|
|
#2251 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
jak sie peirsi uloza zobaczysz - bdziesz zachwycona czego ci serdecznie zyczeCytat:
decydujac sie na operacje nalezy brac pod uwage wszelkie mozliwe opcje jak rowniez to jak sie dr zachowuje w takiej sytuacji! i przede wszystkim to powinno dac ci pozytywnego kopa - dowiedzialas sie wlasnie ze dr Broma absolutnie nie zostawi cie samej sobie na pastwe losu i ze spokojnie mozna mu zaufac, bedziesz pod jego opieka tak dlugo az nie wyjdziesz z wielkim usmiecem na twarzy z jego gabinetu - dlatego tak wazny jest wybor najlepszego dr zdecydowanie dr Broma zalicza sie do czolowki najlepszych plastykow w kraju wiec nie masz najmniejszego powodu do zmartwien Cytat:
ps. jakie zle opinie o dr Broma? jestes pewna ze to nie inny dr? ja tutaj zadnej zlej nie widze - to doskonaly fachowiec Cytat:
BRAWO !!!!!!!
|
|
#2252 | |
|
Raczkowanie
|
Samii a jak to jest z tymi poprawkami u doktora? Ty płacilaś? Buzka
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
SEELCIA Ja cie udzwigne !!! I bede nosic. ![]() Rozumiem cie doskonale. W trudnej sytuacji stoisz i inne mile kolezanki tez. Buziaki |
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooo to nie jestem sama , juz myslalam , ze tylko ja musze sie pilnowac . Faktycznie lepiej od poczatku prezentowac dumnie przody niz pozniej korygowac garbienie .Moj dr. tez mowil , zeby sie nie garbic a ja sierota nie sluchalam
|
|
#2255 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że i Ty będziesz płaciłam za salę i anestezjologa, bo poprawkę też miałam w narkozie, 1,4tys zł. dr podaje tę kwotę przed zabiegiem informując, że gdyby coś się działo to trzeba się liczyć w koniecznością poprawki, ja się w każdym razie pytałam przed operacją ile kosztują ewentualne poprawki i tyle mi mówił nie myśl o tym kobieto! ciesz się bo już za bardzo niedługo będziesz mieć piękny biuścik Cytat:
|
||
|
|
|
#2256 |
|
Rozeznanie
|
Tysia, nie zamartwiaj się, będzie oki
Bierz ładny rozmiarek, bo ja już kombinuję, że jak spłacę to zrobię większe Dr to dobry plastyk i dobry człowiek - nie zostawi pacjentki w potrzebie. Seela, ty zawsze wiesz co napisać
|
#2257 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Sweety jak tam??? Idzie do przodu??? Ja tu czekam na wieści... Myszeczko! Nie mów hop! Ja mam 63 kg wagi! To nie przelewki! Jak sie kładę na plaży to sie zawsze obawiam, ze jakiś green pease do mnie podleci i będzie chciał spychać do morza ![]() DZIUB Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Aha!!!!!! Gigo!!!!!!!!! Szalejesz Kobieto! Cudeńka ...cudeńka nosisz! śliczne są! ![]() ![]() kl aski:Gratuluję!!! Ilma! Malutka! Nie dygaj! Będzie cudnie! Widziałam!!!!!!!!!! Już Ci zazdraszczam tego rozmiarku! Ty taka filigranowa i kruchutka i ten cycuś... no coś pięknego! Zobaczysz!!!!!!! Buziam Cię!
Edytowane przez seela Czas edycji: 2010-06-21 o 22:20 |
||||
|
|
|
#2258 |
|
Rozeznanie
|
Agnes , widze cie, wychodz i pisz do nas,
no nareszcie, sto lat cie nie bylo. Milo , ze wpadlas. Oby czesciej. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Seela ty nie sciemniaj, bo mi Ilma mowila przez telefon, ze ty laseczka pierwszego stopnia jestes. Ze sliczna, ze zgrabna i ze pieknosc chodzaca. I ja jej wierze. A ty tu o green pease wspominasz. Przestan bo baty sie posypia. ![]() I przyznaje Trelkowi racje, nie dosc ze zawsze wiesz co napisac to nawet stado walczacych lwow umiesz kolysanka uspic. Ciesze sie, ze jestes. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-06-21 o 22:49 |
|
|
|
#2259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam Was cieplutko |
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdecydowanie |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Codziennie wchodzisz na forum i zobaczysz ,ze juz z nami zostaniesz. My wszystkie tak zaczynalysmy. A teraz cieszymy sie z cycuchow i z duma je prezentujemy. Za tydzien i Ty do nas dolaczysz. |
|
|
|
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
kurcze to musi byc cudowne uczucie mieć piersi
|
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Rozeznanie
|
Maceratko,
gdzie jestes ? Odezwij sie. Spory zazegnane. Wracaj do nas, bo bez ciebie smutno. Aga, jak dojedziesz do Polski to napisz . No i milego urlopu. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
A jak wychodzisz z wanny czy spod prysznica to w pospiechu wycierasz zaparowane lusto i ci sie buzia sama usmiecha z radosci. No za tydzien bedziemy tu toasty na twoja czesc wznosic TYSIU. Ciesze sie juz teraz. |
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy to już... choroba...? Tysiu, ja też miałam op w poniedziałek - wtedy jest superfajny anestezjolog |
|
|
|
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() oj taak i trzymajcie mocno kciuki |
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się narobiło
![]() Spokojnej nocy życzę |
|
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
Samiii to super bo ja będę na pewno kłębkiem nerwów, przezywam wizytę u dentysty a co dopiero operacja, chcę już się obudzić żeby doktor powiedział że wszystko się udało i zobaczyć że mam coś na klacie heh
|
|
|
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
Trzymamy za kazdym razem i za kazda nowa posiadaczke. Za ciebie rowniez . O ktorej godzinie masz operacje w poniedzialek ? Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-06-21 o 23:18 |
|
|
|
#2270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale widzialam i nie sciemniaj Malenka, nie sciemniaj
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
Ja zmykam do mojego polowka , co to z komputerem czasowo ostatnio konkuruje i czuje sie zaniedbany.
Milych senkow zycze. |
|
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
Zabieg o 10 rano ale wcześniej konsultacja coś ok tej godziny
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tysia, będzie dobrze po którym robi się błooooogo i stres mija ja to najlepiej wspominam z całego zabiegu i nie minie minutka a otworzysz oczka i... nastąpi akcja z wędrującymi łapkami, o której juz wspominałam
|
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się na basen zabłąkałam wieczorową porą a tu widzę zmiana wiatrów ![]() no, to miło ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Marczillado ![]() ![]() ![]() trzymaj się dzielnie dziś Twój Wielki Dzień ![]()
|
|
#2278 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec bede siedziec w napieciu i patrzec na tel co minute ![]() Cytat:
ze stresu juz zaczelas szukac dziury w calymCytat:
Cytat:
jak przykladalam stary stanik do biustu i moze na sutek by mi sie zmiescil
|
|
#2279 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...ale dziekuję Trelci i Tobie za te słowa, choć wydaje mi się, że Wy obie zazwyczaj dużo trafniej ujmujecie sprawy. jest!!!!!!!! będziemy na pewno! ![]() :kc iuki:Cytat:
Sweety! Powodzenia dziś!!!!!!!!! Uda się! Marczilada! Trzymaj sie dzielnie! jesteśmy z Tobą! ![]() ![]()
|
|
#2280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czytalam niekore wypowiedzi, oh my gosh! dobrze, ze Ja mam do tego internetu dystans inaczej silikon z nerwow by mi pekl! Buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

jak sie peirsi uloza zobaczysz - bdziesz zachwycona czego ci serdecznie zycze
Doktora Brome wybrałam po konsultacjii u dr Skwiercz ponieważ pani dr chciała mi wstawić 325ml a to dałoby mi rozmiar B, a dla mnie to za mało wiem ze duzo dziewczyn potem załuje że nie wzięły większych. Kontakt z dr Bromą naprawdę bardzo dobry, dzisiaj odebrałam wyniki( raczej sa dobre

Bierz ładny rozmiarek, bo ja już kombinuję, że jak spłacę to zrobię większe
Dr to dobry plastyk i dobry człowiek - nie zostawi pacjentki w potrzebie.
klask i: