Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 23:28   #2431
rehab4181
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
nie moge podjac pracy o takim samym charakterze w innej firmie tzn. mogę. 800 zł kary.)
ale dziwnie.
dobrze, że masz chociaż taką pracę
uwierz mi, moja też nie jest tą wymarzoną.

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
jak się tam dostanę, to pójdę na kolanach do Częstochowy!
ode mnie miałabyś blisko

gratuluję pracy;* wydaje się być bardzo ciekawa

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość

ŻBIKI, podajcie ewentualne zastępstwa dla rzeczy których by dla Was nie było, to wtedy od razu szybko jej napiszę co chcę (bo może Was tu akurat nie być).
jakby nie było tych rzeczy co ja chcę(ale lepiej, żeby były to ja poproszę:

http://picasaweb.google.com/11213877...01182696233106

http://picasaweb.google.com/11213877...20037022974226

http://picasaweb.google.com/11213877...21513242809234

takie jak tamte, tylko inne kolorki

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 23:32   #2432
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Wiesz co, Kraków jest świetny, dopóki przebywasz w towarzystwie przyjezdnych, albo ludzi z obrzeży. Bo te centrowe krakuski z dziada pradziada... olaboga. Duszno, po prostu duszno tutaj. I takie budynki, jak ten Instytutu Informatyki, muszą powstawać na zadupiu, bo w centrum jak chcesz zbudować coś odmiennego od sypiących się tysiącletnich kamienic, zaraz pojawia się Komitet Ochrony Zabytków Miasta Krakowa i ta mentalność. I obsesja Warszawy. I krzykacze pod kurią w czasie żałoby narodowej... nie, nie, nie.
Ale tak jak mówię, studenci mają spoko gorzej tu pracować. Moja mama już rzyga.

Chyba się już zaczęła, skoro mogłam przesłać a Ty się nie śpiesz! Jeszcze chyba na początku lipca będzie można to tylko ja taka nadpobudliwa muszę coś robić na fali, bo inaczej będę miesiąc analizować za i przeciw. Stąd oglądanie zdjęć instytutu, potrzebowałam inspiracji

Aha, Ala, zgadnij, dokąd jadę na dniach
Ojejku, nie strasz mnie tym Krakowem
Nooo ale jeśli chodzi o to, że studentom jest tu ok, to dobrze, bo jak na razie jako 'niestudent' raczej nie mam zamiaru tu zamieszkać

Hmm no jeśli chodzi o UJ to się nie śpiesze, bo nie wiem na co bym tam miała nawet składać chyba jednak poczekam na te wyniki matur.

No co Ty zgaduję - do mnie? a z jakiej okazji
Stary 2010-06-16, 23:36   #2433
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Ojejku, nie strasz mnie tym Krakowem
Nooo ale jeśli chodzi o to, że studentom jest tu ok, to dobrze, bo jak na razie jako 'niestudent' raczej nie mam zamiaru tu zamieszkać

Hmm no jeśli chodzi o UJ to się nie śpiesze, bo nie wiem na co bym tam miała nawet składać chyba jednak poczekam na te wyniki matur.

No co Ty zgaduję - do mnie? a z jakiej okazji
Nie no, tak jak mówię - dopóki nie masz styczności z krakuskami, jest ok ja miałam w szkole i mama ma w pracy, ale na studiach jest lepiej no i ja jestem <faja>

No, ja w sumie trochę żałuję, że przelew już poszedł

Nooo a bo czas zmienić otoczenie, zregenerować siły, pohuśtać się jak chcesz, możemy się zgadać i zrobię Ci sesję zdjęciową bo potrzebuję królików doświadczalnych, żeby sprawdzić, czy mam TO COŚ

