|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Witam was kochane!
Dzisiaj jestem troche zmartwiona, bo odebrałam wyniki i w moczu tym razem ketonów nie ma, ale są leukocyty wrrrrrrrrr.Właśnie przeczesuje neta o dczego to moze byc.Kurcze, zawsze takie dobre wyniki mialam no! Za to alat i aspat w normie ufff
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogole to dzien dobry ![]()
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam czesto te leukocyty- teraz mialam 10-15 wpw, wczesniej 20-25 po kilku Furaginach przeszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Carol to może już powoli u Ciebie wszystko szykuje się do rozwiązania.
Irsin już lada dzień powinnaś poczuć kopniaczki, więc ja ![]() co do chusty to akurat dla wakacyjnych dzieci może to być fajne rozwiązanie. Ja mam zamiar dużo na działeczce, no i starsza córa mo obiecane wycieczki itp... ja się chyba skuszę, ale to dopiero po porodzie... jak zamówię na all to za parę dni dojdzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A muszę zebrać siły na okrzyki podczas kibicowania ![]() W Niemczech, to dziś chyba święto narodowe z tego zrobią ![]() ![]() No to super! To teraz siadaj i jedź ![]() ![]() ![]() ![]() Młody mnie tak kopie, że się zastanawiam o co mu chodzi? ![]() I tak się nawet trochę martwię, bo on kopie mnie ciągle w tym samym miejscu, a to oznacza, że jeszcze nie zmienił ułożenia, a do 25 tc powinien leżeć główką na dół. Boję się, że czeka mnie kolejna cesarka ![]() Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-06-18 o 11:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
Pamelko, Irsin dzieki za pocieszenie
![]() ![]()
#847 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba jestescie przepowiadaczkami!!!:jupi :
Polozylam sie na plecach, a tam ktos zaczal pukac delikatnie kilka razy ![]() w koncu!!!! strasznie sie ciesze!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Wtajemniczenie
|
Irsin to super!Pewnie niedługo ci twoja kruszyna takie kopniaki będzie dawać, że poczujesz bez najmniejszego problemu
![]() Kupiłam herbatkę i sok zurawinowy.Akcję oczyszczanie układu moczowego czas zacząć ![]()
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja właśnie rozpakowałam wózek ![]() Jestem w nim zakochana ![]() Gabarytowo, kolorystycznie, jakościowo... ehh można by wymieniać. Wszystko mi odpowiada. Wart tej ceny na prawe ![]() Złożyłam go do kupy i porobiłyśmy sobie przymiarki z moją córką ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny chyba zaczelam plamic
![]() ![]() ![]()
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takie leciutko zabarwione na prawdę nie oznaczają nic złego. Dla pewności połóż się i odpoczywaj. Moja mama zawsze mi powtarza, że jak pojawia się plamienie to trzeba leżeć 7 dni nawet jak przejdzie wcześniej ![]() A więc główka do góry i odpoczywaj. Jakby do wieczora nie przeszło, to możesz przecież podjechać na pogotowie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
Pamelko tylko spokojnie! Wydzielina jest jasna? nie zabarwiona krwią? Bo tak zrozumiałam.Jasno-beżowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie denerwuj sie, poloz sie i zaczekaj - tak jak mowi Weronisia, wieczorem w razie czego podjedz na pogotowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
no jasno beżowa, bez krwi, gin jest po za zasiegiem i dupa...
![]() ![]()
#859 |
Wtajemniczenie
|
OOO Rany Pamelko!!! Uspokój się!!! To jest normalna ciążowa wydzielina!!! Gdyby była brązowawa lub centralnie z krwią to wtedy można siac panike! Ja już sie przestraszyłam ze naprawdę zaczęłaś plamić! Uspokoj się dziewczyno! Ja taką wydzieline mam od najwczesniejszych tyg ciąży!!!!Połóż sie dla świętego spokoju, naprawdę nic sie nie dzieje, to zupełnie normalne!
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-06-18 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
ta ale ja zawsze mialam normalna wydzieline mleczno biala... dlatego nie wiem skad to sie wzieło...
![]()
#861 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam tez bardzo czesto żółtawą i wszystko jest ok. Kochana nie potrzebnie się denerwujesz! Te upławy są różne byle by nie były krwiste! Dzidzi nic sie nie dzieje! Ty teraz tymi nerwami bardziej jej szkodzisz! Wes tę luteine dla swietego spokoju i sie położ, wszystko bedzie dobrze mówie ci!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
jakby byla zolta to o.k ale ona jest bezowa, jak kawa z mlekiem
![]() ![]() ide sie polozyc...
#863 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Wszystko przeczytałam ale już nie pamiętam co komu miałam napisać. Weronisiu wózek bardzo ładny, mecz też oglądam nawet postawiłam u bukmachera na nich a dziady przegrywają wrrrr.... Pamelko nie martw się jak nie ma smużek krwi, albo nie jest brązowa wydzielina to wszystko jest dobrze. Ciąża się rozwija i wydzielina może się zmieniać Powiem wam moje kochane że Filuś znowu od paru dni jest spokojniejszy, rusza się tylko delikatniej i żadziej. Po za tym brzuch mi się opuszcza już nawet inni to zaobserwowali ![]() Dziś w nocy standardowo 4 razy siusiu a może nawet więcej, a jak wstałam 3.50 siusiu to już nie mogłam zasnąć, i poszłam popatrzeć na telewizję, mąż wstał do pracy przed 6 i wielce się zdziwił gdzie ja się podziałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Zapomniałam, skleroza ze mnie Karolinko strasznie mi przykro że tak cierpisz pod koniec, no ale może Filuś już tam się rozpycha i zaraz będzie wychodził. Już troszeczkę zostało. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Tak tak latko... jak to któraś dziewczynka napisala- jesteśmy jak tykające bomby zegarowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A kopniaki to ja mam ciągle w żebra, oj jak czasami kopnie to nie wiem co zrobić Koleżanka mi mówiła że jej drugie dziecko tak kopało ją po żebrach że jej żebra rozkopało i zmienł jej się obwód pod biustem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Rozeznanie
|
Pamelko - spokojnie kochana, połóż się i odpoczywaj.. tak jak pisały dziewczyny tymi nerwami możesz tylko pogorszyć, zaszkodzić dzidziulce.
Weroniko.. wózeczek śliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Ty jak się czujesz? bo ja nadal jakaś słaba, zmęczona, śpiąca.... juz nawet spałam pół godziny ale dalej klops... poszłabym z małą na spacer, ale na dworze skwar... jakaś dzisiaj do du.. jestem... chodzę i co chwila coś jem... ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Skleroza : IRSIN - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 1. Odbiór prawka 2. Kopniaczki... Oj te kopniaczki... jeszcze będziesz prowadziła z dzidzią rozmowę, żeby robiła to w bardziej delikatny sposób... aale póki co- mocnych kopniaków!!!!!!!!!!!!!!! Weronisiu- Ja też nadal czuję kopniaki praktycznie w tych samych miejscach, dzidzia się jeszcze nie odwróciła, a jestem troszkę od Ciebie dalej.. jeszcze czas, spokojnie...
#867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
No ja to od zawsze miałąm wielkie, więc ja się na to nie pisze :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Wtajemniczenie
|
Weronisiu super wozeczek
![]() Pamela nie denerwuj sie slonce napewno wszystko jest w porzadku ![]() ehh a ja lape dola znowu chyba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ło matko jak mnie dziwnie że to już za mną te wyczekiwanie skurczy, przepowiadaczy ![]() Cytat:
![]() A ja znów na chwile.. Ranka Blanki już sie goi.. ![]() ![]() Ale wyjęły wenflon i był płacz.. wieczorem czeka mnie wkuwanie w drugą rączke.. więc bedzie jeszcze większy płacz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.