevermind ładny av

Uciekam na praktyki Miłego Dnia Dziewczynki
Stary 2010-06-15, 08:54   #2405
raingirl
Zakorzenienie

Dzień dobry
Muszę jechać z magisterką do dziekanatu a na dworze szaro buro i deszczowo i nie chce mi się nosa za drzwi wytknąć

Kciuki zaciśnięte za wszystkie, którym to się przyda
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:55   #2406
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć śpiochy To ja, wasza łajzunia

Pędzę do pracy Was nadrabiać. Szef w delegacji, non stop spotkania, to nie będzie zawracał mi łowy i w spokoju się pouczę. Oby ...
Cześć nasz kujonku łajzowaty

Madzia, złość złości, ale Ty temu swojemu chłopu odpuścić trochę musisz. To normalne, że nie spędzacie całego czasu razem. Nie pocieszę Cię pewnie, jak powiem, że będzie gorzej Ty pójdziesz do pracy, on w pracy. Po pracy coś załatwić i cały dzień schodzi. Ja myślę, że przede wszystkim powinnaś się od niego trochę emocjonalnie uniezależnić. Jak się z nim nie widzisz, to nie jest czas na płakanie i na odliczanie czasu do końca rozłąki - baw się dobrze Młoda jesteś, teraz masz czas na to Umów się z koleżankami, idź do fryzjera, zrób zakupy, poucz się, poczytaj książkę. Naucz się fajnie spędzać czas bez niego. To nie zaszkodzi Twojemu związkowi, a pomoże. Teraz jak jest między Wami kiepsko to trzeba [poczekać aż się trochę uspokoi, ale potem może zmień radykalnie swoje zachowanie wobec niego. Jak się nie widzicie ponad tydzień - nie dzwoń, nie mów, że tęsknisz, nie odliczaj czasu do spotkania. Za to jak on zadzwoni - opowiedz mu jak fajnie spędzasz czas. Ale nie mów nic o spotkaniu Niech poczuje, że to on musi się starać, żeby się z Toba zobaczyć. Myślę, że szybko mu się zachce ryzykować nawet na 30 minut podjechać
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:58   #2407
raingirl
Zakorzenienie

http://www.sfora.pl/Automaty-z-dopal...-Polsce-a21157
Masakra... tylko tak dalej
Stary 2010-06-15, 09:00   #2408
_Remedios
Zadomowienie

Madzia, mam nadzieje, ze wszystko się jakoś Wam ułoży, tak, że będzie juz wszystko SUPER. u mnie w sumie też nie najlepiej...
Stary 2010-06-15, 09:01   #2409
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Madzia, złość złości, ale Ty temu swojemu chłopu odpuścić trochę musisz. To normalne, że nie spędzacie całego czasu razem.

Ja z moim TŻ spotykam się teraz tylko w soboty, mimo, że pewnie mogłabym zachodzić do niego do pracy bo nie mam daleko, ale wolimy wygospodarować jeden dzień dla siebie w dłuższym okresie czasu. Codziennie gadamy przez telefon i jest dobrze - tęsknimy, ale tak "zdrowo"
Stary 2010-06-15, 09:01   #2410
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Muszę jechać z magisterką do dziekanatu a na dworze szaro buro i deszczowo i nie chce mi się nosa za drzwi wytknąć
No co Ty ? A w Warszawie dzisiaj ciepło i słonecznie

Za wszystkie potrzebujące (i za swojego własnego tż, który dzisiaj zdaje egzamin dyplomowy)
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-15, 09:04   #2411
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Widzę,że się dzieje na wątku
Ehh Carmi nie wiedziałam, że z Ciebie taka łajza jest
Ale przyznam kochane,że niezłe jesteście uśmiałam się jak norka
Co ja mogę....życie.

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
mam pytanie - kupiłam sobie lakier - chciałam koralowy, ale niestety po malowaniu bardziej przypomina pudrowy róż - zostawić, czy zmywać? bo w sumie nie chce wyglądać jak mała dziewczynka
Zostaw, będzie słit

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
dziękuje Wam owszem moję dla mnie będzie najlepsze bo MOJE ale pod względem atrakcji i organizacji to nas na takie wesele nie będzie stać.....
to było dopracowane na tip top, bardzo bogate i piękne....

stół wiejski
stół alkoholowy (metaxa, bimber, wina, piwa itp itd - oczywiście oprócz tego wódka na stole)
stół sushi - to był MEGA szok i zastanawiamy się żeby to akurat powielić (oczywiście w zależności od ceny)
stół owocowy z fontannami czekoladowymi (biała i czarna)
uwaga: bar z drinkami (12 różnych drinków do wyboru z karty szykowane przez barmanów )
na stołach salatki z łososiem, tatar, ciasta no wypas!

do tego pokaz sztucznych ogni (takich pięknych jak na Sylwestra)
no i Pani Młoda

do tego na poprawinach....

Golec Orkiestra
dj
2 świniaki i 2 dziki.... tego akurat nie jadłam

no i wogóle piękne miejsce i fantastyczni ludzie.... dawno się tak nie wybawiłam.... ja chcę tam wrócić!

nieźle.....
Wow, ale super, a stół sushi wymiata

Cytat:
a Madzia gdzie? Mam nadzieję, że jakoś sobie wszystko wyjaśnili...

Dobranoc
A co Ty się tak ostatnio tajniaczysz? Wpadasz, napiszesz coś, wypadasz...ehh, ociągasz się.

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
heheh Ci to mają problemy

ale masz Kochanego Tża

że też tak możesz w nocy

Kochane przepraszam,że dopiero teraz pisze miałam napisać przed 22 ale musiałam wypłakać swoje...jesteśmy razem ale nie jest dobrze..pogodziliśmy sie i znowu kłótnia, zaczełam ryczeć jak głupia bo wiedziałam,że to koniec..wyszły kłótnie o to,że jemu sie nie chce do mnie przyjeżdżać bo nie ma przeglądu a ja sie czepiałam,że do pracy ma jak jechać i powiedział,że co ja porównuje w ogóle..fajnie, do pracy musi,do mnie nie jakoś sie pogodziliśmy,cieżko było,jutro ma przyjechać na pół godziny i mamy co nieco przez ten czas nadrobić ( ) ale zauważyłam,że odkąd zaczełam praktyki dzieje sie źle miedzy Nami jednak jak widywaliśmy sie codziennie to było cudownie a raz na jakiś czas to już jest źle ciekawe jak jutro bedzie..obydwoje postanowiliśmy sie mocno starać o ten związek,mi troche już brakuje sił ale musimy dać rade bo dziś o mało co a rozstalibyśmy sie
Trzymam kciuki, żeby Wam się udało
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Madzia, ciesze się, ze jestescie razem Cały czas o Tobie myslałam trzeba sie starac, niestety... my tez nie mamy teraz łatwego czasu, bo tz strasznie duzo pracuje, spi po 4 h na dobe, a od srody jedzie do warszawy z kampania loreala...
dzisiaj u mnie był. Dostałam bukiet róz. 21, ale nie zeby mnie postarzeć, a dlatego, ze nie daje sie parzyscie przeciez
zrobił mojej siostrze zaproszenia ślubne. są sliczne wysle wam focie w tym tygodniu
a ja w ogole na wizazu siedze.... A JUTRO MAM EGZAMIN powtorzyłam dopiero 2 zestawy na 10... i tak jutro to bedzie tylko formalnosc, bo wiem, ze małe szanse mam, zeby zdac w pierwszym terminie. na razie zdały tylko 2 osoby. Jedna miała pytanie o bekaniu przy stole takze bedzie jutro ciekawie.
PROSZĘ BY KEEP YOUR FINGERS CROSSED FOR ME it's my red-letter day...

jutro wam bede jeszcze marudzic, bo dopiero mam na 13.30
chce health albo advertisement
Dasz radę Z Twoim akcentem...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:06   #2412
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

Ja z moim TŻ spotykam się teraz tylko w soboty, mimo, że pewnie mogłabym zachodzić do niego do pracy bo nie mam daleko, ale wolimy wygospodarować jeden dzień dla siebie w dłuższym okresie czasu. Codziennie gadamy przez telefon i jest dobrze - tęsknimy, ale tak "zdrowo"
No bo trzeba umieć żyć bez siebie, żeby żyć z kimś. I umieć czuć się dobrze samym z sobą, żeby dobrze czuć się z kimś i żeby ten ktoś czuł się dobrze z nami
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-15, 09:08   #2413
_Remedios
Zadomowienie

też trzymam za wszystkie, które potrzebują
Stary 2010-06-15, 09:09   #2414
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

A co Ty się tak ostatnio tajniaczysz? Wpadasz, napiszesz coś, wypadasz...ehh, ociągasz się.

Przyczyny są b. proste :
1. w przyszłym tygodniu mój dział przechodzi audyt a ja za niego odpowiadam
2. robię mnóstwo rzeczy poza pracą - intensywnie znowu zaczęłam przyjmować pacjentów, rozglądam się po uczelniach
3. ciągle gdzieś wychodzę
w efekcie mam mało czasu i na pisanie i przede wszystkim na nadrabianie - przez to często nie wiem co pisać

Carmi, a Ty w sobotę masz czas?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-15, 09:15   #2415
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty ? A w Warszawie dzisiaj ciepło i słonecznie
Wiosna ograniczyła w takim razie oddziaływanie i nie dociera na północno-zachodnie zadupie
Cytat:
No bo trzeba umieć żyć bez siebie, żeby żyć z kimś. I umieć czuć się dobrze samym z sobą, żeby dobrze czuć się z kimś i żeby ten ktoś czuł się dobrze z nami
No i właśnie - ja mam swoje zajęcia, TŻ swoje. Na początku miałam tak, że wciąż chciałam być z nim, ale później jakoś mi się przystopowało, bo stwierdziłam, że to niezdrowe. Mój ex tak miał, że wszędzie musiał ze mną łazić, codziennie u mnie przesiadywał od mojego powrotu z uczelni do wieczora i miałam go po prostu serdecznie dosyć momentami... co innego jak ludzie razem mieszkają, bo wtedy siłą rzeczy zajmują się czasem tym samym a częściej każde robi coś swojego... a ja na siłę musiałam z nim spędzać czas mimo, że nie raz miałam ochotę poczytać, poszwędać się po internecie, iść gdzieś z koleżanką czy zwyczajnie pospać... :/
Cytat:
Audyt. Nie lubię tego słowa. A nie lubię dlatego, bo jak mój ojciec ma w pracy audyt to chodzi wkurzony
Stary 2010-06-15, 09:19   #2416
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Audyt. Nie lubię tego słowa. A nie lubię dlatego, bo jak mój ojciec ma w pracy audyt to chodzi wkurzony
Nie dziw mu się wszystko co robisz pod lupą, debilne pytania o bzdury a w dodatku cały dzień zajęty. Najgorsze, że jak źle przejdziesz, to szybko zafundują powtórkę z rozrywki A jeszcze gorzej, że ode mnie oczekują, że będę benchmarkiem. Dział mój znaczy
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-15, 09:20   #2417
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Przyczyny są b. proste :
2. robię mnóstwo rzeczy poza pracą - intensywnie znowu zaczęłam przyjmować pacjentów, rozglądam się po uczelniach
3. ciągle gdzieś wychodzę
w efekcie mam mało czasu i na pisanie i przede wszystkim na nadrabianie - przez to często nie wiem co pisać

Carmi, a Ty w sobotę masz czas?
No to jestes usprawiedliwiona ;-)

Niestety zupełnie nie mam czasu 25.06 mam najwazniejszy egzamin w tym roku i zakuwam, zakuwam, zakuwam... A o co chodzi?
Stary 2010-06-15, 09:24   #2418
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
No to jestes usprawiedliwiona ;-)

Niestety zupełnie nie mam czasu 25.06 mam najwazniejszy egzamin w tym roku i zakuwam, zakuwam, zakuwam... A o co chodzi?
no..... bo wyknułyśmy z Kawką, co by Kraków w sobotę nawiedzić Mój tż idzie się bawić na kawalerskim, jej foci wesele, a my w Polskę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-15, 09:39   #2419
carmelova
Zakorzenienie

Gwizdak Ty okrutnico Ja za tydzień będę juz po wszystkim, to wtedy bardzo chetnie, ale teraz?
Stary 2010-06-15, 09:49   #2420
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Gwizdak Ty okrutnico Ja za tydzień będę juz po wszystkim, to wtedy bardzo chetnie, ale teraz?
noo.... ale my 26-go idziemy na wesele. Wieczorkiem na kilka h się nie wyrwiesz? Bo my byśmy popołudniem przyjechały a rano w niedzielę wybywały
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-15, 09:52   #2421
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
noo.... ale my 26-go idziemy na wesele. Wieczorkiem na kilka h się nie wyrwiesz? Bo my byśmy popołudniem przyjechały a rano w niedzielę wybywały
Nie sądzę, że dam radę, w weekendy się uczę po kilkanaście godzin... a to juz ostatni weekend przed tym cholernym egzaminem.
Stary 2010-06-15, 10:04   #2422
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

cześć kobitki...

jestem zła, kupiłam sobie off na komary i w torebke mi wyciekl pod ciśnieniem ;( torebka ze skóry i mam plame na spodzie i niczym nie umiem jej zmyć macie jakiś pomysł?

po za tym piszę esej do piątku muszę oddać i mało tutaj zaglądam..
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 10:12   #2423
carmelova
Zakorzenienie

Sprawdziłam i od 3.06 napisałyśmy 2423 postów, w takim tempie 5000 postów osiągniemy za ok. 2 tygodnie, czyli ok. 26.06, wtedy założę nowy wątek i Tż będzie miał ze 3-4 tygodnie na oświadczyny Więc nie piszcie za duzo, żeby dać chłopakowi więcej czasu :P
Stary 2010-06-15, 10:22   #2424
raingirl
Zakorzenienie

Jadę z moimi dziećmi (czytaj: trzema egzemplarzami pracy ) do dziekanatu Do później
Stary 2010-06-15, 10:44   #2425
nvmd
BAN stały

Ależ wy piszecie :P Człowiek idzie 20m do lekarza a tu prawie cała strona

Poczułam się urażona Poszłam na ostatnie szczepienie, a szczepienia miały również bobaski z 2009 bodajże. Usiadłam sobie, pielegniarka weszła usiadła i rozmawia ze mną, w końcu pytam o szczepienie a ta do mnie że gdzie moje dziecko
gdy powiedziałam, że jestem 92 i przyszłam na własne szczepienie strzeliła minę roku
Kocham naszą służbę zdrowia!
Stary 2010-06-15, 11:01   #2426
najfajniejsza
Zakorzenienie

klub.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:07   #2427
Zwies
Zakorzenienie

http://statichg.demotywatory.pl/uplo...SiEnKa_500.jpg

Ktoś ma ochotę?

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

http://demotywatory.pl/1760676/Bo-komar-usiadl
Muszę o tym pamiętać, jak będę chcieć kupować Mac'a

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:18   #2428
nvmd
BAN stały

MOJE WYMARZONE OŚWIADCZYNY!
hahahah;D

Demotywatory są zabójcze.

Znikam się uczyć i do szkoły na chemię i angielski.
Poproszę o modły!
Udanego dnia Wam
Stary 2010-06-15, 11:28   #2429
Gwizdak
Zakorzenienie

Carmi szacun Za to, że umiesz się uczyć kilkanaście h. Ja nawet przy najgorszych sesjach nie umiałam tak długo - nie umiem się skupić na tak długo. Najdłużej sie uczyłam może 5h no i na ogół zaczynałam dosłownie kilka dni przed egzaminem, jak był trudniejszy... Naprawdę szacun
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-15, 11:44   #2430
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Ale mózg musi odpocząć - bezsensu jest nauka non stop, lepiej robić sobie przerwy dzięki temu więcej i szybciej można sobie przyswoić wiedzy

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości