![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
![]() W razie czego trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narazie wszystko osłabło znacznie. Nie czas na mnie
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
pozostaje Ci tylko powiedzieć "UFFFF"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie właśnie odpad kawałek czopa.I jestem pewna, że to to ale bez krwi. Ciekawe ile razy tej nocy wstane. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się wykąpałam i cisza ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Rozeznanie
|
ja też chce sygnał
![]() ja nie chce na wywołanie w poniedziałek.... ![]() już panikuje chyba... ![]()
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może pomoże ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja jakos spac nie moge. suszy mnie, ale nie chce mi sie z lozka ruszyc.
![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
hej czarownice! pomogło coś?
u mnie cisza i spokój 1 dzień do terminu. dziś zamierzam trochę gdzieniegdzie posprzątać, co by teściowa na zawał nie zeszła. może to coś przyspieszy, chociaż szczerze w to wątpię... ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- hm... wybaczcie brutalną szczerość, ale właśnie mnie dogłębnie przeczyściło i zaczęłam się łudzić, że może to coś oznaczać... ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- i jeszcze przed chwilą się dowiedziałam, że koleżanka mająca termin 2 dni po mnie, 12 czerwca urodziła córeczkę. tylko moja siedzi i ani myśli wychodzić. gadam do siebie i zostanę tu sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę Cię odwiedzać ![]() ![]() Ja też fluidy posyłam.
![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
dzięki Bydgoś, chociaż Ty jedna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2292 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A my dzisiaj miesiąc kończymy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
gratki Szajuś
![]() na razie nic się więcej nie dzieje. zaraz lecę dalej sprzątać. na szczęście okazało się, że fachowiec mieszkający u nas na górze (szwagier małża), wziął sobie do serca fakt, że góra była pięknie wysprzątana przez moją mamę i zachowuje względny porządek. przelecę obie łazienki, podłogę w kuchni, kurze w salonie i kanapę wyczyszczę i finito. inspekcja może jutro przyjeżdżać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Przeszło
![]() Przegadałam małemu, że jeszcze nie czas i pora na niego ![]() Wiecie co ![]() ![]() Tż wczoraj spokojny i opanowany, sam mi wmawiał, że to nie to jeszcze na pewno jakby był conajmniej ginekologiem z 20 letnią praktyką.. a dziś rano po 7:00 przebudził mnie będąc w ... kiblu ![]() Normalnie ze stresu dostał takie sraki-padaki, że myślałam, że kibel nam zrujnuje ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-17 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2295 | |
Rozeznanie
|
czesc mamusie
![]() u nas spokoj, dobrze, bo w weekend planujemy duze zakupy z mezem łozeczko i moze wozek .. wiec nie moge zostawic męzowi tej przyjemnosci ![]() wczoraj przywiozl od tesciowej siatę kurek, grzybkow znaczy się, dzis bede marynowac mniam ![]() i od mojej mamy dostalismy jakies reczniki, sciereczki.. zieleninke z przydomowego ogrodka...i wielka szynke z domowej wędzarni boszzzzz.. jaka pyszna..... po prostu niemozliwe sa te mamy ![]() no i zachcialo mi sie flaczkow wiec caly dzien przy garach spędze ![]() Cytat:
![]() a skad wiesz ze to czop? mi z meisiac temu kilka glutów wylazło to gin powiedzial ze to nie mogl byc czop tylko zalegajaca wydzielina a ja to co....? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
noooooo
nareszcie ktoś się jeszcze odezwał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2297 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20029127] Tak patrzę na ta listę na pierwszej stronie- już tak niewiele dwupaków zostało. ![]() A co z Magdi sie dzieje ?? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2298 |
Rozeznanie
|
Witam w dwupaku ciągle..!1 dzień po terminie
![]() ![]() Jeśli dostanę jeszcze jednego smsa lub wiad. na gg z zapytaniem, czy to może juuużżżżżż, to chyba osiwieję...no przecież jak cos sie wydarzy, to poinformuję kogo trzeba- ludzie jacyś dziwni sąąąąąąąąą Siala- Twój na serio się przejął ![]() Margo- nie zostaniesz sama, ja tu z Tobą ![]() Szaja- gratki za pierwszy miesiąc ![]() Kasia- ja też mam przyjść w poniedziałek...jak nic nie ruszy...OBY RUSZYŁO!!!!!!!!! Chyba kadzidła zacznę odpalać..
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
tetra - 20
flanela - 2 myślałam, żeby dokupić flanelki, ale na razie nie kupuję ![]() wyszorowałam włąśnie podłogi - kuchnia, łazienka, hol - częściowo na kolanach. jak ma się coś zadziać, to niech się dzieje ![]() aaaa i smsuję sobie z AnnLee, która pisze, że siedzi sobie na placu zabaw z Zu i Tosią. Tosia tylko je i śpi, Zu wariuje. AnnLee życzy nam wszystkim takiego porodu, jaki sama miała ![]()
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-06-17 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Konto usunięte
|
5 flanelek (jako prześcieradło do wózka i np. przykrycie dziecka) i 25 tertówek. Liczba tetrówek dla mnie minimalna - na styk kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Rozeznanie
|
Hej, jestem i ja
![]() Dzis biegałam od rana po działce przy geodetach z nadzieją, że cos się ruszy, a tu nic ![]() ![]() ![]() Jak nie to po prostu trzeba będzie core wygonić... brzuszek tez mam opuszczony od jakichś paru dni. Pieluchy - kurcze mam za mało...5 flanelek i 9 teterek,mówisz Szaja,że masz na styk? aż tak dużo tego idzie? Zapomniałam się pochwalić-wczoraj doszedł wózeczek, jest super, miałam wątpliwości ale podoba mi się cały zestaw, wpatrywaliśmy sie w niego jak zaklęci i teraz tym bardziej doczekać się nie mogę... ![]()
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Konto usunięte
|
Kasiu, naprawdę na styk
![]() 1 - na dno wanienki 1 - na ręczniczek, jakby dziecię obsrało - co zdarza się raz na kilka dni, ale jednak 1 - położona na rożku, w celach jak wyżej 1 - w głowie rożka, jak córa cmoka smoka, to czasem trzeba go podeprzeć (potem zabierana, gdy córa uśnie) 3 - w torbie przy wózku 1 - na dnie wózka, w celach jak wyżej 1 - na przewijaku 1 - na leżaczku I to już 10, reszta - do wycierania buzi, podkładania przy karmieniu, odbijaniu itd. No a zawsze jakieś w praniu są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
a pierzesz je za kazdym razem w max temperaturze i osobno, czy z reszta ubranek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 10 szt tetry to malo, wez pod uwage ze czesc zawsze w praniu jest, zawsze pielucha cos wytrzec, podlozyc.... wozek pokaz pokaz!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
wiecie co? czuję się jakoś tak "mulasto". znów byłam w kibelku, do tego mnie mdli. na pewno nie zjadłam niczego, co mogłoby mi zaszkodzić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.