|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Rozeznanie
|
![]()
co tu nagle taka cisza???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
a co do pampersow, ja mam new borny. premium care roznia sie tym ze sa drozsze i niby delikatniejsze, ale polozna na SR mowila ze tak naparawde nie roznia sie niczym tylko cena. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
tofajnie że jednak poemat zadziałał
![]() ![]() Ale i tak Fajnie że już wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może wgram Ci na kompa jakąś strzelankę co? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście. Raz już popełniłam ten błąd i nie poszłam. Teraz cokolwiek by nie wyszło, będę miała przynajmniej czyste sumienie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No zostawiłyście mi około 20 stron i tak od rana siedzę i siedzę... Ale już jestem na bieżąco. Uff. W weekend byłam u Mamy, parę spraw pozałatwianych w Bydgoszczy. A wczoraj pierwszy raz w wysokiej ciąży pojechałam autem na odległość większą niż 20km ![]() Jak je wczoraj przeglądałam, to taaak rosła we mnie ekscytacja ![]() Za to dziś w nocy miałam taki ból żołądka jak nigdy w życiu. A przy tym ani odruchu wymiotnego, ani też wczoraj nic ciężkiego nie jadłam. Parę godzin się męczyłam i tylko zaciskałam zęby z bólu, żeby Ł. nie obudzić, bo padnięty po ostatnich tygodniach pracy i przygotowań na uczelnię. Moja Mała chyba bardzo urosła ostatnio, bo dopiero zaczynam odczuwać taką "pełnię" w brzuszku ![]() Haniu piękny album- zupełnie w innym tonie ![]() ![]()
![]() |
#4146 |
Rozeznanie
|
ola_k11
to pogłaskaj "precla" może się przesunie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zadomowienie
|
dzidziadziumdzia a moze jednak Ci coś zaszkodziło i nawet nie przypuszczasz, ze to mogło byc to.
Mamuśki zdjęcia z końcówki 37tc, nie są pierwszej jakości bo sobie sama robiłą a tego nie potrafię, ale czy on już jest nisko??? bo wszyscy mówią, ze tak ![]()
#4148 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze stukam palcami- tak jakbym urządzała nimi wędrówkę po brzuszku i zwykle Mała spuszcza z tonu i chowa się z powrotem w brzusiu
![]()
#4149 |
Zadomowienie
|
#4150 |
Rozeznanie
|
![]()
dzidziadziumdzia "Ja też jestem za prywatyzacją. Chodzę już teraz tylko do prywatnej przychodni. Gdyby ta kasa, którą nam zabierają jako składki, mogła być wykorzystana na prywatny abonament medyczny, to nikt nie musiałby się martwić o swoje zdrowie."
a ja się zastanawiam czy jestem zaprywatyzacją - bo ok - jeśli tylko jakieś podstawowe rzeczy to wiadomo że i tak płacimy i chodzimy prywatnie - ale np. leczenie osoby po wypadku lub z białaczką to są koszty na prawdę duże - i co jeśli nie będziesz miała takiej kasy to co zrobisz? np. leczenie na intensywnej terapi lub po zawałach to są straszne koszty i copotem spłacać będzie rodzina dług za ratowanie ojca po zawale? |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
przytocze wam nasza rozmowe sprzed chwili:
ja; chodz idziemy sie kochac maz; nie mam ochoty ja; jak to? no chodz! maz; a wybralas imie dla syna? ja; wybralam maz; no to jakie? ja; nie powiem ci bo nie chcesz sie ze mna kochac maz; no to moze jak mi sie spodoba to sie zgodze jakich ten nasz syn bedzie mial rodzicow ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny moge sie przyłonczyc w sumie to czytam was juz od pierwszego wontku moja sytuacja niebyła do konca znzna wiec sie niwpychaam do was na forum dzis zaczynam 32 tydzien ciązy mysle ze juz wszystko edzie dobrz wiec odważyłam sie w koncu odezwac znam was wszystkie i co dzien czytam wasze posty mam wrazenie jakbym znała was od zawsze a zwszłaszcza jesli ktras ma skurcze
![]() Edytowane przez alisa32 Czas edycji: 2010-06-21 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi wydaje sie, ze jest nisko bo ja mam nadal pod piersiami brzuch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Rozeznanie
|
Misiulka11 ale ty masz fajny ten brzuno
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
mam postala 2, zabijam tam ludzi łopatą
![]() ![]() no ale najwazniejsze ze wszystko mezowi niestety napisalam co mi na serduchu lezalo i sie chlopak w koncu zorientowal ze cos jest nie tak. a najbardziej go chyba dotknelo to jak mu napisalam ze nie chce zeby byl przy porodzie bo teraz nie mam w nim wsparcia a co dopiero bedzie w tak waznym momencie jak narodziny naszej corki. teraz tylko zostalo mu nauczyc sie ze mna normalnie rozmawiac o problemach i oczywiscie panowac nad swoim zlosliwym charakterkiem. mysle ze bedzie juz dobrze, a jak bedziemy juz sami mieszkac to bedzie wspaniale ![]() Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2010-06-21 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponadto prywatyzacja szpitali nie jest jednoznaczna z likwidacją NFZ. Myślę, że dobry plan i korzystne umowy, dałyby nam wyższy standard opieki medycznej i spokoju. Musisz pamiętać, że z ubezpieczeniem medycznym jest jak z ubezpieczeniem życia. Ile % jego posiadaczy prawdopodobnie przez większość życia z Niego nie skorzysta, pomimo corocznych/comiesięcznych składek? Takim firmom na prawdę to się opłaca. A efekty mogą być niewspółmierne dla każdego z korzystających obywateli. Cytat:
![]() Misiulka? Ile ty masz w obwodzie? Gdzie te 2 i pół kilo dzidka? Obniżył, choć kształt nie jest tak wyraźny jak u Siali ![]()
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie ![]() ![]() ![]() Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-06-21 o 14:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od kilku dni zauważyłam też, ze mam bardziej mokro tam.. i żeby nie było.. nie posikuję regularnie ![]() Trochę jest białawej wydzieliny takiej normalnej i trochę mokrej plamy.. sikami nie wonia.. wody chyba też mi się nie sączą.. koleżanka na śląskich mamuśkach zasugerowała, że to może być czop taki wodnisty ale jakoś nie przekonuje mnie ta wersja ![]() Misiulka - pisałam już komenta do fotek na drugim wątku ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zadomowienie
|
niezawsze, aniaa22, sylviasol dziękuję
![]() ania22 ale masz fajnie z tym mężem mój dzisiaj po badaniach do pracy pojechał potem o 13 na obiedzie był na szybko i na 14 do drugiej pracy kończy o 22 i znowu wraca do siebie bo musi skończyć auto robić takiemu jednemu pos..rańcowi co cały czas go telefonami nawiedza, ale pojadę z nim może we warsztacie go zbałamucę bo ciągle marudzi, ze ja to tylko wyrko widzę ![]() ![]()
#4162 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=dzidziadziumdzia;20 145859]
Ponadto prywatyzacja szpitali nie jest jednoznaczna z likwidacją NFZ. Myślę, że dobry plan i korzystne umowy, dałyby nam wyższy standard opieki medycznej i spokoju. Musisz pamiętać, że z ubezpieczeniem medycznym jest jak z ubezpieczeniem życia. Ile % jego posiadaczy prawdopodobnie przez większość życia z Niego nie skorzysta, pomimo corocznych/comiesięcznych składek? Takim firmom na prawdę to się opłaca. A efekty mogą być niewspółmierne dla każdego z korzystających obywateli. być może jednak ja nie jestem przekonanawłaśnie zewzględu na toże "niektórym....." ja sama już 2 razy musiałam naciągnąć nfz na leczenie - wypadek samochodowy- i nie wyobrażam sobie że gdzieś kogoś na izbie przyjęć nie przyjmą bo nie ma ubezpieczenia... a wiadomo jak to jest z ubezpieczaniem przez firm. Mój kuzyn miał wypadek samochodowy 2 tygod podjęcia pracy i trafił do szpitala na długie ikosztowne leczenie. a potem okazało się ze firma nie dopełniłaobowiązku ubezpieczenia- i pomyśl sobie - w takim wypadku płać za wszystkko bpoprzy wyjściu dają ci rachunek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Rozeznanie
|
sypialenka nasza........łózio bejbika jeszcze nie gotowe, ale już stoi
![]() a i modelka na ostatnim zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem widział, tez tam odpisałam ![]() dzidzia zmiezyłam sie przed chwilką i ma 98cm w pępku a wogóle to 7kg od poczatku ciązy ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Sliczny pokoik i widze, ze też masz yorka, czy twój to tez takie zachowanie dziecka ma??? Trzeba go pieścić, tulić i wogóle całą uwage poświęcać bo moja taka jest i nie wiem co to bedzie jak malutka przyjdzie na świat? A jak jest u ciebie?
![]() |
#4166 |
Przyczajenie
|
wpolczuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zadomowienie
|
ciekawe czy anoxa pojechała na zakupy z mężem
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-06-21 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja też laktatora jeszcze nie wypróbowałam i rozstępów nie mam żadnych.Zmierzyłam się wczoraj w pasie i było 74cm,czyli coś tam jeszcze zostało,ale jakby nie patrzeć 25cm zniknęło od razu,więc nie ma co narzekać.W spodnie sprzed ciąży nie wchodzę jeszcze tzn.nie dopinam się,ale w spódnicach mogę chodzić.Będę wyjątkowo kobiecą mamuśką z przymusu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() tak moja suczka mimo mega charakterku to pieszczocha straszna i tylko mnie tulaj i smeraj i wogóle......dziś byłam z nią u weta 6 zastrzyków w 1 dostała i taka zamulona , że masakra chodzi i tylko mi na brzusio wchodzi się układa i śpiurka.....o tak jak się mała urodzi trzeba będzie to wszystko jakoś pogodzić bo piesek zajmuje dużo czasu, uwagi mimo wszystko...... ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- dzięki mała to taki cieć niby zamyla a już chyc na poduszeczkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.