|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
dzięki, mam jeszcze piękniejsze
![]()
#4862 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moze i ja zainwestuje, podeslij linka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo Was przepraszam, że ostatnio nie piszę prawie nic na forum! (chociaż może nawet tego nie zauważyłyście
![]() Pamiętacie, że robiłam sobie badania krwi i byłam u ginekologa, myślę, że powiem Wam swoje wyniki, żeby być jakimś tam kolejnym przykładem czy dieta jest zdrowa, czy nie ![]() Wyniki krwi: morfologia idealna, z nerkami wszystko w największym porządku, białko super w normie ![]() ![]() Ginekolog: dziewczyny, które są tu już od jakiegoś czasu, wiedzą, że od kiedy zaczęłam dietę zniknęła mi @. Brałam więc lutheinę, która miała wywołać @, ale niestety nie udało się. Jak robiłam usg, to pani doktor powiedziala, że wszystko w normie, że mam piękne jajniki i w ogóle wszystko a zatrzymanie się okresu spowodowane jest albo stresem no i dietą.. powiedziała, żebym jadła normalnie (czyli dobrze, że jestem na III) i jeśli po powrocie z wakacji nie będę miała nadal @ to zaczniemy leczenie hormonalne :/ nie podoba mi się to ![]() poza tym, byłam u fryzjera i muszę przyznać, że wyglądam nieźle ![]() Całuję i przepraszam, że się rozpisałam tak. aha, na III waga stoi ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- halutka niestety jestem totalnym beztalenciem i myślę, że nie uda mi się zrobić takiego pięknego dzieła, jakie Ty nam zaprezentowałaś, pozostaje mi jedynie nacieszyć oczy tymi zdjęciami ![]() Sparta nie poddawaj się Kochana! jeszcze kilka tygodni na diecie i zobaczysz, ze te spodnie, które dziś były za wąskie, będa na Ciebie za luźne! a czas na diecie mija strasznie szybko, przecież wiesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...pf_rd_i=468294 dostawa jest gratis ![]()
![]() |
#4866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochane ja się zbieram na party i idę robić moją sałatkę. Mam nadzieje że gospodyni mi wybaczy ..trzymajcie kciuki. Mam nadzieję że nie polegnę ![]()
![]() |
#4867 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny z Wami to po pierwszym dniu na forum jestem zmotywowana jak nigdy ... NIKT NIE MÓWI, ŻE BĘDZIE ŁATWO ALE NIE DAMY SIĘ
![]() Biorę psa i czas na spacer szkoda marnować słoneczka ![]() dzięki za miłe powitanie ![]()
#4868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witaj Tysia ![]() Wiesz ja też robiłam badania po blisko 3 miesiącach na dukanie i morfologia w normie a jak robiłam badania zlecone przez endokrynologa ponieważ mam zespół policystycznych jajników to były nawet lepsze niż przed dukanem ... nie mówie, że to zasługa tej diety, bo to chyba raczej nie miało dużego wpływu (nie znam się za bardzo) ale napewno mi nie zaszkodziła ... Tak więc myślę, że dieta nie ma tak niekorzystnego wpływu na organizm jak twierdzą niektórzy ![]() Tym bardziej nie mogę sobie wydarować, że ją "porzuciłam" ![]() dobra uciekam na ten spacer bo mi słonko zajdzie ![]()
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
daizy ..witam
![]() dziewczyny...mam wreszcie to mleko w proszku i co ![]() ![]() ![]() No po co ja to kupiłam.. ![]() ![]() ![]() ![]() Mam to mlekowity ![]() ![]() Nutelka najlepsza biała...mmmmmmmmmmmmmm własnie se ja wcinam... Tz poszedł po jajka ![]() Mam nadzieje ze mi wyjdzie ![]() No a u mnie dzis spadeczek - 02 kg... zawsze cos ![]() Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2010-06-26 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z roweru. W jedną stronę jechałam bez przystanku, w drugą było już nieco gorzej. Ale jechałam pod wiatr. ![]() Sezon rowerowy uważam za otwarty, nie wiem tylko czym mój szanowny tyłeczek cieszy się tak samo jak ja. Mam nadzieję, że się przyzwyczai, bo łatwo mu dziś nie było. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy flaczki wołowe są dozwolone?
![]() ![]()
![]() |
#4874 |
Rozeznanie
|
![]() Gratuluje wszystkich spadkow. Emilia25 lecisz jak burza ![]() Tysia pokazuj fryzure ![]() Mi sie dzisiaj nic nie chce. Ze slodkosci zrobilam sobie nalesniki a na jutro zrobie szpajze ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Chcialabym uprzejmie przypomniec ze PRZEPISOWNIA sluzy do umieszczania przepisow a nie po raz kolejny wyjasniania co jest maka a co skrobia itp. Bez urazy ale znowu smietnik tam sie robi. Dziekuje za uwage ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki gratuluje wszystkich spadków i mam nadzieje,że nie długo pogratulujecie mi i wy,bo narazie to nie ma się czym chwalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
Ja już po 5 dniach PW, naszczęście nic nie utyłam, no może 0,200g ale to już od prawie 2 tyg, tak mi sie wacha waga, a więc ok ;/ Dziś zrobiłam Pana Sernika, jak to mówi Czarownica, bardzo dobry wyszedł, tylko troche mokry w środku... Ale polałam nutelką i da się zjeść ![]() Powiem Wam co dziś zjadłam, a jutro powiem, ile utyłam ![]() Kurcze wy na PP tak ładnie chudniecie, a mi waga stoi i stoi i nic nie chce iść, a na PP to najbardziej tyje;/ A więc: -kostka twarogu 250g + 100g naturalnego -jajo na twardo + 2 jaja na miękko -100g serka president -pół piersi z kuraka pieczona z korniszonem, 3 plastry szynki sopockiej -1/4 sernika -pół butelki wody+ pół buteli coli zero
Pewnego dnia... pewnego dnia będzie pięknie... ![]() Dukan! (168cm) I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg II faza: 31.05 - .... 60,3kg - POLEGŁAM ![]() ![]() ![]() ale ![]() ![]() 69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4879 |
Zadomowienie
|
kochane Dukanki, ja tylko na chwile
![]() Przygotowania do imprezki juz skonczone, TŻ pieknie sie spisal, wysprzatal cale mieszkanie, poukladal meble itd.. ma byc 16 osob a mam 14 miejsc ![]() ![]() jem wlasnie obiad - placuszki kalafiorowe... na Dukanie to ja sobie umiem wszystko wmowic, wiec nawet mi smakuja ale do ziemniaczanych to im jednak daleko... autorka przepisu chyba miala wyzszy stopien zaawansowania dukanowego a co sie z tym wiąże wmawiania sobie smakow potraw ![]() ![]() ![]() pochwale sie jeszcze, ze pierwszy raz w moim zyciu mam cala sesje, poza dzisiejszym egzaminem (bo nie wiem jak poszedl, ale raczej slabo) do przodu za pierwszym podejsciem!!!! nigdy mi sie to nie zdarzylo, a moj sukces jest o tyle wielki, ze jestem na dosc ciezkich studiach - rachunkowosc ![]() ![]() no wiec poza urodzinkami,ktore dzisiaj robię, opije jeszcze sukces sesjowy ![]() A jutro jedziemy ze znajomymi nad morze ![]() ![]() GRATULUJE SPADKÓW ![]() ![]() I życzę milej soboty!!! ![]()
![]() Edytowane przez czarownica3006 Czas edycji: 2010-06-26 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wierzę.............. ja też byłam u fryzjera ![]()
![]() |
#4881 |
Zadomowienie
|
Czarownico zycze najlepszej pod sloncem imprezy!!!
![]() ![]()
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam ser żółty
![]() ![]() ![]() ![]() Eksperyment z rozpuszczeniem marynaty w proszku w wodzie zamiast w oleju powiódł się. Ryba miała bardzo przyjemny smak, taki inny ale smaczna ![]() A zgadnijcie co teraz siedzi w piekarniku ![]()
#4883 |
Zakorzenienie
|
u mnie boski sernik, a u Ciebie pewnie też
![]()
#4884 |
Zakorzenienie
|
ja tez zrobiłam ten sernik
![]() Chyba dzisiaj go nie bede ruszac... wstawie na wieczór do lodówki a jutro z rana bede sie delektowac...... ![]() A dzis nie mam pomysłu cos zjesc na kolacje... Chyba którąs z rybek w puszce bo mam sporo.... tylko z czym ja by tu zjesc bo jestem na PP ![]() czarownica.... udanej imprezki...na pewno bedzie super..... ![]() ![]() ![]() tysia...pokaz fotki ![]() Kurcze a mnie dalej do tej nutelki ciagnie... ![]() A nikt mi nie napisal ile ja tego moge zjesc a ja jem i jem... ![]() chyba uciekam z domu to nie bede miala smaków... Ide z małym na spacerek ... do potem...... |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zrobiłam z niego kakowe trufelki z otrębami pszennymi (żeby ja mogła też wcinać) i z ryżem dumachnym zdecydowanie dla gości; oczywiście wyszły przepyszne ![]() ciesze się, zę dopiero na III fazie zdecydowałam się kupić to mleko, bo bym poległa ![]() teraz ciągle chodze i wyjadam z lodówki i mam wyrzuty sumienia ![]() ![]()
![]() |
#4886 |
Zadomowienie
|
no mleko w proszku ejst super
![]()
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fotek nie będzie, bo nie mam aparatu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | ||
Zadomowienie
|
Dokładnie!
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4889 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czarownica super zabawy - jak widze Ty bardzo dietetycznie bediesz szalala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Rozeznanie
|
Gratulacje za sesje dla Czarownicy.
![]() Udanej zabawy dla wszystkich imprezowiczow. ![]() Mleka w proszku mozna zjesc 4 lyzki to jest odpowiednik dozwolonej ilosci mleka zwyklego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.