Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 19:38   #2251
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
U nas juz sie nie boruje Zasklepia sie dziurke jakas masa ktora twardnieje. Tylko dlugo troche to trwa. Ale bolu zadnego i borowania zadnego.

Cytat:
To cos calkiem nowego. Moj dentysta stosuje to od dwoch miesiecy. To jakis specyfik, ktory wnika do zeba i zabija prochnice bez borowania. A potem sie zasklepia.
To ja jutro wsiadam w jakis pociag, autokar i jestem u Ciebie Takich denstystow to tylko na zachodze z takimi metodami szukac
Czuje sie jakbym mieszkala na jakims WSIOkaczogrodzie, choc juz pewnie komorogrodzie

Cytat:
Spytam sie mojego dentysty co to jest dokladnie, mam u niego jutro sciaganie kamienia.
Ble, mialam u dwoch dentystowc sciagany kamien. Masakra, krew z dziasel sie lała, nienawidze tego.

aaa ja tez mam taka prochnice, ale na zębie bo jest w takim samym kolorze co szkliwo, tak mi kiedys dentysta powiedzial ze ciezko moja prochnice zauwazyc. eh

Znalazlam o tym borowaniu: http://www.dentystanieboli.pl/pl/now...etrzem-abrazja nota z 2007 roku, ciekawe czy juz stosowane w Pl :P

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-06-21 o 19:39
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:43   #2252
Ishka
Zadomowienie

Anecka jak tam wózeczek? za ile go bedziesz miała juz w domku?
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:46   #2253
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Anecka jak tam wózeczek? za ile go bedziesz miała juz w domku?
Dzis chyba wozek byl wyslany, tylko dostalam maila zeby doslac 20 zl bo kurier wyszedl drozej, ale oczywiscie zero jakiegos skanu potwierdzenia nadania..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-06-21, 19:51   #2254
malgosiak25
Raczkowanie

wklejam obiecane zdjęcia te które są w kupie ( kaftaniki i śpioszki ) dostałam od znajomej, a resztę kupiłam na ciuchach prawie wszystko H&M i Disney
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:55   #2255
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ble, mialam u dwoch dentystowc sciagany kamien. Masakra, krew z dziasel sie lała, nienawidze tego.

Znalazlam o tym borowaniu: http://www.dentystanieboli.pl/pl/now...etrzem-abrazja nota z 2007 roku, ciekawe czy juz stosowane w Pl :P
Nie jestem pewna czy to to samo, bo u mnie nic nie dmuchalo

Sciaganie kamienia nie jest takie zle. Robia to ultradzwiekami a potem roznymi pastami poleruja szkliwo. Tylko dlugo trwa. za kazdym razem ok 40 min.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
wklejam obiecane zdjęcia te które są w kupie ( kaftaniki i śpioszki ) dostałam od znajomej, a resztę kupiłam na ciuchach prawie wszystko H&M i Disney
Tylko gdzie fotki?

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:55   #2256
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem pewna czy to to samo, bo u mnie nic nie dmuchalo

Sciaganie kamienia nie jest takie zle. Robia to ultradzwiekami a potem roznymi pastami poleruja szkliwo. Tylko dlugo trwa. za kazdym razem ok 40 min.
To ciekawe gdzie tymi ultradzwiekami u mnie to jest za pomocą narzędzi i dosc bolesne, bo ja czuje jakby mi zeby mialy wyjsc jezu ja nie chce mieszkac w Polsce!
Dobra zanim sie poplacze zjem pare truskawek i ide w kimę

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-06-21, 19:56   #2257
De28
Wtajemniczenie

W Polsce mialam kamien sciagany tylko raz,i tez bez pomocy narzedzi Ok, jedynie przestrzenie miedzy zebami sa czyszczone takimi tarkami. Mieszkanie za granica ma swoje dobre strony, ale nie zapominaj, ze jest tez wiele tych zlych.

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-06-21 o 19:58

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 20:07   #2258
malgosiak25
Raczkowanie

zaraz wstawiam reszte
Stary 2010-06-21, 20:09   #2259
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Jezeli moge cos doradzic- jezeli koltuny juz w calosci odchodzato jak najszybciej ogolic. Taki stan doprowadza skore zwierzecia do grzybicy lub infekcji bakteryjnej. Oprocz tego sprawia takie cagniace skoltunione futro bol. Taki stan futra ma niestety duzo wspolnego z zywieniem, czyt. slabej jakosci karma i brak olejow nienasyconych, tauryny.(moze byc wynikiem chorob nerek lub watroby)
Poczytaj jezeli masz ochote
http://kotyperskie.eu/?page_id=55
http://kotyperskie.eu/?page_id=19
http://kotyperskie.eu/?p=225
Skórę ma ładną, nie robi mu się żaden stan zapalny. Co do żywienia to wszystkie jedzą to samo i dwie kocice mają śliczne futerko (jedna to dachowiec i jej to aż się błyszczy futro) a ten pieron wiecznie taki skołtuniony
Tez myślałam nad ostrzyżeniem go ale to chyba trzeba kupic jakąś specjalną maszynkę - próbowałam kiedys taką zwykłą elektryczną maszynką i w ogóle nie chciała ciąć
Aha no i to nie jest tak, że jest cały skołtuniony i te kołtuny są jakieś mega wielkie ale i tak muszę coś z tym zrobić...

Stronki poczytam - dzięki

Cytat:
Napisane przez NUCHISIA Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam pytanie odnośnie ruchów dziecka. Chodzi o to, że jak siedzę albo leżę to czuję,że maleństwo się rusza, tylko tak bardzo nisko, na samym dole brzucha, nie powinno być to odczuwalne trochę wyżej ???
Też czuję tak niziutko i z lewej strony, tylko raz wczoraj poczułam delikatny ruch w okolicach pępka
Cytat:

A mnie szczęka po tym rwaniu tak boli, że chyba zaraz będę wyć do księżyca Ostatni raz jak rwałam zęba kilka lat temu to bolało mnie przez tydzień - mam nadzieję, że tym razem nie będzie tak źle
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:11   #2260
kliwia
Zakorzenienie

anecka u mnie tez ultradziweki sa
to jest taki przyrzad jak do psikania woda, tylko z woda leca dziweki i rozbijaja kamiec. Zarowno u ortodonty to mialam i u dentysty

A wiecie ze w USA zanim dentysta laskawie zajrzy do buzi to w standardzie jest sciaganie najpierw kamienia?

Kotek zazyj apap.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-06-21 o 20:12
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:18   #2261
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Skórę ma ładną, nie robi mu się żaden stan zapalny. Co do żywienia to wszystkie jedzą to samo i dwie kocice mają śliczne futerko (jedna to dachowiec i jej to aż się błyszczy futro) a ten pieron wiecznie taki skołtuniony
Tez myślałam nad ostrzyżeniem go ale to chyba trzeba kupic jakąś specjalną maszynkę - próbowałam kiedys taką zwykłą elektryczną maszynką i w ogóle nie chciała ciąć
A
Pamietaj tylko by nie karmic kitekatem i whiskasem bo to sama chemia i smieci.

Zwykla maszynka nie da rady bo wlos koci jest miekszy niz wlos ludzki i sie bedzie co chwile zacinac. Swoje czasem strzyge, np przed urlopem, gdy wiem, ze moje przyjaciolki nie dadza sobie rady z ich futrem.
Stosuje taka maszynke http://kotyperskie.eu/?page_id=221

Daniel

Christian

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 20:20   #2262
malgosiak25
Raczkowanie

Oto kolejne następnym razem wrzucę jeszcze kilka, a teraz zmykamy spać

Dobrej Nocki dla wszystkich mam
Stary 2010-06-21, 20:24   #2263
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Oto kolejne następnym razem wrzucę jeszcze kilka, a teraz zmykamy spać

Dobrej Nocki dla wszystkich mam
Znasz juz plec?
Ja niedlugo powklejam swoje ciuszki,choc wiecej jest spioszkow i kompletow. Kombinezonik mam jeden i nie zamierzam narazie wiecej kupowac.

Daniel

Christian
Stary 2010-06-21, 20:26   #2264
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietaj tylko by nie karmic kitekatem i whiskasem bo to sama chemia i smieci.

Zwykla maszynka nie da rady bo wlos koci jest miekszy niz wlos ludzki i sie bedzie co chwile zacinac. Swoje czasem strzyge, np przed urlopem, gdy wiem, ze moje przyjaciolki nie dadza sobie rady z ich futrem.
Stosuje taka maszynke http://kotyperskie.eu/?page_id=221
Na taką to mnie nie stać

A co sądzisz o tych dwóch

http://www.zooplus.pl/shop/psy/maszy...nia_psow/93798

http://www.zooplus.pl/shop/psy/maszy...nia_psow/60817
Stary 2010-06-21, 20:28   #2265
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

A do mnie dzisiaj przyszedł kojec. Jest MEGA wygodny, chociaż wcale na taki nie wygląda. Mój mąż był nieprzekonany, ale jak się położył raz, to od razu wiedziałam co powie : "Będziesz mi pożyczać?" W nocy jest mi czasami średnio wygodnie, chociaż od początku ciąży nie mam żadnych problemów ze snem.

Ciąg dalszy historii brzuszkowych. Na ruchy to jeszcze muszę poczekać, więc cały czas pilnie śledzę jak rośnie. I wczoraj mój mąż, NIEPYTANY, stwierdził, że brzuszek w końcu widać. Niestety przy tym boli jakby mocno się rozciągał, napinał. Mam często ochotę odpocząć, ale jeszcze 2 dni pracy...

De, Twoje koty są prześliczne!!! Widać, żę bardzo o nie dbasz. Ja też pomagałam jakiś czas w przytulisku i chociaż obiecywałam sobie, że nic do domu nie sprowadzę skończyło się na tym, że zamieszkał z nami Antoś - dachowiec. Był mały, miał szanse na adopcję, ale był strasznym brzydalem (problemy skórne), schorowany bardzo długo dochodził do siebie. Teraz jest najszczęśliwszym kotem na świecie.
A kocicę mąż przytargał z jakiegoś opuszczonego budynku przed zimą.
Koty są najfajniesze... chociaż mamy też żółwicę i psa.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:40   #2266
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Na taką to mnie nie stać

A co sądzisz o tych dwóch
Nie znam niestety. Moser to sprawdzona firma i najtansza z maszynek polecanych. Siersc psa jest inna i trzebaby poczytac opinie uzytkowanikow, czy ktos taka maszynke stosowal u kotow. Persowate maja welne a nie siersc i ciezko dla nich o dobra maszynke w niskiej cenie. Swoja mam 4 lata. Bierz pod uwage to ,ze koty nie lubia halasu i maszynka nie moze byc tez jakos strasznie glosna.

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość

De, Twoje koty są prześliczne!!! Widać, żę bardzo o nie dbasz. Ja też pomagałam jakiś czas w przytulisku i chociaż obiecywałam sobie, że nic do domu nie sprowadzę skończyło się na tym, że zamieszkał z nami Antoś - dachowiec. Był mały, miał szanse na adopcję, ale był strasznym brzydalem (problemy skórne), schorowany bardzo długo dochodził do siebie. Teraz jest najszczęśliwszym kotem na świecie.
A kocicę mąż przytargał z jakiegoś opuszczonego budynku przed zimą.
Koty są najfajniesze... chociaż mamy też żółwicę i psa.
Dziekuje To pomaganie w schronisku tak sie przewaznie konczy. Pierwszego kota przytargalam majac 5 lat Zaden nie byl planowany. Poprostu widzac kupke nieszczescia, zaropiale oczy i cierpienie w nich nie moglam im nie pomoc. I mam teraz kota tyrana (Baks), Maje-kotke ktora chodzi przy nodze nawet w ogrodku i odgania ode mnie nawet psyNo i Sami
Baks tyran
nie wyglada na takiego prawda? Otwiera szafki, szuflady, drzwi( skacze na klamke)
http://katzenpflege.files.wordpress..../baks-ajpg.jpg

A tu z moja dziewczynka

http://katzenpflege.files.wordpress.com/2009/06/1.jpg

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
A do mnie dzisiaj przyszedł kojec. Jest MEGA wygodny, chociaż wcale na taki nie wygląda.
Był mały, miał szanse na adopcję, ale był strasznym brzydalem (problemy skórne), schorowany bardzo długo dochodził do siebie. Teraz jest najszczęśliwszym kotem na świecie.
Moj Baks jak do mnie przyszedl mial 3 lata, grzyba i chore jelita i zoladek.Wazyl 1,8 kg. Obecnie prawie 6kg To byla skora i kosci i lekarz nie dawal mu szans na przezycie.

Czyli macie teraz dwa koty?

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-06-21 o 20:42
Stary 2010-06-21, 20:41   #2267
malgosiak25
Raczkowanie

Cytat:
Znasz juz plec?
Ja niedlugo powklejam swoje ciuszki,choc wiecej jest spioszkow i kompletow. Kombinezonik mam jeden i nie zamierzam narazie wiecej kupowac.
Tak będziemy mieć Córeczkę te ubranka są uniwersalne, choć nie wszystko
Stary 2010-06-21, 20:41   #2268
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam niestety. Moser to sprawdzona firma i najtansza z maszynek polecanych. Siersc psa jest inna i trzebaby poczytac opinie uzytkowanikow, czy ktos taka maszynke stosowal u kotow. Persowate maja welne a nie siersc i ciezko dla nich o dobra maszynke w niskiej cenie. Swoja mam 4 lata. Bierz pod uwage to ,ze koty nie lubia halasu i maszynka nie moze byc tez jakos strasznie glosna.
Dzięki jutro już poszukam opinii bo teraz mykam spać - oczy same mi się zamykają
Co do hałasu to raczej nie ma problemu bo jak sprawdzałam czy ta zwykłą da radę je ostrzyc to nie uciekały i nie protestowały a hałasuje prawie jak odkurzacz
Stary 2010-06-21, 20:46   #2269
kootekk
Zakorzenienie

jestem już
już po usg połówkowym
na 100% CHŁOPAK, pokazał porządnie swojego "pisiorka" jak to lekarz określił jest cały i zdrowy, waży 370gram ale nawet go nie pooglądaliśmy z twarzy bo odwrócił się pupą i spał

pytaliśmy o nagranie usg na płytke i lekarz dał nam nr do jego syna ktory się tym zajmuje bo to usg niekiedy trwa godzine, wiec mamy do niego zadzwonić i się umówić, oczywiście GRATIS to nagranie

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 20:47   #2270
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak będziemy mieć Córeczkę te ubranka są uniwersalne, choć nie wszystko
Ja sie staram kupowac beze i zadnych rozy. Niebieskie natomiast moga byc. Nie moge sie doczekac az przyjda paczki z ubrankami, mam tylko nadzieje, ze wygladaja tak dobrze jak na zdjeciach.
Ok, bo mnie zbanuja. Na dobry humor galeria naszej fretki dobranoc
http://kotyperskie.eu/?page_id=64

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
jestem już
już po usg połówkowym
na 100% CHŁOPAK,
Gratuluje ´Niecierpliwie czekam na usg polowkowe. Moze potwierdzi to nasza dziewczynke

Daniel

Christian
Stary 2010-06-21, 20:49   #2271
kretencja
Zakorzenienie

Anecka, nie boję się zastrzyku (jako fanka przekłuwania ciała igły wręcz lubię ), tylko działania znieczulenia. Mam lekką obsesję pod tytułem "uczulenie na nieznane leki" i mam obawy, jak takie znieczulenie mogłoby zadziałać na organizm. Wprawdzie nie mam skłonności do uczuleń, ale...

Co do ruchów to ja - o ile te drgnięcia i bulgotania to ruchy - tez czuję nisko, tam gdzie czuję powiększoną macicę. Zdecydowanie pod pępkiem w każdym razie. Myślę, że to normalne, bo w tak wczesnej ciąży dno macicy nie sięga jeszcze pępka przecież

N0o, zmykam do łózia i dobrej nocy Wam życzę

Ps. Kootekk, gratuluję!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:06   #2272
Ishka
Zadomowienie

Kootek gratuluje My jutro mamy połówkowe i nam lekarz ma potwierdzać siusiaczka i jestem ciekawa jak sie brzdąc ułozy....
No nic musze czekać do jutra to sie przekonamy my weźniemy płytke na wszelki wypadek bo aparat i tak wezniemy najwyzej nagramy sobie filmik tak jak na targach m&b w krakowie

Ja tez mykam za chwile nyny ale mały sie tak wierci że szok po calutkim brzuchu dziewczyny cieszcie sie że Wam sie wiercą maluchy jeszcze pod pępkiem bo jak zaczną sie wiercic po całym brzuchu to juz inaczej sie to odczuwa heh przynajmniej ja tak mam ze czasami boli

Ok dziewczynki lece sie kąpciac bo mężulek bedzie zaniedlugo z pracy i potem nyny lulu heh dobranoc dziewuszki

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2010-06-21 o 21:12
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:38   #2273
Anecka
Zakorzenienie

Ale fajnie ze juz wiecie co Wam siedzi w brzuchu ja sie dopiero mam dowiedziec w sierpniu, choc tp wczesniejszy od malgosi.. no ale lekarz powiedzial ze na 100% on stwierdza w 6msc ciazy. Nie mniej mnie sie tam nie spieszy do tego zeby poznac plec, bo nie kupuje rozowych ubranek (choc to ciezkie, bo przewazaja rozowe).
Nie mniej mam te swoje sukienki gdzies wiec fajnie jakby to byla dziewczyna a jak nie to i tak ubiore te sukienki nawet na chlopaka

Dobranoc

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 21:50   #2274
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
A do mnie dzisiaj przyszedł kojec. Jest MEGA wygodny, chociaż wcale na taki nie wygląda. Mój mąż był nieprzekonany, ale jak się położył raz, to od razu wiedziałam co powie : "Będziesz mi pożyczać?" W nocy jest mi czasami średnio wygodnie, chociaż od początku ciąży nie mam żadnych problemów ze snem.

