|
|
#1441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
Aktualnie ten: Klik! Cytat:
Polecam tę firmę, mają też genialne kremy
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-06-26 o 16:13 |
||
|
|
|
#1442 |
|
Nindżopesz
|
Eee, nie ma czego cykać bo sukmana do kostek i tylko dekoltu kawałek, ale może po ślubie będzie jakieś zdjęcie ze mną to wrzucę
![]() Sałać, dzięki za linki, obczaję ![]() Dobra, zmykam. |
|
|
|
#1443 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupuję w Superpharm
|
|
|
|
|
#1445 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w lipce kasa na CP pójdzie, a potem muszę zacisnąć pasa i na jakieś auto zbierać, bo ten mój kaszlak się rozlatuje ![]() Cytat:
![]() A dobre, dobre... Ale ja jeszcze przy fińskim folku jestem Cytat:
Cytat:
![]() Ale jesteś piękna! ![]() A jak ten koles się na Ciebie gapi! Cytat:
a ciekawe, w czym będzie sama gotka?
|
|
#1446 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A ten "koleś" to dziekan mojego wydziału, prof. dr hab. W.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rześka jak ś****ionek wstałm ![]() Cytat:
Cytat:
![]() podzielę się moim sposobem na piękne stopy zanabyć należy Cerkogel w aptece, o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...L-Arginine.htm i smarować na noc np. pod skarpetki, ale nie trzeba. Po paru dniach podczas wycierania ręcznikiem delikatnie "zroluje" się nadmiar skóry i gotowe, później tylko profiaktyka. Ja nie pamiętam już jak pumeks wygląda
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-26 o 17:25 |
|||
|
|
|
#1448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sztuka wymaga poświęceń, bo nie każdy może poczuć tę moc ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Nie bardzo wiem gdzie sie udac z pytaniem a pojawilo sie na All Sharini - Iris Véritable i kusi mnie bardzo flaszka ale za wiele info nie znalazlam w sieci,moze ktos z Was wiecej wie?![]() Bede wdzieczna za kazda wskazowke
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja też!
|
|
#1454 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale flakony wizualnie całkiem całkiem ![]() Właśnie TAK, niedobór jak jasny szlag edit: w dodatku zaczęłam rymować... Jest ze mną gorzej niż myślałam Cytat:
|
||
|
|
|
#1456 |
|
|
no to na co czekasz? do kostnicy biegiem marsz!
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Genialna myśl! Lecę wyguglać adres kostnicy miejskiej
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kliknelam,zobaczymy czy strzal bedzie udany....
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
1. Truskawciu: Ja pierdziu.....
2. O marzeniach podróżniczych to ja pisać nie będę bo sporo tego. Teraz najbardziej mi sie marzy: Chile, Peru, RPA, Meksyk i Australia. 3. Rózo: Gdyby nie różnica czasoprzestrzeni podejrzewałabym ze mamy tego samego szefa. Heloł ![]() Jestem padnięta. 2 dni zakupów pod rząd to masssakra. Na dodatek nic sobie nie kupiłam. 4. Blok wczoraj w desperacji zrobiłam i od razu większość opyliłam. Dobre samopoczucie wzrosło (dupa też). 5. A teraz właśnie jestem po napchaniu się spaghetti a'la kolega. Włosi wlewają za dużo oliwy do potraw. Wystarczyło ze wyszłam na chwilkę z kuchni a on mi dolał oliwy d0 gara. Od jutra chyba będzie tydzień diety jabłkowej. 6. Jak ja bym chciała mieć gładkie stópki Jak ja bym chciała być cała gładka
|
#1460 |
|
Nindżopesz
|
Wystąpiła w sukni ecru a liczyłam na jakieś szaleństwo
![]() Zabawy za bardzo nie było bo tylko godzinka w kościele i z powrotem do domu Ale zaraz spadamy do znajomych na Magica i Fasolki, hehe.
|
|
|
|
#1461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oby zapach przypadł Ci do gustu
Cytat:
) szefów (i nie tylko) coraz częstszy niestety... ![]() Cytat:
Muszę kupić buty, ale mam tak ponadprzeciętny gust, że nic w sklepach mi się nie podoba Cytat:
No ale przynajmniej te nieszczęsne stópki są gładkie
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-06-26 o 19:31 |
|||
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje,poniewaz nuty mnie zauroczyly ale wiem,ze roznie bywa.
Zdam relacje Pozdrawiam
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawo, wygladałas pięknie Nic mi sie nie chce...chyba pójdę spać czy co
|
|
|
|
#1464 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Udało mi się zrobić zdjęcie,gdzie widać jaka ruda teraz jestem
Proszę nie zwracać uwagi na zeza
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też Pooglądam "Chłopców z ferajny" a potem siup do wyra. No chyba że zasnę w trakcie... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :hahaha :Widziałaś już go kiedyś?
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam, pewnie, że widziałam
Nie chodzi o to, że film mnie uśpi, po prostu piep***ny Zyrtec ścina mnie z nóg w najmniej oczekiwanym momencie Przez ostatnie dwa dni, popołudniowa drzemka przedłużała mi się do rana
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-06-26 o 20:15 |
|
|
|
#1468 | |
|
BAN stały
|
helołłłł...
nie nadrabiam bo wieki mi to zajmie... u mnie w skrócie, dalej leze ale juz moge troche chodzic, dzisiaj zaliczyłam dłuzszy pobyt na dworze.... cudownie ![]() mała z 2300g wazy i zdrowa szaleje w brzuchu..ja czuje sie ok, mdliło mnie ostatnio, ale chyba od żelaza... zamówiłam dzisiaj zestaw innocenta Tru ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
a włosy miodzio |
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa. Znam to felerne działanie tych leków. Wycwaniłam się i biorę je dosłownie tuż przed pójściem spać
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Napisz coś więcej o tej soli, ona wygładza i nawilża czy cuś?

) odpowiedniego kremu nawilżająco-wygładzającego m. in. z kwasem i mocznikiem, więc "nic mi nie narasta" 

Ale flakony wizualnie całkiem całkiem
Jest ze mną gorzej niż myślałam

Pooglądam "Chłopców z ferajny" a potem siup do wyra. No chyba że zasnę w trakcie...