|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
chociaz u Ciebie są 4 osoby, to biorąc pod uwagę tylko mamę, może się załapiesz. ale sprawdź w necie ile dokładnie jest ![]() ja muszę 30 wysłać, bo mBank nie księguję w łikendy. więc musi do nich dojść do 2-ego.albo tatę poproszę ![]() oj tam oj tam. ja nie lubię wieczorami wracać przez centralny np. ![]() ale bez przesady, nie można bać się własnego cienia ![]() Cytat:
serio korzystaj kobieto, bo masz takąąą okazję!uwielbiam Twoją artystyczną duszę, wiesz? ![]() może ja też zrobię tacie laurkę |
||
|
|
|
#3212 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.łoo Jezuu , też bym się wybrała na wesele . a to 4 dniowe to na Śląsku ? . bo coś kojarzę że tam mają takie długie imprezy .Cytat:
. jeśli tam nie będziesz miała dostępu do internetu to możesz pójść do kafejki albo poprosić szefa żeby Ci udostępnił kompa ![]() Braciszek targnął na mnie foszkaaa. ale później przyszedł mnie przeprosić . w ogóle jaki on jest upartyyy. bo jutro w szkole mają jakąś uroczystość i pani kazała im przyjść ubrana na galowo, podobno koniecznie mają to być czarne spodnie . tłumaczę mu że może ubrać swoje jasne od garnituru ale on nie i koniec. i weź tu z nim gadaj
|
||
|
|
|
#3213 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem co jest a czego nie ma.
bo ciągle czekałam na tą listę od niej, żeby wiedzieć, no i miała wysłać listę i kwotę, a wysłała tylko kwotę. napisalam do niej żeby wysłała mi co jest, a czego nie ma, i wtedy dam odpowiedź. tak więc jeśli wyśle, to Wam popodmieniam te rzeczy (o ile zdąże do soboty) ![]() no ale tak jak mowię, wysłałabym Wam dopiero ok 5-6 lipca.
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-06-23 o 18:43 |
|
|
|
#3214 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20209759]mój 25 i 10
.łoo Jezuu , też bym się wybrała na wesele . a to 4 dniowe to na Śląsku ? . bo coś kojarzę że tam mają takie długie imprezy .[/QUOTE]a nie, w Moszczenicy okolice Wolborza i Piotrkowa ![]() sobota - ślub i wesele niedziela - poprawiny poniedziałek - dodatkowa impreza dla wszystkich wtorek - poprawiny dla wszystkich młodych, a będzie ich spoooooro (znajomi, kuzyni itp. )
|
#3215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() także, jakiego by progu rektor nie ustalił, załapię się. ale co Ty mówisz, że jak się zarabia najniższą krajową i ma się jedno dziecko, to nie ma szans na stypendium? Cytat:
jeśli wszystko dobrze zrozumiałam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-23 o 18:55 |
|||
|
|
|
#3216 |
|
Raczkowanie
|
haha ;D na Śląsku poprawiny sa prawie obowiązkowe, ale 4 dniowe wesele ? niee ;d u nas to nie jest norma ;P ja nigdy o takim nie słyszałam, ale chetnie bym poszła ;]
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko na początku jak sobie pomyślałam o takim weselu przed oczami stanęły mi ogromne koszty takiej imprezy
|
|
#3218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok ok, popodmieniaj, może wyśle Ci jeszcze jakieś zapasowe pozycje ale lepiej nie, bo się okaże jeszcze, że ich też nie ma śmieszy mnie już to. ![]() a jakby co to mi nie przeszkadzałoby, że tak późno wyślesz. i tak tyle już czekamy ![]() Cytat:
myślałam, że będzie to w granicach właśnie 600 zł, ale nie mogło przekraczać właśnie tych 351 zł. dodatkowo tyczyło się to liceum, nie studiów, jeśli to cokolwiek zmienia. dlatego też przy tej najniższej krajowej stypendium nie ma - bo przekracza to kwotę 351 zł, jeśli biorą tą właśnie kwotę pod uwagę. |
||
|
|
|
#3219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja koleżanka mieszka na Pradze, na początku wakacji się przeprowadziła i jest zadowolona. Cytat:
![]() Cytat:
ale to trzeba mieć 4 sukienki
|
||||
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drogie jest życie w Warszawie. Za samo mieszkanie wyjdzie mi z 700 zł, a jedzenie, odłożenie chociażby 500 zł?Ale mimo wszystko cieszę się, że tu jestem i nie siedzę na du.pie w domu. Zawsze to jakieś doświadczenie w pracy, w życiu. Przynajmniej nauczę się paru przydatnych rzeczy zanim pójdę na studia. ![]() O Ty. ![]() Nie napalam się. bo jak się napalę to nic z tego nie wyjdzie. ;/
|
|
|
#3221 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale racja, trzeba przygotować 4 kreacje ![]() Cytat:
po prostu z tego co się orientuję to robią tam fajne,długie imprezy , jeśli chodzi o wesele . oczywiście nie wszędzie tak jest ;]Cytat:
![]() oglądałam wczorajszy odcinek Kuby. ten to ma na bani . pousuwane są ;/
|
|||
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, a jednocześnie rozumiem to zacięcie, że ktoś się godzi na te warunki, właśnie z powodu tych celów, jakie sobie postawil. o Ja
|
|
|
|
|
#3223 |
|
Zadomowienie
|
mam inny problem
nie wiem które 4 wybrać z szafy o butach nie wspomnę (dlatego tż zamówił mi nowe )
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20214166]a Ty teraz po przeprowadzce mieszkasz dalej z bratem ?
[/QUOTE]Tak, ale nie będzie już taki ścisk i idziemy do bloku, mieszkanie na 4 osoby, a nie na 7 jak tutaj, więc na pewno będzie lepiej. Tylko szkoda mi rozstawać się ze współlokatorką, bo naprawdę fajna dziewczyna. ![]() Ale już umówiłyśmy się jutro na parapetówkę. Cytat:
Szkoda nerwów, Niunia. o you.
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapłacili Ci za ten 1 dzień ?dobra we ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Beti spagetti, cho na te gie gie.
|
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ten wolny? jasne, że nie. ![]()
|
|
|
#3227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w liceum nie dostaje się tak dużo pieniędzy jak na studiach nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałam, mam nadzieję, że tak. ![]() Cytat:
![]() Południowej czy północnej?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-23 o 21:53 |
||
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
a to dobrze, bo żyłam w przekonaniu, że płacę za każdy kierunek na PK. :P
a jak tylko jedna opłata to lepiej
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
o matko, myślałam, że z 2 strony nadrabiania będzie a tu co?
![]() a nie u Ciebie? za maj ![]() Cytat:
chodziło mi, że właśnie jeśli 351 biorą pod uwagę, to przy najniższej krajowej nie ma możliwości otrzymania stypendium, bo na głowę wychodzi te 442 ![]() czyli tak jak mówiłam na początku ![]() u mnie kwota była podobna w gimnazjum, w liceum nie wiem. ![]() ciekawe jak ma żyć ktoś za 442 zł miesięcznie.
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Zadomowienie
|
Pomyśleć, że średnia krajowa to 3400 zł.
![]()
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-24 o 04:59 |
|
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
hej
mogę sie dołączyć?jak tam oczekiwanie na wyniki?bo ja się zaczynam strasznie bać że nie dostane się na wymarzone studia
|
|
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
Hej, a w sumie dzień dobry
. ![]() A myślałam, że tylko ja o tej porze teraz tu siedzę. Ja wstrzymuję się z takim myśleniem do 30. Chociaż boję się też. ![]() A na jakie studia chciałabyś ?
|
#3233 |
|
Zadomowienie
|
hehe
dzień dobry jakoś tez nie mogę spać![]() mam kilka kierunków z racji tego że nie wiem jak matura mi poszła,moje wymarzone kierunki to: administracja,bezpieczeńs two narodowe , polityka spoleczna a najlepsym wymarzonym kierunkiem dla mni byloby prawo ![]() a ty?
|
|
|
|
#3234 |
|
Zadomowienie
|
A ja na kognitywistykę i jestem już pewna tego wyboru.
Oby nam poszło wszystko zgodnie z planem. A ja idę spać. Dobranoc ![]() __________ Dzień dobry. Co za ohydna noc, miło było pospać 2 h.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-24 o 04:50 |
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U mnie dziś. xD U niej jutro. xD A, nie wiem. Zapomniałam zapytać mamy, żeby konto sprawdziła, bo raczej nie zauważy różnicy takiej sumy jaką uzyskałam za 4,5 h. xD Cytat:
Byłaś tutaj już wcześniej. ![]() --------- gardło mnie boli. i współlokator z dołu znowu zrobił imprezę, więc spania niemalże nie było. -.- jak dobrze, że to była ostatnia noc tutaj, dziś się przeprowadzam, nareszcie. miłego dnia.
|
|
|
#3236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też chciałam iść kiedyś na kognitywistykę, ale do Poznania bym się raczej nie dostała, a Toruń daleko No, ale ja będę za rok myśleć.Cytat:
Byłaś już tu kiedyś chyba.. Tak mi się jakoś kojarzy ![]() Dzień dobry ;** Zaczynam się coraz bardziej stresować przed wyjazdem. Zamówiłam walizkę i wczoraj przyszła i uszkodzona Simlocka ściągnęłam, euro26 wyrobiłam. Przejściówki nie kupiłam i do lekarza muszę iść. Co jeszcze powinnam zrobić ?
|
|
#3237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak tylko ten facet nam powie wszystkie szczegóły to podejmę poważną decyzję ![]() dziękuję laurki warto robić mój kolekcjonuje te ode mnie odkąd robiłam, ahhh te jak miałam jakieś 3-4 lata są wiernymi portretami taty ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20209759] jedź , jedź ! . jeśli tam nie będziesz miała dostępu do internetu to możesz pójść do kafejki albo poprosić szefa żeby Ci udostępnił kompa ![]() [/QUOTE] Jak coś to Tż ma internet z Orange więc taki chyba może działać wszędzie ![]() o jeju ale wcześnie wstałam ![]() uwaga - robię dzisiaj kebaba wszyscy się boją, ale kiedyś muszę zacząć robić sama obiady, chociaż kebaba ciężko nazwać obiadem, ale to tak na dobry początek.
|
|
|
#3238 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobryy ;**
ja też dzisiaj nie mogłam spać ;/ . gdzieś za oknem leciało mi techno do 2 ;/. słuchawki na uszach nic nie pomogły. ale jakoś spałam. cao- cześć . też mi sie coś kojarzy że już tu kiedyś byłaś . dzisiaj w mojej starej szkoły jest nadanie imienia chyba się wybiorę.
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, mogę zapytać.
Cytat:
![]() Wolałabym 85 za ileśtam. Byłam u orto, od 7.30 nie śpię, a tak leje. Samochodem jechałam i wycieraczki nie wyrabiały. |
|
|
|
|
#3240 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym pamiętam cię z wątku studniówkowego ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

no okaże się), resztę kasy dostanę od taty, trochę też od dziadków, no i powinnam bez problemu załapać się na stypendium socjalne, bo oficjalnie pracuje teraz tylko mama, a tata na giełdzie. ;-) także i tak chyba mi nie przekroczy dochodu na osobę. 
) taką okazję tam zamieszkać ZA TAKĄ CENĘ, to myślę, że nawet Praga mi niestraszna. ;-) (zobaczymy, co powiem po miesiącu mieszkania 

. bo coś kojarzę że tam mają takie długie imprezy
Kiedyś tu o tym pisałam, ale teraz robi się to bardziej serio. Mam możliwość jechać z Tż w połowie lipca do jakiejś miejscowości (zapomniałam nazwy) nad morzem do pracy w galerii obrazów. Praca raczej lekka, wiadomo. Tylko ja oczywiście panikuję, że przecież to rekrutacje i w ogóle.. ehh. W dodatku nie wiem co powie tato, bo mama okej. On zawsze myśli, że ja w ciąże zajdę ... tak jakby mi trzeba było gdzieś jechać żeby w ciązę zajść, no ale takie ma myslenie.
. w ogóle jaki on jest upartyyy. bo jutro w szkole mają jakąś uroczystość i pani kazała im przyjść ubrana na galowo, podobno koniecznie mają to być czarne spodnie 

ok ok, popodmieniaj, może wyśle Ci jeszcze jakieś zapasowe pozycje 
no, ale wrócić do wieczorem do domu też będzie trzeba przez te niebezpieczne rejony.. cóż, zobaczymy. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mogę sie dołączyć?jak tam oczekiwanie na wyniki?bo ja się zaczynam strasznie bać że nie dostane się na wymarzone studia

chyba się wybiorę.