|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj tym, co masz, bo to te włosie ważne. albo poczytaj może na forum, czy ktoś nim nie próbował ![]() truskawy
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też na pierwszej jeździe jeździłam po mieście
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
Ojeeeny
wspominacie prawo jazdy Jak ja tęsknie za tym wszystkim, za tym samochodem, który tak lekko chodził, za instruktorem, za tym stresem przed pierwszą jazdą, potem pierwszą jazdą po mieście, potem egzaminem... Eh... Było minęło.
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdzałaś jeszcze gdzieś tą rodzinę? w necie, na wizażu może ktoś coś wie, pisałaś do poprzednie au pair? na ile w końcu jedziesz? jesteś jakimś wyznacznikiem ?
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama wiele razy latałam do UK, no ale do rodzinki, to co innego. 3mam kciuki, żeby wszystko było po Twojej myśli
|
|
#2317 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prawie rok, jestem z nią umówiona że będę tam do końca czerwca, ale chyba wrócę na początku czerwca. Marta, wiesz ile razy ja zdawałam ![]() Cytat:
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Hej haj heloł.
Lubię dzisiejszy dzień. ![]() Mój szef w pracy jest świetny. [i ma 21 lat] Byłam biegać z wiadomo-kim. Pracowałam dziś z facetami i było śmiesznie. To nic, że wczoraj dzień miałam tak fatalny, że prawie poryczałam się dziś rano, ale stwierdziłam, że będę twarda i nie złamię się. A teraz Was nadrabiam.
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ale Ci zazdraszczam, zawsze podziwiałam ludzi, że są w stanie zdecydować się na coś takiego. taki duży krok. i nie musisz się martwić o studia, łaaa ![]() nooo... ale to nic nie znaczy. zawsze mogę Cię przebić ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() jak nadrobisz, to napisz żesz do mnie na gie. |
||
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Marta włosie jest dobre
prawo jazdy to trudny temat ![]() ed. Ola a czemu nie chcesz na rok?
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż nie można popadać w skrajności hehe, moja dobra koleżanka stwierdziła, że już jest za bardzo przywiązana. To może przynieść wiele skutków ubocznych ![]() Też mi się zdaje, że można
|
|
|
#2322 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tamta aupair była z Niemiec. Wątpię, mnie ciężko przebić będzie. Chociaż jak miałam egzamin to miała też dziewczyna która doszkala się u mojego instruktora i to był jej 14 egzamin i oblała. ![]() Cytat:
|
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
Heeeeej
![]() Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ![]() Też się zapisalam ostatno na prawo jazdy... wcześniej nigdy nie siedziałam za kierownicą i nic nie umiałam... i było wspaniale też jeździłam po miescie...a na kolejnych jazdach... było gorzej niż za pierwszym razem nie wiem co ze mna Instruktor by ucierpiał z 3 razy na jedym zakręcie Chyba z 5 podejsc do neigo miałam... za kazdym razem i od nowa i nie umiałam na nim jechac Ale ogólnie jest dobrze
|
|
#2324 | |||||||
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20005450]oooo . jak jak się nie dostanę do GD to idę do Bydgoszczy.
ale szczerze to nie dopuszczam myśli że się nie dostanę do GD Już wiem co chciałam Wam napisać. . oglądałam mecz. Słowacja kontra Nowa Zelandia. i aż mi się szkoda zrobiło Słowaków. bo prowadzili do 93 minuty a tu nagle goll dla przeciwników.[/QUOTE]O widzisz U mnie Bydg jest na równi z Gdańskiem, jeżeli się dostanę tu i tu będę myślała. Chociaż pierwszy i tak jest i będzie Lublin.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak mi się przypomniało, że jak byłam mała to się telewizji naoglądałam i myślałam, że moje życie to taki big brother - że wszyscy wiedzą co się dzieje ze mną i nic nie jest zbiegiem okoliczności tylko jest ustawione Będziesz Piernikową Lejdi ![]() Dokładnie - ja jestem pełna podziwu dla nich i cały mecz trzymałam kciuki. Jak padł gol to rodzinka się ucieszyła tak, jakby to Polacy strzelili (a to już coś, prawda? Właśnie mi kolega powiedział, że prezydent kazał podpisać Koreańczykom, którzy jadą na mecz oświadczenie, że jeśli zbuntują się przeciwko swojemu krajowi to czeka ich kara śmierci ![]() Cytat:
Bydgoszcz zaś w moich planach.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie genialnie, zobaczysz! Ja swoją pierwszą jazdę bardzo dobrze wspominam, chociaż zielonego pojęcia o tym nie miałam. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro tam będziesz?Cytat:
![]() -------- gadacie o wyborach, więc nie będę się wtrącać, bo nie lubię polityki. nie głosuję, bo nie mam jak, nie zdążyłam załatwić zaświadczenia o głosowaniu, do domu nie jadę na weekend, więc jestem wykluczona z głosowania, ale na drugiej turze zagłosuję. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() I czasami, a raczej zazwyczaj, warunków. Nie będę się logować jak mi ktoś nos wtrynia w monitor. ![]() Korzystam z entego komputera, nie instaluję się tu już na gg.
