|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niezawsze - ja też pewnie bym lubiła ten z migdałami, ale nie lubię czekolady więc zostaje mi tylko biały ![]()
![]() |
#3663 |
Raczkowanie
|
Widzicie ja znalazłam swoje i życzę innym samotnym mamusiom żeby znalazły swoje szczęście. Ja od razu powiedziałam że mam dziecko. A jak zapytał czy możemy być razem to od razu powiedziałam że jak chce być ze mną to z moim synem też. Kocham ich i teraz już nie wyobrażam sobie innego życia.
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Raczkowanie
|
Ide na gołąbki może już sie ugotowały - mamusia robiła
![]()
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide w kime, bo młoda urzadzila sobie w brzuchu disco i wali mnie juz od ladnych paru godzin. brej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zadomowienie
|
Siala - hahaha
![]() ![]()
![]() |
#3668 |
Raczkowanie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/19389265
jak ktoś nie ma mnie w znajomych to zapraszam
#3669 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
jak mi się w 7 miesiącu rozwarcie roiło w poprzedniej ciąży to tak miej więcej pamietam że bolało. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie to nie a widzisz tak dobrze chcialam ![]() Nie no bez gaci mam swoje do nich sexi siateczki poporodowe ;P Siala niemozliwa jestes a dla tz ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
Ja na nk nie zapraszam nikogo(niezapraszam bo mi sie pomiesza wsio i wole miec znajomych ze szkoly tylko) tylko sobie ogladam wiec to ja w razie czego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zadomowienie
|
Dziś na SR mięliśmy wizualizaję dziecka przez brzuch - TŻ mięli rozpoznać, wyczuwać gdzie jaka część ciała a potem polożna podchodzila i sprawdzała.
Tak mi wygniotła brzuch, że aż bolało i do tej pory boli. Wzięłam nospę i magnez, bo brzuch strasznie stwardniał. Do tego mały zaczął mocno kopać. Idę spać. Może mi przejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Raczkowanie
|
dobranoc mamuśki ja też już uciekam spać.
Dziękuję za zaproszenia, ja mało się udzielam ale często tu jestem, może teraz uda mi się częściej pisać.
#3676 |
Raczkowanie
|
Idę spać dziewczynki. Dobranoc i spokojnej nocy
![]()
#3677 |
Rozeznanie
|
ja też już idę spać bawcie się dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |||||||
Zadomowienie
|
ja kupowalam reczny, w szpitaluz\a 60a kupilam reczny,w szpitalu za 60
Cytat:
moj na poczatku sie ociagal a potem jakos sam zaczal,chyba jak poszlam do pracy bo takiego calkiem malego sie bal... u nas sa takie targi z uzywanymi rzeczami ze czasem cos i za pare centow dostaniemy,ostatnio kupilismy mu taka kaczke do pchania http://www.allegro.pl/item1072315728...bawki_hit.html za 1 euro,markowe ubranka strasznie tanie i wgole rozne rzeczy... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
no to i ja sie zegnam. spijcie dobrze mamusie. do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | ||||||
Rozeznanie
|
dziekuje kochana za troske
![]() podczytuje Was caly czas i dopiero odpisuje.. weekend z 3 siostrzencow to masakra, na dokladke ciagle prasuje i sprzatam.. jak to Vette mowila - syndrom gniazda? ![]() /po niedzieli chce namowic meza na sprzatanie piwnicy - bo juz tylko ona zostala ![]() Cytat:
![]() ech straszne to lezenie.. ale w sumie dla swojego maluszka kazda mama zrobilaby wszystko, zeby zdrowy byl ![]() a gdzie to takie okropne polozne sa? w jakim szpitalu? ja tez dolnoslaskie i nie chcialabym trafic na taka jędze na porodowce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wierze, ze od swojego przeznaczenia nikt nie ucieknie ![]() dlatego kashha i lazurka - co Wam pisane to Was nie minie ![]() ![]() Cytat:
![]() polozna w SR mowila zeby miec min 3 na poczatek ja bede walczyc o to, zeby miec pokarm a ze cycuchy mam spore to musze jakies lepsze karminiki mieć, co by nie skończyc jak murzyńska matka karmiąca :P Cytat:
![]() Siala przysięgam, powinnaś ksiązki pisać, albo co najmniej jakiegoś bloga, zeby w razie czego kazdy mogl sobie humor poprawić ![]() ![]() ![]() Cytat:
tez namawialam meza zeby tam rodzic, ale ja mam nisko lozysko polozone i mam juz przykazane, że jesli tylko się akcja porodowa zacznie mam jak najszybciej do szpitala jechać i ani chwili w domku nie czekać - a do wałbrzycha mam dobra godzine jazdy.. ![]() o ile wogole sie Mloda odwroci glowa w dol, bo jak narazie nie ma tego w planach chyba... Karolcia przykro mi z powodu teścia ![]() ![]() ![]() Dzidzia - caly czas pamietam o fotce dla Ciebie! ![]() dobrej nocki Kochane ![]()
jeśli masz ochotę, kliknij ![]() http://r12.bloodwars.interia.pl/r.php?r=33256 http://s9.suwaczek.com/201008024565.png Edytowane przez pilotka f16 Czas edycji: 2010-06-19 o 22:58 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |||||
Zadomowienie
|
karolcia wsopolczuje wam,musisz wspierac meza....
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zapraszamy Cytat:
gdzie ty masz brzus?? ![]() moj w grudniu 2 bedzie mial duzo przeszlas wiec teraz nalezy ci sie juz samo szczescie...ty lazurku tez spotkasz kogos godnego twojej milosci. Niedawno moja znajoma co ma 3letniego synka tez za maz wyszla...wszystko przed tobą ja nie bajka ale tez mialam miec na 4.08. Synka mam z 12.12 wiec liczylam ze przeczekam do8,08 ale musze miec cc wiec teraz licze na 26.07 Cytat:
nadrobilam was od 46 strony ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a bratu to faktycznie przydałby się kopniak w dupsko Cytat:
mam bardzo twardy brzuch i Kuba bardzo kopie, trochę mnie to denerwuje, myślicie, że powinnam wziąć nospe ? (bo brzuch mnie nie boli, tylko jest twardy) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
Jak wezmiesz prewencyjnie to sie nic nie stanie raczej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() jak zwykle 3:30 pobudka, WC i koniec marzeń o śnie Mój organizm chyba chce mnie przygotować do roli matki ![]() Cytat:
![]() Dresik - ha ha ha, chłop się rzuca w oczy ![]() ---------- Dopisano o 04:33 ---------- Poprzedni post napisano o 04:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:38 ---------- Poprzedni post napisano o 04:33 ---------- Muminek – już usunełam zdjęcia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:43 ---------- Poprzedni post napisano o 04:38 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na tylu kartkach będziesz miała co wklejać i wpisywać. Myślę, że to może być niezły pamiętnik dla malucha ![]() Przytaczanie śmiesznych historyjek np. jaką pierwszą zabawkę postanowił rzucić ![]() Miejsca na te wszystkie rzeczy jest sporo ![]() ---------- Dopisano o 04:46 ---------- Poprzedni post napisano o 04:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:46 ---------- piękna i optymistyczna historia.Gratuluję! Jak widać zawsze, na każdym etapie naszego życia możemy spotkać ukochana osobę. ---------- Dopisano o 04:54 ---------- Poprzedni post napisano o 04:52 ---------- Cytat:
czasem takie pomysły rodzą sięw niespodziewanym momencie ![]() ---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 04:54 ---------- Kociamborek, madziorek026, anoxa- dziękuję za miłe słowa Siala – piękna historia z tymi majtami ![]() Wikimi – zabiję za te gołąbki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Rozeznanie
|
dziekuje za mile komentarze
![]() ![]() co do piersi to rzeczywiscie urosly, w ciazy tego nie bylo tak widac bo brzuch byl wielki ale za to po zmniejszeniu brzuszka zaczely sie ladnie eksponowac ku uciesze meza ![]() siala normalnie sie posikac mozna z Twoich historii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Papeteria Ty też nie możesz spać ? ![]() Ja prawie w ogóle dziś nie spałam, jakoś nie mogłam zasnąć, zresztą Mała była dość aktywna no i miała co jakiś czas czkawkę ![]() Zapowiada się ładny dzionek ![]()
#3687 | ||||||
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() poszalalyscie ...od poludnia 10 stron mialam do nadrobienia a w sobote to nie lada wyczyn ... Bylismy na tym koncercie i dalej mnie cmilo w krzyzu i z przodu, do tego pachwiny, maly mi chyba tez ucisnal jakis nerw bo po raz pierwszy mi paralizowalo noge ,ale przeszlo ...dziś nic nie boli, poza kopami małego . Dziś równiutko 37tc ...do tp zostało 21 dni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja byłam w Zakopanem tez tuz po slubie, nie mielimy podróży poślubnej ale weekendzik poślubny Tż mi zrobił niespodzianke i zarezerwował romantyczny weekend we dwoje w Belvederze..w pakiecie był apartament , romantyczne kolacje i zabiegi na ciało ...nie spodziewałam się, ale było cudownie. karolcia ![]() linka sliczny brzus ![]() basia jaki cudowny widok ..ty zgrabniutka a maly wykapana mamusia ![]() sylviasol ![]() ![]() anuszka brzus faktycznie urósł sporo w krótkim czasie ![]() hd ![]() ![]() zuziunia super ze wszystko ok i jaka duza dziewczynka juz ![]() misiulka super ze wszystko ok i mała rośnie ładnie i fajny gin ![]() basienka dobrze ze przeszło ![]() xawmeli super ze wio ok, moze sie pochwalisz fotkami malenstwa i gratuluje finału remontu ![]() alguien dobrze, ze juz lepiej ---------- Dopisano o 05:29 ---------- Poprzedni post napisano o 05:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naszczescie wszedzie autem wiec nie bede duzo chodzic itp. Jem wlasnie snaidanie, nie moglam w nocy spac...ach... Zycie tak jakos nas ciagle doswiadcza...mamy tylko 24 lata a przeszlismy tyle razem od smierci rodzicow TZ po chorobe mojego taty i strate dziecka, juz nic nas nie zdzwi...ale jedno wiemy, ze bez siebie nie umiemy zyc i ze kazde dla drugiego jest tlenem by zyc... Wiecie nie moje sie CC szwow itp. tylko tego ze 4 doby bede spac bez TZ ![]() HD - najlepszego w dniu urodzin ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-20 o 07:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Rozeznanie
|
muminek88, no właśnie na oko chyba z 10 nierozpakowanych tylko z majowo-czerwcowych. Najbardziej lubię czytać jak przeżywają czy to już, a potem okazuje się, że już. No i to że przekonują, że mimo bólu potem jest już tylko lepiej i w ogóle się o tym nie pamięta.
Ja teraz jednak "postanowiłam" rodzić w terminie (czyli jakoś od 5 lipca), bo się okazało, że małż ma wcześniej urlop niż mu się wydawało, że zaplanował ![]() Karolcia współczuję sytuacji. Aniaa moje dziecko też czasami mnie boli, często wręcz sobie muszę powiedzieć "ała", teoretycznie jest średniakiem, no ale jakoś się tak wypina..... plus jeździ chyba girkami po bokach, a najgorzej jak naciska na szyjkę - to chodzić nie mogę. Ale już niedługo ![]() Moja koleżanka twierdzi, że brzuch mi się obniżył, ale chyba jestem ślepa na takie rzeczy ![]() ![]() ![]() madziorek niezła historia, tak więc kasha i lazurowa życie przed Wami (te znam podobne z różnymi wariacjami, z najświeższych dziewczyna po 7 latach ma zamiar poślubić jednak ojca dziecka, którego uważała za palanta 7 lat temu, więc bywa różnie) Edytowane przez entertete Czas edycji: 2010-06-20 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |||||
Zakorzenienie
|
hd wszystkiego najlepszego
![]() madziorek piekna historia ![]() siala ![]() lazurowa sliczny brzus i to jasne ze bedziesz super mama ![]() karolcia dacie rade ![]() muminek ![]() anoxa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-20 o 07:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.