|
|
#361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pachności i inne.
Droga Soso, dziękuję za propozycję
U Ciebie niezmiennie podoba mi się Kenzo Air, więc proponowałabym właśnie brązer Smashboxa za Kenzo Air i kilka robionych próbeczek (chętnie poznam Black Tourmaline, Rock Crystal, Ceremony, wypróbowałabym też w warunkach domowych np. Midnight Poison i Coco Mademoiselle). Za Shalimar niestety nic już nie znajdę Byłabyś chętna na taką wymianę? Pozdrawiam serdecznie, nanah
|
|
#362 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
no trudno
Cytat:
![]() Czekam na odp jednej wizazanki, jak sie nie zdecyduje, to tuptam do Ciebie, bo w mojej soni to już bliżej dna
|
|
|
|
|
|
#365 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześc! Byłaś zainteresowana moją wodą Strawberries & Champagne Victoria's Secret - 30 ml.Chciałam Cię zapaytać,czy nadal jesteś?
Bardzo interesuje mnie odlewka Pamplelune + ta końcowka Chanel 19 Mogę dorzucić Coco Chanel Mademoiselle Concrete de Parfum Solid Parfum - perfumy w kremie/wosku "uskrobek" w okrągłym pudełeczku z duglasa Tu zdjęcie, w moim wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439287 Chciałabyś taki zestawik? |
|
|
|
|
#367 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Soso kochana, "przymierzałam" tę lolkę i ... niestety po koniec dnia zmęczyła mnie. No nie da rady
![]() Ale jak nikt nie weźmie (a łatwo nie oddam ), to do zimy masz czas, bo dla mnie to sonia to miłość tylko na zimową porę - może cosik się pojawi u Ciebie z moich wish?
|
|
|
#368 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Zainteresowała mnie Lolita, niuchnę ją sobie we środę i dam znać
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie sonia jest raczej delikatna, bez problemu moge jej latem używać ) Ale nie ma problemu, zaglądaj i jakby co to krzycz ![]() virtual_reality - ok
|
|
|
|
|
|
#370 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
, ale jakoś mii ogólnie nie podeszła, aż do zmęczenia właśnie No trudno, do miłego
|
|
|
|
#372 |
|
|
Przytruptałam po Lolitkę, co prawda nie znam, ale klasyczną bardzo lubie
Mogłabym sobie capnąć odlewkę J'aime i próbeczkę Joop? I cokolwiek słodkiego znajdziesz w swoich zbiorach ![]() Gdybyś miała z próbek minerałów coś mega jasnego w zimnej tonacji to ja chcieć albo coś morelowego bo mi padło na głowę
|
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że jeśli chodzi o J'aime to mogę odlewkować wersję la nuit A ze słodkich... hmm masz na myśli takie słodkie słodkie?
|
|
|
|
|
|
#375 |
|
|
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
hey, znajdziesz cos u mnie za puderek guerlain Africa Rythm?
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Bardzo interesuje mnie brązerek Guerlain, zapraszam do siebie
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
cos za brazercia
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
annamonica, tompola, thelila - nic nie znalazłam
karoleena dłuuugaśmy masz wątek, odpowiem jak znajdę chwilę by go przejrzeć ferguusson za bale guerlaina oddam wszystko
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
zostaly mi tylko jedne odlozone dla mamy ![]() ale.. mysle ze ona bardziej perfumy woli, cieni ma juz wiecej niz ja ![]() czy moglabym ewentualnie wybrac sobie za nie perfumy i roz chanel czy to juz za duzo ?
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie bym chciała L'occitane Feu d'orange, mogę za nie oddać Annayake pour elle ok. 60/100, DKNY women (wieżowiec) ale tylko 25/50, Versace jeans couture -75 ml z brelokiem w zestawie, ewentualnie odlewki jakieś na uzupełnienie pojemności;
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu zdawało mi się, że o brązerek pytasz Pewnie coś przegapiłam ) Dixi zapachy Annayake nie dla mnie
|
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
wlasnie nie wiem ktore Duzo ich masz! Na przerwie poczytam nuty i napisze, ok ?
|
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
soso, chyba sie zdecyduje bez wymianki, wachalam te la perla i dwie mi sie bardzo podobaly, jedna kupilam, jednej jeszcze nie, sprawdzilam kwc i to jest chyba ten drugi zapach, ktorego nie kupilam jeszcze, taka różowa buteleczka i slodkawy zapach?
widze, ze masz shimmerek diora, mam go w wishliscie, moj sie pokruszyl niestety, moze bym znalazla cos u siebie co moglabym dodac do Gucci za jedna la perla oraz diorka? jakies zapachy moze?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

U Ciebie niezmiennie podoba mi się Kenzo Air, więc proponowałabym właśnie brązer Smashboxa za Kenzo Air i kilka robionych próbeczek (chętnie poznam Black Tourmaline, Rock Crystal, Ceremony, wypróbowałabym też w warunkach domowych np. Midnight Poison i Coco Mademoiselle). Za Shalimar niestety nic już nie znajdę