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Ej, masz okrągłe 1700 postów!
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 23:38   #2434
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, tak jak mówię - dopóki nie masz styczności z krakuskami, jest ok ja miałam w szkole i mama ma w pracy, ale na studiach jest lepiej no i ja jestem <faja>
ja poznałam do tej pory parę osób z Krakowa [wcale nie przyjezdni studenci] i nie mam złych odczuć wobec nich no, jedna osoba totalny niewypał, że tak powiem, ale to inna bajka xD
ogólnie póki co ja mam pozytywne odczucia
Stary 2010-06-16, 23:39   #2435
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

No, ja w sumie trochę żałuję, że przelew już poszedł

Nooo a bo czas zmienić otoczenie, zregenerować siły, pohuśtać się jak chcesz, możemy się zgadać i zrobię Ci sesję zdjęciową bo potrzebuję królików doświadczalnych, żeby sprawdzić, czy mam TO COŚ

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Ej, masz okrągłe 1700 postów! :brawo:
Dobra, wiesz co jak już będę w tym Krakowie to udzielisz mi paru cennych wskazówek

Ty nie żałuj, przynajmniej jesteś pewna na 100%

Ale faaajowo, przyjedź! A kiedy dokładnie ?
Ja na sesję bardzo chętna chociaż od razu mówie : nigdy żadnej sesji nie miałam i chyba średnio się do takich artystycznych fot nadaję

O! rzeczywiście... miałam
Stary 2010-06-16, 23:45   #2436
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ja poznałam do tej pory parę osób z Krakowa [wcale nie przyjezdni studenci] i nie mam złych odczuć wobec nich no, jedna osoba totalny niewypał, że tak powiem, ale to inna bajka xD
ogólnie póki co ja mam pozytywne odczucia
No to bardzo się cieszę ja tak mówię bo trafiłam na najgorsze możliwe przypadki, ale w sumie dzięki temu się zahartowałam

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Dobra, wiesz co jak już będę w tym Krakowie to udzielisz mi paru cennych wskazówek

Ty nie żałuj, przynajmniej jesteś pewna na 100%

Ale faaajowo, przyjedź! A kiedy dokładnie ?
Ja na sesję bardzo chętna chociaż od razu mówie : nigdy żadnej sesji nie miałam i chyba średnio się do takich artystycznych fot nadaję

O! rzeczywiście... miałam
Spoko, będę Twoim psem przewodnikiem

No niby tak, ale... no dobra, załóżmy, że jestem

Wiesz co, najwcześniej jutro po 20tej albo w ciągu tygodnia od tego momentu jeszcze nie wiem, wszystko zależy od mamy... chciałam na weekend, ale ona focha się na weekend
Spoko, ja pozowanych robić nie będę, tylko tak cyk cyk cyk, bo naturalne są najlepsze i może coś Ci się spodoba jak zajrzysz na fejsa, zobacz zdjęcie profilowe mojej Jagody - moje dzieło zrobione totalnie przypadkowo!

Zepsułaś!

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Dobra, zbieram się do spanka, bo jak mama mnie tak zastanie to będzie buba

Dobranoc, bejbosze
Stary 2010-06-16, 23:47   #2437
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

Spoko, będę Twoim psem przewodnikiem

No niby tak, ale... no dobra, załóżmy, że jestem

Wiesz co, najwcześniej jutro po 20tej albo w ciągu tygodnia od tego momentu jeszcze nie wiem, wszystko zależy od mamy... chciałam na weekend, ale ona focha się na weekend
Spoko, ja pozowanych robić nie będę, tylko tak cyk cyk cyk, bo naturalne są najlepsze i może coś Ci się spodoba jak zajrzysz na fejsa, zobacz zdjęcie profilowe mojej Jagody - moje dzieło zrobione totalnie przypadkowo!

Zepsułaś!
ale suuper

o kurcze, bo wiesz ja chyba jadę do krakowa w czwartek wieczorem lub piątek z rana ale to jeszcze niepewne.
widziałam to zdjęcie, jest śliiiiczne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 00:04   #2438
rehab4181
Zadomowienie

weszłam powiedzieć Wam dobranoc ;*

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 00:32   #2439
parodia
Zakorzenienie

Ile Wy piszecie?
Połowy mi nie zacytowało oczywiście, bo przeciez Wizaż byłby chory, jakby normalnie cytował
Beata, dziękuję
Ja jak byłam w szóstej klasie, to prowadziła cudowne życie bez internetu a komputer to był pasjans, inne gry i office
I nie wiem, co jeszcze xD
Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
I super ! To przyszłościowy kierunek.
Olga, tu ci odpowiem na co ja, bo za dużo znajomych chciałoby wiedzieć, nie zrobię im tej przyjemności.
Ja na tę kognitywistykę. W Toruniu stawiają na komputery, także informatyki będzie sporo. Potem chciałabym robić coś w tym kierunki, najlepiej jakaś agencja, tworzenie stron i grafiki. Rozmawiałam na n-k z dziewczyną, która to studiuje i powiedziała, że codziennie praktycznie pracują z komputerami.
Poznań stawia na psychologię bardziej, a nie informatykę, dlatego pewnie wybiorę Toruń.

A na informatyce dużo przystojnych facetów...
Ej ej, bo jak mi się odmieni przez te dwa miesiące i wyląduje na informatyce in inglisz z wydziału elektronicznego, to się pogniewamy
Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Wiem, że Justynie jedna bluzka zniknęła.
zaraz zajrzę, czy może coś w zamian...
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
haha.
koszule flanelowe, okulary ze szkłami jak Stępień z 13. posterunku, sztruksy, stare adidasy, długa broda i wąsy, przetłuszczone włosy
i odleżyny na tyłku !

to mój obraz informatyka

a tak serio, oni naprawdę są dziwni jak poznajesz człowieka, i on z gadki coś nie halo, to wiadomo, że informatyk albo teolog
No kolejna... ale racja, jak siedzieliśmy z 15 minut na Wydziale Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki, to takie Cześki przechodziły
Cytat:
no to tego.. dobrze poszło i jestem nakręcona na tą pracę jak nie wiem co.
miałabym im tłumaczyć maile od kontrahentów (bo czesto współpracują z zagranicznymi), pisać do tych kontrahentów, tłumaczyć ew.strony internetowe z ofertami, dzwonić, rozmawiać. no ogólnie b.fajna praca i jaka przydatna do cv.. niech mnie wezmą..
facet na rozmowie kazał mi przeczytać maila po angielsku, przetłumaczyć go i powiedział, że b.dobrze. sama też czuję, że się sprawdziłam.. i powiedział, co najlepsze, że im nie przeszkadza,że to praca na wakacje, bo dadzą mi jakieś konkretne zlecenia i zakończę je przed końcem wakacji. bajka
jak się tam dostanę, to pójdę na kolanach do Częstochowy!
Wydaje się bardzo fajne
Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
A - Szwajcaria ogień! Hiszpanie minki mieli średnie. I sędzie oczywiście robił wszystko pod nich-.- 5min doliczyć?! Szok
Ale pierwsze 30 minut grali super! Ale nie, tamtym się fartło pierwsze 30 minut, bo dalej usnęłam na dwie godziny musiałam sobie jazdę odespać, jestem zawsze taaaka śpiąca
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
[bodże, umówiłam się na imprezę z trzema kolegami jednocześnie. ]
Też tak chcę
Cytat:
Przelałam ch.UJotowi pieniądze, a niech mnie, to zaprzecza wszystkim moim dotychczasowym ideałom wszystko przez to!: http://www.studia.ii.uj.edu.pl/index.php?id=6
Ja mam coś lepszego, tylko aktualnie nie mogę znaleźć linka
Cytat:
dziewczyny, czemu już płacicie? nie chcecie poczekać do wyników
Ja z Tżtem w następny weekend już się porejestrujemy i wpłacimy kasę, bo 30.06 od razu po wynikach sru do Łodzi, bo Tż ma o 18 autobus do Niemiec i nie zdążyłby później
Cytat:
Justyne ukradli.
Cytat:
Justynę porwali i Karolinę..
Justyna padła po jeździe i lataniu po Sieradzu (gdzie musiała kupić jakieś cudo regulujące do gniazdka, a jej znajomość Sieradza ograniczała się DOTĄD do Galerii, Wordu i Kauflandu , przy okazji obczaiła tam Biedronkę, musi we wtorek wstąpić i dorwać ten żel micelarny, który tak polecałyście; jeszcze jakieś kosmetyki są godne uwagi? ), spała sobie smacznie, po czym latała po drabinie i udawała, że wie, jak ustawić 5-letnią antenę satelitarną od internetu, żeby odbierała Cyfrę+, a później TNK. Ale skapitulowała i jutro będzie to robił tata.
Tyle xD

To się witam dopiero, jak jest grubo po północy dzisiaj jeździłam już 250-ką i jestem wreszcie była normalna pogoda, więc po mieście nawet bez kurtki - cudownie teraz się muszę do wtorku nauczyć teorii
Za rok kupię sobie swoje moto jak na nie zarobię bo na razie starczy mi na pół motóra, a jeszcze cały osprzęt

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-06-17 o 00:38
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 02:34   #2440
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Justyna padła po jeździe i lataniu po Sieradzu (gdzie musiała kupić jakieś cudo regulujące do gniazdka, a jej znajomość Sieradza ograniczała się DOTĄD do Galerii, Wordu i Kauflandu , przy okazji obczaiła tam Biedronkę, musi we wtorek wstąpić i dorwać ten żel micelarny, który tak polecałyście; jeszcze jakieś kosmetyki są godne uwagi? ), spała sobie smacznie, po czym latała po drabinie i udawała, że wie, jak ustawić 5-letnią antenę satelitarną od internetu, żeby odbierała Cyfrę+, a później TNK. Ale skapitulowała i jutro będzie to robił tata.
Tyle xD
Żelu u mnie nie ma od 3 miesięcy:P Był tylko raz przez tydzień ;( A teraz mydła wprowadzili nowe, na wzór tych ziajowych pachących, kupiłam kokos i zapach trzyma się dużo dłużej niż tych z Ziaji I jak znajdziesz to polecam serum antycelulitowe, nie to że sugeruje że potrzebujesz ale on tak fajnie działa na skórę:P

Powinnam spac, ale pojechałam po siostrę i pan G. napisał żebym weszła na gg a ja się skusiłam i będzie hektolitr kawy dzisiaj

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 07:50   #2441
BeaS
Zakorzenienie

Dzień.

Jak dobrze, że niedługo się przeprowadzam. Ci z dołu ciągle imprezy robią, jakoś raz na tydzień i całą noc jest strasznie głośno. -.-

Cytat:
W niektóre miejsca się nie da.
Ja już 3 opłaty płacę na dniach [znaczy mama płaci, bo gdzie ja Ci tu pocztę znajdę, a konta bankowego jeszcze nie mam ]. Jak wynik będzie przyzwoity to więcej nie płacę i się dostaję tam, gdzie płacę przed wynikami [na forum nie napiszę gdzie składałam, jak któraś chce wiedzieć to pw]

Cytat:
Nooo a bo czas zmienić otoczenie, zregenerować siły, pohuśtać się jak chcesz, możemy się zgadać i zrobię Ci sesję zdjęciową bo potrzebuję królików doświadczalnych, żeby sprawdzić, czy mam TO COŚ :
Fajnie, że się spotykacie. Zróbcie dużo zdjęć, żeby mi pokazać.

Cytat:
Tyle xD
Fajny jest krem do ciała, taki w żółtym, okrągłym opakowaniu, cena jakoś 6 czy 7 zł bez grosza.

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Powinnam spac, ale pojechałam po siostrę i pan G. napisał żebym weszła na gg a ja się skusiłam i będzie hektolitr kawy dzisiaj
Ten pan G.? I jak?

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 08:00   #2442
marblle
Raczkowanie

też jestem maturzystką 2010 i mam pytanie może ktoś będzie wiedział
chodzi o to, że chcę zarejestrować się na studia UJ i żeby móc to zrobić muszę wpisać wyniki, więc na razie np. przy ang podst zaznaczam 'nie posiadam wyniku' i ok . ale co np. mam dać przy matematyce rozszerzonej albo angielskim dwujęzycznym skoro tego nie zdawałam - nie posiadam wyniku czy wpisać 0 % ?
marblle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:42   #2443
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dzień dobry ;****

zaraz postaram się nadrobić.

Justyna, moje spotkanie komisji trwało 30 minut i idę na ranną zmianę, czyli na piątą. No i u nas nie muszą wszyscy na piątą przychodzić, tylko ranna zmiana.

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:58   #2444
nonsensical
Raczkowanie

GG do nonsensical Send a message via Skype™ to nonsensical

KaasiaaK; skąd masz informacje, że do 29 czerwca muszą mieć już kasę? Ja byłam święcie przekonana że po wynikach mogę wszystko spokojnie załatwić, a widzę, że się myliłam
W takim wypadku jak wrócę w sobotę z wypadu w góry, to też się zaloguje i wszystko pozałatwiam. Dobrze, że to tu przeczytałam

Swoją drogą wydaje mi się to trochę nierozsądne na agh, że jak się nie dostanie na pierwszy kierunek to jest się brany pod uwagę tylko wtedy kiedy to na drugim, który się wybrało,zostają puste miejsca..

Edytowane przez nonsensical
Czas edycji: 2010-06-17 o 09:06
nonsensical jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 09:00   #2445
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Żelu u mnie nie ma od 3 miesięcy:P Był tylko raz przez tydzień ;( A teraz mydła wprowadzili nowe, na wzór tych ziajowych pachących, kupiłam kokos i zapach trzyma się dużo dłużej niż tych z Ziaji I jak znajdziesz to polecam serum antycelulitowe, nie to że sugeruje że potrzebujesz ale on tak fajnie działa na skórę:P
U mnie też żelu nie ma od dawna Był tylko przez ten jeden tydzień urody
O to jak znajdę to serum to kupię

Cytat:
Dzień.

Fajny jest krem do ciała, taki w żółtym, okrągłym opakowaniu, cena jakoś 6 czy 7 zł bez grosza.

Ten pan G.? I jak?
O to krem też wypróbuję

Cytat:

Tyle xD

To się witam dopiero, jak jest grubo po północy dzisiaj jeździłam już 250-ką i jestem wreszcie była normalna pogoda, więc po mieście nawet bez kurtki - cudownie teraz się muszę do wtorku nauczyć teorii
Za rok kupię sobie swoje moto jak na nie zarobię bo na razie starczy mi na pół motóra, a jeszcze cały osprzęt
Zazdroszczę Ci tego motoru, ja bym chciała chociaż jako pasażer, ale bym się bała

No drogie to wszystko, mojej cioci mąż jeździł, ale już nie jeździ.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20040761]tak Was Żbiki dzisiaj czytam , tylko czytam.
jakoś kiepski dzień mam. jutro zapłacę opłatę rekrutacyjną. boję się coraz bardziej. co będzie jeśli się nie dostanę na żaden z kierunków. bredzę już.[/QUOTE]

Dostaniesz się ;**

Ja będę za rok martwić się rekrutacją, jak Wy już będziecie szczęśliwymi studentkami

Muszę gdzieś ściągnąć simlocka z telefonu, mam nadzieję, że tanio to zrobią

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Żbiczki, jak któraś jeszcze chcę kartkę to dajcie znać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 10:17   #2446
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
No to bardzo się cieszę ja tak mówię bo trafiłam na najgorsze możliwe przypadki, ale w sumie dzięki temu się zahartowałam
ale to też dobrze wiesz, że możesz spodziewać sie najgorszego

Cytat:
Napisane przez nonsensical Pokaż wiadomość
KaasiaaK; skąd masz informacje, że do 29 czerwca muszą mieć już kasę? Ja byłam święcie przekonana że po wynikach mogę wszystko spokojnie załatwić, a widzę, że się myliłam
W takim wypadku jak wrócę w sobotę z wypadu w góry, to też się zaloguje i wszystko pozałatwiam. Dobrze, że to tu przeczytałam

Swoją drogą wydaje mi się to trochę nierozsądne na agh, że jak się nie dostanie na pierwszy kierunek to jest się brany pod uwagę tylko wtedy kiedy to na drugim, który się wybrało,zostają puste miejsca..
po zarejestrowaniu się i zalogowaniu na swoje konto i wyborze kierunków jest wszystko napisane
Stary 2010-06-17, 10:29   #2447
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
dostaniesz.
a jak nie, to trzeba będzie wymyslić alternatywę. ja już mam. au pair/praca tutaj.

ja ewentualnie wyjadę za granicę

ja bym zapłaciła troszkę później(wiadomo na ostatnią minutę ) , ale tata nalega żeby załatwić to wcześniej to spoko.

Cytat:
Justynę porwali i Karolinę..
Justyna się już pojawiła a Karolina na truskawkach jest

Cytat:
Napisane przez marblle Pokaż wiadomość
chodzi o to, że chcę zarejestrować się na studia UJ i żeby móc to zrobić muszę wpisać wyniki, więc na razie np. przy ang podst zaznaczam 'nie posiadam wyniku' i ok . ale co np. mam dać przy matematyce rozszerzonej albo angielskim dwujęzycznym skoro tego nie zdawałam - nie posiadam wyniku czy wpisać 0 % ?
hmm. nie wiem . chyba 0%.

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Ja będę za rok martwić się rekrutacją, jak Wy już będziecie szczęśliwymi studentkami

Muszę gdzieś ściągnąć simlocka z telefonu, mam nadzieję, że tanio to zrobią
naprawdę Ci zazdraszczam .

około 15 zł chyba kosztuje.

Dzień dobryy ;**

dziewczyny możecie mi polecić jakiś dobry krem nawilżający do twarzy ? bo już nie wiem jaki mam używać ;<
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 10:41   #2448
malenstwo5
Wtajemniczenie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20047821]ja ewentualnie wyjadę za granicę

ja bym zapłaciła troszkę później(wiadomo na ostatnią minutę ) , ale tata nalega żeby załatwić to wcześniej to spoko.

Justyna się już pojawiła a Karolina na truskawkach jest

hmm. nie wiem . chyba 0%.

naprawdę Ci zazdraszczam .

około 15 zł chyba kosztuje.

Dzień dobryy ;**

dziewczyny możecie mi polecić jakiś dobry krem nawilżający do twarzy ? bo już nie wiem jaki mam używać ;<[/QUOTE]

Tylko, że ja mam telefon z symbianem i to podobno droższe jest

Humektan jest fajny i tani.

Będę chodzić na spacery pod dom Bono

Stary 2010-06-17, 10:58   #2449
bedeliciuos
Wtajemniczenie

witam

przeczytałam Wam dziewczyny, ale nie cytowałam bo mnie wszystko boli
boli mnie dziwnie nad kościami biodrowymi, ale tak bardziej w stronę środka niż na zewnątrz.

dzwoniłam do Pani, powiedziała że dziś lub jutro będzie zrealizowane, tzn odeślą mi tego maila z listą rzeczy ktore są, a których nie ma, i wtedy mogę domówić coś w zamian.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20047821]
dziewczyny możecie mi polecić jakiś dobry krem nawilżający do twarzy ? bo już nie wiem jaki mam używać ;<[/QUOTE]

Floslek, Happy per Aqua ok 16 zł, świetny jedyny który na mnie dobrze działa i nie robi nic złego..

Cytat:
Tylko, że ja mam telefon z symbianem i to podobno droższe jest

sprobuj to zrobić sama przez internet, wpisz sobie w google 'ściągnięcie simlocka symbian' czy coś w tym stylu, są strony gdzie podajesz tylko model telefonu, numer seryjny i sie robi samo
tż mi tak robił..

Edytowane przez bedeliciuos
Czas edycji: 2010-06-17 o 11:03
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 11:20   #2450
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle xD

u mnie w biedrze też nie ma micela i w bidrze na tżtowej wiosce też nie.

Cytat:
o muszę je zobaczyć. i to antycellulitowe koniecznie

Cytat:

kto będzie ten bedzie

Cytat:
0%, bo potem i tak i tak nie będziesz miała z tego wyniku, więc będzie liczony jako 0%.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20047821]
ja bym zapłaciła troszkę później(wiadomo na ostatnią minutę ) , ale tata nalega żeby załatwić to wcześniej to spoko.[/QUOTE]

ła, aha.
no u mnie to by bylo bez sensu, kase bym tylko straciła. jak przyjdą wyniki to zobaczę, czy jest sens na niektóre składać.

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość

dzwoniłam do Pani, powiedziała że dziś lub jutro będzie zrealizowane, tzn odeślą mi tego maila z listą rzeczy ktore są, a których nie ma, i wtedy mogę domówić coś w zamian.

sprobuj to zrobić sama przez internet, wpisz sobie w google 'ściągnięcie simlocka symbian' czy coś w tym stylu, są strony gdzie podajesz tylko model telefonu, numer seryjny i sie robi samo
tż mi tak robił..
ale oni tam tempo mają jak się okaże, że czegoś nie ma (a skoro dopiero dziś lub jutro ma sprawdzać czy są te rzeczy tzn. że nie będzie tych, których na stronie już nie widać) i wybierze się coś nowego zamiast tych rzeczy, to znowu będzie sprawdzała przez tydzień ich dostępność

Kamila, też miałam o humektanie mówic, że podobno ok. chociaż na mnie niefajnie działał ale ja chyba lewy jakiś miałam
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 11:39   #2451
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

No ja mam nadzieje, że się spotkamy
Tylko właśnie nie wiem, jak z tym moim krakowem. Nie chce żeby było tak, że sobie pomachamy na trasie

Tż mi własnie napisał, że miał wczoraj zaliczenie z czegoś i nie był na ani jednym wykładzie i na zaliczenie też nie poszedł za to poszedł do pani wykładowcy i powiedział jej że będzie szczery itp. i mu wpisała 4.
Ja nie wiem, on z tych studiów wyniesie tylko umiejętność kombinowania.

O nie, dzisiaj nie posiedze do 14 w piżamie, bo musze iść do sklepu Wiem, może to głupio brzmi wśród grona pracujących żbików, ale to nic
Stary 2010-06-17, 11:49   #2452
czijo
Zadomowienie

Cytat:
ale suuper

o kurcze, bo wiesz ja chyba jadę do krakowa w czwartek wieczorem lub piątek z rana ale to jeszcze niepewne.
widziałam to zdjęcie, jest śliiiiczne
Ooo, w czwartek w sensie jutro?
Dziękujski Józek

Cytat:
Ja mam coś lepszego, tylko aktualnie nie mogę znaleźć linka
To jak znajdziesz to zapodaj. Chociaż... może lepiej nie

Cytat:
Spoko loko choć jeszcze zobaczymy jak z tym spotkaniem, bo mama wróciła wczoraj nabzdryngolona (btw też ma syndrom Cassie ) i powiedziała, że porozmawiamy dziś

Cytat:
Ja zaznaczyłam co zdawałam i przy każdym poziomie że nie mam wyniku potem to uzupełnisz.
Stary 2010-06-17, 11:50   #2453
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Tż mi własnie napisał, że miał wczoraj zaliczenie z czegoś i nie był na ani jednym wykładzie i na zaliczenie też nie poszedł za to poszedł do pani wykładowcy i powiedział jej że będzie szczery itp. i mu wpisała 4.

O nie, dzisiaj nie posiedze do 14 w piżamie, bo musze iść do sklepu Wiem, może to głupio brzmi wśród grona pracujących żbików, ale to nic
jaki tżt

aaaa, jaka Ala
a Ty co się lenisz i nie pracujesz
Stary 2010-06-17, 11:59   #2454
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo, w czwartek w sensie jutro?
Dziękujski Józek
Noo w sensie jutro ale jednak bardziej nastawiam się na piątek.

Cytat:
jaki tżt

aaaa, jaka Ala
a Ty co się lenisz i nie pracujesz
Ja się nie lenię
Alee żadna z moich koleżanek tu nie znalazła pracy, po prostu nie ma nic. Jeszcze może uda mi się być jakąś niby hostessą bo koleżanka może nam to załatwi. Ale naprawde jest ciężko.
Stary 2010-06-17, 12:04   #2455
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Noo w sensie jutro ale jednak bardziej nastawiam się na piątek.

Ja się nie lenię
Alee żadna z moich koleżanek tu nie znalazła pracy, po prostu nie ma nic. Jeszcze może uda mi się być jakąś niby hostessą bo koleżanka może nam to załatwi. Ale naprawde jest ciężko.
To ja jeszcze nie jadę a w ogóle mam rozkład busów Mielec-Kraków-Mielec na lodówce, mogę Ci napisać, o której masz

Potwierdzam, Ala się nie leni, faktycznie ciężko u niej coś znaleźć
Stary 2010-06-17, 12:06   #2456
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja jeszcze nie jadę a w ogóle mam rozkład busów Mielec-Kraków-Mielec na lodówce, mogę Ci napisać, o której masz

Potwierdzam, Ala się nie leni, faktycznie ciężko u niej coś znaleźć
czyżby air bus ? znam ich rozkład na pamięć heh w sumie wiele tego nie ma

No!
Stary 2010-06-17, 12:13   #2457
czijo
Zadomowienie

Cytat:
czyżby air bus ? znam ich rozkład na pamięć heh w sumie wiele tego nie ma

No!
Owszem, air bus
Ja wiem? Chyba więcej niż autobusów. Ale w sumie wolę autobusy XD

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

omg, znowu siedzę na jakimś portalu penpalowym i oglądam Koreańców
Stary 2010-06-17, 12:17   #2458
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Owszem, air bus
Ja wiem? Chyba więcej niż autobusów. Ale w sumie wolę autobusy XD

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

omg, znowu siedzę na jakimś portalu penpalowym i oglądam Koreańców
Autobusów jest więcej, dziwne tylko, że tak różnią się cenami. Np. autobus z jakiegoś Chrubieszczowa kosztuje (Krk-Mlc) ok.14 zł, a Stalowa Wola 18.
Ja wole jeździć w sumie busem, bo jest szybciej i zawsze jeżdże na studenckim Oni tego nawet nie sprawdzają, moja rozmowa z kierowcą:
-Poprosze jeden bilet ulgowy
-Mamy tylko studencki
-Może być
Stary 2010-06-17, 12:17   #2459
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:

co z Tż

piona! ja też się lenię, choć wiadomo znaleźć coś trzeba.

dzięki dziewczyny za propozycje ! zaraz oblukam na KWC recenzje.
słyszałam że krem z firmy Himalaya jest dobry, sprwadzałam recenzje już chciałam kupić, alee mam uczulenie na aloes. buu.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 12:23   #2460
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się nie lenię
aaa to sorry
myslałam, że się lenisz

spróbuj z ta hostessa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości