![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zdjęcia dwóch kreseczek!
no i pieknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Super, że kłótnia zażegnana szkoda tylko, że załorzycielka już nie zagląda przez to durne PO CO i zaczęcie czepiania się... ja nie mogę... dla mnmie to można nawet załorzyć wątek rozstępy w ciąży i je wklejać... Ale po co wtedy któś kto ich nie ma miałby komentować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki!!
Wątek superowy! Popieram i wszystkim kibicuję!! Złośliwiec wielkie ![]() ![]() Rinoa kochana ![]() Alexa ![]() No to i ja sie chwalę moimi II kreseczkami z 16 listopada 2009 i moim 37 tygodniowym brzucholkiem ![]() Trzymam kciuki za wszystkie II kreseczki, niech fasolinki rosną zdrowo ![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Witam!
Pozostaje mi tylko współczuć założycielce wątku, bo dziewczyna chciała stworzyć radosne miejsce gdzie każdy mógłby się podzielić tą szczęśliwą nowiną a tu przez niektóre osoby wszystko zostało zniszczone ![]() Cosmaa i inne dziewczyny krytykujące skoro zarzucacie założycielce wątku brak konkretów czy rozwinięcia tematu to co miało znaczyć pytanie "Po co?" To też nie jest zbyt rozbudowane zdanie i ktoś mógłby się czepiać. Zresztą już nic nie komentuję. Uważam że ten wątek to bardzo dobry pomysł. Szczególnie gdyby można było dopisywać np. jaki długi był okres starań. Widok 2 kreseczek na pewno będzie świetną motywacją dla staraczek, które nie mogą sie doczekać własnego bobaska. Na wątkach staraczkowych owszem, są wklejane zdjęcia testów, ale wątków jest bardzo dużo i zdjęcia wklejane są w różnych miejscach. Trudno by było przeszukiwać kilka wątków w poszukiwaniu zdjęcia. Tutaj mogłyby pisać dziewczyny z różnych wątków. Gdybym chciała "podładować akumulatory" starankowe to na pewno weszłabym na taki właśnie wątek. Autorko wracaj kochana i nie przejmuj się komentarzami!! Swój test niestety wyrzuciłam, zresztą druga krecha była tak blada że pewnie na zdjęciu nic by nie było widać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
oto moje najpiękniejsze II krechy w życiu....za drugim podejściem, bo najpierw był cień krechy
![]() i propozycja: te dziewczyny co mają ochotę niech wklejają, a te co nie mają niech się udzielają na innych wątkach ![]() ja tam chętnie obejrzę wasze foty!! bo zobaczenie tych dwóch kreseczek to chyba jeden z najpiękniejszych momentów w naszym życiu!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Teścik zrobiony 2 dni temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
![]() |
#99 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
PATRYCJA GRATULUJE
![]() ![]() ![]() ![]() WATEK JEST BARDZO FAJNY...ZE WZGLEDU TAKIEGO,ZE WSZYSTKIE MAMUSIE MOGA SIE TU ZJEDNOCZYC ![]() .......i fajnie,ze oczyscila sie atmosfera ![]() ![]() ja swojego niestety nie zostawialm tesciora,co teraz bardzo zaluje....ale chcialam sie pochwalic,ze moje dwie kreseczki za 4 dni beda mialy az 3 miesiace ![]()
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!!
Myślałam, że wątek umarł, wchodzę a tu taka jazda!!! Bardzo dziękuję dziewczynom, które stały za mną murem ![]() Jeśli kogoś uraziłam tymi babami to przepraszam, ale naprawdę nie miałam nic złego na myśli, przecież jesteśmy babami a nie chłopami ![]() Więc nie pozostaje mi nic innego jak wkleić mój teścior! Mam nadzieję, że będziemy tu mogły porozmawiać o wrażeniach podczas robienia testów ciążowych, o emocjach związanych z poinformowaniem rodzinki o ciąży, o 9 miesiącach noszenia dzidzi pod brzuszkiem, o strachu przedporodowym i o wychowaniu naszych kruszynek! Buziaki dla Was!
![]() ![]() Edytowane przez mariiina Czas edycji: 2010-06-22 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
O nowinie wie tylko mąż ale już niebawem poinformuję najbliższych o moim wielkim szczęściu
![]() Dziękuję Wam dziewczyny ![]() Moim zdaniem temat bardzo fajny...miło popatrzeć na dwie kreseczki mamusiek lub przyszłych mamusiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Alexa dziękuje Ci bardzo ![]() ![]() ![]() Patrycja gratuluję serdecznie! Rośnijcie zdrowo!!!!!!!!! Marina piękne grubaśne krechy, ja ta niedawno je zobaczyłam a tu finisz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
carol ten test to mój "stary" test
![]() ![]() ![]()
![]() |
#106 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marinaa a to takie buciki ![]() ![]() ![]() Alexa ja niby mam na 15 lipca, ale tydzien temu ciąża była już donoszona, a mały wazy 3 kg ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale bedziesz miala slodko,takie malutkie stopeczki do calowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
To ja się również pochwalę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Wątek super
![]() Tylko te komentarze na poczatku niepotrzebnie psuły atmosferę.. Ja zdjęcia testu nie mam niestety. Robiłam we wrześniu. Dziś moje dwie kreseczki kończą miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie ![]() Honolinka gratki!!! Kardashi i tutaj pogratuluje miesiąca skończonego! Mariiina pomysł fajny i sympatyczny to musial się obronić ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-06-22 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20186563]To ja się również pochwalę ![]() ![]() ![]() To juz blizej niz dalej jak to sie mowi,gratuluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
alexa1307 oby szybciej niz dalej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20189485]alexa1307 oby szybciej niz dalej
![]() ![]() Zobaczysz,nim sie obejrzysz to malenstwo bedzie z Toba ![]() ja uciekam spac kobietki ,dobrej nocki . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Tytuł wątku nie jest dość trafiony. Ale jeśli mamy tu wklejać zdjęcia testów brzuszków i ogólnie ma być duuużo zdjęć to ja jestem na tak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
z tego, co przeglądałam zdjęcia, to brzuchol rośnie od 17 tc?
bo ja jestem w 12 tc i mam wrażenie, że mój brzuchol zrobił się lekko wystający i twardy. ale widzę, że już za 7 tyg. to będzie ogromniasty! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Alexa i Zeberka dziękuję
![]() ![]() Hanolinka to Ty też już na finiszu ![]() Kardashi juz mówiłam, ale się powtórzę, Blaneczka jest przepiękna! ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
witam dziewczynki, wątek super... kurde jak ja już bym chciała mieć dwie krechy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Witam kolezanki
![]() ja tu jestem nowa,nie mam niestety zdjecia swojego testu ale mam juz rezultat 2 kreseczek przy sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Carol77 sama zobaczysz jak czas leci i ani się obejrzysz jak będziesz miała już dużego niemowlaka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Layla mój był widoczny ok. 20 w 16 to małe wzdęcie było ![]() Aliczka no ba ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-06-23 o 08:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.