Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII. - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-24, 11:31   #361
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
wlasnie kurcze sie wystraszylam bo bylam w lazience i jak sie podcieralam to taka glutowata wydzielina mi wyleciala i nie wiem czy to nie czop sluzowy a nie mialam wkladki i poszlam na dol do sklepu jak wrocilam to miala plamki krwi wiec nie wiem sam duzo tego nie bylo... wiec moze to co wczoraj mi polecialo to tez byl czop sluzowy taki rzadki a nie wody? mialam tez dwa boleske skurcze ale w miare krotkie sama juz nie wiem nie chce sie nakrecac
napewno się zaczyna super

Cytat:
dobrze ze dzisiaj rano wlosy umylam wiec w razie czego nie bede w tlustych rodzila :P

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Napisałam smska do ELEONOREMIO... i już piszę co i jak.
We wtorek o 4 obudziła ją mokrość w majtach, a o 6 była już w szpitalu. Rozwarcie ma na 1cm, a szyjka jej się skróciła do 1,5 cm. Wody będą jej się sączyć do porodu, dostaje fenotrol co 4 godziny, kroplowke nawadniającą raz dziennie i antybiotyk jakiś. Skurczy brak. Do porodu lekarz stwierdził, że mogą być nawet 2 tygodnie. Eleono ma leżeć i pić. Martwiła się też, że jej te wody wszystkie odejdą, ale lekarz jej powiedział, że zawsze coś ich jest. Pozdrowienia dla wszystkich.
no nie chyba zaczynamy sie sypać na dobre

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!!
Od rana chyba prześladuje mnie jakiś pech, w ogóle dzień mi się zaczął kiepsko, rano jak odwiozłam Martynkę do przedszkola to po wyjściu z samochodu wyrżnęłam na chodniku jak długa, nie wiem jak to się stało chyba zahaczyłam nogą o płytkę aż mała sie nastraszyła, później mnie wytrzepywała z tego kurzu, na szczęśćie dzidzia sie po chwili ruszała więc wszystko z nią dobrze.Potem po powrocie do domku zaliczyłam biegunkę ale coś mnie od wczoraj czyści poźniej śniadanie no i co w trakcie śniadania do wc Nie pamiętam juz kiedy zwracałam.No a najgorsze że po tej akcji do tej pory strasznie mnie boli poniżej łopatek, nie wiem może coś mi się przez to szarpanie żołądkiem nadwyrężyło.
Ciekawe co jeszcze mnie dziś spotka
a moze dzidziulka kopie po żołądku, ale przeżycia dobrze, ze nic sie Wam nie stało przy upadku

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Sms od Wiolek1:
"Hej tu Wiolek. Ja dalek w szpitalu, mialam badania i
bidulka, a miała tylko tam być parę dni
Coś czuję, ze sie zaraz zacznie na dobre to nasze ropakowywanie, mnie po miętce przeszło tylko brzunio taki obolały troszkę i jeszcze pojechała na targ a tam swierzutenkie rybki wędzone i kupiłam sobie kawałeczek halibuta i zjadałm na śniadanko i teraz żałuję mam nadzieję, że mi nic nie będzie a bo człowiek to taka świnka na jedzonko. A i umnie się rozpadało a taki łądny sie dzień zpowiadał.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:36   #362
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

No ja się czuję już lepiej, zjadłam obiad i ok, ale i tak się chyba położe, ciśnienie w normie u mnie... coś osłabiona jestem, może przez to, że praktycznie cały czas w domu siedzę, wyszłam rano tylko do sklepu, a popołudnie znowu z Łucja w domu, bo Damian na 14 do pracy

Pisałam trochę z eleonoremio Już Wam daję znać co i jak...
Ele też myślała, że to już, ale lekarze mówią że za wcześniej, a wody odnawiają się co 3 godziny, ma pić wodę i tą kroplówkę i obserwować ruchy, no i czekać. Na tym feneterolu na pewno szybko nie urodzi, czop jej wczoraj odszedł trochę, ale skurczy zero. Mówi, że chciałaby już urodzić, ale jest pod dobrą opieką, i że jest bardzo zadowolona z Wałbrzycha, szpital ładny a pielęgniarki ludzkie i miłe, i co ważne dobrzy lekarze. Wody jej się cały czas sączą. Poza tym od 3 dni jej mężczyźni sami w domu, Bastuś coś zaczął wymiotować i chyba angina tak jak u mojej Łucji. Z Jaworu do Wałbrzycha dość kawałek jest, a że oni nie mają samochodu, to będzie rzadko widzieć się z mężem i synkiem. Ale da radę. Termin eleo jest na 26 lipca, zobaczymy kiedy Sara zechce wyjść.

I w sumie tyle

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:36   #363
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
12 a ja w szlafroku i piżamie i nie chce mi się z łóżka ruszyć
i znowu chce mi się spać
Tez nadal w pizamie leze, ale juz sie zbieram bo na bazarek musze podskoczyc po warzywka i owocki a zaraz Pani ukrainka przyjdzie posprzatac mieszkanko przed narodzinami malej to czego ja nie dam rady jak mycie scian i szafek i drzwi.

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Wrócił zadowolony cały, bo udało mu się znaleźć rampersa- i Agatka będzie niebieskim SUPERMENEM!
Bosko!!! Ale te rampersy sa bardzo ladne!!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:39   #364
bassienkaw
Zakorzenienie

Niezawsze ja też bym tak chciała... by ktoś za mnie posprzątał

Ja idę się trochę położyć, bo ledwo na oczy patrzę

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:41   #365
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Właśnie był u mnie kurier z pościelą, mam już wszystko, tylko strasznie wielka mi się wydaję, a mam 120x90, dziecko się w niej utopi
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:43   #366
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Niezawsze ja też bym tak chciała... by ktoś za mnie posprzątał
A ja wlasnie sie stresuje bo ja nie lubie jak mi ktos sie wtraca no ale sam nie bede wdrapywala sie na stolek a tz powiedzial abym dala zarobic bo ta pani na slub syna kase zbiera

Basia wlasnie albo przeoczylam albo nie napisalas w ktorym bylas dokladnie tygodniu? Skonczonym czy zaczetym 36?

Maciuś
Stary 2010-06-24, 11:47   #367
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
aaa! pisalyscie cos o okrojeniu listy! tez o tym myslalam ostatnio-mysle ze to dobry pomysl. Fajnie by bylo, zeby byly tylko takie...aktywne dziewczyny
To u nas nie wszystkie sa aktywne?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 11:49   #368
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Wysłać faceta do sklepu z ubraniami...
Wczoraj tż pojechał do centrum handlowego i powiedziałam mu żeby kupił coś dla Agatki (jak sama nazwa wskazuje -dziewczynki) w H&M. Najlepiej rampersa (musiałam pół godziny tłumaczyć co to takiego). Wrócił zadowolony cały, bo udało mu się znaleźć rampersa- i Agatka będzie niebieskim SUPERMENEM!
: hahaha:

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:49   #369
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
To u nas nie wszystkie sa aktywne?
chodzilo mi o to, ze nie wszystkie sie udzielaja...jest duzo takich, ktore odezwaly sie raz i wiecej ni widu ni slychu
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:51   #370
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
No ja się czuję już lepiej, zjadłam obiad i ok, ale i tak się chyba położe, ciśnienie w normie u mnie... coś osłabiona jestem, może przez to, że praktycznie cały czas w domu siedzę, wyszłam rano tylko do sklepu, a popołudnie znowu z Łucja w domu, bo Damian na 14 do pracy

Pisałam trochę z eleonoremio Już Wam daję znać co i jak...
Ele też myślała, że to już, ale lekarze mówią że za wcześniej, a wody odnawiają się co 3 godziny, ma pić wodę i tą kroplówkę i obserwować ruchy, no i czekać. Na tym feneterolu na pewno szybko nie urodzi, czop jej wczoraj odszedł trochę, ale skurczy zero. Mówi, że chciałaby już urodzić, ale jest pod dobrą opieką, i że jest bardzo zadowolona z Wałbrzycha, szpital ładny a pielęgniarki ludzkie i miłe, i co ważne dobrzy lekarze. Wody jej się cały czas sączą. Poza tym od 3 dni jej mężczyźni sami w domu, Bastuś coś zaczął wymiotować i chyba angina tak jak u mojej Łucji. Z Jaworu do Wałbrzycha dość kawałek jest, a że oni nie mają samochodu, to będzie rzadko widzieć się z mężem i synkiem. Ale da radę. Termin eleo jest na 26 lipca, zobaczymy kiedy Sara zechce wyjść.

I w sumie tyle
Dziękujemy za wieści, niech odpoczywa no i jak najdłużej przytrzyma Sarę w brzuszku!!Szkoda tylko że mąż nie może jej częściej odwiedzać
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:55   #371
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
wlasnie kurcze sie wystraszylam bo bylam w lazience i jak sie podcieralam to taka glutowata wydzielina mi wyleciala i nie wiem czy to nie czop sluzowy a nie mialam wkladki i poszlam na dol do sklepu jak wrocilam to miala plamki krwi wiec nie wiem sam duzo tego nie bylo... wiec moze to co wczoraj mi polecialo to tez byl czop sluzowy taki rzadki a nie wody? mialam tez dwa boleske skurcze ale w miare krotkie sama juz nie wiem nie chce sie nakrecac
o zaczyna sie

Cytat:
dobrze ze dzisiaj rano wlosy umylam wiec w razie czego nie bede w tlustych rodzila :P
teraz mozesz juz zostac miss porodowki

Cytat:
bo padne...
napisalam mezowi ze chyba mi czop odszedl odpisal mi co to jest ten czop wytlumaczylam mu a on po chwili mi napisal a no to dobrze bo juz myslalem ze naszego syna czopem nazwalas

Cytat:
Dzień dobry!!!!
Od rana chyba prześladuje mnie jakiś pech, w ogóle dzień mi się zaczął kiepsko, rano jak odwiozłam Martynkę do przedszkola to po wyjściu z samochodu wyrżnęłam na chodniku jak długa, nie wiem jak to się stało chyba zahaczyłam nogą o płytkę aż mała sie nastraszyła, później mnie wytrzepywała z tego kurzu, na szczęśćie dzidzia sie po chwili ruszała więc wszystko z nią dobrze.Potem po powrocie do domku zaliczyłam biegunkę ale coś mnie od wczoraj czyści poźniej śniadanie no i co w trakcie śniadania do wc Nie pamiętam juz kiedy zwracałam.No a najgorsze że po tej akcji do tej pory strasznie mnie boli poniżej łopatek, nie wiem może coś mi się przez to szarpanie żołądkiem nadwyrężyło.
Ciekawe co jeszcze mnie dziś spotka

Ja jestem za 4 z poprawką Alguien

Oj brzusio fajny, widać że się obniżył.

Trzymam kciuki Na pewno pójdzie Ci dobrze!!!
...i nie denerwuj się bo dzidzia odbierze to jako namowę do wyjścia

Możesz okroić

Możesz brać magnez, lepszy w tabletkach niż taki do picia.

Pozdrów ją od nas i powiedz że wszystkie myślimy o niej trzymamy za nią kciuki
hej oczyszcanie organizmu to jeden z objawow
Mama mi mowi ze jak wymioty lub biegunka to juz blisko

Cytat:
Dziewczyny zabieracie ze sobą do szpitala nożyczki do paznokci dla maleństwa?
Pamiętam jak Martyna miała długaśne pazurki po porodzie, położna powiedziała że jeśli nie należę do tych co sie brzydzą mogę jej delikatnie poogryzać bo nie chcę jej grzać w niedrapkach.Pomyślałam że jak będzie sobie spać to można by obciąć.
moj maz mowi ze on by sie bal obciac pazurki dzidzi , ze za male paluszki
a ja nie wiem tez chyba bym sie bala tez, zobaczymy jak to wyjdzie

Cytat:
Wczoraj tż pojechał do centrum handlowego i powiedziałam mu żeby kupił coś dla Agatki (jak sama nazwa wskazuje -dziewczynki) w H&M. Najlepiej rampersa (musiałam pół godziny tłumaczyć co to takiego). Wrócił zadowolony cały, bo udało mu się znaleźć rampersa- i Agatka będzie niebieskim SUPERMENEM!
ja mam body z supermanem , a tz ma koszulke taka sama i juz sie nie moze doczekac
a mowi ze gdyby byla dziewczynka to nic, tez bedzie super

A co do tych smietniczkow na pieluchy to ja slyszalam ze owszem fajne le problem zaczyna sie gdy trzeba wyczyscic ten kosz , wtedy to dopiero mozna wymiotowac

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
chodzilo mi o to, ze nie wszystkie sie udzielaja...jest duzo takich, ktore odezwaly sie raz i wiecej ni widu ni slychu
ja tez malo aktywna bylam ale teraz nadrabiam

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:55   #372
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

A kochane chciałam was zapytać wiem, ze już kiedyś takie pytanie popjawiłao sie na wątku, ale zapomniała jak pisąłyście. Która stroną do góry kładziecie materac z wypełnieniem kokos-gryka???????
A chyba veete pytała sie kiedy kończy sie sezon na truskawy więc dziś pani mi na targu poweidziała, że to są już ostatnie truskawki na bazarku.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 11:55   #373
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

linka Kiedy Ty w końcu planujesz rodzić?Masz jakiś konkretny termin czy ściśle trzymasz się tego z karty ciąży?
Ja mogę już rodzić na początku lipca, byle nie 2-iego bo teść ma wtedy urodziny więc nie chcę mu dać tej satysfakcji Jak dla niego byłby to za duży prezent
Stary 2010-06-24, 11:57   #374
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

misiulka ponoć najpierw ma być kokos
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:03   #375
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Ja wielbie tez biala

a przed ciaza pilam tylko zielona i czerwona
Ja też przed ciążą zieloną i czerwoną Białą też bardzo lubię, teraz piję zieloną 1 dziennie góra 2
Cytat:
bo padne...
napisalam mezowi ze chyba mi czop odszedl odpisal mi co to jest ten czop wytlumaczylam mu a on po chwili mi napisal a no to dobrze bo juz myslalem ze naszego syna czopem nazwalas
Dawno się tak nie uśmiałam

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
wody co 3 godz sie uzupełniają...
Ooo, nie wiedziałam o tym
Cytat:
Dzień dobry!!!!
Od rana chyba prześladuje mnie jakiś pech...
Kurcze, dobrze że nic się nie stało...

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Praca całkiem przyjemna.Mówię z doświadczenia
Dlatego masz nick "farminka"?

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Właśnie był u mnie kurier z pościelą, mam już wszystko, tylko strasznie wielka mi się wydaję, a mam 120x90, dziecko się w niej utopi
Ja też mam 120/90, faktycznie duża, zwłaszcza ta kołderka

eleonoremio trzymam Matko, ona ma termin tylko tydzień przede mną
wiolek
anoxa życzę, żeby to już było TO
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:07   #376
belunia1985
Raczkowanie

co do liotonu 100 to mi lekarz polecil wlasnie ten zel na obrzeki nog. takze chyba nie jest grozny.
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:12   #377
alutka78
Rozeznanie

Jak Wy szybko piszecie.
W koncu bede miala aparat fotograficzny. Jade dzis do Selgrosu. Zobacze tez za ubrankami. ponoc czasem mozna kupic fajne i niedrogie.
Jutro kupuje wozek.

Cytat:
bo padne...
Faceci!!!
Cytat:
Kasha, masz termin na 13 sierpnia? Tak samo jak ja
Ja tez na 13 wg OM. No to jest nas trzy. Ciekaw, ktora bedzie pierwsza.
Cytat:
Sms od Wiolek1:
"Hej tu Wiolek. Ja dalek w szpitalu, mialam badania i czekam na wyniki z posiew z pochwy i mialam wyjsc jutro, jesli bylby dobry, ale na usg wyszedl mi zastoj wody w prawej nerce i mam miec robiony posiew z moczu,wiec nie wiem kiedy wyjde i co beda z tym robic bo nic mi nie powiedzieli. Malutka wazy 2140"
Coraz wiecej kobitek laduje w szpitalu, niedobrze.
Cytat:
Dobre.

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
misiulka ponoć najpierw ma być kokos
Tak najpierw na kokosie.
Stary 2010-06-24, 12:13   #378
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
co do liotonu 100 to mi lekarz polecil wlasnie ten zel na obrzeki nog. takze chyba nie jest grozny.
Mówisz? No to chyba się przelecę do apteki.

Coś nam się Itakasia nie odzywa...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-06-24 o 12:14
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:18   #379
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Mówisz? No to chyba się przelecę do apteki.

Coś nam się Itakasia nie odzywa...
Możesz sobie też kupić taki żel chłodzący w Rossmanie, pisałam o nim niedawno, pisze na nim EISGEL - typowo Rossmanowski, dałam za niego 3,99 i jestem bardzo zadowolona.Bardzo chłodzi i koi.
Stary 2010-06-24, 12:21   #380
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Jak czesto sie smarowalas mustela?

ktos cos pisal nt tej nowej, ma chyba inny sklad niz to stare wydanie;/
Smarowalam sie nia 2 razy dziennie ,ale ta nowa wersja jest do dupy. Konsystencja zupelnie inna i po nalozeniu krem sciera sie ze skory. Juz chyba lepszy efekt mi dawala oliwka z Rossmana. Moze jeszcze uda mi sie cos zrobic z tymi narazie malymi rozstepami ,pojde dzis kupic Vichy ,choc mi on nie podpasowal ,zobaczymy moze pomoze. Niestety u mnie innych specyfikow brak.

Cytat:
Ja lezac tam tez ..
A tu juz nie zbyt dobra opinia o moim szpitalu. Niestety nie moge swojej wyrazic bo na szczescie nigdy mnie tam nie bylo ,jak i w zadnym innym. Pierwszy szpital jaki odwiedze to bedzie szpital w Tromso Nie zapomne napisac wam opinii

anoxa dobry ten twoj maz

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:24   #381
jaszczka
Zadomowienie

cześć!
dziewczyny mogłybyście mi wkleić parę linków z sesjami brzuszkowymi?
wiem, przewijały się tu takie i bardzo mi się podobały, ale nie zapisałam sobie na kompie... a właśnie kupiliśmy aparat i chciałabym sobie strzelić parę fotek póki jeszcze nie rodzę
mama mówi że mi brzuszysko opadło trochę, czyli chyba moje czary-mary działa postaram się wkleić jeszcze dziś porównanie zdjęciowe z wczoraj/dzisiaj i sprzed tygodnia...
Stary 2010-06-24, 12:25   #382
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Dlatego masz nick "farminka"?
Tak
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:28   #383
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
A co do tych smietniczkow na pieluchy to ja slyszalam ze owszem fajne le problem zaczyna sie gdy trzeba wyczyscic ten kosz , wtedy to dopiero mozna wymiotowac
Ale one maja specjalne wklady, wiec z czego ma sie je czyscic jak wszystko w worku zostaje?

No nic lece na ten bazarek.

AAAA tak w ogole oprocz tego, ze brzuch mi opadl i oddycha mi sie fantastycznie to jeszcze znalazlam przed chwila galaretke w majtach ale nie ludze sie, ze urodze na dniach.

Maciuś
Stary 2010-06-24, 12:30   #384
kociamborek
Raczkowanie

Czesc mamusie! Melduję się na nowym wątku, rety już miałam tyle stron do nadrabiania

bassienka gratulacje!
lazurowa trzymam kciuki!
eleonoremio trzymam mocno kciuki, niech Sara jeszcze posiedzi
jusdan rety dobrze ze nic sie nie stało
Basia84 ja jestem za nr 4

Ja juz tak wyczekuje mojej wizyty w przyszla srode, jestem strasznie ciekawa jak sytuacja teraz wyglada, co z szyjka i wodami. Jeny jak ja bym chciala miec juz donoszona ciąże i sie nie martwić codziennie czy dotrwam.
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:31   #385
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:

AAAA tak w ogole oprocz tego, ze brzuch mi opadl i oddycha mi sie fantastycznie to jeszcze znalazlam przed chwila galaretke w majtach ale nie ludze sie, ze urodze na dniach.
no i ja przed chwilka znalazlam takiego bialego, gestego gluta. to czop czy zwykla wydzielina?
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:32   #386
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
nigdy nic nie wiadomo
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:40   #387
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Anoxa Co tam u ciebie????Jakieś skurcze były?

Co do tych upławów to my juz chyba wszystkie jakieś schizy mamy i nic tylko do kibelka latamy majtki oglądać
Jako że co chwilkę siku trzeba iść to wyszukujemy tam tego czopa żeby już wreszcie to maleństwo mieć przy sobie
Ja dziś mam podwójną ilośc wizyt w WC bo jeszcze tyłem dziś mnie męczy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 12:41   #388
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Myśle ze to dobry pomysł, bo po co robić śmietnikGorzej jak sie którąś usunie i potem bedą zgrzyty bo ona uważala ze jednak byla aktywna a tu sie ja bezczelnie usuneło

Cytat:
linka Kiedy Ty w końcu planujesz rodzić?Masz jakiś konkretny termin czy ściśle trzymasz się tego z karty ciąży?
Ja mogę już rodzić na początku lipca, byle nie 2-iego bo teść ma wtedy urodziny więc nie chcę mu dać tej satysfakcji Jak dla niego byłby to za duży prezent
Kochana powiem tak: Jak mój kochany mężuś położy płytki w kuchni i łazience to wtedy mały może wyłazić. Myśle ze z tymi płytkami wyrobi sie za jakies 2 tygodnie czyli jak byk do terminu A potem to juz z górki malowanie i panele i kooniec!!! To co początek lipca?

Agrafka ty też wybierasz się juz na porodówkę???
Niezawsze też?

A pewwnie idźcie wszystkie ja tu sama zostane

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2010-06-24 o 12:44
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:43   #389
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Heh, mój promotor właśnie wystawił mi ocenę z seminarium, na którym nigdy nie byłam i na którym on też nigdy się nie pojawił (bo bez sensu musiałby na tą jedną godzinę przyjeżdżać z Olsztyna do Bydgoszczy).
Ale facet jest przedni . Oczywiście bdb

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 12:44   #390
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Sms od Wiolek1:
"Hej tu Wiolek. Ja dalek w szpitalu, mialam badania i czekam na wyniki z posiew z pochwy i mialam wyjsc jutro, jesli bylby dobry, ale na usg wyszedl mi zastoj wody w prawej nerce i mam miec robiony posiew z moczu,wiec nie wiem kiedy wyjde i co beda z tym robic bo nic mi nie powiedzieli. Malutka wazy 2140"
biedna... mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i szybko wyjdzie do domu

Cytat:

czyzby

a ja dzis na obiad robie cos takiego
http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=514
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości