|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Cytat:
uwielbialam blok czekoladowy! moje ulubione ciasto!!
|
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-06-22 o 08:34 |
|
|
|
#3813 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
U mnie dzisiaj wzrościk. Pierwszy od dłuższego czasu. +400g Dziś P, to się tego bagażu pozbędę. Mam nadzieję
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich, u mnie spadek 0,2 kg
powolutku brnę do celu, mam nadzieję, że żaden zastój mi tej dobrej passy nie przerwie. Wczoraj przyszły spodnie zakupione na allegro rozmiaru "38" i pasują jak ulał pewnie za miesiąc będa na mnie wisiały ale cóż, w czymś teraz musze chodzić bo stare wszystkie w szafie już zsuwają sie przez biodra. Gratuluję wszystkim sapdków
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
#3816 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Sernik skosztowany normalnie REWELACJA!!!!do kawki jak znlazl ![]() No i weszlam na wage ...moment prawdy i prosze okazalo sie ze zgubilam 200g moze smiesznie to brzmi ale ja sie ciesze.Tydzien dietowania za mna i mam na minusie 2,200kg Malo w porownaniu do was ale mam nadzieje ze to dopiero poczatek .Dzis zaczyam 5 dni z PP i mam nadzieje ze waga bedzie leciec ![]() Cytat:
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2010-06-22 o 08:49 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja barbra66 14.06.2010/62/61/-1kg
Taka mała sprawa,a cieszy .Z pierwszym dniem lata zmieściłam się w spodenki,które niedawno jeszcze ciasno dopinałam. Na koniec lata może wcisnę rozmiar 36 , jak tak dalej będzie .Tymczasem dzisiaj kolejne proteiny,trochę smutno w kuchni,ale 4 dni da się przetrwać .Na śniadanko rybka,bo już po kawce oczywiście... Miłego dnia dziewczyny
|
|
#3819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musiala bym jechac do northern ireland bo tam juz produkty sa jak w uk ale niestety za daleko
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kochane
U mnie kolejne -0,200kg i mam pytanko do Was, bo bylam twarda slysząc ciagle o Waszych sernikach ale jak juz zaczelyscie wstawiac zdjecia to nie wytrzymalam i musze go upiec!!! aleee nie wiem jaka musze miec blaszke? bo mam tylko jedna, duza i pewnie ona jest za duza wiec podajcie prosze wymiary w jakich robicie ten piekny serniczek
|
|
#3822 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dzielne Dukanki
jestem pod wrażeniem popularności tej diety-popatrzyłam, poczytałam i pozazdrościłam i w rezultacie zachciałam dołączyć do Waszego grona. Zamówiłam książeczkę, kupiłam przepisy no i do dzieła. Jedyne czego się obawiam to słabej woli do słodkości mnnnnniam....Zaczęłam od wczoraj od 73,9 przy porannym ważeniu , dzisiaj rano 73,1. 21.06.2010- 73,9(165cm) marzy mi się chociaż 65... trzymajcie kciuki, pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#3823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do sernika, to ja Ci niestety nie pmogę, bo się nie znam. Raz piekłam, ale marny mi wyszedł i wcale nie smaczny
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
mój serniczek zdecydowanie się nie udał ![]() i na dodatek podskoczyła mi waga. To pewnie przez tą szynkę wieczorem ehhh
|
|
|
|
#3825 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
U mnie dziś spadem o to co przybyło czyli wagowo jest 58,1kg ![]() Może w czwartek ujrze te moje 57,7kg i bedzie równo 5kg ? Oby...Miałam spadek, gdyż wczoraj wieczorem jak weszłąm na wage przed spaniem to wskazała taką sama wage jak rano. Co zrobiłam przez cały dzień? Jadłam, ale: *wypiłam herbaty 2 z pokrzywy ![]() *wypiłam około1,5/2 litry płynów, a nie jak zwykle 4 :| I widocznie mój organizm tak szybko tej wody nie opróżnia. * miałam wczoraj warzywka i się nimi zajadałam * na kolacje zamiast twarogu z jogurtem zjadłam jaja na miękko i ogórek z homo
Pewnego dnia... pewnego dnia będzie pięknie... ![]() Dukan! (168cm) I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg II faza: 31.05 - .... 60,3kg - POLEGŁAM ![]() ![]() ![]() ale wracam ![]() 69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
|
|
|
|
#3826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czarownico ja piekłam w takiej małej podłużnej blaszce, nie w okrągłej tortownicy i mój sernik jest prostokątny. Kupił mi ją TŻ w Ikei Ja właśnie zjadłam mega placka z otrąb, 2 jajek i ciut mleka 0,5 % i na to eko- ketchup plus ciepła, czarna kawka A wy jak tam Girls ![]()
|
|
#3827 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale spoko, od jutra PW wiec juz nie bedzie tak kolorowo![]() Cytat:
|
|
#3828 |
|
Zadomowienie
|
DZień dobry
![]() U mnie wzrost +0,2 kg, ale to było do przewidzenia po ilości żarcia jaką wczoraj pochłonęłam i wziąwszy pod uwagę że to dzień PW i że jadłam do 23 ![]() Zauważyłam że jak pilnuję niejedzenia po 20 to są spadki rano. Oby tak dalej ![]() e_misiak, czarownica3006, Katia25, sonia26, lakszmi basketgirl za spadki Dużo ich dzisiaj ![]() A te misiaki co im podskoczyło - to wiecie dobrze, że to szybko spadnie Ja wiesniaka z błonnikiem zjadłam, kawkę popijam i dumam co by tu jeszcze
|
#3829 |
|
Wtajemniczenie
|
Nauczcie mnie cytować na posty bo nie umiem
, tylko mi wychodzi dopisywanie. Wiem że trzeba wkliknąć cytuj ale dalej nie umiem hehehe
|
#3830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Duk-maniaczki
...) ) ...( ( ("'"'"'")o ''''''''''''' U mnie po wczorajszej nieplanowanej uczcie w postaci piwa wzrost wagi. I to spory wzrost. Teraz muszę się ładnie zacząć pilnować. Wiadomo było, że nie będzie tak za łatwo cały czas. Nie warto dla chwili przyjemności (wątpliwej, bo piwo przestało mi jakoś smakować ) potem na drugi dzień mieć skopany humor, że się niepotrzebnie w siebie piwsko wlało. O wyrzutach sumienia już nie wspomnę, bo miałam iść na aerobik, a poszłam na to piwsko, i powiem Wam po cichu, że to była uczta nieplanowana, extra i w zasadzie to powinnam napisać otwarcie, że to był mój pierwszy poważny grzech na diecie.Oczywiście paniki nie ma. Już wracam na właściwe tory. Gratuluję Wam Dziewczyny kolejnego dnia dukania bez większych, mniejszych grzeszków i spadeczków na wadze i tu i ówdzie ![]() Idę Was poczytać, zaraz wracam
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie waga znów w górę, szczerze mówiąc nie mogę się doczekać 5dniówi proteinowej, bo za dużo warzywek mnie kusi ![]() Mama leniuchuje i wczoraj mówiła, że chyba weźmie 1/1, bo nie ma dość determinacji na tą dietę.... Ale mówiła to przed zrobieniem pysznych placuchów i dietetycznego bigosiku ![]() Gratuluję spadków, drogie Dukaneczki
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-06-22 o 10:08 |
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też na bazie nutelki kakaowej, mleka w proszku , słodzika, otrąb i zapachu przygotowałam coś w formie cukierko ciasteczek. (Do podejrzenia w przepisowni) W każdym razie deser kilka razy uratował mi życie na słodkich posiadówach przy stole z rodzinką. Moje ręce miały po co sięgać na suto zastawiony słodkościami stół bez wyrzutów sumienia.---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie to opcja jest niepodświetlona, znaczy się, wyłączona. Jak chcę więcej dziewczyn na raz zacytować wspieram się zwykłym edytorem tekstu typu notatnik i sobie wklejam podczas czytania poszczególne wypowiedzi, potem hurtem wrzucam. Może dooloła, ale skutecznie i na spokojnie przeglądam wtedy większą porcję wpisów od dziewczyn.
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2010-06-22 o 10:13 |
||
|
|
|
#3836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy to sie podswietla na pomaranczowo i czytasz sobie dalej i dalej zzaznaczasza jak juz skonczysz to przy ostanim klikasz na zwykle lub na
zapraszam na moj blog Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2010-06-22 o 10:21 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3838 |
|
Zadomowienie
|
a ja siedze i wymyslam menu na impreze imieninowa mojego Lubego
tzn na 2 imprezy bo pierwsza w piatek a potem w sobote wczoraj w auchanie pękło 300zl ale nie kupilam jeszcze warzyw masakra!u mnie na wadze spokoj, pewnie weszłam w faze zaastojów,.... pozyjemy zobaczymy ![]() ps: gratki za spadki WSZYSTKIM
|
|
#3839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
,ale po trafieniu na to forum powiedziałam "dość"!!.Na proteinach zdecydowanie pokusa na słodkie osłabła,teraz dni z warzywkami są dla mnie słodkością upragnioną najbardziej .Wafelki czekoladowe,są w domku dla gości(co mają słabą wolę ).Ja w nagrodę jak waga spada,mam gorzką czekoladę odświętnie... No i "dukanowe słodkości"dozwolone(w przepisach znajdziesz coś dla siebie na pewno )....powodzenia
|
|
|
#3840 |
|
Raczkowanie
|
A ja kochane - 0,4 kg dzisiaj więcej... Strasznie zdziwił mnie zmniejszony obwód w pasie o 8 cm!!!!
Jak to możliwe, że więcej ważę, a mniej cm mam dzisiaj? Mierzyłam 3 razy. Tylko 4 kg schudłam. A ubytek 8 cm to skąd się wziął? miłego dnia kochane życzę ;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

uwielbialam blok czekoladowy! moje ulubione ciasto!!

powolutku brnę do celu, mam nadzieję, że żaden zastój mi tej dobrej passy nie przerwie. Wczoraj przyszły spodnie zakupione na allegro rozmiaru "38" i pasują jak ulał
[B]
.

wtedy to sie podswietla na pomaranczowo
i czytasz sobie dalej i dalej zzaznaczasz
lub na