|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Razem raźniej!
Witam drogie wizażanki
![]() Jak wiele z was, ja także mam problem ze swoją wagą i kiepski samopuczciem, oraz niską samooceną, pragne schudnac! Przy wzroscie 166 mam całe 68 kg -.- straszne! ![]() chce dojechac najpierw do 58 kg, a potem do 48 <marzy> W zeszłym roku schudłam 10 kg, wazyłam po schundnieciu 58 ,a le maiłam wtedy hm 160. Musze schudnac, juz nie wyrzymuje w swoim ciele, mam nadzieje, ze z wami mis ie uda, ze bedziecie mnei wspierac w chwilach zwiatpienia ;( Chce jeśc : sniadanie: kawałek chleba. Obiad: coś małego niskotłuszczowego, zeby nie miało duzej ilosci kalorii jabłko, ewentualnie 2. I nic wiecej, do tego dołaczam ruch, nawet dużo ruchy, gdyż za 5 dni zacznjaja sie wakacje ; ) Rolki, rower, być moze i beigi + wieczorne brzuszki. Musze schudnac, ja nawet w koszulce wyglądam źle ;/ Musze Musze Musze! Licze na wasza pomoc drogie wizazanki ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem raźniej!
Cytat:
![]() Zacznij od przeczytania 10PŻ i forum .Bo twój post woła o pomstę do nieba ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
na moją pomoc zawsze możesz liczyć
![]() ![]() i radzę się Tobie wybrać do osoby o podobnym fachu w swojej okolicy ![]() pozdrawiam
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Odnośnie planowanego jadłospisu. Nie za bardzo kalorycznie planujesz jeść?? Kawałek chleba jabłka ![]() Odchudzać sie trzeba z głową inaczej schudniesz nawet 20 kg a potem przybędzie Ci 40 Off top : Gasolina UMCS czy KUL ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuję, ze chociaz ktoś ;D napewn skorzystam ;p
a tak na marginesie to co to 10pŻ ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
10 przykazań żywieniowych -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
polecam równie ciekawy wątek
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309561
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziękuję ; )
tak nadal rosne, ; d ale chodzi o to, ze ja nei jest fast food'ów. nie jem słodyczy praktycznie wcale, od czasu do czasu z jakiejs okazji. I nie chudne.;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak w skrócie - musisz się zdrowo odżywiać ![]() Tak drastyczne ograniczenie kalorii jak napisałaś to po prostu tragedia, w ten sposób padniesz z wycieńczenia przy jakichkolwiek ćwiczeniach a nawet bez, a dodatkowo takie katowanie się nic Ci nie da na dłuższą metę bo wszystkie stracone kilogramy wrócą zaraz z nawiązką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
hym szczerze ? bede sie odchidzac jak chce. Inaczej nie schudne, wiem to.
Dzisiaj zjadłam: Bułke z masłem + mięso z sosem ( wszystko to zwymiotowałam.) jabłko Jabłko miseczke truskawek. I czuje , ze to jeszcze za dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Oczywiscie post zgloszony, co by takie beznadziejne bzdury nie macily zadnym desperatkom w glowkach.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
na pewno będziesz miała dużo siły na te ćwiczenia
![]() przypuszczam, że doskonale wiesz do czego może doprowadzić takie zachowanie (głodówka, wymioty), a mimo wszystko uparcie sie w to pchasz. znam ze szpitala ze 20-30 dziewczyn z ED i wszystkie zaczynały od takich zachowań, jakie ty teraz praktykujesz, a kończyło się to tak, że trafiały na oddział w stanie zagrożenia życia. niektóre nie miały siły mówić, ubierać się, chodzić itd. no ale masz prawo do autodestrukcji ![]() Edytowane przez 201712190924 Czas edycji: 2010-06-22 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
wiem, ze musze jesc, jem. Ale wystarczy ze zjem pół bułki i czuje ze waze 5 kg wiecej, to moja psychika, nie umiem sobie z tym poradzic. ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
to idz do psychiatry, bo to nie jest normalne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Radzę już się zacząć leczyć, bo za kilka lat możesz wylądować na karmieniu dożylnym, jak Twoje ED się rozwinie i będziesz wyniszczona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
aha. nie mam 14 lat tylko 17.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
to czemu masz wpisane w profilu 14?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Gigin żadna różnica 14 czy 17 i tak siano w głowie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
właściwie to faktycznie bez różnicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
To jest choroba, moja ciotka doprowadziła sie tym sposobem do takich zaburzeń ze teraz normalnie może zjeść tylko herbatnika,a wszystko inne zwraca po 10minutach!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.