Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 21:04   #2251
2sweet
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane
Dziś jest już lepiej, mogę pisać i czytać na komputerze, ale nadal chodze zgarbiona w pół jak stara babulinka. Wogóle bardziej mnie bolą piersi i kręgosłup jak leże, czy to normalne?
Pewnie sie zdziwicie ale dziś rano to prawie ryczałam że są za duże, TŻ mnie pocieszał że nie jest tak źle, ale ja sądze że wyglądam źle.
Boje się ściągać do kąpania stanik a jak ściągne to i tak jedną ręką przytrzymuje cycki bo mam wrażenie że się urwą, bo sa dosłownie wielkości piłek nożnych.
gratulacje jak sie peirsi uloza zobaczysz - bdziesz zachwycona czego ci serdecznie zycze

Cytat:
Napisane przez tysia2011 Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny trochę mnie nastraszyłyście .. ja mam akurat za tydzień zabieg u doktora Bromy, nie wiedziałam że Samii miała poprawkę zaczynam się bać.. Czy to rzeczywiście była wina doktora?
nie martw sie na zapas, powiklania zdarzaja sie czasami zupelnie niespodziewanie i nie musi miec to zwiazku z jakims bledem (np. kiedy cialo odrzuca implant - bo i tak sie zdarza!)
decydujac sie na operacje nalezy brac pod uwage wszelkie mozliwe opcje jak rowniez to jak sie dr zachowuje w takiej sytuacji! i przede wszystkim to powinno dac ci pozytywnego kopa - dowiedzialas sie wlasnie ze dr Broma absolutnie nie zostawi cie samej sobie na pastwe losu i ze spokojnie mozna mu zaufac, bedziesz pod jego opieka tak dlugo az nie wyjdziesz z wielkim usmiecem na twarzy z jego gabinetu

- dlatego tak wazny jest wybor najlepszego dr
zdecydowanie dr Broma zalicza sie do czolowki najlepszych plastykow w kraju wiec nie masz najmniejszego powodu do zmartwien

Cytat:
Hej Samii,
konsultację mam przed samym zabiegiem, wysłałam doktorowi zdjęcia i zaproponował między 300 a 400 ml. Oczywiście wybrałam 400 Doktora Brome wybrałam po konsultacjii u dr Skwiercz ponieważ pani dr chciała mi wstawić 325ml a to dałoby mi rozmiar B, a dla mnie to za mało wiem ze duzo dziewczyn potem załuje że nie wzięły większych. Kontakt z dr Bromą naprawdę bardzo dobry, dzisiaj odebrałam wyniki( raczej sa dobre) tylko jeszcze musze je wysłać. i w pon zabieg, kurcze chciałabym sie cieszyć ale boje sie strasznie żeby wyszło dobrze bo ja w kredytach i nie byłoby mowy żeby więcej wydać na piersi. Ale martwi mnie bo skoro pan dr jest specjalista to skąd te złe opinie( nie wszystkie ale jednak)
a ja jestem od dr Skwiercz i mam 325 i jestem bardzo zadowlona z rozmiaru

ps. jakie zle opinie o dr Broma? jestes pewna ze to nie inny dr?
ja tutaj zadnej zlej nie widze - to doskonaly fachowiec

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Happy! Dziękuje Ci bardzo za tak ciepłe słowa, choć przyznam szczerze, że chyba sobie na nie nie zasługuję. A kwestia noszenia na rękach może być raczej niewykonalna, bo w sumie Dziewczyny w większości to drobinki, a ja swoją wagę mam:hahah a:

Dziewczyny!
Błagam dajcie już spokój!
Pożartujmy, pośmiejmy sie razem, odreagowujmy ciężki spracowany dzień spotykając się tu, czy tam i rozmawiając o czymś przyjemnym...
... np o cyckach???

nie skaczmy sobie do oczu bo to niczemu nie służy,
nie rozwiązujemy w ten sposób żadnych konfliktów tylko zagłębiamy się w całym tym chaosie i wywlekamy coraz to nowe sprawy z przeszłości, przeprzeszłości i przeprzeprzeszłosci!
Po co?
Uwierzcie mi, że stanie miedzy młotem a kowadłem (a większość z nas jest tak wkomponowana) wcale nie jest lżejsze, niż aktywne uczestnictwo w tym sporze.