|
|
|
#2326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najbardziej się boję że wszyscy będą na mnie trąbić, albo że komuś wjade pod nos.. ale super bedzie |
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila dzięki za pomocne rady;* popatrzę w sklepach za tym pędzlem. A ja się zastanawiam czy czasem nie wzięłam za jasnego odcienia
a z tą wizą to chodziło mi to, że oni zrobili teraz elektroniczną wersję i wiesz byłam przy końcówce, a tutaj sesja wygasa i tak z 5 razy. co z tego, że zapisywałam a i tak musiałam wciskać next od początku, a tam stron milion pięćset sto dziewięćset. No ale dobra mam już ten kod..
|
#2328 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie... W mojej podstawówce postawili 10 komputerów, szybkiego neta i to się nazywa Wioska internetowa, z funduszy UE ![]() Ja też, każdy jeździł, bo u mnie w mieście nie ma placu Cytat:
ja mam odruch na wspomnienie całego kursu, egzaminów. A teraz przechodzę przez to jeszcze raz ![]() Cytat:
przyznaję, że nie doczytałam wcześniej, co pisałaś... wow, że zdecydowałaś się na coś takiego.4? ![]() Cytat:
ostatnio brali udział w mundialu 40 lat temu, nie poszło im i trafili do obozu pracy...Ja na miejscu tych piłkarzy więcej bym do kraju nie wróciła, skoro już udało im się wyjechać ![]() Znowu się boję jazdy, jak wyżej. Ta jazda po mieście to dla mnie taki stres, że zupełnie inaczej niż autem, wczoraj przejechałam po ciągłej ), że nie zareaguję i nie zahamuję, wpadnę na coś. A do tego głupie kierunkowskazy, które jak z maluchu, same się nie wyłączają ![]() Ja już chcę być po egzaminie i móc normalnie jeździć
|
||||
|
|
|
#2329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Justyna, prawko na motór?! Ambitnie
|
|
|
|
|
#2330 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
3mam kciuki za zdany egzamin
|
|
#2331 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam flat topa z EDM, lowe go apropo tej kobiety - Cathy, świetnie zna się na minerałach dla mnie też trudny ![]() kiedy się zabierzesz ? teraz przez wyjazd nie, a potem? bedziesz zwalać na studia, albo coś jeszcze innego.Cytat:
ciężko, czy nie, wszystko się da przebić ![]() ale rekrutacja jest w lipcu ![]() Cytat:
flat top do płynnych? to czemu na stronach mineralnych sprzedawane są flat topy, podczas gdy w ofercie nie mają płynnych podkładów ?naprawdę do płynnych ![]() mi sie dobrze sprawdza na proszku Cytat:
ale zobaczysz też te moje, najwyżej na allegro sprzedasz ten co wzięłaś i kupisz ciemniejszy, albo inną firmę.ja edm nie lubię, waży się, spływa, twarz jak latarnia... ![]() ale irytująco ![]() Cytat:
wiadomo, że to co innego niż samochód, otwarta przestrzeń... przestaniesz się bać. a jak nie, to może nie powinnaś się w to pakować ?
|
|||||
|
|
|
#2332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo mi się wydaje (ja znawcą nie jestem:P) że w przypadku sypkich chodzi o włosie i jego gęstość, żeby zbierał odpowiednią ilość proszku i ją fajnie rozprowadzał |
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z ręką na sercu gdyby nie wyjazd to zaczęłabym już teraz, a to trwało by w czasie- jazdy, testy, a potem egzamin. Na pewno w październiku zacznę! Jestem zdeterminowana! Siostra teraz zacznie. W ogóle to prawko strasznie działa na psychikę, niby nic, a jednak....dzisiaj z kol. rozmawiałam i ona dzisiaj właśnie nie zdała po raz 3, mówi, że jest podłamana, a to twarda babka. A Ty kiedy? ![]() jak nie podpasuje kolor to sprzedam nie strasz ![]() przez tą wizę byłyśmy już z siostrą nieźle poirytowane i sprzeczka się zawiązała. ale spoko loko.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-16 o 00:02 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo, to Ty byś była przyzwyczajona. ![]() Cytat:
![]() Tak myślę, że się boję, bo za pierwszym razem jak byłam na mieście, prawie bym przywaliła w samochód robót drogowych w ostatniej chwili zahamowałam od tej pory jestem bardzo ostrożna, ale się dużo bardziej boję.Nic, idę spać, dobranoc ;* Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-16 o 00:04 |
||
|
|
|
#2335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie mam żadnego płynnego, bo od ponad roku używam mineralnych, a te są w proszku. no nie wiem, na forum mineralnym flaty są normalnie używane do proszków. Cytat:
nie wiem.teraz nie zaczynalam, bo myslalam, że z pracą się potoczy szybciej i... w ogóle, po prostu nie mam ochoty. a co to się stało na jej egzaminie ?Cytat:
![]() to dasz radę, tak jak i z B
|
|||
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Egzaminator kazał jej wykorzystać bramę do zawracania, a ona była dość daleko od chodnika i szedł pieszy i on dał jej po hamulcach, bo ponoć stwarzała zagrożenie dla pieszego, dokładnie nie wiem jak sytuacja wyglądała, na co ona ''Dlaczego Pan to zrobił?" w ogóle się nie pie.przyła z nim
od słowa do słowa i stwierdziła, że chce obejrzeć nagranie. On się wkurzył, niestety nagrania nie zobaczyła bo kogoś tam nie było i mogłaby jej pokazać wieczorem, a że ona nie z Bdg. to dała sobie spokój. ![]() Trzeba się za to zabrać. zobaczysz zdamy jeszcze! My po prostu tak specjalnie nie zdajemy, żeby nie pokazywać naszych zdolności. Rozumiesz?! lecę spaać;**
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-16 o 00:31 |
|
|
|
#2337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym pieszego mógł tam nie wchodzić jak widział egzamin ![]() też ide, dobranoc
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, nie mogę spac więc pisze z takiego rana
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20005450] Już wiem co chciałam Wam napisać. . oglądałam mecz. Słowacja kontra Nowa Zelandia. i aż mi się szkoda zrobiło Słowaków. bo prowadzili do 93 minuty a tu nagle goll dla przeciwników.[/QUOTE]A mi nie:P Bo i jedni i drufzy słabo grali więc remis był sprawiedliwy Ja też. Pamiętam jak za 1 razem wsiedliśmy do auta, 10 min pokazywał mi wszystko a potem do mnie: ruszamy... Zdążyłam powiedziec tylko: JAK? Moja mina bezcennaJa teraz tylko siedzę i mundial oglądam No i moja mam dzisiaj wychodzi ze szpitala, więc się zacznie Wczoraj musiałam do babci jechac bo mamie zachciało się na obiad jakiegoś kurczaka którego tylko babcia potrafi zrobicA co do Mundialu jeszcze to cieszy mnie, że Portugalia zremisowała z WKS Ok spadywam;* Przyjdę jak wstaniecie
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Justyna, dasz radę z motorem. ![]() Cytat:
![]() - tu masz sprzęgło, tu masz gaz, tu hamulec. wszystko jasne? [akurat wiedziałam gdzie jakie pedały są ]- tak - no to ruszamy - ale ... co mam zrobić? --- idę do pracy. miłego dnia.
|
|
|
#2340 |
|
Zadomowienie
|
U mnie było inaczej. Mój instruktor z 10 min. tłumaczył mi że jesteśmy w urzadzeniu które nazywamy samochodem lub autem, potem mi wszystko b. dokładnie wytłumaczył, łącznie z lusterkami, fotelami, no wszystkim i pojeździłam trochę po placu manewrowym, a potem na osiedle tylko
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

a to chyba zły pędzel 
. No, ale dam jakoś radę 

?

Przez chwilę myślałam, że to do mnie, ale potem "skąd Kamila może wiedzieć jak ma na imię. " I to jeszcze pod moim wpisem o nim.
Ja to panikara jestem.. Drogi ten bilet wyszedl 
na wspomnienie całego kursu, egzaminów. A teraz przechodzę przez to jeszcze raz
w ostatniej chwili zahamowałam