|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakos tak wyszlo, ze sama ukladalam sobie jadlospisy i chudlam
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
cafe con leche zabieraj się z nami i ćwicz ćwicz a zobaczysz na efekty nei bedziesz musiała długo czekać
![]() amfa333 łał to gratuluję ja to u siebie podejrzewam uzależnienei od diet.. nie pamiętam aktulanie nazwy.. przechodizłam już chyba wsyztkie możliwe, ze skrajności w skarajność, anoreksja, bulimia, kompulsy z którymi nadal czasem muszę walczyc najchetniej wszystko to wymazałabym z pamieci idę zaraz cykne sobie fotki całego ciała, żeby móc co jakiś czas mieć porównania, bo wymiary i waga to jakos roznie w sumie, najlatwiej chyba wizulanie jc zapraszam do albumu
|
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
Amfa wysłałam zaproszenie, też chce zobaczyć pupe
. Też sobie dzisiaj zrobię zdjęcia i jak coś to wrzucę do albumu, z niego można normalnie później usuwać? Mam takie zakwasy, że ledwo mogę chodzić. Na szczęście dzisiaj dzień odpoczynku!
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
TheCuteOne no wydaje mi się że zdjecia można usuwac
ja wlansie swoje wrzucam ;]są zakwasy czyli dałaś czadu |
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Katalonka, moim zdaniem masz super uniesioną i jędrną pupę no i bez cellulitu... zazdroszczę bo moja ma cellulit chociaż niby jest jędrna i uniesiona:/
Ja po Cardio Axe się męczę, nie tak jak po bum bum ale jednak... a dziś mam jedno i drugie po wczorajszym (Cario Axe i High and Tight) mam zakwasy w pupe i ciut w udach ale to raczej nie za sprawą Cardio Axe tylko High and Tight bo czułam jak mi pośladki pracują przy wymachach a la 8minutes buns. Zakwasy są niewielkie ale jednak są
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2010-06-22 o 09:50 |
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Mpx czekam na zdjęcia
.Dałam czadu, albo po prostu mam 0 kondycji .Ja CardioAxe mam dopiero pod koniec 3 tygodnia, a w całym treningu jest przewidziane tylko 2 razy także na razie nie będę się nim przejmować. Chii widzę że skoro mamy ten sam program to musisz być już na 3 tygodniu, jak efekty? Pupa większa?
We are what we do and we do everything perfect Edytowane przez TheCuteOne Czas edycji: 2010-06-22 o 09:54 |
|
|
|
#668 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ehh ale pracuje nad tym ![]() Cytat:
![]() a zdj już mam w albumie
|
||
|
|
|
#669 |
|
Rozeznanie
|
Jak sie wstawi do albumu to mozna je potem usuwac ;P Dlatego ja wole wstawiac do albumu niz na forum, bo raz usunelam z forum i bana dostalam na tydzien.
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
do albumu lepiej wstawić może mniej osób zobaczy przynajmniej u mnie hue
|
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
Amfa jak Ty schudłaś! Gratuluje
![]() Obie macie już teraz ładne pupy, myślę że po tych 4 tygodniach efekty powinny być naprawdę rewelacyjne .Poza tym u Amfy już widać różnicę między pupą przed ćwiczeniami i teraz, ładnie zaokrągliła się ta górna część, już nie mogę się doczekać efektów u siebie . Jakie programy wybrałyście?
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
u amfy rzeczywiście widać niezły efekt po BBL a to tylko 2 tyg
wierzę więc w skuteczność ![]() ja wybrałam program slim&lift, chyba dobrze, ciekawe za co się wezmę jak go ukonczę
|
|
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
Chyba dobrze, chociaż pupe masz szczupłą.
Wiesz jaki masz obwód? Jak ukończysz to może shape&lift albo ten ogólny, oni chyba mówili żeby po ukończeniu zrobić jeszcze ten ogólny dla utrwalenia efektów.
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
myślę że mam gdzieś z 88-90 cm
(w najszerszym miejscu)z tym talia ok 65 i biust z 90 =) chyba po ukonczeniu rzeczywiscie albo lift&shape albo ten classic żeby wogóle dotrwac hehe
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
amfa, ja również zaprosiłam, z chęcią obejrzę Twoje efekty
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, znalazłam dzisiaj ten wasz wątek i postanowiłam się przyłączyć. Jestem w trakcie pobierania filmików z chomika, a później do dzieła!!!
Napisze, że startuję z totalnego, za przeproszeniem, płaskodupia. Jestem ciekawa czy coś u mnie te ćwiczenia pomogą, ale cóż wystarczy miesiąc solidnie się przyłożyć a się okaże. Katalonka, twój tyłek jest świetny, ale widać, że przed ćwiczeniami miałaś już niezły, pewnie go trochę ujędrniłaś i podniosłaś. Ja nie bardzo mam co podnosić, aczkolwiek nawet płaska pupa jak będzie wyżej będzie lepiej wyglądała. Załączam fotki dla potwierdzenia. Za miesiąc wstawię kolejne i ocenimy efekty
|
|
|
|
#677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam jeszcze splastrze plaskodupie :P jestem w polowie 2 tygodnia :P i narazie nie widze efektow :P ale to dopiero poczatek mozna powiedziec
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z cellulitem. Czy wy pijecie kawę ? Zwłaszcza taką słitaśną, modniusią na wynos w trendziarskim kubuniu ?
http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/latte_art.jpg Late srate ? Przeczytałam ostatnio , że jest ona dla cellulitu niczym kompost dla ogródka. Moja koleżanka siorbała toto bez umiaru i miała cellulit. A teraz przerzuciła się na herbaty ziołowe, soki, wode a kawę sporadycznie i prawdziwą tylko pije. No i jak siada to uda się nie marszczą. Może w tym tkwi szkopuł.
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę wam, że macie takie gładziutkie pupy... moja jest cała w rozstępach, z którymi raczej już nie wygram i cellulicie (z którym mam nadzieję, że wygram
) wrzuciłam fotki do albumu jakby ktoś był ciekawy mojego strasznego tyłka i jego widoku z profilu Ja mam w biodrach 96cm i nie chcę mieć mniej
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a gdzie ten album i jak można otrzymać do niego dostęp?
Co do kawy i celulitu to też słyszałam, że ma ona wpływ. Ja piję codziennie kawę z mlekiem ale bez cukru i sama w domu sobie ją robię w moim ulubionym kubuniu i mimo, iż właśnie weszłam do grona trzydziestolatek to celulitisu za wielkiego nie mam. Nie powiem, że wcale bo jak ścisnę porządnie skórę to go trochę widać ale nie wiele. Myślę, że to zasługa tego, że od zawsze szoruję uda i tyłek drapiącą gąbką. Moja mama po piędziesiątce jest i ma taką skórę jak niejedna dwudziestka, a drapaki jakimi ona się myję to po prostu szok.No ale wracając do tyłeczków, Lilith 2 tygodnie to już połowa, kurczę szkoda, że nie widzisz efektów, nie pociesza mnie to
|
|
|
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
no dopiero dzis 3 dzien 2 tygodnia
nie ma cud cwiczen ktore uwydatnia tylek w tydzien :P trzeba cierpliwosci kochane jak wy to robicie ze macie zakwasy po high & thigh czy jak to tam jest :P ja wogole ich nie mam :/ i te cwiczenia sa dla mnie jakies proste i lekkie :/ cwicze z guma zakupiona :/ guma jest nie ta najlzejsza tylko ta przedostatnia pod wzgledem ciezkosci rozciagania... czuje jak mm pracuja ale nic nie czuje na nastepny dzien a po bum bum zakwasy jak diabli chyba ze po 1 tygodniu juz mi sie mm wzmocnily ? nie wiem... dzis mam bum bum znow to zobacze jutro...
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie jestem po pierwszym takim prawdziwym dniu, bo wczoraraj jak pisalam wyzej, zacinał mi sie filmik z bum bum. Jestem mokra jak szczur i nie wiem czy dojde do lazienki, takie nogi mam słabe
![]() Przedostanie cwiczenia zrobiłam na polgwizdka, bo juz nie mialam sil w nogach, strasznie są skomplikowane i mam zakwasy po wczorajszym nieudanym bum bum, zato do tych ostatnich z elementami jogi , to sie przełozyłam . Myślałam że nie dotrwam do końca, jestem z Siebie dumna. A to wszystko dzieki KAtalonce, szczególnie jej fotosom, hi hi... Dziękuję Ci kochana MPX jak tam u Ciebie? Aha i jeszcze - dziewczyny wiecie może dla kogo te cwiczenia Bum Bum Live?
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą też się musze obfocić.. Dziś bum bum i cardio, ale dopiero wieczorem
|
|
|
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
Dla dziewczyn, które tak samo jak ja czasem maja niedosyt po ćwiczenich z BBL (oczywiście oprócz Bum Bum:P ) przesyłam link do fajnego ćwiczenia na nasze pupcie
muszę przyznać, że jest naprawdę męczące i czuć, że głównie pracują mięsnie pośladków. Wypróbujcie sobie i podzielcie się opiniami - ja jestem bardzo zadowolona. buźka http://www.youtube.com/watch?v=159ifgaXtgM&translated=1 gdyby nie zadziałało wpiszczie na youtube - killer bun workout byWorkoutbyChris.com
|
#685 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() to i ja do Was dołącze jesli można Na początku chciałam podziękować za grafiki Cardio Axe - przyznaję bez bicia - robie tylko raz w tygodniu, pozostałe zamieniam na Hip Hop ABS Total Body Burn lub inne z tej serii.No nic, zobaczymy co z tego będzie Zaczęłam 17.06.
Edytowane przez Marta 33 Czas edycji: 2010-06-22 o 15:36 |
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co, zaczęłam ćwiczyć bum bum ale mi się to nie podoba, za szybkie tempo jak dla mnie, efekt jest taki, że nie wykonuję prawidłowo tych ćwiczeń bo i równowagi nie mogę utrzymać ani nadążyć za nimi.
Może jutro spróbuję z innym nastawienie, dzisiaj słabo się czuję i sił za wiele nie mam. Podziwiam was laski, że dajecie radę, serio. Ps. ponawiam pytanie o dostęp do albumu
|
|
|
|
#687 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane, uwaga wstawiam pupe
Prosze sie przygotowac na okropny widok ![]() Podam wymiary z przed treningu slim & Lift 4 tygodnie: Talia - 74 cm Łydka - 34 cm Kolano - 38 cm Udo (w najszerszym miejscu na górze) - 56 Udo ( mniej więcej na środku) - 48 Ramię - 29 Tyłek - 98 Teraz: Talia: 70 cm Łydka: 34 cm Kolano: 36 cm Udo (w naszerszym miejscu na gorze) - 52,5 cm Udo ( mniej wiecej na srodku) - 47 cm Ramię: 28,5 cm Tyłek: 98 cm Załącznik 3202881 Załącznik 3202882 Załącznik 3202883 Załącznik 3202884 Dwa pierwsze sa z przed a dwa kolejne po programie. Jak widac uda mi najbardziej zeszczuplały, plecy, brzuch. Pupa niby nie zeszczuplała ale ma inny kształt. Przepraszam jesli kogos przestraszylam moimi zdjeciami
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
suuuuuuuuper
ja też chcę szczupłe uda ![]() Aguś powiedz, co z biustem? ![]()
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Przeglądam Wasz wątek i zainteresował mnie ten Wasz trening. Jak skończę insanity to przechodzę na ten trening ![]() Widzę że efekty macie fajne |
|
|
|
#690 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogólnie jesteś zgrabna, 0 cellulitu wiec dupcia się z Ciebei neizła powinna wyrobić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niniczka ja zaraz cisnę swoje ćwiczyć też mam nadzieję że wyjde mokra jak szczur ![]() Cytat:
rescpect ![]() oby tak dalej ! zapraszamy, więcej tyleczkow wieksza siła ;D |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

jakbym kiedys taki efekt osiagnela to bym byla meeega szczesliwa!!!!! motywuje mnie jeszcze bardziej do cwiczen. tylko moj punkt wyjscia jest straszny, bo te cholerne bryczesy, ale moze kiedys

najchetniej wszystko to wymazałabym z pamieci
. 

ehh ale pracuje nad tym 

rescpect