Siedzimy i patrzymy jak osoby, które lubimy, szanujemy i którym niejednokrotnie coś zawdzięczamy skaczą sobie do gardeł tak, że tylko się cieszyć, że dzieli je wirtualna przestrzeń!

Nie opowiadam sie pożadnej ze zwaśnionych stron (a ewidentnie strony są wyraźnie dwie) bo nie chcę musieć dokonywać żadnych wyborów w tej walce o pietruszkę!!!
Niech obie strony wybaczą mi bierność, ale nie zamierzam się angażować w ten bezsens i wkręcać sie w ten wir, którego powodu już nawet nie pamiętam!

... tak chwilą refleksji... nie macie dość kłopotów??? takich prawdziwych... życiowych... takich, od których chciałybyście uciec i zapomnieć przynajniej na chwilę ...np. spotykając sie z koleżankami na forum???

Każda kolejna sytuacja, każde kolejne wywlekanie, każdy kolejny podtekst w wypowiedzi, lub jawne nakrecanie jednej przez drugą, powoduje, że spiętrza sie problem... ja sie pyatm po co??????????????

Błagam dajcie spokój!:pro si:

Apeluję do Was!

Dajcie sobie po razie, wymieńcie sie stanikami i zakończmy ten mecz, bo gra już dawno nikomu nie idzie...

BRAWO !!!!!!!
Stary 2010-06-21, 21:11   #2252
tysia2011
Raczkowanie

Samii a jak to jest z tymi poprawkami u doktora? Ty płacilaś? Buzka

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość

- dlatego tak wazny jest wybor najlepszego dr
zdecydowanie dr Broma zalicza sie do czolowki najlepszych plastykow w kraju wiec nie masz najmniejszego powodu do zmartwien

a ja jestem od dr Skwiercz i mam 325 i jestem bardzo zadowlona z rozmiaru

!
2 Sweet Kochana, poprawiłaś mi tym baardzo humor i wielki buziak dla Ciebie a to 323 ml podobno zalezy tez od wyjściówki a ja osiągnęłabym B a chciałam C/D i nie chciałam potem żałować że u mnie mogłyby wyjśc za małe.
tysia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:14   #2253
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Happy! Dziękuje Ci bardzo za tak ciepłe słowa, choć przyznam szczerze, że chyba sobie na nie nie zasługuję. A kwestia noszenia na rękach może być raczej niewykonalna, bo w sumie Dziewczyny w większości to drobinki, a ja swoją wagę mam:hahah a:

Dziewczyny!
Błagam dajcie już spokój!
Pożartujmy, pośmiejmy sie razem, odreagowujmy ciężki spracowany dzień spotykając się tu, czy tam i rozmawiając o czymś przyjemnym...
... np o cyckach???

nie skaczmy sobie do oczu bo to niczemu nie służy,
nie rozwiązujemy w ten sposób żadnych konfliktów tylko zagłębiamy się w całym tym chaosie i wywlekamy coraz to nowe sprawy z przeszłości, przeprzeszłości i przeprzeprzeszłosci!
Po co?
Uwierzcie mi, że stanie miedzy młotem a kowadłem (a większość z nas jest tak wkomponowana) wcale nie jest lżejsze, niż aktywne uczestnictwo w tym sporze.

Siedzimy i patrzymy jak osoby, które lubimy, szanujemy i którym niejednokrotnie coś zawdzięczamy skaczą sobie do gardeł tak, że tylko się cieszyć, że dzieli je wirtualna przestrzeń!

Nie opowiadam sie pożadnej ze zwaśnionych stron (a ewidentnie strony są wyraźnie dwie) bo nie chcę musieć dokonywać żadnych wyborów w tej walce o pietruszkę!!!
Niech obie strony wybaczą mi bierność, ale nie zamierzam się angażować w ten bezsens i wkręcać sie w ten wir, którego powodu już nawet nie pamiętam!

... tak chwilą refleksji... nie macie dość kłopotów??? takich prawdziwych... życiowych... takich, od których chciałybyście uciec i zapomnieć przynajniej na chwilę ...np. spotykając sie z koleżankami na forum???

Każda kolejna sytuacja, każde kolejne wywlekanie, każdy kolejny podtekst w wypowiedzi, lub jawne nakrecanie jednej przez drugą, powoduje, że spiętrza sie problem... ja sie pyatm po co??????????????

Błagam dajcie spokój!:pro si:

Apeluję do Was!

Dajcie sobie po razie, wymieńcie sie stanikami i zakończmy ten mecz, bo gra już dawno nikomu nie idzie...

SEELCIA

Ja cie udzwigne !!!
I bede nosic.
Rozumiem cie doskonale. W trudnej sytuacji stoisz i inne mile kolezanki tez.

Buziaki przesylam i postaram sie zastosowac do madrych wskazowek i w dodatku tak milusio powiedzianych.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:19   #2254
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
mi nadal zwraca staram się pamiętać, ale taki nawyk mi pozostał i dlatego warto od początku się prostować - uniknie się garba pooperacyjnego
mogłam słuchać dr od poczatku i nie tłumaczyć się, że się garbie, bo ciągnie, bo boli... on mi że będzie boleć bo jestem po op, a plecy maja być proste, a ja głupia nie słuchałam to teraz mam i muszę się pilnować teraz A dr kazał nie tyle łopatki ściągać do tyłu, ale głowę do góry i kręgosłup wyciągać, żeby był prosty. Warto się pilnować zaraz po op, choć zdaję sobie sprawę, że to nie jest łatwe.

ooooo to nie jestem sama , juz myslalam , ze tylko ja musze sie pilnowac .
Faktycznie lepiej od poczatku prezentowac dumnie przody niz pozniej korygowac garbienie.
Moj dr. tez mowil , zeby sie nie garbic a ja sierota nie sluchalam to teraz mam za swoje .
Stary 2010-06-21, 21:24   #2255
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Ja wiem że najlepiej miec konsultacje jakis czas przed zabiegiem, ale ja już byłam psychicznie nastawiona na zabieg u dr skwiercz, a dr broma przez tel jakoś tak wzbudział moje zaufanie, znalazł niedaleki termin, i wiedziałam że dziewczyny z forum u niego robiły i były zadowolone, tylko że potem zacze łam się martwić trochę bo szukałam opinii w necie i były różne.Mam wielką nadzieję że dobrze wybrałam!
ja jestem z dr zadowolona i póki co zdania nie zmieniam
mam nadzieję że i Ty będziesz
płaciłam za salę i anestezjologa, bo poprawkę też miałam w narkozie, 1,4tys zł. dr podaje tę kwotę przed zabiegiem informując, że gdyby coś się działo to trzeba się liczyć w koniecznością poprawki, ja się w każdym razie pytałam przed operacją ile kosztują ewentualne poprawki i tyle mi mówił

nie myśl o tym kobieto! ciesz się bo już za bardzo niedługo będziesz mieć piękny biuścik

Cytat:
to moze, jak już każda wywlekła co miała do wywlecznia i uznaje temat za zakończony, faktycznie go zakończymy
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 21:55   #2256
trelek_
Rozeznanie

Tysia, nie zamartwiaj się, będzie oki Ja też robiłam u Bromy i też w kredycie Bierz ładny rozmiarek, bo ja już kombinuję, że jak spłacę to zrobię większe Dr to dobry plastyk i dobry człowiek - nie zostawi pacjentki w potrzebie.

Seela, ty zawsze wiesz co napisać

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 22:17   #2257
seela
Rozeznanie

Cytat:
Ja wiem że najlepiej miec konsultacje jakis czas przed zabiegiem, ale ja już byłam psychicznie nastawiona na zabieg u dr skwiercz, a dr broma przez tel jakoś tak wzbudział moje zaufanie, znalazł niedaleki termin, i wiedziałam że dziewczyny z forum u niego robiły i były zadowolone, tylko że potem zacze łam się martwić trochę bo szukałam opinii w necie i były różne.Mam wielką nadzieję że dobrze wybrałam!
NA BANK DOBRZE!!!!!!!!!!!! nie obawiaj się!

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość

właśnie!!!
Sweety jak tam??? Idzie do przodu???
Ja tu czekam na wieści...