Ciąg dalszy historii brzuszkowych. Na ruchy to jeszcze muszę poczekać, więc cały czas pilnie śledzę jak rośnie. I wczoraj mój mąż, NIEPYTANY, stwierdził, że brzuszek w końcu widać. Niestety przy tym boli jakby mocno się rozciągał, napinał. Mam często ochotę odpocząć, ale jeszcze 2 dni pracy...

u mnie to jest takie malutkie coś widać

Cytat:
jestem już
już po usg połówkowym
na 100% CHŁOPAK, pokazał porządnie swojego "pisiorka" jak to lekarz określił jest cały i zdrowy, waży 370gram ale nawet go nie pooglądaliśmy z twarzy bo odwrócił się pupą i spał

pytaliśmy o nagranie usg na płytke i lekarz dał nam nr do jego syna ktory się tym zajmuje bo to usg niekiedy trwa godzine, wiec mamy do niego zadzwonić i się umówić, oczywiście GRATIS to nagranie
gratuluje synka

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 22:03   #2275
essence30
Raczkowanie

GG do essence30 Send a message via Skype™ to essence30

Cytat:
jestem już
już po usg połówkowym
Gratuluję!!!!! imię juz wybrane??

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość

Co do ruchów to ja - o ile te drgnięcia i bulgotania to ruchy - tez czuję nisko, tam gdzie czuję powiększoną macicę. Zdecydowanie pod pępkiem w każdym razie. Myślę, że to normalne, bo w tak wczesnej ciąży dno macicy nie sięga jeszcze pępka przecież
Ja też odczuwam ruchy w dolnej części brzucha, nie mogłam sie powstrzymać i zjadłam knopersa i rzeczywiście po słodkim się rozszalał

My też już zmykamy spać, także spokojnej nocki bez nocnego wstawania

Nasze nadchodzące Szczęście http://www.suwaczki.com/tickers/gannugpjm5i8xhb7.png
essence30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 22:17   #2276
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
wiecie co, ja jednak chyba nie mogę rozmawiać o tej teściowej, bo tylko się denerwuje i ciągle o niej myślę, jak jej nie znoszę i co jej powiem paskudnego następnym razem tak więc nie mówmy już o tym, wiadomo, że te matki jedynaków są najgorsze i chcą żyć cudzym życiem. o zgrozo! moja jeszcze jest samotna. więc ja będę udawać, że nie mam teściowej, będę ją traktowac jak obcą osobę, trzymać na dystans mówiąc do niej "mamo" .
kurcze, moja teściowa jest matką jedynaka, ale mieszka za granicą, więc widzę ją parę razy do roku. Jest dość młoda i w sumie nic mi nie narzuca, kupuje ładne ciuszki i sie cieszy z pierwszego wnuka. Ale poprzedni 2-letni związek posypał mi się właśnie przez matkę chłopaka, staram się być teraz dość ostrożna...Gorsza jest moherowa babcia mojego obecnego
Artystka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 05:41   #2277
sanderinka
Zakorzenienie

hej
ale wczesnie wstałam ale juz byłam tak głodna ze masakra
W każdym razie ja jem śniadanie tż śpi mam pysznego Earl Grey'a chce ktos

no nie mogę pierwsza jestem ??

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 06:13   #2278
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
jestem już
już po usg połówkowym

gratuluje synusia
Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
hej
ale wczesnie wstałam ale juz byłam tak głodna ze masakra
W każdym razie ja jem śniadanie tż śpi mam pysznego Earl Grey'a chce ktos

no nie mogę pierwsza jestem ??
ja dziekuje bo mam pyszna kawke
czesc slonce
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 06:35   #2279
essence30
Raczkowanie

GG do essence30 Send a message via Skype™ to essence30

cześć Dziewczynki, ja się dołączam, ale ze swoimi płatkami na mleku udanego dnia życzę!!!

Nasze nadchodzące Szczęście http://www.suwaczki.com/tickers/gannugpjm5i8xhb7.png
essence30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 06:57   #2280
malgosiak25
Raczkowanie

Dzień Dobry

Ja już i po śniadaniu i porcji czereśni moich pierwszych w tym roku
Zaraz musze zbierać się do rynku bo mam pare załatwień, a tak strasznie mi sie nie chce

Kootekk Gratuluję SYNKA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości