|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Dziękuję Wam dziewczyny, Wasze ciepłe słowa motywują mnie jeszcze bardziej do ćwiczeń
![]() ![]() Wiadomo że nie jest jeszcze idealnie- mam sporo roboty zwłaszcza z cellulitem właśnie no i z tą fałdką na lewym pośladku, ale teraz w końcu wakacje więc i czasu więcej ![]() Na prawdę ćwiczcie bo warto ! No i jest jeszcze jeden plus- biodra mi się bardzo rozruszały i teraz kręcę tyłkiem jak prawdziwa Brazylijka haha :p |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
amfa333 czyli masz to do czego dążę
![]() Katalonkaaa dałas radę do tej pory to i dasz dalej ![]() ja ciut nizsza, 165cm:P a kręcic tylkiem jak Brayzlijka - bezcenne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O ŻESZ W MORDĘ JEŻA ![]() ![]() ![]() ^^*%($*($**%(*$($ !!!!!!! /Nie wypada bluzgać na forum publicznym/ TY ZWIERZU OKRUTNY !!!!!!!! ![]() ![]() Trzymałaś w rękawie ( tudzież w spodniach ) takiego asa ? Ice T zamieniłby swoją silikonową Coco na Ciebie jakby wiedział. Kelly Brook musiałaby zbierać puszki żeby mieć na chleb. Jesteś chodzącym grzechem głównym. Za takie pupki palono na stosie ![]() Nie w Katalonii lecz tuż za miedzą Mieszka Dziewoja co z talii słynie Żal d***e ściska tym co nie wiedzą Ileż to potu codziennie płynie. Nim kur zapieje, nim brzask ostygnie Ona już ćwiczy " brazylian baty " Tak giętka że w łuk śmiało się wygnie Marzę by mieć takie rezultaty ![]()
Edytowane przez Ewciak78 Czas edycji: 2010-06-21 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Raczkowanie
|
łożesz, ależ talenty tutaj atakują .. <skromny> tez tak chcę
![]() Ewciak78 ciśniemy i my ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
haha Ewciak, widzę, że poetkę tu mamy
![]() ![]() ![]() Amfa, też chętnie bym się dobrała do albumu ![]()
#637 |
Zadomowienie
|
Ewciak - padłam ze śmiechu
![]() ![]() ![]() ![]() Oj dziewczyny, skąd ja Wam teraz wytrzasnę zdjęcie przed? :P Dzisiaj Cardio Axe i Sculpt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 |
Rozeznanie
|
Album mam dostepny dla zaprzyjaznionych
![]() ![]() Tylko, ze qrde ![]() ![]()
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Katalonko powiedz jeszcze, czy z biustu naprawdę nic Ci nie poleciało?
#640 |
Wtajemniczenie
|
Katalonka pupa pierwsza klasa
![]() Dzis mialam zaczac cwiczyc 4 program ale wrociłam z pracy i padlam ![]() Ale jutro juz zaczne dalej cwiczyc. No i skoro Katalonka wstawila w koncu swoja pupę, to ja tez wstawie ![]() Ale na dniach. A na mecz Hiszpanii też potem lecę ![]() ![]() ![]()
#641 |
Rozeznanie
|
Czy wy tez macie wrazenie, ze cardio axe praktycznie nic nie daje?.. wprawdzie robilam to tylko raz, ale w trakcie myslalam ze zasne, praca miesni praktycznie zerowa, nie zmachalam sie prawie w ogole, moglabym ze 3 takie programy pod rzad zrobic.... no i kolejna wada - mnostwo skomplikowanych ruchow, ktore moja nieskoordynowana osoba srednio umie powtorzyc
![]()
![]() |
#642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() pewnie, że widac ![]() ![]() ![]() ![]() zleciało Ci coś w obwodzie przez te 2 tyg?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Przyczajenie
|
Katalonko, Twoja pupa jest ideałem
![]() To ja ruszam na wojnę z moją pupą. Zobaczymy, co mi sie uniesie i uksztaltuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Rozeznanie
|
Nie spadlo mi nic z pupy
![]() A z ud chyba ok 0,5 cm - 1 cm ![]() Zauwazylam, ze kondycja bardzo poprawiona jest ![]() W pierwszym tygodniu - Bum Bum, Cardio Axe - cala spocona, zdyszana,a teraz juz sie tak nie mecze ![]()
![]() |
#645 |
Zadomowienie
|
Soll- nie poleciało nic, nawet wczoraj kupiłam sobie stanik o rozmiar większy (ale to raczej przez tabletki anty)
![]() Aga- David Villa jest cudowny ( i do tego od nowego sezonu będzie grać w Barcelonie ![]() ![]() ![]() Meginnina- ja tam się po Cardio Axe męczę chociaż nie tak, jak na początku ![]() Ninuna- oj tak, górna część pupy też się poprawiła-jest taka okrąglejsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- amfa, oglądnęłam właśnie foty i ogólnie gratuluję zrzucenia tylu kg! 15kg to kawał dobrej roboty ![]() ![]() ![]() Mogę zapytać ile masz wzrostu?
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-06-21 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie się zmotywuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Konto usunięte
|
Padam po Bum Bum, to jest dla mnie najgorsze, ledwo pod prysznic doszłam:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Rozeznanie
|
solll
dziekuje ![]() Wzrost 165 ![]()
"To, że jestem z drewna, nie znaczy, że interesują mnie deski" Edytowane przez amfa333 Czas edycji: 2010-06-21 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
super, ja naprawdę podziwiam ludzi, którzy mają na tyle silną wolę, żeby się zaprzeć w sobie i zrzucić te kilogramy... ja bym chyba nie potrafiła, także naprawdę gratuluję
![]()
#651 |
Przyczajenie
|
Katalonko, to mnie zmotywowałaś jeszcze bardziej, bo mnie własnie na plecach również zależy, poza tyłkiem - priorytetem ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
amfa333 czuje się zmotywowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Przyczajenie
|
Katalonkaaa czy wysyłałaś mi może coś bo sprawdzałam pocztę i już więcej wiadomości od Ciebie nie otrzymałam. Tak jak wspomniałam nie chcę zmniejszyć objętości mojej pupy tylko ją ujędrnić i podnieść
![]() Chyba, że inne dziewczyny posiadają link do ćwiczeń więc bardzo proszę o przesłanie na maila: basienka821@gmail.com Z góry dzięki, bo chciałabym jak najszybciej zacząć.... bo wakacje tuż tuż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Przyczajenie
|
Pupeczki moje Kochane!!
Od dawna już Was czytam i chcę z Wami doprowadzić mój tyłek do porządku ![]() ![]() HELP ME ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Rozeznanie
|
cześć Dziewczyny!
![]() przeczytałam od początku i postanowiłam się przyłączyć. Wiadomo wakacje- więc czasu bardzo dużo. Trzeba się wziąść za siebie. Zainteresował mnie 1 program. ![]() Mogłabym również prosić o przesłanie linku? Czy filmów? ![]() Poza tym atmosfera na wątku sympatyczna, widzę, że poniżej powstaja jakies 'czarne rymy' ![]()
![]() |
#656 |
Raczkowanie
|
BAAAARDZO Prosze o linka na pw zeby pobrac cwiczenia!
z gory dzieki ![]()
NIE REZYGNUJ Z CELU TYLKO DLATEGO ŻE OSIĄGNIĘCIE GO WYMAGA CZASU. CZAS I TAK UPŁYNIE. Edytowane przez kasiul512 Czas edycji: 2010-06-21 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny w wątku niejednokrotnie pojawiała się prośba żeby nie pisać w sprawie linków, ponieważ każda z nas potrafi korzystać z wyszukiwarki, w której wystarczy wpisać "brazil butt lift" i na pewno znajdzie filmiki, jeżeli nie to była również poruszana kwestia filmików znajdujących się na chomiku, a między innymi u kogo i jak ściągnąć. Jeżeli piszecie, że czytacie/czytałyście wątek to przeczytajcie go jeszcze raz, a uważnie, bo wszystkie te kwestie już były. Wątek ma służyć wspieraniu się nawzajem, a nie wałkowaniu w kółko tego samego tematu "proszę o linka". Mnie osobiście nieco irytuje, kiedy sprawdzam co nowego się pojawiło i mam nadzieję przeczytać jak dziewczyny sobie radzą, ewentualnie z czym sobie nie radzą, a tu zonk - nic nowego.
Nie chciałam absolutnie żeby moja wypowiedź was zniechęciła, albo zabrzmiała w jakikolwiek sposób niegrzecznie, ale ponawiam prośbę - nie piszemy o rzeczach, które nic nie wnoszą do tematu, bo wątek się zabałagani i trudno będzie przez niego przebrnąć nowym osobom. To tyle z mojej strony, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jaka diete stosowalas ? bo wydaje mi sie po zdj z calego przebiegu ze dosc podobna figure mamy .. ![]() również 165cm się melduje! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja sie wlansie bawie w informatyka ![]() po raz miliardowy probuje skonwertowac pliki tak, żeby udało mi sie je zgrac na płyte dobra na moje dvd .. w koncu coś idzie, jest nadzieja ![]() w ziwązku z czym dizsja jeszcze nie pocwczylam, zaczynam od jutra, dzisiaj uznaje jako ten dizen wolny z czawrtku ![]() ahhh aż mnei pali, lubię ucuzcie satysfakcji po mega cwiczeniach, jecsez jak Wy tu opisujecie swoje osiagneicia ehh ![]() tak mi sie skojarzylo - bedziemy jak te laski w videoclipie: Bob Sinclar - Fireball what I want ![]() Edytowane przez mpx Czas edycji: 2010-06-21 o 22:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Raczkowanie
|
Katalonko!! O hesusie! Brazylijko ty nasza!
![]() Co za piekności, az brak mi słów!! Mam nadzieje że po miesiącu moja pupa też będzie tak ładnie wyrzeźbiona ![]() Ja dzisiaj próbowałam pierwszy dzień i słabo mi wyszło. Filmik z Bum Bum ciągle mi sie zacinał, zamiast 50 min wyszło ponad godzine ![]() ![]()
#660 |
Raczkowanie
|
i ja sie dolaczam do zachwytow nad pupa Katalonki!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.