|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
Mam pytanie, tylko nie bijcie
Jeśli wpiszę sobie dziś kody na produkty z kat. 09, ale nie wyślę jeszcze, to będzie mi to zamówienie wisiało niewysłane? Czy jak się wyloguję, to samo zniknie? Nigdy tak nie robiłam, ale teraz nie ma opcji edycji i nie chcę jeszcze wysyłać
|
|
|
|
#872 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A czy któraś z Was była może na takim spotkaniu okręgu na Słowiczej w Warszawie, albo wie coś o spotkaniu jutro? |
|
|
|
|
#873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, będzie ""wisieć" na stronie głównej z napisem NIEWYSŁANE
|
|
|
|
#875 |
|
Przyczajenie
|
Samo nie zniknie. Na stronie głównej po prawej stronie w Zamówieniach będziesz miała informację: "Masz niewysłane zamówienie z katalogu 9. Kliknij tutaj aby je edytować"
|
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanko - często inwestujecie w próbki dla klientek??
![]() czy ewentualnie to klientki wam mówią, co by chciały najpierw przetestować i zamawiają same próbki u was?? |
|
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20027902]tak jak zamówisz do 11.[/QUOTE]
A ja jak wyślę zamówienie z K9 jutro do 11:00 [kurier] to dostanę paczke w piątek? ![]() Przepraszam, już doczytałam.
Edytowane przez Himka313 Czas edycji: 2010-06-16 o 15:44 |
|
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie; który odcień podkładu rozświetlająco-antystresowego jest ciemniejszy? Nude czy Cream?
|
|
|
|
#879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie pierwsze zamówienie z 9 w miarę ok ale myśle ze to ostatnie bo już później zaczną się urlopy/wakacje i zamówienia spadną tym bardziej że ja mam sporo dziewczyn, które pracują w szkołach
|
||
|
|
|
#880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- wogole zawsze z kazdego podkladu cream jest ciemniejszy od nude
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
in bloom dziękuję
|
|
|
|
#882 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
pomóżcie, czy jeżeli jutro zamówie zamówienie K9 to jest regularny dzien moich zamowien to czy dotrze ono na srodę następną jak przy regularnym zamówieniu, przepraszam alre to moje dopiero 2-gie zamóienie
|
|
|
|
#884 |
|
Zadomowienie
|
aha i do dziewczyn z okolic kluczborka jesli ktoras by chciala probki o polowe taniej to dajcie znac na pw wiem ze u liderki nic nie ma taniej wiec obiecalam sobie ze jak ja juz bede miec taka mozliwosc to podziele sie nia z innymi konsultantkami
|
#885 |
|
Rozeznanie
|
Hej, udało mi się rozwiązać zamieszanie z zamówieniem
![]() Mam pytanie, czy do którejś z Was nie dotarła jeszcze torba zebra? Mam kolejną fakturę a torby brak A miałam w K07 grubo ponad 99zł za Avon Color...a przepraszam,juz doczytałam że jest w brakach... ale w takim razie będą ją dosyłać w K09?
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2010-06-16 o 16:50 |
|
|
|
#886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z tego co pamiętam to tak - będą dosyłać tylko kiedy to nie wiadomo |
|
|
|
|
#887 |
|
Zadomowienie
|
Zebry mają być od 21 czerwca podobno
sama nie mogę się na nią doczekać...
|
#888 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ostatni upalny weekend wybrałam się na basen, ze sobą zabrałam ręcznik Avonu i tak pakując się pomyślałam, przydałaby się teraz torba Zebra ![]() Tak, więc mam nadzieję, że kolejny weekend spędzi ze mną hehe ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Mam na razie zamówienie na jedną wodę za 19,90 Nie mniej jednak, choćbym miała zamówić resztę, to domówię dla siebie, bo muszę mieć do kompletu tą kosmetyczkę
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
|
|
#889 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#890 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#891 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
DG to działalnośc gospodarcza.
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
jutro w COKach obowiązuje k08 czy k09? |
|
|
|
#893 |
|
Przyczajenie
|
HARMONOGRAM ROZPOCZĘCIA I ZAKOŃCZENIA KATALOGU DLA ZAKUPÓW W CENTRACH OBSŁUGI KONSULTANTEK 2010 rok:
katalog 09 : 17 czerwca (czwartek) - 7 lipca (środa) |
|
|
|
#894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Klientkom zaprzyjaźnionym,które zamawiają co 3 tygodnie za dużo kasy kupuję drobne upominki. A ja mam pytanie,jak to teraz jest dostawę mam w COku z katalogu 9 dnia 21.06-poniedziałek,a zawsze miałam we wtorki,np.teraz by było 22. Czy oni coś zmienili?
Edytowane przez krooolewna Czas edycji: 2010-06-16 o 20:05 |
|
|
|
|
#895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ma cudowny zapach i nadaje ustom taki lekki, czerwony kolor. Na drugim miejscu jest banan, ma fajny zapach tylko koloru nie daje, ostatni jest czekolada- i zapach i smak beznadziejny, strasznie gorzki. I wszystkie trzy dość dobrze nawilżają
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mialam dziś 5h egzaminu i już nie myślę
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20034795]tak inwestuję, jeśli ktoś chce przetestować daję gratis.
a czy to nie przypadkiem oferta sprzedaży????? [/QUOTE]nie to chcialam zaproponowac owszem no za darmo to przeciez nie moge dac komus np 100szt probek ale pamietam jak niedawno sama chcialam kupic taniej probki (mam duzo klientek ok 30 -40wiedz i duzo probek musze kupic co kampanie )i prosilam liderke czy by mi mogla zamowic w jakis pakietach taniej bo ja jako zwykla konsultantka nie mialam do takowych dostepu a ona jako liderka tak ale ona patrzy zeby tylko zarobic i choc wiem ze kupila te probki taniej to sprzedaje je po 1zl(swoim konsultantkom) czyli po tyle po ile moge sobie sama zamowic i obiecalam sobie ze jak wejde do avon club to jak ktoras konsultantka bedzie chciala taniej probki to jej zamowie i dlatego to napisalam przeciez mnie to nic nie kosztuje ze zamowie wiecej a czemu inne dziewczyny maja z tego nie skozystac przeciez nie chce na tym zarobic ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- dodam jeszcze tylko ze na allegro tez nie sprzedaje wogole to nawet konta tam nie mam nie znam tez konsultantek z okolic tylko liderka moglaby wsrod nich dac info ze moge im taniej zamowic ale akurat przez nia nie mam co puszczac takiej propozycji bo kto bedzie wtedy bral od niej te za1zl
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
czyli jak jestem konsultantką to powinnam mieć swoją działalność gospodarczą?
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
a moglby ktos wstawic internetowa oferte specjalna na katalog 9? bede bardzo wdzieczna
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
Wpisujemy kod w zamówieniu z k9 po spełnieniu warunków, a torbę dostajemy razem z zam. z k10.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Jeśli wpiszę sobie dziś kody na produkty z kat. 09, ale nie wyślę jeszcze, to będzie mi to zamówienie wisiało niewysłane? Czy jak się wyloguję, to samo zniknie? Nigdy tak nie robiłam, ale teraz nie ma opcji edycji i nie chcę jeszcze wysyłać

sama nie mogę się na nią doczekać...