|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Misiulka no fajnie mam bo Damian praktycznie caly czas jest w domu. w sumie jak sobie nie wymysli jakiegos sprzatania auta itp to w ciagu dnia nie ma go gora 3 godziny |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
z ikei dali wam te spody do szuflad?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
ale bym zjadla pierogi z jagodami i jagodzianke. no masakra. sa juz jagody???
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
sylvia wlasnie nie za bardzo skakal wiec dlatego sie dziwilam ogolnie mial wysokie ale on tak czasem juz mial zobaczymy co bedzie wieczorem
#4176 |
Zakorzenienie
|
No tak... Tylko, że właśnie jest wiele firm i prywaciarzy, którzy nawet podstawowego ubezpieczenia i składek ZUSowskich nie odprowadzają, co wychodzi dopiero w razie draki. To jest chore. Człowiek chyba powinien sam dostawać tą kasę do ręki i się o to martwić :/.
#4177 |
Zakorzenienie
|
anuszka
![]() lilka dobrze ze nie tylko ja mam takie sny ![]() ![]() ![]() marta fajna przygoda ![]() wiolek moze lepiej sprawdzic to "stawianie" ale wydaje mi sie ze jak nie boli tyo wsio ok ![]() anoxa w dalszym ciagu trzymam ![]() kasha ![]() żabka tez masz z tym tata ![]() ola z tym tata to mnie wystraszylas bo ojciec A. jest wlasnie taki , mieszka sam dno dna po prostu i ostatnio urzedasy chcieli aby A cos podpisywal ubezwlasnowolnienie czy cos a tamten ma tysiace dlugow A nic nie podpisal ! ale my tam baaardzo rzadko chodzimy, jak juz to z jakims jedzeniem wiec ciekawwa jestem czy bysmy np wiedzieli jakby on zmarl ![]() o rety to takie cos mi sie jeszcze nie snilo..i jak bylo ![]() W "realu" sa bodziaki za 2,49 bodajze był ktos i widzial co to za jedne ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-21 o 15:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 |
Wtajemniczenie
|
Jejku ale mi Mała w brzuchu skacze. Ma czkawkę i do tego kopie bo się tą czkawką denerwuje.
A ja mam jakieś podniesione ciśnienie, bo mi się wszystko w środku trzęsie- nie wiem jak to opisać... tak jakby człowiek odczuwał ciągły niepokój. Nie mam baterii do ciśnieniomierza i nie mogę sobie zmierzyć... Vette pewnie już dostała wózek. A u mnie za kilka minut będzie kurier, bo już dzwonił ![]()
#4179 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj syncio w nocy mial czkawke jak mialam te skurcze. siedzialam w wannie skurczybyki jak cholera a maly mnie skopal jak by to byla moja wina ze ma czkawke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Rozeznanie
|
anoxa to trzymam kciuki za wieczorne ktg
![]() ![]() dzidziadziumdzia- masz rację toż to chore totalnie w naszym mieście właśnie sprzedano szpital za przysłowiową 1złotówkę holdingowi medycznemu i wiecie co? niektórym położnym zaproponowano 1/2 etatu za najniższą średnią krajową i w dodatku nie jako położna tylko przedstawiciel medyczny-!!!!!!!!!!!masakra a reszta pielęgniarek i położnych 1/2 etatu inajniższza średnia!!!!!!MASAKRA |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Rozeznanie
|
anoxa----
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() prywatyzacja - mam mieszane uczucia na ten temat! jak slysze od kolegi w USA jakie ma problemy z opieką zdrowotną i porównuję to z moją siostrą we Włoszech, gdzie socjal ma naprawdę wysoki poziom, to chyba wolę, zeby było jak jest... choć przyznaję że konieczna jest reforma ale czy prywatyzacja? no nie wiem... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() myślę, że w ciągu 6 miesięcy byście się dowiedzieli... nie znam się na prawie ale pamiętaj aby się tym zająć gdyby tylko do czegoś takiego doszło! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pampersy mam new born Cytat:
![]() kolejna super wiadomosc Cytat:
a prawde jest taka ze w chwili obecnej jesli chcesz sie dostac do jakiegokolwiek specjalisty musisz placic za prywatne wizyty i wydaje mi sie to byc nie sprawiedliwe biorac pod uwage to jak kolosalne skaldki pobieraja z naszych pensji co miesiac a w holandii gdy np masz firme placisz co miesiac skladki ale w momencie gdy przez caly rok nie skorzystasz z opieki medycznej te pieniadze sa ci zwracane! i to jest sprawiedliwe wedlug mnie Cytat:
