|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Cytat:
szkoda, ze z kinem się nie udało. Cytat:
![]() Mysle, ze 3 szuflady w zamrazarce to taki standard co?? aha i półki z hartowanego szkła ![]() ![]() a ta funkcja no frost, to tak naprawdę działa?? Nie trzeba potem lodówki rozmrazac?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
dziendobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2, Nie wiem jak to jest z kontami innych osób niż sprzedających, ale u nas pisało w akcie tylko tyle, ze my zapłacimy z kredytu na rzecz sprzedajacych (ich całe dane, adres zamieszkania, pesele itp) tyle i tyle kasy. 3, My najpierw podpisaliśmy akt notarialny a puźniej dopiero umowę kredytową - na podstawie tego aktu. dalej szliśmy do urzędu skarbowego i tak płaciliśmy podatek ok 113 zł (panie w banku wypełniły juz za nas druczek), puźniej szliśmy do sądu i tam złożyliśmy wniosek o wpis do hipoteki- koszt ok 250 zł i jeszcze byliśmy raz u notariusza na podbiciu jednej strony, nawet nie pamiętam już co to było, ale chodziło o potwierdzenie o aktualności danych czy coś w tym stylu. Z tymi wszystkimi świstkami (kopiami)szliśmy do banku. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja w pracy do 18, już mi się nic nie chce. Mam nadzieję, z eteściowa ugotowała jakiś dobry obiadek bo głodna jestem. Coś o pierogach pisałayście aż mi ślinka poleciała
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() taaaaak ![]() ![]() ![]() edit: a lodówkę to najlepiej chyba na miejscu kupić co?? Czy ktos kiedys na all zamawiał?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
coś mnie boli gardło
![]() ![]() ![]() rozmawiacie o kuchniach to powiem, że jeżeli kupimy to mieszkanie (żeby nie zapeszyć ![]() ![]() ![]() Nie wiem tylko czy mozna do jednej rury odpływowej podłaczyć zlew, zmywarkę i pralkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj teraz to jakies wirusy panują, wiec uważaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze dziękuje Wam dziewczyny za info o kredytach
![]() Stokrotko, pierwszy raz czytam że ktoś najpierw podpisał akt ![]() ![]() Madziu będę wdzięczna jak się spytasz taty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
madzia dziala, boCi szron nie narasta w zamrazarce.
gold, czy az trzy mozna podlaczyc yhm... nie wiem, nie spotkalam sie, wygooglaj moze ktos ma. co do miejsca obok siebie, tu juz masz dowolnosc mysle. ale zmywarka raczej przy zlewie w wiekszosci stoi bo ludziska podlaczaja odplyw zmywarki do syfonu zlewowego. ja mam lazienke ciut wieksza, ale doslownie chyba 20 cm. a odplyw od pralki mam podlaczony przed samym wejsciem rury odplywowej do szachtu. obok zlewu zeby nie ciagnac instalacji po calej kuchni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Madzia pisałam żebyś nie brała tego do siebie.
W lodówce można drzwi przełożyć. Ja tak zrobiłam, lodówka otwierała się na lewo, a teraz otwiera się na prawo. Zwróć na to uwagę. Gold-fish ja mam mniejszą łazienkę ![]()
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
stokrotka ja swojej robie czasem ekpresowe rozmrazanie. jak moj maz nie domknie drzwi od zamrazarki. wylaczam z pradu, biore ciepla wode, scierke, i drewanina lyzke. i opukuje ten lod az odpadnie
![]() gold fish, a pion kanalizacyjny maci jeden czy dwa? tzn w kuchni i laziecne osobno, czy jak ja scieki z kuchni leca rura do glownej pionowej rury ktora jest w lazience ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-06-16 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | ||
Zakorzenienie
|
Hiszpania mi przegrywa
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- czy atomatyczne odszranianie i funkcja no frost to jest to samo?? ![]() Ta mi sie podoba http://allegro.pl/item1074505909_lod...gwarancji.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia co innego zniżka a co innego gdy ty jesteś chora a przed Tobą wchodzi znajoma lekarza. Nie raz miałam taką sytuację. Siedzę w poczekalni z wysoką gorączką a pani tylko na chwilę, a jak się zwróci uwagę to pani w recepcji mówią że ta pani to rodzina pani doktor. I brzmi to tak jakbym miała nic nie mówić bo mnie pani doktor nie wyleczy. Albo moja siostra sytuacja na pogotowiu. Siedzi bolą ją plecy, prawdopodobie nerki. Nagły przypadek. A pani doktor krzyczy że nawet nie ma czasu z siostrą (swoją nie pielęgniarką) kawy się napić bo jej pacjenci przeszkadzają.
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jakie firmy najlepiej brać ale te dwie funkcje, to jest to samo?? ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Każdy wkorzystuje znajomośc jesli tylko może ![]() Ja tam mam innego lekarza wiec nawet nie poruszam tego tamatu, bo do swojego rodzinnego stoję w kolejce. Ale czy jest w tym cos złego, że na rehab dostałam się od razu a nie musiałam czekac do wrzesnia?? Ja w tym nie widze niczego co szkodzi innym. A ty nigdy nie korzystałaś ze znajomości?? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie no frost i automatyczne rozmrażanie to co innego trochę. Automatyczne rozmrażanie tyczy się chłodziarki a no frost zamrażalnika. Ale nie jestem pewna, czy dobrze mówie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze kliwia nam powie z tym no frost ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No frost na cała lodówkę oznacza po prostu, ze NIC nie trzeba z nią robić, ani rozmrażać, ani nic, niepotrzebne rozmrażanie automatyczne ani żadne. Nigdzie nie zbiera się lód i szron. Mówi to ta, co ma w domu no frosta
![]()
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ty jakie firmy bys poleciła a jakis nie?? ![]() Bo ja to sobie wszystko zapisuję i potem będe wiedziała, że na co zwracać uwagę ![]() Hiszpania przegrała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() My mamy Samsunga, w tym roku obchodził 2 lata i nic mu się nie dzieje ![]() Dodatkowo ma parę funkcji, jak alarm niezamkniętych drzwi, elektroniczne ustawianie temp. lodówki i zamrażarki, niebieski ledowy wyświetlacz, funkcja "wakacje" i "super freeze".
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-06-16 o 17:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chodzi o kształt tylko o wysokość. Im wyżej jest wylot, tym więcej woda będzie chlapać, ale chyba kupimy taką końcówkę, żeby trochę wydłużyć tą baterię Cytat:
Cytat:
![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/porada/spr...y-lodowki.html Radzę Ci też przeglądnąć ceneo.pl tam znajdziesz opinie o konkretnych modelach czy warto kupować. ZMy kupowaliśmy lodówkę przez internet i jak wcześniej pisałam na necie była tańsza o 700 zł niż w w sklepie na miejscu a to duża różnica! Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2010-06-16 o 17:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynk
![]() przyszłam sie wam pochwalic/pozalic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- bolało?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
madzia lodowki na allegro bym nie kupila, co innego w sklepie internetowym
![]() ale swoja kupowalam na gwalt na miejscu. lodowka amica mnie nei przekonuje ![]() anula, ja dzisiaj tak na sucho przymierzalam baterie do nowego zlweu, i nie siega na srodek. A u Ciebie nie mozesz przekrecic wylewki tak na bok, ze przy odkrecaniu wody nie bedzie na srodku tylko po sciance zlewozmywaka bedzie leciec? no tak ale przy zmywaniu to neikoniecznie sie sprawdzi ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- neska yeahhhhhhhhh ![]() ![]() ![]() i jaki masz aparat? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Tanio nie było, ale duże lodówki kosztują, grunt trafić na taką, którejnic sie nie będzie działo
![]()
#4735 |
Zakorzenienie
|
nie
![]() ![]() ![]() mam zwykly drut bo szkoda mi bylo wywalac tyle kasy na cos, co i tak za jakis czas zdejmę i wywalę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
neska i prawidlowe podejscie,po co przeplacac
![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze nei bedzie mocno bolec. Ja swoja retencje na gore chyba od 2 meisiecy nei zakladalam, juz mi chyba sie nie mieszcza zeby w szyne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Anula, dzięki za przepis ![]() Byłam dziś w mieście i kupiłam sadzonki pomidorów, już rosną w moim ogródku ![]() A wczoraj wieczorem pojechałam rowerkiem odwiedzić babcie i dziadka, i babcia dała mi lnianą torbe o coś takiego http://www.allegro.pl/item1078913660...ory_sklep.html tylko niebieską a w środku były słodycze, wino i przetwory domowe ![]() ![]() to lece nadrabiać! ![]()
#4738 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_...67915,105.html Madziu, jak wspomniała kliwia, ja też raczej nie kupowałabym Amici i ponoć Indesit się często psuje. Cytat:
![]() Jadę gdzieś rowerkiem ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2010-06-16 o 17:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
anula moi rodzice maja indesita i nie dosc ze cicha to sie z nia nic od 5? lat nic nie dzialo
o takiego z ograglymi brzegami: http://www.videolux.pl/galeria/Produ...AAN_34_VPS.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Kliwia- moj TZ tez nosil aparat jeszcze przed slubem i z noszeniem retencji tez mial problem- tzn lekka fuszere odwalił bo nie chcialo mu sie go zakladac. no i efekt takiz e sie lekko skrzywila jedna jedynka ale nie jest i tak zle bo przed aparatem mial koszmarne zeby
![]() Anula-m am nadzieje ze tez nie bede załowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.