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
SEELCIA

Ja cie udzwigne !!!
Myszeczko! Nie mów hop! Ja mam 63 kg wagi! To nie przelewki!
Jak sie kładę na plaży to sie zawsze obawiam, ze jakiś green pease do mnie podleci i będzie chciał spychać do morza

DZIUB

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
ooooo to nie jestem sama , juz myslalam , ze tylko ja musze sie pilnowac .
Faktycznie lepiej od poczatku prezentowac dumnie przody niz pozniej korygowac garbienie.
Moj dr. tez mowil , zeby sie nie garbic a ja sierota nie sluchalam to teraz mam za swoje .
Moja Droga! Ja też miałam z tym początkowo problem i oczywiście był zwiazany z bólem, ale czy przypadkiem częściowo nie jest to też odruch wynikający z chęci lekkiego ukrycia piersi??? tak mi już kiedyś przyszło do głowy...
Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość

to moze, jak już każda wywlekła co miała do wywlecznia i uznaje temat za zakończony, faktycznie go zakończymy
klask i:

Aha!!!!!! Gigo!!!!!!!!!
Szalejesz Kobieto!
Cudeńka ...cudeńka nosisz!
śliczne są!kl aski:

Gratuluję!!!

Ilma! Malutka! Nie dygaj! Będzie cudnie!
Widziałam!!!!!!!!!!
Już Ci zazdraszczam tego rozmiarku!
Ty taka filigranowa i kruchutka i ten cycuś... no coś pięknego!
Zobaczysz!!!!!!!
Buziam Cię!

Edytowane przez seela
Czas edycji: 2010-06-21 o 22:20
seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 22:43   #2258
Happy_hour
Rozeznanie

Agnes , widze cie, wychodz i pisz do nas,
no nareszcie, sto lat cie nie bylo. Milo , ze wpadlas. Oby czesciej.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Seela ty nie sciemniaj, bo mi Ilma mowila przez telefon, ze ty laseczka pierwszego stopnia jestes. Ze sliczna, ze zgrabna i ze pieknosc chodzaca. I ja jej wierze.
A ty tu o green pease wspominasz.
Przestan bo baty sie posypia.

I przyznaje Trelkowi racje, nie dosc ze zawsze wiesz co napisac to nawet stado walczacych lwow umiesz kolysanka uspic. Ciesze sie, ze jestes.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-06-21 o 22:49
Stary 2010-06-21, 22:51   #2259
tysia2011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Tysia, nie zamartwiaj się, będzie oki Ja też robiłam u Bromy i też w kredycie Bierz ładny rozmiarek, bo ja już kombinuję, że jak spłacę to zrobię większe Dr to dobry plastyk i dobry człowiek - nie zostawi pacjentki w potrzebie.
Dziękuję za wsparcie:cmok : to dla mnie wazne codziennie wchodzę na to wspaniałe forum choć nie za bardzo mam czas pisać ale niekiedy tylko tutaj można znalezc zrozumienie bo jak ktoś nie ma takiego problemu to nie rozumie, poza tym dla mnie to cenne zródło informacji
Pozdrawiam Was cieplutko
Stary 2010-06-21, 22:53   #2260
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]Seela ty nie sciemniaj, bo mi Ilma mowila przez telefon, ze ty laseczka pierwszego stopnia jestes. Ze sliczna, ze zgrabna i ze pieknosc chodzaca. I ja jej wierze.
to kokieteria z tym green peacem
zdecydowanie
Stary 2010-06-21, 22:55   #2261
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję za wsparcie:cmok : to dla mnie wazne codziennie wchodzę na to wspaniałe forum choć nie za bardzo mam czas pisać ale niekiedy tylko tutaj można znalezc zrozumienie bo jak ktoś nie ma takiego problemu to nie rozumie, poza tym dla mnie to cenne zródło informacji
Pozdrawiam Was cieplutko

Codziennie wchodzisz na forum i zobaczysz ,ze juz z nami zostaniesz.
My wszystkie tak zaczynalysmy. A teraz cieszymy sie z cycuchow i z duma je prezentujemy. Za tydzien i Ty do nas dolaczysz.
Stary 2010-06-21, 22:58   #2262
tysia2011
Raczkowanie

kurcze to musi byc cudowne uczucie mieć piersi
Stary 2010-06-21, 23:00   #2263
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
kochana, to jest obłęd!

budzisz się i ręce same Ci wędrują na klatę i COŚ na niej jest
Stary 2010-06-21, 23:04   #2264
Happy_hour
Rozeznanie

Maceratko,
gdzie jestes ? Odezwij sie. Spory zazegnane.
Wracaj do nas, bo bez ciebie smutno.

Aga, jak dojedziesz do Polski to napisz . No i milego urlopu.

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
kochana, to jest obłęd!

A jak wychodzisz z wanny czy spod prysznica to w pospiechu wycierasz zaparowane lusto i ci sie buzia sama usmiecha z radosci.
No za tydzien bedziemy tu toasty na twoja czesc wznosic TYSIU.
Ciesze sie juz teraz.
Stary 2010-06-21, 23:07   #2265
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
A jak wychodzisz z wanny czy spod prysznica to w pospiechu wycierasz zaparowane lusto i ci sie buzia sama usmiecha z radosci.
No za tydzien bedziemy tu toasty na twoja czesc wznosic TYSIU.
Ciesze sie juz teraz.
mi tam się paszcza cieszy zawsze na widok mojego - wreszcie - biustu
czy to już... choroba...?

Tysiu, ja też miałam op w poniedziałek - wtedy jest superfajny anestezjolog tak przemiły i zabawny facet, że po prostu nie można się stresować, ma super podejście do człowieka
Stary 2010-06-21, 23:09   #2266
tysia2011
Raczkowanie

oj taak i trzymajcie mocno kciuki
Stary 2010-06-21, 23:13   #2267
listopadowa80
Zakorzenienie

Ale się narobiło

Spokojnej nocy życzę
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 23:14   #2268
tysia2011
Raczkowanie

Samiii to super bo ja będę na pewno kłębkiem nerwów, przezywam wizytę u dentysty a co dopiero operacja, chcę już się obudzić żeby doktor powiedział że wszystko się udało i zobaczyć że mam coś na klacie heh
Stary 2010-06-21, 23:14   #2269
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

Trzymamy za kazdym razem i za kazda nowa posiadaczke. Za ciebie rowniez . O ktorej godzinie masz operacje w poniedzialek ?

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-06-21 o 23:18
Stary 2010-06-21, 23:15   #2270
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Myszeczko! Nie mów hop! Ja mam 63 kg wagi! To nie przelewki!
Jak sie kładę na plaży to sie zawsze obawiam, ze jakiś green pease do mnie podleci i będzie chciał spychać do morza
Seeluś, tiaaaaaa ... jakbym nie widziala Twoich ksztaltow, to moglabym dac sie wkrecic Ale widzialam i nie sciemniaj Malenka, nie sciemniaj
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 23:17   #2271
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Ale się narobiło

Spokojnej nocy życzę

Normalnie nie wiem co powiedziec. Z taka dostojnoscia i powaga to napisalas. Tobie rowniez kilkunastu przemilych godzin snow zycze.
Stary 2010-06-21, 23:17   #2272
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
kochana, to jest obłęd!

oj taaaak ... potwierdzam!!! Normalnie od wlasnych rak nie mozna sie opedzic, a gdy dolozymy do tego rece szczesliwego Polowka, to juz co chwila przody zajete macankiem
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 23:23   #2273
Happy_hour
Rozeznanie

Ja zmykam do mojego polowka , co to z komputerem czasowo ostatnio konkuruje i czuje sie zaniedbany.
Milych senkow zycze.
Stary 2010-06-21, 23:23   #2274
tysia2011
Raczkowanie

Zabieg o 10 rano ale wcześniej konsultacja coś ok tej godziny
Stary 2010-06-21, 23:24   #2275
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
oj taaaak ... potwierdzam!!! Normalnie od wlasnych rak nie mozna sie opedzic, a gdy dolozymy do tego rece szczesliwego Polowka, to juz co chwila przody zajete macankiem
ja to planuje za jakieś 2-3 lata zrobić
ale za to jak najszybciej uszy nawet w tym roku jak da radę
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 23:33   #2276
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
ja to planuje za jakieś 2-3 lata zrobić
ale za to jak najszybciej uszy nawet w tym roku jak da radę
jak już sobie wyznaczysz ten cel, to wszystko się samo ku niemu ułoży ja tez planowałam op z duuużym wyprzedzeniem, siedziałam na forach i szukałam info itd

Tysia, będzie dobrze anestezjolog da Ci takie cudowne COŚ po którym robi się błooooogo i stres mija
ja to najlepiej wspominam z całego zabiegu
i nie minie minutka a otworzysz oczka i... nastąpi akcja z wędrującymi łapkami, o której juz wspominałam
Stary 2010-06-22, 01:40   #2277
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Maceratko,
gdzie jestes ? Odezwij sie. Spory zazegnane.
Wracaj do nas, bo bez ciebie smutno.
hej hej
się na basen zabłąkałam wieczorową porą
a tu widzę zmiana wiatrów
no, to miło

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Marczillado
trzymaj się dzielnie
dziś Twój Wielki Dzień
Stary 2010-06-22, 08:40   #2278
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
właśnie!!!
Sweety jak tam??? Idzie do przodu???
Ja tu czekam na wieści...
ponoc dzis maja do mnie dzwonic z banku i pojade na spotkanie.. od tego zalezy wszystko wiec bede siedziec w napieciu i patrzec na tel co minute wiec trzymaj kciuki a potem ruszy wszystko

Cytat:
2 Sweet Kochana, poprawiłaś mi tym baardzo humor i wielki buziak dla Ciebie a to 323 ml podobno zalezy tez od wyjściówki a ja osiągnęłabym B a chciałam C/D i nie chciałam potem żałować że u mnie mogłyby wyjśc za małe.
he he nie ma sprawy ze stresu juz zaczelas szukac dziury w calym ale nie ma sie co obawiac - bedzie dobrze i taaaak pieknie

Cytat:
Pozdrawiam Was cieplutko
kazda z nas kiedys takiego wsparcia potrzebowala i wiemy jakie to wazne bardzo czesto dostajemy duzo wsparcia nawet w innych kwestiach (patrz post Seeli do mnie wyzej ) bo takie kochane dziewczynki tu sa ! ja sama zaczelam siedziec na tym forum chyba ponad rok czasu zanim zdecydowalam sie na operacje - wiec uwazaj, to forum uzaleznia

Cytat:
tak tak, rece swoje, rece polowka, wieczne gapienie sie w lustro, mierzenie ciuszkow .... ale najwieksza, wrecz dzika satysfakcje mialam wyrzucajac wszystkie stare staniki to bylo przepiekne !!!!!!
jak przykladalam stary stanik do biustu i moze na sutek by mi sie zmiescil
Stary 2010-06-22, 10:17   #2279
seela
Rozeznanie

Cytat:
--

Seela ty nie sciemniaj, bo mi Ilma mowila przez telefon, ze ty laseczka pierwszego stopnia jestes. Ze sliczna, ze zgrabna i ze pieknosc chodzaca. I ja jej wierze.
Złotko! Ty zapomniałaś,że Ilma jeszcze była pod wpływem leków i miała prawo mieć halucynacje

I przyznaje Trelkowi racje, nie dosc ze zawsze wiesz co napisac to nawet stado walczacych lwow umiesz kolysanka uspic. Ciesze sie, ze jestes.
oj uśpić potrafię! jak zacznę śpiewać to ho ho...
...ale dziekuję Trelci i Tobie za te słowa, choć wydaje mi się, że Wy obie zazwyczaj dużo trafniej ujmujecie sprawy.
Cytat:
to kokieteria z tym green peacem
zdecydowanie

Cytat:
jest!!!!!!!!

Cytat:
będziemy na pewno!:kc iuki:

Cytat:
Seeluś, tiaaaaaa ... jakbym nie widziala Twoich ksztaltow, to moglabym dac sie wkrecic Ale widzialam i nie sciemniaj Malenka, nie sciemniaj
Aneczko! Wiesz, że ja i shop pracz rozumiemy sie bez słów!

Sweety! Powodzenia dziś!!!!!!!!!
Uda się!

Marczilada! Trzymaj sie dzielnie! jesteśmy z Tobą!

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 10:54   #2280
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnes , widze cie, wychodz i pisz do nas,
no nareszcie, sto lat cie nie bylo. Milo , ze wpadlas. Oby czesciej.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Jestem jestem

czytalam niekore wypowiedzi, oh my gosh! dobrze, ze Ja mam do tego internetu dystans inaczej silikon z nerwow by mi pekl!

Buziaki

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości