![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część X
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Siedzę umęczona po ćwiczeniach na łóżku, wokół mnie leżą wszystkie moje torebki i sobie na nie patrzę i macam i się do nich uśmiecham ![]() ![]() ![]()
![]() |
#333 | |
Ania
|
O taak
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
O tej godzinie będzie ciężko
![]() ![]()
#335 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#336 | |||
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny, ale miałam okropny dzień.....jest mi strasznie smutno, bo moja Emilka
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Nowa Emilka zamówiona. Niewiem co teraz mam zrobić z tą bidulką, ale chyba ją zostawię na takie dni jak dziś.....czyli grillowanie ![]() Po raz pierwszy bardzo proszę o korzystanie z mojego kodu ![]() Poratujcie mnie ![]() Kupiłam po raz drugi Emilkę z rabatem tylko 4 zł a teraz groszem nie śmierdzę, wszystko inne poszło w odstawkę. Cicijowo-kakaowa Alicja, granatowa Ana, puderki i pędzel EDM a nawet książkę miałam jutro kupić ale muszę poczekać kilka dni ![]() ![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
O matko, nowy wątek
![]() ![]() ![]() ![]() Ponawiam prośbę o skorzystanie z kodu. Dobra Wizażanko planująca zakupy, uratuj mój kod przed śmiercią w wyniku końca terminu ![]() ![]() Idę, poczytam jeszcze, egzamin już tuż tuż, a w głowie nadal pustka ![]()
#338 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja za to przed chwilą się dowiedziałam, że nie zdałam statystyki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#339 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wspomniałaś o tym grillu to ewentualnie przychodzi mi do głowy przypalenie jej ![]() nie martw się ![]() nowa przynajmniej będzie posłuszniejsza i lepiej będzie się układać ![]() Cytat:
![]() zdasz następnym razem, podstawa to nie wykucie tylko zrozumienie, będzie dobrze ![]() a kiedy poprawka? jeszcze teraz czy wrzesień?
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-06-27 o 07:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#340 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z Emilką jest źle.....teściowie zaprosili nas na działkę to poszliśmy na chwilę. Usiadłam na skraju ławki a na oparciu przewiesiłam torebkę koło siebie. Za jakieś 15-20 minut sięgałam po komórke do torebki i wzięłam ją na kolana i...... ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsze było to, że od razu wszyscy się zorientowali że Renia coś dzisiaj smutna a ciocia nawet zapytała czy nie mam czasem alergii (a ja ze łzami w oczach zerkałam na moją Emilę). Nawet mój mąż jak zobaczył tą drugą dziurę to troszkę przybladł ![]() Cytat:
Dzięki dziewczyny ![]()
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#342 | |||||||
Zakorzenienie
|
dobrze, już dobrze-w załączniku już jest. Nie wyszła zbyt fajnie coś-taka jakaś kanciata.ale jest fajna....lekko pikowana, pojemna w środku i taka lekka ;] poza tym ja nie wiem co to za skórka ale taka delikatna że się ją chce cały czas macać
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty jeszcze tej pelayi nie kupiłaś? ![]() ![]() ![]() a koleżance musisz dobrze pomóc wybrać-toż to odpowiedzialność jest ![]() i gratuluję 4 z wpisów ![]() To dobrze, że nie dałaś jej sobie uciąć ![]() ![]() Cytat:
![]() jutro planuję tak: na śniadanie z dwa jogurty naturalne. na drugie śniadanie -może z 3 jajka;d na obiad szynka zapiekana z jajkiem, albo filet z kurczaka na podwieczorek mleko? na kolację nie wiem co;/ nie wiem sama juz co z tą dietą zrobić ..... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to już pierwszy stopień zaawansowania choroby zwanej torebkoholizomem ![]() jak to leczyć? kupić kolejną torebkę i dokładać do leżenia aby wygodniej było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zapomniałam dodać zdjęć torebki z orsaya. ![]() kupiłam jeszcze w reserved naszyjnik klucz ![]() ![]()
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 ![]() Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-06-27 o 10:18 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I widzę deszcz nowych avatrarów, nie wiem, kto jest kto. ![]()
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
o, dorwałaś klucz! Mój kosztował 12,90 - he he
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To trzymam kciuki za egzamin-wracaj do Nas szybko ![]() a co do avatara to powiem Ci szczerze, że jak ja szukam swojej ostatniej wypowiedzi aby wiedzieć odkąd czytać to znaleźć nie mogę bo szukam wzrokiem starego avka ![]() No cóż-tak mi się kojarzyło że te 19.90 to nie to samo co na wizażu widziałam, ale tak mi się naszyjnik podobał że wzięłam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam tę stronę, ale u mnie to tak wygląda: "Koszt dostawy nie zależy od ilości zamówionych torebek i wynosi:" ...i puste białe pole ![]() W każdym bądź razie myślałam, że przesyłka jest droższa, to miło, że tylko 9 zł. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Harajuku: Uważam, że troszeczkę mało tych rzeczy sobie wybrałaś. Powinnaś jeść więcej mięsa niż nabiału, ponieważ to białko ( tak pisze Dukan) jest bardziej wartościowe. Ja często piekłam rybę w folii, ćwiartki kurczaka, piersi z kurczaka ... Jajek też na pierwszy odstrzał nie ma co tyle brać bo przez całą diete sporo ich zjesz ![]() Nie musisz się martwić o ilość jedzenia ... jedz tyle, abyś sie najadła ![]() Ja zrezygnowałam właśnie ze względu na zdrowie ... niby jadłam zgodnie z książką, a miałam zaparcia, albo wręcz odwrotnie, więc stwierdziłam, że coś tu jest nie tak ... ![]()
![]() |
#348 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki, pocieszyłaś mnie, że nie jest ze mną jeszcze tak źle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Normalnie, aż wstyd się przyznać, ale ja w tych torebkach usnęłam ![]() ![]() Muszę kupić kolejną, bo akurat pod łokieć przydałaby się jeszcze jedna ![]() Twoja torebusia bardzo ładna ![]()
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co chcesz zamówic? ![]()
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Środa - dzień sądny (i to nie tylko w związku z egzam
![]() ![]() Dzięki za kciuki i za pomięć ![]() Możesz jeszcze wziąć za pobraniem - 15 zł wtedy kosztuje.
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#352 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do diety, to ja wolę ćwiczenia i nie jedzenie kolacji ![]() Diety za każdym razem kończą się u mnie efektem jojo, które z roku na rok coraz trudniej zwalczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A te nowe są podobno z fajniejszego materiału ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
harajuku-fish - napisaŁa
"ja tego dukana zaczynam od jutra-byłam wczoraj w lidlu po zapas jogurtów, surimi, kurczaka, kefirów...ale im bliżej tym większy strach mnie oblatuje-abym się w jakieś kłopoty zdrowotne nie wpakować ![]() jutro planuję tak: na śniadanie z dwa jogurty naturalne. na drugie śniadanie -może z 3 jajka;d na obiad szynka zapiekana z jajkiem, albo filet z kurczaka na podwieczorek mleko? na kolację nie wiem co;/ nie wiem sama juz co z tą dietą zrobić ..... ![]() harajuku-fish- ja wytrzymaŁam na podobnej diecie 4 dni - bez sŁodyczy ![]() bez chleba, buŁek , bez ziemniaków mąz mi powiedziaŁ ze nie jestem gruba i ze gŁupia bo co ja jem ? - zero motywacji miaŁam w końcu szczęscie nie zalezy od tego ile sie wazy , a ja mam moze z 5kg za duzo i to mnie nie motywuje , a kocham jesć i wcale sie nie obżeram - wszystko po troszku bo życie jest za krutkie na diety , co innego gdy ktos zarabia ciaŁem - modelki , aktorki , osoby publiczne - one muszą dbac o diete , a ja zwykŁy szaraczek mogę sie cieszyć zyciem i każdym kęsem a w tym tygodniu zamowie juz jakąs torebunie - no bo normalnie nie wytrzymama ![]()
blog Edytowane przez losek78 Czas edycji: 2010-06-27 o 15:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() co do filmów i seriali to ja niedawno skończyłam całą serię "z archiwum x"-widziałam nawet 9 sezon-do tej pory nie leciał w polskiej telewizji....i wiem jak się skończył cały serial i o co tak naprawdę chodziło-bo to nie była tylko opowieść o szalonym Mulderze i ufoludkach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a sprawę z dukanem przemyślałam i nie będę jej stosować tak do końca-właśnie ze względu na zdrowie. Poprostu będzie bez słodyczy i tuczących rzeczy, gotowane mięso, warzywa ![]() ![]() mi też ![]() ![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
rozumiem , skoro chodzi o zdrowie - życze duzo wytrwaŁosci
ten dunkan tez mi sie nie podoba - najwazniejsze dopasowac do siebie diete i wtedy mozna w niej wytrwac a potem powinna stac sie stylem zycia
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak w ogóle-co tu tak pusto? ![]() ![]()
![]() |
#360 | |
Zadomowienie
|
Szczerze - nie mam pojęcia
![]() Musze dokładnie przeglądnąć zdjęcia real tych torebek i jakąś wybrać. Chcę torebkę najlepiej do ręki, nie za dużą, bo nie zwykłam nosić książek, czy wielu/dużych przedmiotów, no i ładna też powinna być ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.