![]() ![]() wlasnie na niego czekam zaraz bedzie dzwonie sie go pytam czy rozpakowal wozek mowi ze nie bo szybko jechal do mnie ale wzial nosidelko zeby mi pokazac ![]() ![]()
![]() |
#4186 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i jaki pies slodziutki ![]() no wiec wlasnie, niesamowicie fajnie ![]() ![]() Cytat:
wiec pojedziemy go odebrac dopiero po 19 ;/ A Twoj jak ![]() ![]() ania ![]() ![]() Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-06-21 o 15:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muminek ja sie nie zalamuje sa i trudno ![]() ![]() niezawsze no tak koniecznie musze ziasc z was przyklad bo poki co na checiach sie konczy ![]() ola i usunelas fote ![]() ![]() ![]() ![]() serduszkoiz najwyzsza pora na odpoczynek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Rozeznanie
|
marta_d1- Właśniemożna było by sobie wpłacać pieniążki na swoje własne konto powiedzmy medyczne. Ja co miesiąc płacę 230 zł składek zdrowotnych, a jest to najniższa stawka. Policz ile można uskładać w ciągu roku. A pieniązki mozna by było składać na konto, więc rosły by procenty.
tyle że jeden dzien na intensywnej terapii to kilka- kilkanaście tysięcy złotych - głupia artroskopia to około 15-16 tysięcy w klinice bez czekania i innych takich więc nawet jak przez kilka lat coś uzbierasz ze składek to i tak będzie mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj Cytat:
![]() Chyba pojade po czeresnie i truskawy i moze bo bedzie |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny w tesco sa dwa rapersiki za 11zl!!!!!!!!
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupne ale pychotka.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Rozeznanie
|
anoxa - a wyobrażasz sobie u nas taki system? gdzie najdłużej i tak w kolejkach czekają emeryci których nie było by stać na opłacenie sobie dodatkowych składek i i tak by czekali.................
a nasz termoforek poszedł na fotel chyba się za bardzo wiercimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
z cherokee czy z F&F? bo jak z F&F to dziwne, bylam przed weekendem i jeden byl po 11
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kupiłam wczoraj i polecam bardzo. Niestety dla chłopców sa dwa wzory, reszta typowo dziewczęca. Ale bawełna super no i ta cena! bajka F& F i pewnie pomyślałaś tak jak ja, bo cena na nich jest 11. Ja wzięłam dwa i byłam przekonana, że zapłacę 22 a tu patrze na paragon 2 za 11! Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-06-21 o 15:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Rozeznanie
|
Załącznik 3199511oo to super bo basia bardzo rempersy chwaliła.......
z okazji skończenia remontu nie będę wklejać nie wiadomo co bo to tak nie ładnie chwalić się ale kominek pokażę..... oj coś mi się Sisi nie chce usunąć.... Edytowane przez Xawmeli Czas edycji: 2010-06-21 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
kurcze a moja pierworodna upodobala sobie moja prawa strone brzucha, jak sie wypina, to tylko tam... no chyba ze jak leze na lewym boku to sie buntuje i stopkami mi sie tam wypycha zebym sie obrocila na drugi bok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sliczna psinka. Widze, ze juz prawie wszystko dopiete na ostatni guzik. Ladne kolory, takie w moim stylu.
![]() |
#4198 |
Wtajemniczenie
|
Xawmeli sliczny domek macie!!! mam meble z tego samego typu brw
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- kurde dziewczyny jak mi ciezko w brzuchu... ale nie w zoladku tylko tam gdzie dzidzia... tak jakos ciagnie do dolu, albo mi sie wydaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
Coś mnie brzuszek zaczął okresowo boleć, wogóle poczułam się tak jakbym dostała okres właśnie.. to ćmienie w brzuchu i mokrość xD
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.