|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Dziękuję.Widziałam Cię tylko przez chwilę, ale muszę stwierdzić, że to najcudowniejsza chwila w moim życiu. Musisz ze mną zostać. Cały dzień, całą noc, cały czas. A co jeśli pewnego dnia złamiesz mi serce? Ja tylko chcę abyś był coraz bliżej mnie.
|
|
#3542 |
|
Raczkowanie
|
. Patrząc w Twoje oczy czuje zapach miłości. .
|
#3543 |
|
Rozeznanie
|
'Niejednokrotnie słyszała, że jest nieczuła i bez serca,że nie kocha, nie współczuje.
Te słowa raniły ją jeszcze bardziej, wyniszczały ją od środka. Nikt nie potrafił jej pomóc...' właśnie dzięki takim chwilą uświadamiam sobie że życie jest piękne 'od dziś będę się zabawiać każdym napotkanym na mojej drodze mężczyzną. zero sentymentów, ckliwych wspomnień, zaangażowania czy uczuć. papieros w moje dłoni będzie stałym gościem, a kakao zamienię na czerwone wino. będę żyła chwilą bez myślenia o konsekwencjach. chcę żyć życiem, nie kimś.' myhappiness Movement miło mi
|
|
#3544 |
|
Raczkowanie
|
dreams_x33, Paralogiczna miło mi ![]() Leżę i liczę pierwiastki tlenu w powietrzu.
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-06-15 o 19:24 |
|
|
|
#3545 |
|
Przyczajenie
|
Witam niuńki. ;*
mam taką prośbę. jestem z chłopakiem, on jest dość nieśmiały, może jakiś pomysł na opis? z góry dzięki. ;* moje: twoje usta.. pełne namiętności, delikatne? od niechcenia. ![]() kradnę: Cisza zakrapiana jękami,pazurami i koszmarami. cudnee! ;* Edytowane przez scorpius Czas edycji: 2010-06-15 o 19:30 |
|
|
|
#3546 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty skarbie jesteś utalentowana gdzie tam ja ![]() Cytat:
Cytat:
Mój dobry kumpel sen ostatnio wpada zbyt rzadko.
I odszedłeś 3 godziny temu a ja już popijam 3 kawę i odpalam 16 papierosa. Ty najważniejszy. Bo chłopcy mnie lubią i nie mogą już zdzierżyć że mam tego jedynego. Jak dobrze się wiedzieć , że jestem Twoja jedyną. Bo jesteś Ty. Nadal mile wspominam te nasz spacery w ciepłe letnie wieczory. Od poprzednich wakacji minął rok. Już tyle czasu od naszego ostatniego spotkania.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|||
|
|
|
#3547 |
|
Zadomowienie
|
tyle kłmastw, oszustw, niedomówień, nasza miłośc zbyt słaba, by to udźwignąć. |
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
myślisz, że jak zabierzesz mnie do kina , na komedie romantyczną.
będziesz trzymał mnie za rękę podczas seansu, szepcąc od czasu do czasu jakieś czułe słówko. i po skończonej kolacji na pięknie przystrojonym jachcie gdy zapytasz czy zatańczę odpowiem , że przecież nie ma muzyki. na co ty powiesz ; ' wsłuchaj się w tę ciszę .. słyszysz bicie naszych serc ? dodaj do tego melodię morskiego wiatru i szum drzew. czy słyszysz ? jak moje serce dla ciebie tańczy jakiś nieudany breakdance ? czy więc, zatańczysz ze mną ? ' to stanę się łatwiejsza ? + happyend - nie można o Tobie zapomnieć no ! więcej Cię tutaj chcę <3
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-15 o 19:50 |
|
|
|
#3549 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Ja jestem tu nowa, przygladam sie Waszym dziełom i postanowilam dolaczyc do Was, mam nadzieje ze sie spodobaja moje opisy...
![]() Wszyscy liczą na lepsze jutro.. a co jesli jutro nie nadejdzie..? Róże zakwitły pomiędzy cierniami a szczęście we łzach się rodzi..... Dwa szczescia sa na swiecie: jedno male - byc szczesliwym, drugie wielkie - uszczesliwiac innych. (zasłyszane )-Co Ci jest? - nie, nic... - przeciez widze, ból az widac w Twoich oczach .... _________________________ ________ [COLOR="rgb(255, 140, 0)"]Bo sa dni, ze pędze przed siebie jak dziki slimak...[/COLOR] ‘Dobra idę czytać, bo mi tam głównego bohatera pod moją nieobecność zabijają. ![]() [COLOR="rgb(154, 205, 50)"]'Tańczyć na czubku świata z butelką wódki w gorącej dłoni, z rozwianymi włosami i bez bielizny, w samej, zwiewnej, koronkowej sukience i trampkach.. .Tańczyć.'[/COLOR] [COLOR="rgb(153, 50, 204)"]‘Jesteś taki słodki…jak czekolada z bombonierki. Z alkoholowym nadzieniem.’[/COLOR] ![]() - Ty jesteś mój taki miś puchatek... - taaaaak? Dziękuje - bo o bardzo małym rozumku!!!! No i co, że wyglądam jak pół du.py zza krzaka.. kochaj mnie - Kiedyś chciałam być księżniczką, zawsze piękną, bogatą, istną duszą towarzystwa z idealnym mężem i gromadką słodziutkich dzieci. - I co? - ****a. Chyba doroslam... [COLOR="rgb(255, 140, 0)"]Bo Ona miała fałszywych przyjaciół. Oni później zauważyli kogo stracili[/COLOR] ****a, przerasta mnie to, co się na tym nieogarniętym świecie dzieje.! Kłopot ze światem jest taki, że on zawsze jest o trzy drinki do tyłu.!!!! całe życie mężczyznom kawę cyjankiem dosładzałam aż znalazłam takiego co kawy nie pije i się zamotałam chce pomagac ludziom uzaleznionym od alkoholu. -Psychoterapeutą chcesz zostać? - Nie! Sprzedawca w sklepie monopolowym ja też mam swojego księcia, tylko mój się jeszcze cholera z żaby nie przemienił!!!! "dodupizm, w****inizm, kochaizm, smuteizm i inne takie nieistotne choroby ludzkości .. Marilyn Monroe. 'Mądra dziewczyna całuję, ale się nie zakochuje, słucha, ale nie wierzy, odchodzi, zanim zostanie porzucona. ![]() Klaps na goły tyłek - postrach małych dziewczynek, staje się przyjemnością gdy dorosną. Jesli sie jakies powtorzyly to przepraszam, nie sposob wszystko zapamietac
|
|
|
|
#3550 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna
- chyba się zakochałam![]() . Cuda tworzysz, wiesz? ![]() 'I nie potrafię ot tak, odkochać się, bo Jego już nie ma.;/' |
|
|
|
#3551 |
|
Zadomowienie
|
dobra już się wynoszę
![]() ------------------------------------- 1. ktoś tu dzisiaj był niegrzeczny . 2. dzień nieśmiesznych żartów . 3. no jasne, że muszę uważać. ja nic innego nie robię tylko uważam . 4. czuję dziwnie, że ty coś nie bardzo . 5. chcę być Twoją słodką mleczną czekoladą . ![]() 6. i co przeżywasz ? . p.s. do zobaczenia w piątek jutro kierunek warszawa ponad 400 km po co ? metallica ! ![]() wolę rockowe kapele, ale jeżeli chodzi o metallice to dla mnie coś więcej niż muzyka ! nie mogę się doczekać ! ![]() do zaś
|
#3552 |
|
Raczkowanie
|
chocolaaate kreskowa extremalna - najlepsze !!! Zakochałam się
Dni śą puste A noce samotne Błądzę w ciemnościach dzień po dniu Nie widzę nic Pragnę miłości Niczym ślepy żebrak Stoję przy drodze I domagam się grosza miłości ...
|
|
|
|
#3553 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rzeczywiście, bardzoo ładny tekst ; ) _________________ - zabierz mnie ze sobą..
- co ? - ze sobą mnie zabierz!
|
|
|
#3554 |
|
Raczkowanie
|
Jestem Twoją wiolonczelą .
Palcami czule dotykasz strun mojego ciała Drugą ręką delikatnie prowadzisz smyczek . Cichutko nucę melodie . Jesteś moim maestro . Najlepsi są starzy przyjaciele i nowe ciuchy ![]() Kiedy oboje wędrujemy drogą , za nami idzie cień , który płacze... |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
<3
KaMa2704 - nie strasz mnie! wynosisz się i wracasz w piątek, sprytnie ![]() dni bez wyrazu wlokące się w nieskończoność... będziemy się mijać jeszcze jakiś czas, dziwnie pospieszać wzrok, przywoływać pogardliwe myśli i upadłe słowa. teatr maskowy. akt pierwszy, scena druga. "ŻE NIBY BEZ BÓLU" jest godzina siódma trzynaście, a ja nie mam siły malować rzęs nie ma co się dręczyć. trzeba zamknąć ten rozdział. zapomnieć, wymazać, wykasować, odkochać się i pozbyć się tego pliku z własnej pamięci. trudno. było - minęło. przykro mi, ale nie pasuję do Twojego nowego auta szczęście to taka mała dziewczynka, która rano sika Ci do kawy tej nocy bez słów nazwałeś mnie "jedyną" odejdź, przecież to potrafisz najlepiej
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-06-15 o 20:26 |
|
|
|
#3556 |
|
Zadomowienie
|
- o miłość pytam. widziałaś ją? - widziałam jak uciekała za zakrętem, a ja ciągle biegnę za nią. czasem potykam się o rozwiązaną sznurówkę, ale to nic przecież. biegnę dalej.
|
#3557 |
|
Raczkowanie
|
Nie potrzebna mi żałoba po Tobie, wystarczy, że moje serce już jest czarne jak smoła.
Upuściłeś moje serce na ziemię. Z premedytacją, wolno, ale dokładnie, rozgniotłeś je na twardym betonowym chodniku, na oczach wszystkich ludzi. Z czego składa się miłość? Z 2 sylab, 6 liter. Poza tym: z miliona emocji, tysiąca sprzeczności, setek niepewności, a to wszystko tylko pomiędzy (bagatela!) dwojgiem ludzi. Słowem - nie ogarniesz.
|
#3558 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: <3
kurczę, cudne! ;*;*
kradnę Cytat:
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Gość
|
# Wybaczyłam Ci każdy błąd, wróciłam do Ciebie,
a Ty dalej zachowujesz się jak rozkapryszony idiota. # Ostatni raz widziałam Cię miesiąc temu, byłeś smutny i roztrzęsiony, mówiłeś mi że jestem dla Ciebie wszystkim. Więc dlaczego po tygodniu ludzie zaczęli plotkować, że masz inną? # Nie chcę, aby znowu wróciły te wspomnienia o Tobie. Więc proszę nie pokazuj mi się na oczy. # Prosto w serce zadajesz cios, a później prosisz o wybaczenie.. # W tych czasach narkotyki są ważniejsze od miłości i sexu. |
|
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Iso Bisongno Dei Tuoi Baci - Potrzebuje Twoich pocałunków
Sei dentro il mio cuore per sempre - Na zawsze w moim sercu Sono un hardcore - jestem hardcorem Ho appena finito un libro intitolato vivere felici e contenti - Właśnie skończyła się książka pod tytułem Żyj długo i szczęśliwie I ' amore sotto la pioggia - zakochana w deszczu chiuso in una torre e gettò la chiave. Si trova proprio accanto a te! attesa. - zamknęłam się w wieży i wyrzuciłam klucz. Leży dokładnie obok Ciebie! czekam. Ho dimenticato ciò che questo sogno da quando ti ho incontrato. - zapomniałam co to sen, od kiedy spotkałam cię . |
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
nie możemy cofnąć się w czasie i zmienić przeszłości. możemy tylko postarać się, aby teraźniejszość była jak najprzyjemniejsza.
|
#3562 |
|
Zadomowienie
|
"Ktoś na tym świecie zasługuje chyba na miłość? Inaczej życie pozbawione byłoby całkowicie sensu."
"Nic nie boli wiecznie" "Przeszłość jest znana, a przyszłość niepewna. Z czasem wszystko tracimy. To prawo przyrody nie ma co z nim walczyć." "dlaczego życie wciąż udaje, że jest wspaniałe?" "Ranię ludzi którzy mnie kochają. Zawsze coś mi przeszkadza. Dlaczego nic nie może być proste?" "Kto chce za dużo nie dostaje nic" "niebieskie nitki"
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oh kurczę, pochwała od Ciebie?! ![]() _____
Z płonącym szkieletem i posmakiem nafty zatracam się w nocy. Kolejny dzień z aspiryną. Kolejny dzień w tych samych ubraniach. Wyobraźnia odzywa się nieproszona. Ktoś znowu zdobywa to, o czym marzyłam. Wszystko wygląda tak samo, miejsce i czas. Powtarzająca się historia, której mam dość.
|
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
Przez przyjaźń rozumiemy największą miłość, największą uczynność, najszlachetniejsze cierpienie, najsurowszą prawdę, najserdeczniejszą radę i największe zjednoczenie umysłów, do jakiego zdolni są najlepsi mężczyźni i kobiety.
Kobieta o oczach pełnych iskierek niczym diamenty,z uśmiechem na twarzy nigdy nie ustającym. Żądna wiedzy,zachłanna kobieta brnie przez życie.Nie obraca się za siebie.Wierzy w zwyciętwo skrycie. Każdy kolejny dzień jest obietnicą władzy,a każda najmniejsza chwila smutku obietnicą wielkiego szczęścia. Wiara w siebie,tajemniczość i nadzieja to jej broń. Nigdy nie znajdzie się nikt,kto mógłby zakłucić porządek jej czystego umysłu. Chcę aby niemożliwe, stało się możliwe
|
|
#3565 |
|
Przyczajenie
|
-przepraszam, za to co powiedziałam. to było głupie. -nie. to było mądre. poprostu. ;* |
|
|
|
#3566 |
|
Przyczajenie
|
chciałam Go ocalić, zatrzymać. nie mogłam dopuścić do tego, by zniszczono, zabrano mi to co moje.
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
'Zniknęło szczęście. A może nigdy go nie było?
|
#3568 |
|
Rozeznanie
|
'-no, zacznij się zachowywać tak jakbyś chciał żebym i ja Ciebie traktowała -przecież loda Ci nie zrobię .. ;]'
|
|
#3569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poprawia humor ![]() Skończyłeś już swoje przedstawienie ? Z łzami w oczach patrzyła jak odchodzi...nie potrafiła go zatrzymać . Przepraszam , że tęskniłam ! pasuje ?
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , Edytowane przez almostlover Czas edycji: 2010-06-15 o 21:20 |
|
|
|
|
#3570 |
|
Wtajemniczenie
|
'A najważniejsze, byś samego siebie
nie okłamywał, wtedy i dla innych - Tak się ta prawda jak dzień z nocy rodzi - fałszu Ci zabraknie . ' -Siemka kotku ; * . -Kotku ? Ja o czymś nie wiem kolego ? -No dobra, siemka Psie . ; * [autentyczna rozmowa z przyjacielem ]
.ja ma reggae wydrapane w sercu, jak tagi w tramwajach. ndk. PN.<3 Lech,Lech,Lech. Manu,Manu,Manu. Edytowane przez donacia4 Czas edycji: 2010-06-15 o 21:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

Dziękuję.

<3
- chyba się zakochałam