|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | ||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
Cytat:
Ja staram się trzymać uczucia na wodzy, by nie wpaść "po uszy" i nie przestraszyć go, bo widzę, że tak to na niego działa. Pozatym to za wcześnie... Z byłą sprawa się domyka, nawet nie kontaktują się ze sobą. Jednak wydaje mi się, że dla niego to jeszcze jest za świeże. Ona się wyprowadziła 7 m-cy temu po 11 latach małżeństwa, przez które On ją kochał, my się spotykamy od 4 miesięcy. Mówi, że ma straszny mętlik w głowie, że musi sobie to poukładać, by zacząć nowe życie. Mówi tak... ale chce bym była obok i jego zachowanie pokazuje, że mu na tym, na mnie, zależy. Znów czas czas czassss... Cytat:
![]() ![]() I nareszcie bal... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia!
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przykre, że nie wziął pod uwagę Twoich uczuć, narobił Ci nadziei ![]() Może poczekaj do września, zdobądź pracę, o której wspominałaś i wtedy wróć do tematu. I masz rację, nie pakuj się od razu w kredyt, bo mieszkanie fajnie jest mieć, ale dobrze jest najpierw sprawdzić, czy uda się wspólnie mieszkać. Także pół roku, rok wynajmowania nic nie zmieni, a wy poznacie się od tej prozaicznej, codziennej strony. A dotrzeć się będzie trzeba, to na pewno ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że problemy są do rozwiązania ![]() ![]() morire, też proszę się zameldować ![]()
![]() |
#1623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale on się uparł, że ma być stała praca, na umowę, bo to, co mam teraz, to w każdej chwili może się skończyc, w sumie ma troche racji, bo na początku miesiąca nigdy nie wiem, ile uda mi się zarobić, cały czas wyszukuję sobie dorywcze weekendówki itd, no ale od ponad roku ten system funkcjonuje, więc nie widzę powodu, dla którego nagle miałoby mi się nie udawać... Ale już temat upadł i ja go poruszać ponownie nie będe. Faktycznie, może to zbyt szybko,mnie tam się nie spieszy, od niego teraz wszystko będzie zależeć. Ja tez nie mam zamiaru latać za nim z wyciągiem z konta i udowadniać na siłę, że jestem w stanie opłacac swoją połowę mieszkania.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki moj Tż wyjechal wczoraj do pracy na drugi koniec Polski i nie bedzie go przez cale 14 dni...
Mam takiego dola ze nawet w pracy chodzilam i plakalam... Robilam test ciazow...-ujemny...niewiem czy sie cieszyc czy plakac... |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Rozeznanie
|
behind Kochana chłopczyki jak z bajki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nataluś Napisz co to się stało ? ![]()
#1626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ten weekend Młody idzie z Panami (TŻ + Jego Syn + 'teść'), ja w tym czasie będę cieszyć się ciszą i spokojem ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-06-16 o 00:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak dwóch na raz to za dobrze chyba co ![]() Ja dziś wpadłam do K. a teściowa znów mi użyczyła laczków ![]() ![]() A ten cwaniak stwierdził,ze jestem anioołem ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1628 |
Rozeznanie
|
mag ja chyba nie odpuszczę tego meczu
![]() ![]() behind kurde sama nie wiem ![]() hehe aniołek ![]() "teściowa" ? ulalaa i bambosze ? Noo kochana , to Ty już jesteś w familiii ![]()
#1629 |
Wtajemniczenie
|
Kochane!
Przeczytałam cały wątek i postanowiłam się dołączyć ![]() ![]() Może więc i ja opowiem swoją historię...narazie tylko swoją...wszystko czas pokaże,bo to dopiero początek.Postaram się skrócić histroię. Poznałam R. kiedy miałam jakieś 16 lat...Poznałam to może zbyt dużo powiedziane.Spotykałam go w kościele ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jego już nie było. W międzyczasie poznałam tez brata R. i bardzo się polubiliśmy,on poznał mnie z moją najlepszą przyjaciółką...Pozniej studiowałam,bywałam w domu na weekendy...zapomniałam,za kochałam się i byłam przez ponad 2 lata bardzo szczęśliwa,nawet myślałam,że to "to" ![]() Skończyłam teraz studia,wróciłam do swojego miasta gdzie od lipca zaczynam pracę...ale co ważne.Poszłam do kosciola...i spotkalam R.!!! okazało się,że po 7 latach wrocil do Polski i to na stale! nie poznal mnie(zmienilam sie na korzysc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki i będę zdawała relacje!Pozdrawiam gorąco |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekamy na dalszy tok wydarzeń ![]()
![]() |
#1631 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak tam ze stażem? U mnie wszystko w porządku, tyle tylko, że nie mam ostatnio czasu, żeby się rozpisywać - praca, praca, praca ![]() A gdy w końcu będę miała wakacje, obiecałam sobie, że nie wezmę ze sobą komputera - nie wiem więc, kiedy znajdę chwilę, żeby porządnie się rozpisać ![]() Za to pilnie sledzę, co tu się dzieje ![]() Ciesze się, że wróciłaś ![]()
![]() |
#1633 |
Rozeznanie
|
maguś Czas pokaże co to będzie . . . niczego nie chcę przyśpieszać.
Staż Rybko super , teraz się szkolę w zg , a za 2 tygodnie czeka mnie prawie dwu tygodniowe szkolenie w Poznaniu , non stop coś się dzieje . oo tak mały odpoczynek od elektroniki jest wskazany ! A jakieś plany na wakacje ? miłego wieczorku ![]() iii nataluśka napisz słońce co się dzieje .
#1634 |
Raczkowanie
|
Plany na wakacje?
Ostatni tydzień czerwca - jedziemy nad morze (Młody, TŻ, ja) ![]() Ostatni tydzień lipca - odwiedzamy znajomych w Malmö (TŻ, ja) ![]() Później TŻ wyjeżdża na półtora miesiąca na podbój Dalekiego Wschodu, a my z Młodym w tym czasie planujemy spływ kajakowy i wypad do Karpacza ![]() A w międzyczasie wypady nad jezioro ![]() A Ty, Słońce? Co planujesz? ![]() Nataluska, oj pupa będzie bita ![]() ![]()
#1635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Diabełek to już wychodzi..dostałam wezwanie na policję w charakterze świadka ![]() ![]() mag_a - fajne te Wasze plany wakacyjne ![]() Shandusia - witaj ![]() nataluskaaaaaa, wracaj tu szybciutko ![]()
![]() |
#1636 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wezwanie na policje, no ładnie!! ![]() Natalka wracaj do nas! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczynki!!!
Mogę dołączyć? ![]() ![]() Śledzę Wasz watek od wczoraj...najpierw miałam ambitne założenie przeczytać wszystko..poddałam się jednak, bo oczy zrobiły się czerwone i mało mi nie powypadał ![]() Sama nie wiem od czego zacząć..tyle tego jest ![]() ![]() ![]() ![]() Los spłatał mi jednak psikusa. Jeszcze pół roku temu byłam zaręczona w związku z chłopakiem, którego co prawda nigdy mocno nie kochałam, ale który jest wspaniałą osobą i był..bo teraz chyba już nie, moim najlepszym przyjacielem. Myślałam, że silne uczucia istnieją tylko w przypadku pierwszej miłości, a potem już coś takiego się nie zdarza..Dlatego związałam się z K. To były naprawdę fajne czasy, ale chyba gdzieś głęboko zdawałam sobie sprawę z tego, że go nie kocham tak jak powinnam. Aż w końcu pewnego dnia znalazłam pracę w biurze (UK, bo tu mieszkam) i poznałam Skwarka...mojego szefa ![]() ![]() ![]() Nie ukrywam, że jest czasem ciężko być w takim związku, dlatego chcę do Was dołączyć moje drogie. Mam o tyle szczęście, ze mieszkam w UK, gdzie każdy pilnuje własnego nosa, najbardziej jednak boję się jednak przyjazdu Skwarka do PL...mieszkam w małym mieście i wiem, że będzie aż wrzało od plotek. Nie wiem czemu się tak tym przejmuje, ale zawsze taka głupia byłam ![]() Dodam jeszcze, że (ku wielkiej mej rozpaczy) musialam zmienić sobie niestety konto na wizazu, bo K znal jego dane, a nie chce zeby dowiedzial sie co sie u mnie dzieje. Nigdy nie powiedziałam, że zrywam z nim dla kogoś innego, wiem, że by go to zniszczyło, mamy teraz całkiem dobre relacje ze sobą i mam nadzieję, że tak zostanie. Czy któraś z Was spotyka się też ze starszym Anglikiem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Rozeznanie
|
aivilo to mieszkanie mieliscie kupic czy wynajac?
a i domyslam sie, ze nowy avatar to aivilo w romantycznym wadaniu? ![]() lato, a dokad nad to morze sie wybierasz z TZ? ![]() behind, alez Ty radosna i zakochana ![]() ![]() nataluska, a co u Ciebie? mam nadzieje, ze te problemy nie sa jakies powazne i szybko znikna ![]() morire to moze ani Michal, ani Przemek? ![]() mag Młody chyba nigdy sie z Toba nie nudzi ![]() ![]()
#1640 | ||
Zakorzenienie
|
Wiesz jak to z teściową bywa
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie odświeżam kolor włosów, potem paznokcie i ostatnie zakupy przed wyjazdem ![]() Cytat:
![]() A co u Ciebie? ![]() De_Mon - witaj, pewnie,że przygarniemy ![]()
![]() |
#1641 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() foremnko słodka jedziemy nad nasze piękne morze, nad Bałtyk ![]() Muszę sie pochwalić jak na razie mam wszystko do przodu tzn. egzaminy ![]() ![]() Tylko ze grypa mnie łapie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1642 |
Przyczajenie
|
Dzięki za przywitanie
![]() 25 lat we wrześniu kończę, a Ty _lato? ![]() U mnie raz jest dobrze, a raz..średnio.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1643 | |
Rozeznanie
|
U mnie tez -
![]() ![]() Dzisiaj wczesnym rankiem ogladalismy wschod slonca ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za utrzymanie tego przodu ![]()
![]() |
#1644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mieszkanie na wynajem. Ja się nie zgadzam na wspólne kupno zanim chociaż kilka miesiecy nie pomieszkamy razem. My jak na razie najdlużej razem spędziliśmy 4 dni, nie znamy się jeszcze na płaszyźnie codziennego życia. Musimy się wypróbować, zanim weźmiemy kredyt na 30 lat ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- kurcze, widze, ze polskie morze popularne wśród nas ![]() Nie będzie któras w okolicach Helu po 9 lipca? ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1646 |
Wtajemniczenie
|
no wiesz co! Dzien wczesniej nie mozesz? ;D
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Rozeznanie
|
maguś Superr plany
![]() ![]() aa ja taki dłuższy urlopik to chyba we wrześniu , myślałam o Grecji , nie byłam jeszcze . A dostałam propozycję od Ex o wspólnym wyjeździe , ale to tylko kumpelowski wypad ![]() behind dlaczego średnio lubisz kochaną teściową ? ![]() małgosiu Dokładnie na odległość ;/ też już mialam jeden taki związek i dupa , nie wytrzymałam . Michał ma lat 26 ![]() iiii powiem Wam że coś mnie serio do niego ciągnie , ale on udaje chyba niedostępnego haha tutaj miły , chce się spotykać ,ale ja czuję jakby on czekał na mój ruch , nie wiem , jakby chciał żebym o niego zabiegała . . . mhm pierwszy raz takie coś mi się przytrafiło :P foremko kochana ![]() aa jak sprawy u Ciebie ?
#1648 | ||
Zakorzenienie
|
Nie dam rady..jedziemy autem z rodzicami, dojazd tam to ok. 8h.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak się czujesz w takiej sytuacji? ![]() ![]()
![]() |
#1649 |
Konto usunięte
|
Aivilo, wszystko będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Rozeznanie
|
behind Słońce właśnie ja nie zabiegam . . . nie umiem ;/ np. rozmawiamy , ja do niego (bo oczywiście kolejny zapracowany mi się trafił ) , że jak bedzie miał ochotę na kino to ma mój numer , coś w tym stylu , a on do mnie " nie nie , kiedy zechcesz iść Ty do kina to jestem po prostu Twój " . . . dziwny jest facet .
aa teściu jaki jest ? może musi się przekonać do Ciebie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.