|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
ojj Tysia
Będziemy trzymać kciuki, a jak już będziesz po operacji i będziesz miała siłę to napisz nam jak wrażenia
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
Ach jak miło
![]() ![]() oczywiście że napiszę i z jeszcze większą przyjemnością będę wchodzić na forum będąc w klubie cycolinek a mam cięzki weekend bo zjazd i duzo zaliczeń, a tydzień po op będe mieć egzamin ciekawe w jakiej będę formie
|
|
|
|
#2283 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
nic nie bolało ale ruszyć sie nie ruszyłam ![]() zobaczysz czas szybko minie i niedługo już będziesz spędzać więcej czasu przy lustrze |
|
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny, zapytam jeszcze raz. wiecie jakim chirurgiem jest prof Kobus? czy któraś u niego robiła cycuszki i czy znacie cenę tej op. bo jak dzwoniłam to pani powiedziała tylko że DUŻO.....
|
|
|
|
#2285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a strzykaweczki również miło wspominam
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
hi hi to super
opieka to też ważna sprawa czy są mili ludzie wokoło żeby pomagać w te pierwsze dni po op Kurczę chciałabym zobaczyć jak wyglądają cycuchy od doktorka |
|
|
|
#2287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie kojarze nikogo od tego dr, raczej nie siedzi na forum zadna z jego pacjentek, a cena op piersi jest inna u kazdego plastyka, generalnie ceny od 10 w gore a znam i takie dziewczyny co po 20tys u "cudotworcow" placily
|
|
#2288 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spróbuj poszukać w necie. Na pewno są jakieś wiadomości Jego temat. Ja osobiście nie kojarzę. a swoją drogą to jakby mi pani powiedziała, że "dużo" to spytałabym ją skąd wie ile to dla mnie jest "dużo" cóż to w ogóle jest za odpowiedź??? a może Ty jesteś np miliarderką i nie wiesz co robić z kasą i np 50 tysiaków to dla Ciebie pikuś
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2291 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy to raczej był sarkazm..? ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
ale może kiedyś będę .cena zależy od tego jaka narkoza bo jak mówiła pani z rejestracji to prof robi też w znieczuleniu miejscowym....(nieźle co? tak to ja nie chcę... a w necie niewiele tego: specjalista od rozszczepow warg czy czegoś takiego. a poza tym większość cenionych tu przez Was dr plastyków robiło specjalizację z chirurgii plastycznej właśnie u niego np. Szczyt, Potocki,Broma chyba Skupin (jeśli dobrze kojarzę) i wielu innych. to znaczy też że już staruszek z niego... a jak nie dowidzi i mi jakiegoś "babola" zrobi....? poza tym wykłada na akademii medycznej we wrocławiu i ciągle jeździ na jakieś wykłady za granicę też. więc jeśli ceniony i na zachodzie to raczej nie spartaczy mi bo na opinii mu zależy.... chyba.... tak mi się wydaje... No i konsultuje też mailowo a to dla mnie wygoda.. sama już nie wiem. w głowie mmi się pier.... od tych wszystkich nazwisk i opinii... ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- idę spać. i jeszcze głodna się zrobiłam. hhhhh może trochę gramów mi przybędzie jak najem się na noc... Edytowane przez milusia84 Czas edycji: 2010-06-22 o 23:22 |
||
|
|
|
#2292 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
Cytat:
No ja to tak rzadko się udzielam, ale podczytuję Was jak tylko mam czas Nie mam jeszcze o czym pisać, więc jak na razie mogę kibicować i podziwiać Poczekaj jeszcze troszkę kochana jak zbliży się wrzesień... Totalna panika i zarzucę Was pytaniami (na pewno dziwnymi i pełnymi obawy ![]() Tymczasem buziam mocno i do następnego... Trzymam kciuki bardzo mocno za przyszłe cycolinki i gratuluję mocno świeżynkom Lusia... trzymam oczywiscie mocno teraz za Ciebie, bo Ty chyba obecnie najbliżej ... Niech będą piękne Kejsiii odezwij się kochana jak tam u Ciebie... Jaka decyzja? Pozdrawiam mocno bardzo
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-06-22 o 23:35 |
||
|
|
|
#2293 |
|
Rozeznanie
|
Witam ja juz w PL mam pytanko powiedzcie mi czy juz moge wyjsc w normalnym biustonoszu to juz 10 tyg po OP i chciala bym nalozyc bluzeczke dzis ale widac troche ten stanior sportowy.Pozdrawiam
|
|
|
|
#2294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie patrz na cene tylko na reputacje fachowca, i nie kieruj sie telewizja czy pieknymi reklamami ale opiniami zadowolonych pacjentek - to da ci prawdziwa rzetelna informacje
|
|
#2295 |
|
Raczkowanie
|
Milusia84 ech co za odpowiedz "dużo" ...to niczego nie wyjaśnia. Dla jednych 10 tys to dużo a dla drugich to takie..."drobniaki"...
![]() 2sweet a co dziewczyny za te 20 tys. miały robione? implanty z brylantami? Zgadzam się z Tobą, że najważniejsza jest fachowość lekarza, bo jakby nie patrzeć powierzasz w jego ręce swój wygląd! Ja wybierając swojego lekarza - dr Bieleckiego , najpierw siedziałam duuużo na nicie i wertowałam opinie, komentarze...aż sie zdecydowałam.
|
#2296 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sobie napisze,ze Moj Dr. nigdy nie wspomnial o pieniadzach wszystko zalatwialam w recepcji i kazda poprawke- jedna juz mialam ,przeszczep tkanki tluszczowej mialam za darmo i kolejne tez beda... Zycze wszystkim takiego lekarza i jego niezapazernego podejscia do sprawy
![]() : oklaski:
|
#2297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepiej to poszukać opinii, poczytać co o nim pacjenci opowiadają, a później warto się wybrać na spotkanko do lekarza i sprawdzić czy nam odpowiada.Heh a przecież bardzo często jest tak, że w miarę jedzenia rośnie apetyt ![]()
|
|
#2298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za piersi ktore od poczatku byly zle zrobione, skonczylo sie to utrata zdrowia, wielkim bolem, gorzkimi lzami, olaniem pacjentki w potrzebie i poprawka u dr Skwiercz - skromnej pani dr ktora sie nawet nie reklamuje, nie ma wielkiej kliniki ani pieknego gabinetu, za to oddaje w swoja prace cale serce i czaruje doskonale biusty ..nie znacie historii MyaDivy? polecam lekture poprzednich watkow, sa tam zdjecia po 1 operacji i po poprawce pani dr ps. internet tez nie do konca jest wiarygodnym zrodlem, trzeba uwazac gdzie sie szuka, znamy tez przypadek forum sponsorowanego gdzie negatywne opinie na temat pewnego pana dr sa usuwane by budowac jego doskonaly wizerunek ktory niekoniecznie jest zgodny z efektami.. - z tego powodu rowniez poprzednia czesc tego watku zostaal zamknieta
|
|
#2299 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmmm... znieczulenie miejscowe...? brrr ![]() myślę że miejscowe stosuje tylko do implantacji pod gruczoł, bo podmięśniowo to chyba sobie nie wyobrażam.. ja bardzo chciałam tę swoją poprawkę mieć w miejscowym, uparłam się że narkozy nieeeee i koniec ![]() jednak po paru dniach od kontroli skontaktował się ze mną, że nie ma mowy, w miejscowym tego nie zrobi, bo nie może ryzykować że mu zacznę szaleć z bólu (przy czym ja nie miałam powiększanej kieszeni na implant, tylko raczej odwrotnie..) - więc nawet sobie nie chcę wyobrażać że można (wiem, że można, bo robią tak gdzieniegdzie) implantować pod mięsień w miejscówce.. ![]() co do samego dr to nie kojarzę, nazwisko mi się obiło o uszy, ale nic poza tym. Cytat:
ja się śmieję, że dobrze że mój dr jest raczej młody, będę się u niego przez wieeeele lat mogła poprawiać jak będzie trzeba Cytat:
![]() to w ogóle chyba była dziwna historia, bo koszt zabiegu był jakiś tam, a potem po samym zabiegu doliczyli coś za jakieś nieprzewidziane poprawki czy coś takiego - dobrze kojarzę..? może mi się myli już z kimś innym heh ![]() Cytat:
![]() mój pozwala już po miesiącu, ale jeśli masz dłużej nosić sportowce, to siła wyższa ![]() co do powyższego posty Sweety to moim zdaniem wszędzie w necie trzeba uważać, i na forach, i na jakichś stronach rankingowych etc - marketing szeptany coraz szybciej się rozwija, takie nieuczciwe reklamy bardzo trudno wykryć.. trzeba polegać trochę na zdrowym rozsądku myślę
|
||||
|
|
|
#2300 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
To mój pierwszy post na tym forum. Planuję powiększenie piersi w przyszłym roku. Mieszkam w szczecinie i zastanawiam się czy nie mogłybyście polecić mi jakichś dobrych klinik lub lekarzy ze szczecina. Mam jeszcze pytanie. Oceniacie często na forum wyniki operacji innych dziewczyn. Gdzie znajdujecie ich zdjęcia. Nie są wklejone na forum ani nie są widoczne w profilach tych osób. Bardzo proszę o dopowiedz. |
|
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
SAMII
Dziekuje ze odpowiedzialas na moje pytanie bo myslalam ze nikt mi nie odpowie;-) Ja bede nosic sportowe jak dlugo sie da ale dzis moj synek ma 12 urodzinki wiec biala bluzeczka jest dosyc cienka i troche widac ten sportowy ale to nic i tak go mialam .Ale dziekuje bardzo |
|
|
|
#2302 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam z triumpha jeden biały, pod ubraniami wygląda ok, bo gładziutki, bez przeszyć. tylko po co mu na tej gumie (na obwodzie stanika) czerwone napisy to zupełnie nie rozumiem prześwitują jak wściekłe Cytat:
![]() dziewczyny które się dłuzej znają udstępniają sobie wzajemnie zdjęcia po zabiegu, nie każdy ma odwagę czy ochotę wklejać zdjęcia biustu publicznie (szczególnie że najbardziej przeszkadza to niezainteresowanym tematem powiększania, bo i tak ich gorszy )
|
||
|
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki wlasnie rozmawialam z Marliczda,czuje sie w miare dobrze chociaz troche obolala ale po glosie wnioskuje ze nie jest tak zele,mowila tylko ze ciezko sie jej podniesc na drabince.Z cycuchow jest zadowolona.Pozdrawiam was wszystki i wnosze toast za piekne przody naszej kolezanki
|
#2304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I taki zabieg był extra płatny, choć zupełnie niepotrzebny... O czym świadczą zdjęcia Myadivy po pierwszym zabiegu...Cytat:
|
||
|
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Samiii;20200417]
słusznie ja się śmieję, że dobrze że mój dr jest raczej młody, będę się u niego przez wieeeele lat mogła poprawiać jak będzie trzeba to też dobre kryterium wyboru lekarza bo Kobus to starszy pan, więc za 10 lat znowu będę miała ten sam problem wyboru lekarza w ciemno.... ale kusi mnie jednak.... |
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kogo polecacie z Poznania? myślałam o Kubasiku ale może ktoś jeszcze jest![]() Skupin... Stepniewski czy jakoś tak? Nie wiem który lepszy
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-23 o 21:35 |
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.hair-clinic.poznan.pl/
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam dr Bieleckiego z Poznania
No a efekty operacji są suuuuuuper
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

nic nie bolało ale ruszyć sie nie ruszyłam