|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
De_Mon - witaj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to brzmi niejednoznacznie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jaktak mówi to podajesz termin i umówione spotkanie :d Moze musi się rozkrecic CHŁOP ![]() ![]()
![]() |
#1652 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jejjja muszę zrobić paznokcie i małą depilację, a tak mi się nie chce ![]() Cytat:
![]() A jak tam Twoje zdrówko? ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-06-17 o 20:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z moim zdrowiem roznie, raz dobrze raz zle. Wczoraj na 3 godzinnym egzaminie juz wysiadalam, glowa mi opadala sama, ale wzielam leki po wyjsciu i po jakims czasie bylo ok. Ogólnie upały nie są dla mnie dobre bo gorzej sie czuje, ale za 2 tygodnie jestem umowiona do nowej lekarki specjalizujacej sie w tej chorobie to sie dowiem wreszcie czegos konkretnego! ostatnio oparlam sie o sciane reka i sama mi sie zgiela (przez chorobe, bo taka slaba byla) i runelam na ziemie na kafelki w kuchni a tam butelki po powie staly obok smietnika (bo ostatanio byli znajomi) i ja nate butelki runelam, potlukly sie ![]() ![]() ![]() i jestem na tej diecie (licze kalorie) juz 5 tydzien i musze sie pochwalic ze wydaje mi sie ze widze efekty ![]() ![]()
![]() |
#1654 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na razie planujemy w przyszłym roku zwiedzić Indie (moje marzenie od kilku lat) - ja spędzę tam 2-3 tygodnie, TŻ - miesiąc/półtora - zobaczymy ![]() A wprawę w tęsknieniu już mamy - w zeszłym roku wyjechał na miesiąc (Tajlandia/Laos), a muszę zaznaczyć, że było to po dwóch miesiącach znajomości, więc łatwo nie było ![]() 2) Morire zdobywca? ![]() 3) Miałam pięcioletni celibat (no, prawie, nie licząc miesięczne znajomości...) i, nie powiem, trudno było jak cholera ![]() A później jak dopadłam TŻ to myślałam, że Go rozniosę ![]() Cieszę się, Słońce moje Kochane, że wróciłaś na forum ![]() Jeszcze tylko nataluski brakuje do szczęscia ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyznam Ci się, że mieszkamy z TŻ od ok 3 miesięcy razem i mam wrażenie, że jestesmy w przedbiegach, jeżeli chodzi o docieranie się. I nie jest łatwo. Ja panicznie boję się zaszufladkowania, 'kurodomowania', śniadanek i pocerowanych skarpet. Uczę się brać poprawkę na specyfikę Jego pracy i mojej (On - wykłady na uni, prywatne lekcje; ja - freelance, własna działalność gospodarcza i różne dorywcze rzeczy nie związane z zawodem + 'matkopolkowanie', jak mawia TŻ) - z tego względu pewne obowiązki siłą rzeczy ja przejmuję, bo mam na to czas (powiedzmy), albo raczej jestem w domu (specyfika pracy), On goni. Owszem, zabiera się do porządków, gdy ma wolne, lubi gotować, więc gdy tylko może króluje w kuchni (ja nie lubię), ale... szlag mnie po prostu trafia, gdy siedzę z jakimś świeżo zdobytym tłumaczeniem, które muszę zrobić na zaraz, a On wpada do domu i albo stwierdza 'matko, ale tu burdello', ale z miną pt' wielki wyrzut' zabiera się za ogarnianie. No nie cierpię! Inna rzecz, że mam talent do zostawiania rzeczy tam gdzie stoję ![]() I wiele, wiele drobiazgów, których nie mozna wychwycić, dopóki nie zamieszka się razem... Heh! Nic to, biorę się do pracy - chcę mieć niedługo wolne, to muszę podgonić ![]() EDIT: Spóźnione 'witam' nowym na forum Wizażankom ![]() ![]() ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-06-17 o 20:47 Powód: błąd w cytowaniu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Rozeznanie
|
małogosiu behind ja to bym go rozkręciłaaa
![]() oj mi też by się depilacja przydała ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- maguś 5 lat ? ja to bym chyba się "zgwałciła" sama ![]() i te Indie ahh . ![]() ![]() ![]()
#1656 |
Raczkowanie
|
Zerknęłam, kto 'podczytuje' forum - niezły zlot
![]() Chyba pierwszy taki od dłuższego czasu ![]() I szansa na 'czat' ![]()
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Domyślam się
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() malgosiu - jeśli chcesz zgubić kilka kg to polecam dietę Dukana, moja mamuśka od marca schudła 13kg ![]() mag_a - ależ cudne plany ![]() ![]()
![]() |
#1658 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale poszukam tej diety co mowisz, poczytam sobie o niej, moze mnie zainspiruje ![]()
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
Indie - moje marzenie od wielu wielu lat...
![]() U mnie jakoś leci. W sobotę egzamin na który nie wiele umiem... ![]() A z Nim...kontakt jest. Bardzo rzadki, bardziej koleżeński. Bo i Jemu i mnie nie jest łatwo zrezygnować z koleżeństwa, nie chcę używać słowa Przyjaźń, bo jest chyba za duże. Zresztą nie wierzę w przyjaźń damsko - męską ![]() Dziewczynki, miłego weekendu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Rozeznanie
|
Co tu wchodzę to myślę o pani której nie widać w ogóle
![]() w ogóle jego znak zodiaku to lew . . . miała któraś do czynienia z panem w tym zodiaku . Wiem . . . to głupie , ale ja wierzę w takie rzeczy ![]()
#1661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
morenica - powodzenia na egz ![]() Morire - mój kumpel to lew, kiedyś za mną latał ![]() ![]()
![]() |
#1662 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale.... PAN LEW Jest bardzo wrażliwy na uroki pięknych kobiet. W miłości jest namiętny, lecz nie stały. Rzadko przeżywa zbliżenia lecz tylko rozładowuje się fizycznie. Na ogół jest mistrzem bajeru, a liczne podboje miłosne traktuje jako afirmację swojej osoby. Jak już się zakocha, to pragnie olśnić swoją wybrankę własną wspaniałością. Tęskni do miłości w której dramatyczne napięcia i niespodziewane odmiany losu pozwolą mu błyszczeć, imponować i dokonywać bohaterskich czynów. Aby go rozkochać należy wszelkimi możliwymi sposobami zwracać na siebie uwagę jego otoczenia, ażeby Lew był dumny ze swojej zdobyczy. Trzeba tolerować jego zmienne nastroje, a skłonność do romansów skierować wyłącznie na drogę nieszkodliwych, konwersacyjnych flirtów. Z Lwem nie wolno pod żadnym pozorem, w żadnej dziedzinie rywalizować. Ja mam chyba tez cos z tym wspólnego trudno mi sprostać- podobno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() morenica trzymam kciuki za Ciebie Słoneczko ![]() malgosiu tez chcę zrzucić ze 3kg kilogramy ![]()
Edytowane przez _lato Czas edycji: 2010-06-17 o 22:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Rozeznanie
|
lato o bardzo dziękuje
![]() ![]() ale mi się jutro nie chce iść do pracy . ratunkuuu
#1664 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ratunkuuuuu mam jutro kolejny egzamin ![]() ![]() Kochane z innej beczki: zona mojego Tza wróciła. Tzn. takie mamy informacje wraz z moim partnerm. Podobno zatrzymała się w Wawie u kogoś, jakiejś znajomej. Chyba zwariuje jak ja to przezyje, przeciez oni mają wspólony dom... Zamieszkaja nadal razem? On twierdzi ze nie, ze niby ona ma własne zycie i dziecko z kimś innym, wyjechała 13 lat temu zostawiajac malutkie dzieci z samiutkim ojcem- jak dla mnie wyrodna matka, osobiście wolalabym chyba wysłac gdzies meza a nie sama odjezdzac. Babsztyl jeden przyjechała narobi zametu i pojedzie, albo zechce odebrac mi mojego Skarba, nie na to jej nie pozwolę, On zreszta tez. Tylko do cholery po co ona Nam tutaj......... ![]() Ja naprawde myslalam ze ten dzien nigdy nie nadejdzie! ![]()
Edytowane przez _lato Czas edycji: 2010-06-17 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Wtajemniczenie
|
Morire- ja tak tylko wpadłam na chwilę i tak zobaczyłam Twoje zapiski na temat tego lwa. Maskara bo mój obiekt uczyć aktualnie też spod tego znaku:P Czy ich się wyroiło czy co? Ale powiem Ci, że facet spod lwa to skarb. Jeśli się przyzwyczaisz do takiej jego despotyczności i nauczysz się ją omijać, to nie ma nic lepszego. A co do zdobywania to kobieta musi być dla niego wyzwaniem żeby się zainteresował i zaczął starać
![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no i zmienne nastroje!! Głownie jak wpadal w zlosc to byla masakra ![]() Ale za to jak dbal to tylko o mnie i nigdy nie interesowal się innymi. Ja ogólnie nie wierze w horoskopy i tym podobne rzeczy, wiec nie wiem co z tego to bardziej charakter a co te gwiezdne pomysly ![]() Kochana ja licze kalorie! Obliczyłam ile dla mnie jest prawidłowa ilość i troche zmniejszylam i co tydzien zwiekszam aż dojde do tej ilości prawidłowej. Nię męcze się, jak bardzo mam ochotę na coś bardzo kalorycznego to ustawiam tak kalorie zeby moc to zjesc i sie zmiescic i super sie czuje i widze efekty. Jak sie pierwszy raz warzylam to bylo mniej o 5kg ale moja waga jest chyba zepsuta to licze ze 2 :P:P:P Cytat:
![]() Ja myśle, że skoro tak długo jej nie było i nie powiedziała nawet Twojemu partnerowi, że wraca to nie masz się czego obawiac! na pewno nie bedzie chciała Ci Jego odebrać bo jak mowisz ma kogos, po 2 On ma KOGOS czyli Ciebie i nie rzuci nagle wszystkiego dla Niej (nie jest przeciez glupi ![]() Oni maja rozwod? Bo nie pamietam. Ale jesli nie to moze to jest okazja na sformalizowanie tego? I wreszcie odetniecie się od Niej na dobre i zagosci spokoj ![]() nie martw się ta Sliczna bo to nic nie da. Będzie dobrze!! ![]()
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
Mojego K.nie ma juz 5 dlugich dni...Niewiedzialam ze mozna tak tesknic...normalnie sie rozchorowalam... a niewiem kiedy wroci...taka ma prace a ja musze przywyknac...
Ale dzwoni codziennie i opowiada...chwala za to komus kto wymyslil telefony ![]() My na wakacje z dziecmi prawdopodobnie do Zakopanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja mam dziś tak długo wyczekiwany Bal ![]() ![]() Jutro na tego grilla do teściowej, także wpadnę z nowinkami dopiero w niedzielę ![]()
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie boje sie ze uschne tu z tesknoty....jescze ponad 2 tyg...chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natala, gdzie jesteś? ![]()
![]() |
#1671 |
Rozeznanie
|
" A co do zdobywania to kobieta musi być dla niego wyzwaniem żeby się zainteresował i zaczął starać " Besio aa opowiedz jak to z Wami było ? Zdobywał , starał się ?
od dziś jestem wyzwaniem , ale jak ? udawać niedostępną ? ![]() ![]() magłosiu dziękuje i rozumiem , że Wy już nie jesteście razem . Tyle mnie nie było , że już nie wiem co u której się dzieje . . . ;/ i teraz bede cały wieczór myślała jak stać się wyzwaniem ![]() ![]() ![]()
#1672 |
Wtajemniczenie
|
Morire- no u mnie nadal się chłopak musi natrudzić i tyle
![]() A co do Ciebie to nie wierzę że jest jakiś facet na tym świecie który byłby takim idiotą żeby nie paść u Twoich stóp. Kochana jesteś boska, niech się wszystko toczy naturalnie, zobaczysz że będzie git ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Behind- imprezowiczko Ty ![]() ![]() Nataluska- gdzie jesteś. List gończy już zaczęłam pisać. Co tak u was więcej kochane kobitki??
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Rozeznanie
|
Besio ah ja to gamoń jestem , wszystko na hura bym chciała
![]() a Ciebie Rybko chyba wzięło troszkę ? Cieszę się ![]() aa jak relacje z Panem z Empiku ? ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Besio Cofnęłam się trochę i zauważyłam , że nic nam nie opowiedziałaś o nowym "koledze" ![]() ![]()
#1674 |
Wtajemniczenie
|
Kolega z mojego roku, poznaliśmy się na ćwiczeniach i teraz jakoś tak wszystko poszło. I cóż jego charakter po prostu zrobił swoje, a drugie to jego boskie gotowanie
![]() Morire a Ty się nie zamartwiaj tak tym , bo przeważnie jak się wszystko planuje to guzik z tego wychodzi i nie ma innej opcji żeby facet się nie zakręcił koło Ciebie bo musiał chyba by być ślepy i głupi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Rozeznanie
|
ojej przykre to , biedne dzieciątko
ii plus dla Twojego Pana za wyrozumiałość ![]() zobaczymy co z tym moim lwem wyjdzie ahh ![]() ![]()
#1676 |
Zakorzenienie
|
Przez wyjazd TŻ schudlam w tydzien prawie 2 kg... Za to pale prawie paczke dziennie...Dzwonil, teskni i juz mowi mi "moja narzeczona"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Normalnie chyba oszaleje....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Rozeznanie
|
anulciak dasz rade
![]() ![]()
#1680 |
Zakorzenienie
|
Dzis mija 6 dzien....Dzwonilze moze wroci w piatek na weekend...
Myslalam o tym zeby zrobic cos dla siebie ale dzis mialam ostatni zjazd na uczelni a jutro mam praktyke w jednostce strazy pozarnej(normalnie na rurze bede zjezdzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.