Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-23, 09:47   #1021
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Kolanko ja korzystam z tych garnków od roku, głównie z tych bo mam jeszcze takie zwyklejsze ze stali ale te są gorsze i rzadko z nich korzystam. Tak więc kropki od środka się porobiły, ale nie są to czarne kropki tylko takie jakby refleksy od wody. Ale one są naprawdę super. Nadają się do każdego rodzaju kuchni, jak już się coś przypali to wystarczy ciepłą woda na chwilę zalać i się super czyści (jakieś 10-15min) no i super jest ta podziałka w środku. Zawsze wiem ile mleka wlałam do garnuszka, czy ile mam użyć kostek do zupy jak chcesz to zrobię ci zdjęcie od środka

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 09:48   #1022
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 09:51   #1023
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Muszę to powiedzieć męzowi jak wróci W sobotę bedziemy sie już umawiać z majstrem do łazienki. Ciekawe kiedy bedzie miał czas. Wczesniej jesczcze musi wpasć tam hydraulik i nam rury poprzenosić troszkę elektryka zajmie sie już mój tata, wiec problem z głowy. Aby zrobić tę łazienkę bo inne rzeczy to już sami z TZ możemy robić.
Madzia może przejdźcie się jeszcze po sklepach z kafelkami, może jak zobaczysz jeszcze na żywo takie aranżacje to coś Cię zainspiruje.
Stary 2010-06-23, 09:53   #1024
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
cwaniara

jeszcze się zapytam : płytki byscie kładły w całej łazience do wyskosci np. 1,40 cm, czy tylko w okolicach prysznic, kibelek, umywalka, a dalej farba??

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Madzia może przejdźcie się jeszcze po sklepach z kafelkami, może jak zobaczysz jeszcze na żywo takie aranżacje to coś Cię zainspiruje.
chodziłam już. I w ikeii i w praktikerze, jeszcze u nas pochodzę. Mam mętlik w głowie hehe Tylko najgorzej, ze tam jest pokazany wycinek łazienki, wszystko ładnie oswietlone a nie wiadomo jak to będzie wyglądało w zamkniętym pomieszczeniu.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 09:53   #1025
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Treść usunięta
papa kochana
miłego dnia

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
eh

powiem ci jedno cholernie mi sie przykro zrobiło ....

czyli mam rozumiec ze moje zdanie i to co piszę tez masz w dupie?
bo ja nie jestem "starą " użytkowniczką bo pojawiłam się "dopiero" po zaręczynach w listopadzie 2008 roku

chyba bym wolala zebys takie teksty przemilczała niz odzywala sie w tak chamski sposób
Ciebie kojarzę z forum, a jej wcale.
Jak już gadamy w chamski sposób to czemu mam sobie darować takie teksty?
Stary 2010-06-23, 09:55   #1026
bzyczka1
Zakorzenienie

Scio wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń i szczęścia, szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia

Madzia ja mam u siebie do samej góry kafelki, ale u mamy jest do wysokości głowy (okolice 160cm) i tam gdzie prysznic jest ponad 2 metry. W ten sposób jest tylko w okolicy natrysku wyżej kafelek. Wyobraź sobie łazienkę i kafle tak jak mówisz, takimi schodami...nisko umywalka nisko kibelek nisko prysznic

Nasz skarb
Stary 2010-06-23, 10:02   #1027
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
cwaniara

jeszcze się zapytam : płytki byscie kładły w całej łazience do wyskosci np. 1,40 cm, czy tylko w okolicach prysznic, kibelek, umywalka, a dalej farba??

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

chodziłam już. I w ikeii i w praktikerze, jeszcze u nas pochodzę. Mam mętlik w głowie hehe Tylko najgorzej, ze tam jest pokazany wycinek łazienki, wszystko ładnie oswietlone a nie wiadomo jak to będzie wyglądało w zamkniętym pomieszczeniu.

madzia moja mama ma tak:

na podłodze kafle ciemny brąz z bezowymi piskami
na ścianach do wysokości prawie końcA DRZWI czyli jakieś 1,80 ma jasny beż kafle z czekoladowymi piskami a reszte sciany i sufit biały

i kafle ma na około całej łazienki

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
papa kochana
miłego dnia

Ciebie kojarzę z forum, a jej wcale.
Jak już gadamy w chamski sposób to czemu mam sobie darować takie teksty?

eh skonczmy juz tę rozmowę bo to nie ma wiekszego sensu

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 10:06   #1028
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Madzia ja mam u siebie do samej góry kafelki, ale u mamy jest do wysokości głowy (okolice 160cm) i tam gdzie prysznic jest ponad 2 metry. W ten sposób jest tylko w okolicy natrysku wyżej kafelek. Wyobraź sobie łazienkę i kafle tak jak mówisz, takimi schodami...nisko umywalka nisko kibelek nisko prysznic
ale ja bym je miała na równej wyskosci np. 1,40 a nie schodkowo
Cytat:
madzia moja mama ma tak:

na podłodze kafle ciemny brąz z bezowymi piskami
na ścianach do wysokości prawie końcA DRZWI czyli jakieś 1,80 ma jasny beż kafle z czekoladowymi piskami a reszte sciany i sufit biały

i kafle ma na około całej łazienki[COLOR="Silver"]
czyli co, lepiej już kafle dac na około łazienki?? a nie tylko w tych wybranych miejscach??

Wyobraziłam ją sobie i chyba lepiej dac kafle dookoła ale tylko do pewnej wyskosci. i Luksfery czerwone

Stary 2010-06-23, 10:12   #1029
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

eh skonczmy juz tę rozmowę bo to nie ma wiekszego sensu
no! nara
Stary 2010-06-23, 10:16   #1030
kliwia
Zakorzenienie

madzia w calej lazience taka sama wysokosc. a w prysznicu i tak masz wyzej :]
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 10:17   #1031
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Scio WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Cytat:
SCIO kochanie wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń, uśmiechu na codzień no i żeby oczywiście jak najszybciej fasolinka zagościła w waszym domu
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
SCIO...NAJLEPSZEGO!!!..Buziaki Kochana
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Scio sto lat i spełnienia marzeń!
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
SCIOOOO duzo zdrowka milosci pieniazkow i spelnienia wszytkichhhh marzen!
Cytat:
Scio kochanie życzę Ci cierpliwości, spokoju, ale też uporu w dążeniu do najważniejszego dla Ciebie celu, a przede wszystkim życzę Ci szczęścia, radości i sukcesów w życiu osobistym, a kiedyś także w życiu zawodowym.
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

Scio -sto lat
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

Scio sto lat i wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Scio wszystkiego najlepszego
Cytat:
Scio wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń i szczęścia, szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia

Dziękuje Wam wszytskim za pamięć

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Martcha dzięki za linki. Obejrzałam i bardziej mi się podoba ten x-lander.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 10:18   #1032
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Wooow jaka awantura... ja się w to nie mieszam , co prawda nadrobiłam chyba z 15 stron i mam swoje zdanie na ten temat ... ale ... daruje je sobie.
Wydaje mi się, że nie powinnyśmy tu używać tak mocnych słów i przekleństw bo nie każdy ma ochotę takie brzydkie słowa czytać...

Wczoraj byłam u koleżanki a potem ona przyjechała z moim kolega i ich 3 miesięczną córunią do mnie do domku... Słodzinka z tej małej cały czas się śmiała i była naprawdę super

Jeżeli chodzi o remonty to mój skończył się niedawno i też czekał mnie wybór płytek do kuchni i do łazienki.
Najpierw chcieliśmy kuchnię zieloną taką ostrzejszą z jakimś kontrastem i wiecie co mam ecrue z orzechem i dębem i czekoladą. Dużo jasnego ciemne tylko dodatki, meble orzechowe.
Powiem Wam z moijego pounktu widzenia, że nie ma co się rzucać na mocne kolory typu pomarańcz+ czekolada albo zielony +pomarańcz czy coś w tym stylu.
Przekonała mnie do tego znajoma i miała rację.
Ona ma właśnie kuchnie w mocnych i kontrastowych kolorach i remont robiła z 2 lata temu a dziś nie może patrzeć na tą kuchnie i jak do niej wchodzi to aż jej słabo.
Fajnie wyglądają takie aranżancje ale jak widzimy je w klepie czy katalogu , idziemy do domu i zapominamy o tym.
Mieszknaie w takim mocnym wnętrzu niestety z biegiem czasu bywa bardzo męczące...
To moje zdanie na ten temat
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 10:18   #1033
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia w calej lazience taka sama wysokosc. a w prysznicu i tak masz wyzej :]
Dzięki

Dużo mi pomygłyście Musze teraz swoją wizje męzowi przedstawić, ale wydaje mi się, że mu sie spodoba. Tylko będzie kwestia teraz do jakiej wyskosci dac płytki. Czy bawić sie dając jakis pasek płytek czerownych... no zobaczymy

Scio ja tez ci składałam życzenia

Stary 2010-06-23, 10:20   #1034
klion78
Zadomowienie

Cytat:
cwaniara

to i tak dobrze bo w moim Praktikerze nie ma aranżacji a płytki wystawione są tylko na takich paletach metr na metr. Ale za to bardzo ładne aranżacje widziałam w Castoramie ... nie wiem czy masz gdzieś w pobliżu.

aaaa... zapomniałam dodać .... uważam że pomysł z kładzeniem płytek nie do końca ściany to świetny pomysł. Ten kawałek ściany nie pokryty kafelkami można sobie później przemalowywać jak się kolor znudzi. Ale sama nie wiem czy kładłabym je wszędzie do pewnej wysokości czy tylko w miejscach narażonych na wodę.

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2010-06-23 o 10:23
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 10:22   #1035
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Daysy o kolorach scian tez wczoraj myslelismy i dzięki za to co napisałaś. BO własnie gdybamy czy stawiać na mocne kolory czy lepiej jakies neutralne a dac mocniejsze akcenty, czy np. jedną scianę mocnejszą. Boje się, że przy całych mocnych ścianach ten pokój będzie krzykliwy i zamiast sobie odpocząć będzie nas rozpraszał.

Stary 2010-06-23, 10:22   #1036
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
to i tak dobrze bo w moim Praktikerze nie ma aranżacji a płytki wystawione są tylko na takich paletach metr na metr. Ale za to bardzo ładne aranżacje widziałam w Castoramie ... nie wiem czy masz gdzieś w pobliżu.
Ja mam płytki z Castoramy
I w łazience i w kuchni.
Jedne chyba z Końskich (z mojego regionu ) a drugie nie wiem czyba Paradyż

Madzia a jeżeli chodzi i pokój to mamy fiolet + zieleń i to dość mocne oba.
Ale w pokoju to trochę inaczej sytuacja się przedstawia bo mamy bardzo widny dojdzie do tego firanka i meble więc myślę, że to rozwiązanie , które wybraliśmy będzie w miarę dobre.
Farby mam z dekoralu : tajemniczy ogród i zielone wzgórze. 3 ściany fioletowe i jedna zielona.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-06-23 o 10:25
Stary 2010-06-23, 10:24   #1037
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
niestety wszystko jest w Warszawie, u mnie nie ma takich sklepów. W Tym Praktikerze gdzie byłam, były cała aranzacje, tak, ze mozna było sobie tam wejść, zobaczyć. Fajna sprawa. jednak tak jak pisałam, przy zamkniętym pomieszczeniu to już inaczej wygląda.

Czy to prawda, ze w castoramie sa takie takie te produkty?? Pytam, bo nigdy nie byłam, a tak już słuszałam

Stary 2010-06-23, 10:29   #1038
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
niestety wszystko jest w Warszawie, u mnie nie ma takich sklepów. W Tym Praktikerze gdzie byłam, były cała aranzacje, tak, ze mozna było sobie tam wejść, zobaczyć. Fajna sprawa. jednak tak jak pisałam, przy zamkniętym pomieszczeniu to już inaczej wygląda.

Czy to prawda, ze w castoramie sa takie takie te produkty?? Pytam, bo nigdy nie byłam, a tak już słuszałam
Pytasz o ceny? Castorama ma gwarancję najniższej ceny czyli, jeżeli w innym sklepie taki sam produkt jest tańszy oni zwracają Ci różnicę.
Ja kupiłam strasznie dużo rzeczy w Castoramie. Mają duży wybór i naprawdę atrakcyjne ceny, w Castoramie był największy wybór płytek.
Stary 2010-06-23, 10:30   #1039
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Madzia wiem, nie wiem czemu mi nie zacytowało

Cytat:
Scio wszystkiego najlepszego [COLOR="Silver"]
Dzięki

Cytat:
Scio ma urodzinki ? tooo kochana buzol
Ano mam

Cytat:
Treść usunięta
uśmiałam się Dzięki kochana

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 10:31   #1040
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia no to ok, bo ja zrozumiałam jak ty pisałaś że przy umywalce i reszcie kafle będą wyżej i dlatego napisałam o tych schodkach. Ja dalej uważam że jak to mieszkanie to tylko rozwiązanie na krótko to nie ma co się pchać w takie koszta jak meble na wymiar czy luksfery w łazience aha moja mama miała meble stare i do nich tylko wymieniła blat i z takiego samego blatu ma zrobiony stolik. No i stół ma jakieś 1,20 na 60-70cm i wyszło tak jak pisałam, jakieś 100-150zł, nie wiem jak teraz cenowo to wychodzi ale wtedy te nogi były drogie a do tego rodzice mają wycięty blat na końcu w okrąg i to też kosztowało dodatkowo.
A jako dodatek to ja widziałam w Castoramie kafelki na metry sprzedawane na taśmie. Taśma szerokości ok 50cm i na niej takie malutki kafeleczki 1,5x1,5cm i były chyba trzy zestawy kolorów, piękne to było

Nasz skarb
Stary 2010-06-23, 10:35   #1041
kliwia
Zakorzenienie

czasem w kastoramie sa tanie produkty, ale jest nizsza klasa jakosci. Ale jest to napisane ze to drugi gatunek. Wtedy np kafle moga miec skazy etc.
w castoramie mozna zwracac plyty garton gipsowe juz pociete i zwracaja kase za kawalki
Stary 2010-06-23, 10:36   #1042
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
tez wlasnie przeczytalam ze juz sie spirytusu nie uzywa do pepka
dokaldnie tak ale to takie dziwne dla mnie bylo, bo kumpela rodzila w tym szpitala w ktorym ja bede - i ona rodzila w grudniu i jeszcze mowili jej o spirytusiku.. a przepis wszedl w marcu i teraz zalecala (nie nakazuja ale zalecaja cos innego) fajnie się czegos nowego nauczyc

Cytat:
kurcze dziewczyny nie wiem czy po 30-tce może jeszcze rosnąć stopa, ale buty które jeszcze w zeszłym roku były na mnie dobre teraz są za małe. Czytałam na googlach że aby rozbić buta trzeba w nim pochodzić w mokrej skarpetce. Czy któraś z Was stosowała tą metodę czy znacie może jakieś lepsze?
a może tak jak mowila anika- spuchła

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Wiecie co? Ja zawsze się boję dotknąć tych pępków - ja nie wiem jaką ja będę matką
ej no chyba nie będzie tak zle

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Coś na poprawę humoru Kabarte Ani Mru Mru Zaginiona żona...
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-...a-zona/1857003
hahahahah

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Martcha dzięki za linki. Obejrzałam i bardziej mi się podoba ten x-lander.
no nam tez wiec postanowilismy podziekowac tej pani

Kliwia wyslalm ci wszytko na gg - tylko ty jestes chyba teraz w pracy - zapiszesz to sobie czy wolisz zeby ci wyslac jeszcze raz jak bedziesz w domu?
Gucia masz info na pw
Stary 2010-06-23, 10:38   #1043
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Pytasz o ceny? Castorama ma gwarancję najniższej ceny czyli, jeżeli w innym sklepie taki sam produkt jest tańszy oni zwracają Ci różnicę.
Ja kupiłam strasznie dużo rzeczy w Castoramie. Mają duży wybór i naprawdę atrakcyjne ceny, w Castoramie był największy wybór płytek.
czyli warto się tam wybrać mówisz. Bo jak pojadę to moze od razu farbę i prysznic i baterie do kranów i kafelki bym kupiła
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Madzia wiem, nie wiem czemu mi nie zacytowało

Dzięki
hehe ja oczywiscie zartowałam, z tym, ze mnie pominełaś
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i wiesz... życzę ci jednego (wiesz czego )
Cytat:
Madzia no to ok, bo ja zrozumiałam jak ty pisałaś że przy umywalce i reszcie kafle będą wyżej i dlatego napisałam o tych schodkach. Ja dalej uważam że jak to mieszkanie to tylko rozwiązanie na krótko to nie ma co się pchać w takie koszta jak meble na wymiar czy luksfery w łazience aha moja mama miała meble stare i do nich tylko wymieniła blat i z takiego samego blatu ma zrobiony stolik. No i stół ma jakieś 1,20 na 60-70cm i wyszło tak jak pisałam, jakieś 100-150zł, nie wiem jak teraz cenowo to wychodzi ale wtedy te nogi były drogie a do tego rodzice mają wycięty blat na końcu w okrąg i to też kosztowało dodatkowo.
A jako dodatek to ja widziałam w Castoramie kafelki na metry sprzedawane na taśmie. Taśma szerokości ok 50cm i na niej takie malutki kafeleczki 1,5x1,5cm i były chyba trzy zestawy kolorów, piękne to było
Tak tak, mam nadzieję, ze szybko uda nam się wystartowac z budową, chco z drugiej strony, nie bedziemy się z nią spieszyli tak na gwałt, bo mamy gdzie mieszkać
Z tymi luksferami tak gdybamy, bo wtedy tez i koszty płytek w tych miejscach nam odejdą. Zobaczymy poprostu co się będzie badziej opłacało. Luksfery czy płytki z obu stron ściany.

Stary 2010-06-23, 10:50   #1044
kliwia
Zakorzenienie

martus dziekuje, ja pracuje na swim laptopie wiec wszytsko pod kontrola
Stary 2010-06-23, 10:52   #1045
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
martus dziekuje, ja pracuje na swim laptopie wiec wszytsko pod kontrola
oo jak to??
W pracy na swoim lapku??

Stary 2010-06-23, 10:54   #1046
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia a gdzie ty chcesz te luksfery??? jeden luksfer kosztuje koło 10zł (są też droższe) a średnio są wielkości 19x19.

Nasz skarb
Stary 2010-06-23, 10:57   #1047
Daysy85
Zakorzenienie

U mnie w Castoramie jest ogłoszenie nad działem z płytkami : Towar tylko w I GATUNKU. Mnie pękły w sumie 3 dekory i bez problemu mi wymienili.
A nie miałam pojęcia , że można zwrócić kawałki gips kartonu??? Jejku po co im to???
Idę dziewczyny bo dziś ... tadam tadam przyszły mi pieniądze z ZUSU ale ile nie wiem bo listonosz zostawił mi w pracy i koleżanka mi odebrała po telefonicznym uzgodnieniu ze mną i listonoszem. Nawaisem mówiąc mamy zarąbistego listonosza. Poczłapię do pracy wezmę te pięniądze mam nadzieje, że chociaż te będa ca cały miesiąc i coś co mnie przeraża... muszę jechać do gazowni ze stanem licznika z tego mieszkania co wynajmowaliśmy i muszę iść do babki , która wystawia faktury ... Wiecie przeraża mnie rachunek bo te z Was co pamiętają moją sytuację widzą , że brat Tz kąpał się u nas przz 3 miesiące w pełnej wanie gorącej wody...
Aż mam mega wielką kulkę w gardle ze stresu jaki wyjdzie ten rachunek, niby Tż mówił matce , że ma się dołożyć do niego ale nie wiem jak będzie ... Umieram ze strachu...
Stary 2010-06-23, 10:58   #1048
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia a gdzie ty chcesz te luksfery??? jeden luksfer kosztuje koło 10zł (są też droższe) a średnio są wielkości 19x19.
między kibelkiem a prysznicem. Będzie to tym samym jedna ściana prysznica. Bo aby zrobic prysznic, to trzeba zostawic kawałek scianki w tym miejscu i wymysliałam z TZ aby ją zburzyć (tę co jest teraz) i wstawić tam kawałek z luksferów (tyle co na prysznic jest potrzebna)

Stary 2010-06-23, 11:06   #1049
bzyczka1
Zakorzenienie

ahaaa.....to czyi nie będziecie mieli kabiny tylko tą ściankę i coś w przejściu, tak? Mam nadzieję że rozumiesz co mam na myśli

Nasz skarb
Stary 2010-06-23, 11:07   #1050
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu własnie przeczytanie całej mi zajęło 2 godzinki

ksiazka superowa i bardzo daje do myslenia.....
Aniu, bardzo się cieszę, że Ci się spodobała. Ja lubię do niej wracać

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dziewczyny!
wczoraj podpisaliśmy umowę o wynajem mieszkania!
to nie jest to, o którym Wam pisałam. ma 48 m2, jest nowe, komfortowe i z podziemnym parkingiem.
WOW! Gratulacje! To kiedy się wprowadzacie?

Cytat:
cześć

śliczna dziś pogoda

wczoraj od 20 do 23 przeglądalismy z TZ przyniesione przez niego gazetki z wnętrzami hehe nawet meczy dokładnie nie zoabzcylismy, tylko tak kantem oka a do was to już w ogóle mi sie nie udało wpaść. Wiec dziś troszkę było nadrabiania.

w ogóle jak by wam się podobała łazienka : podłaga płytki grafitowe, sciany czerowne Męzowi się bardzo podoba a ja się boje, czy to nie będzie za ciemno ??
Madzia, ja akurat uwielbiam połączenie czerwieni, i ciemnego szarego, albo grafitowego. Wszystko zależy jak dużą masz łazienkę.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć
Trudno Was nadrobić, ale doczytałam tylko, że ostro tu było przez ostatnie dni więc może i dobrze, że się nie wtrącałam Mam mało czasu ostatnio, ale niestety tak bywa. Jutro mam wizytę u ginekologa i idę z mężem już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę naszego Bartusia przynajmniej na ekranie Za 2 tyg. ciąża będzie już donoszona więc mogę rodzić. Dzisiaj jadę do rodziców, bo jest dzień ojca więc też mnie nie będzie, ale na pewno wpadne się pochwalić jak po wizycie
No i jak się czujesz przed samym porodem? Koniecznie daj znać jak po wizycie!

Cytat:
madzielnka tylko bialy

Scio ma urodzinki ? tooo kochana buzol

Magialena to mieszkanie co ten facet sie nie odzywal?
REWELACYJNE! Pozwolę sobie skopiować

Cytat:
I moim zdaniem, jest to bardzo dobry wybór!

Cytat:
eh

powiem ci jedno cholernie mi sie przykro zrobiło ....

czyli mam rozumiec ze moje zdanie i to co piszę tez masz w dupie?
bo ja nie jestem "starą " użytkowniczką bo pojawiłam się "dopiero" po zaręczynach w listopadzie 2008 roku

chyba bym wolala zebys takie teksty przemilczała niz odzywala sie w tak chamski sposób
ja to już w ogóle się nie liczę, bo dołączyłam w kwietniu 2009 roku (chyba)...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Gucia masz info na pw
Dziękuję Ci bardzo!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości