|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część X
Cytat:
Ja mam ostatnio rzut na seriale:teraz oglądam ugly betty, wcześniej byli chirurdzy, stargate sg1 i atlantis i universe, dr house(ofkors ) csi
|
|
|
#332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Siedzę umęczona po ćwiczeniach na łóżku, wokół mnie leżą wszystkie moje torebki i sobie na nie patrzę i macam i się do nich uśmiecham Czy ze mną jest wszystko ok? ![]()
|
|
#333 | |
|
Ania
|
O taak
Cytat:
|
|
|
|
|
#334 |
|
Wtajemniczenie
|
O tej godzinie będzie ciężko
Chyba, że zadzwonię do mojego ortopedy, bo on kazał dzwonić " w razie czego"
|
#335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#336 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny, ale miałam okropny dzień.....jest mi strasznie smutno, bo moja Emilka
Boże chyba nie przeżyję.....aż mi słabo jutro Wam wkleję zdjęcia ale jeszcze się waham, bo są drastyczne Cytat:
![]() Cytat:
w szczególności Harlana Cobena oraz Agatę Christie.Cytat:
---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Nowa Emilka zamówiona. Niewiem co teraz mam zrobić z tą bidulką, ale chyba ją zostawię na takie dni jak dziś.....czyli grillowanie Po raz pierwszy bardzo proszę o korzystanie z mojego kodu Poratujcie mnie Kupiłam po raz drugi Emilkę z rabatem tylko 4 zł a teraz groszem nie śmierdzę, wszystko inne poszło w odstawkę. Cicijowo-kakaowa Alicja, granatowa Ana, puderki i pędzel EDM a nawet książkę miałam jutro kupić ale muszę poczekać kilka dni pocieszcie mnie dziewczyny
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, nowy wątek
Nie nadrobię, nie ma szans (aaa żeby tą sesję no! Jakieś nowości może się pojawiły ![]() Ponawiam prośbę o skorzystanie z kodu. Dobra Wizażanko planująca zakupy, uratuj mój kod przed śmiercią w wyniku końca terminu Idę, poczytam jeszcze, egzamin już tuż tuż, a w głowie nadal pustka
|
#338 | ||
|
Ania
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja za to przed chwilą się dowiedziałam, że nie zdałam statystyki |
||
|
|
|
#339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wspomniałaś o tym grillu to ewentualnie przychodzi mi do głowy przypalenie jej ![]() nie martw się nowa przynajmniej będzie posłuszniejsza i lepiej będzie się układać ![]() Cytat:
zdasz następnym razem, podstawa to nie wykucie tylko zrozumienie, będzie dobrze a kiedy poprawka? jeszcze teraz czy wrzesień?
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-06-27 o 08:58 |
||||
|
|
|
#340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niedługo poprawisz i będzie dobrze. A z Emilką jest źle.....teściowie zaprosili nas na działkę to poszliśmy na chwilę. Usiadłam na skraju ławki a na oparciu przewiesiłam torebkę koło siebie. Za jakieś 15-20 minut sięgałam po komórke do torebki i wzięłam ją na kolana i...... potem było gorzej, bo odłożyłam ją na krzesło i wtedy zobaczyłam dziurę ogromną na środku torebki patrzę wokół siebie co to mogło się stać i od czego to - no i się okazało, że teście powbijali w ziemie takie pałki co się dymią na komary Najlepsze było to, że od razu wszyscy się zorientowali że Renia coś dzisiaj smutna a ciocia nawet zapytała czy nie mam czasem alergii (a ja ze łzami w oczach zerkałam na moją Emilę). Nawet mój mąż jak zobaczył tą drugą dziurę to troszkę przybladł Cytat:
Dzięki dziewczyny
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dobrze, już dobrze-w załączniku już jest. Nie wyszła zbyt fajnie coś-taka jakaś kanciata.ale jest fajna....lekko pikowana, pojemna w środku i taka lekka ;] poza tym ja nie wiem co to za skórka ale taka delikatna że się ją chce cały czas macać
za 29.90 żal było nie brać ogólnie te wyprzedaże teraz mnie mile zaskoczyły.....w reserved bardzo dużo naprawdę sporo przecenionych ciuchów-i torebek-w tamtym roku pamiętam, że przecenili torebki ale to taka przecena wiecie-ze 129 na 99....a teraz dorwałam do ręki taką jedną fajną zieloną torebeczkę z 129 na 49....ale nie kupiłam bo już kasy nie mam no i bez przesady chociaż może jakbym miała te 50 zł to bym ją kupiła? odczuwam brak hamulców jeśli chodzi o zakupy torebek....Cytat:
mnie się podoba-wyżej ją opisałam-może na zdjęciu nie wygląda fajnie ale musicie mi uwierzyć na słowo-jest fajna Ty jeszcze tej pelayi nie kupiłaś? nie masz any ? polecam szarą granatowe torebki z etorebki mnie nie przekonały więc obstawiam szarą ![]() a koleżance musisz dobrze pomóc wybrać-toż to odpowiedzialność jest ![]() i gratuluję 4 z wpisów To dobrze, że nie dałaś jej sobie uciąć ja ogólnie kuferków to tak nie bardzo lubię-za małe są![]() Cytat:
ehhhh.....jutro planuję tak: na śniadanie z dwa jogurty naturalne. na drugie śniadanie -może z 3 jajka;d na obiad szynka zapiekana z jajkiem, albo filet z kurczaka na podwieczorek mleko? na kolację nie wiem co;/ nie wiem sama juz co z tą dietą zrobić ..... Cytat:
to już pierwszy stopień zaawansowania choroby zwanej torebkoholizomem ![]() jak to leczyć? kupić kolejną torebkę i dokładać do leżenia aby wygodniej było Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zapomniałam dodać zdjęć torebki z orsaya. ![]() kupiłam jeszcze w reserved naszyjnik klucz
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-06-27 o 11:18 |
|||||||
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem poczytam, co kto poleca, ale chwilowo filmów mam dość i raczej długo nie obejrzę żadnego (no, chyba, że zdam egzam, to będę miała dobre nastawienie ).I widzę deszcz nowych avatrarów, nie wiem, kto jest kto.
|
|
#344 |
|
Wtajemniczenie
|
o, dorwałaś klucz! Mój kosztował 12,90 - he he
!
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To trzymam kciuki za egzamin-wracaj do Nas szybko ![]() a co do avatara to powiem Ci szczerze, że jak ja szukam swojej ostatniej wypowiedzi aby wiedzieć odkąd czytać to znaleźć nie mogę bo szukam wzrokiem starego avka ![]() No cóż-tak mi się kojarzyło że te 19.90 to nie to samo co na wizażu widziałam, ale tak mi się naszyjnik podobał że wzięłam ![]()
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam tę stronę, ale u mnie to tak wygląda: "Koszt dostawy nie zależy od ilości zamówionych torebek i wynosi:" ...i puste białe pole ![]() W każdym bądź razie myślałam, że przesyłka jest droższa, to miło, że tylko 9 zł.
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale było mega pyszne ![]() Harajuku: Uważam, że troszeczkę mało tych rzeczy sobie wybrałaś. Powinnaś jeść więcej mięsa niż nabiału, ponieważ to białko ( tak pisze Dukan) jest bardziej wartościowe. Ja często piekłam rybę w folii, ćwiartki kurczaka, piersi z kurczaka ... Jajek też na pierwszy odstrzał nie ma co tyle brać bo przez całą diete sporo ich zjesz .Nie musisz się martwić o ilość jedzenia ... jedz tyle, abyś sie najadła ![]() Ja zrezygnowałam właśnie ze względu na zdrowie ... niby jadłam zgodnie z książką, a miałam zaparcia, albo wręcz odwrotnie, więc stwierdziłam, że coś tu jest nie tak ...
|
|
#348 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki, pocieszyłaś mnie, że nie jest ze mną jeszcze tak źle ![]() Cytat:
Po studiach wyrobię sobie taką pięczątkę Będę wypisywać recepty na nowe torebki, przy pokazaniu recepty będzie taniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Łączę się w Emilkowym bólu. Nowa na pewno będzie śliczna![]() Cytat:
![]() Normalnie, aż wstyd się przyznać, ale ja w tych torebkach usnęłam Obudziłam się o 2 w nocy, bo mama do mnie przyszła bo zobaczyła zapalone światło, jak mnie zobaczyła to powiedziała tylko "Booooożeeee" ![]() Muszę kupić kolejną, bo akurat pod łokieć przydałaby się jeszcze jedna ![]() Twoja torebusia bardzo ładna
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co chcesz zamówic?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Środa - dzień sądny (i to nie tylko w związku z egzam
). Jak go zdam, to się chyba popłaczę ze szczęścia Dzięki za kciuki i za pomięć Możesz jeszcze wziąć za pobraniem - 15 zł wtedy kosztuje.
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Niekiedy na poczcie się więcej za nadanie paczki płaci...
|
|
#352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
No poza tą najnowszą, bo nie mogę dorwać w miękkiej oprawie ![]() A co do diety, to ja wolę ćwiczenia i nie jedzenie kolacji Diety za każdym razem kończą się u mnie efektem jojo, które z roku na rok coraz trudniej zwalczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nowa jest już w drodze, więc szybciutko zapomnisz. A te nowe są podobno z fajniejszego materiału
|
||||
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
harajuku-fish - napisaŁa
"ja tego dukana zaczynam od jutra-byłam wczoraj w lidlu po zapas jogurtów, surimi, kurczaka, kefirów...ale im bliżej tym większy strach mnie oblatuje-abym się w jakieś kłopoty zdrowotne nie wpakować ehhhh.....jutro planuję tak: na śniadanie z dwa jogurty naturalne. na drugie śniadanie -może z 3 jajka;d na obiad szynka zapiekana z jajkiem, albo filet z kurczaka na podwieczorek mleko? na kolację nie wiem co;/ nie wiem sama juz co z tą dietą zrobić ..... harajuku-fish- ja wytrzymaŁam na podobnej diecie 4 dni - bez sŁodyczy bez chleba, buŁek , bez ziemniaków mąz mi powiedziaŁ ze nie jestem gruba i ze gŁupia bo co ja jem ? - zero motywacji miaŁam w końcu szczęscie nie zalezy od tego ile sie wazy , a ja mam moze z 5kg za duzo i to mnie nie motywuje , a kocham jesć i wcale sie nie obżeram - wszystko po troszku bo życie jest za krutkie na diety , co innego gdy ktos zarabia ciaŁem - modelki , aktorki , osoby publiczne - one muszą dbac o diete , a ja zwykŁy szaraczek mogę sie cieszyć zyciem i każdym kęsem a w tym tygodniu zamowie juz jakąs torebunie - no bo normalnie nie wytrzymama
blog Edytowane przez losek78 Czas edycji: 2010-06-27 o 16:53 |
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę wykorzystać to że mam zapał do dietowania Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
![]() co do filmów i seriali to ja niedawno skończyłam całą serię "z archiwum x"-widziałam nawet 9 sezon-do tej pory nie leciał w polskiej telewizji....i wiem jak się skończył cały serial i o co tak naprawdę chodziło-bo to nie była tylko opowieść o szalonym Mulderze i ufoludkach ![]() polecam obejrzeć
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie chodzi o sam wygląd...muszę schudnąć dla zdrowia...już teraz mam nietolerancję na cukier-więc cukrzyca po rodzicach już mi za plecami stoi....dla zdrowia i potem dopiero dla wyglądu to robię ![]() a sprawę z dukanem przemyślałam i nie będę jej stosować tak do końca-właśnie ze względu na zdrowie. Poprostu będzie bez słodyczy i tuczących rzeczy, gotowane mięso, warzywa jak kiedyś potrafiłam schudnąć 25 kilo to teraz też mi się uda prawda ?![]() mi też i chciałabym tak myśleć
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem , skoro chodzi o zdrowie - życze duzo wytrwaŁosci
ten dunkan tez mi sie nie podoba - najwazniejsze dopasowac do siebie diete i wtedy mozna w niej wytrwac a potem powinna stac sie stylem zycia
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że tym razem mi się uda ehhh ![]() a tak w ogóle-co tu tak pusto? gdzie się wszyscy podziali ?
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Szczerze - nie mam pojęcia
![]() Musze dokładnie przeglądnąć zdjęcia real tych torebek i jakąś wybrać. Chcę torebkę najlepiej do ręki, nie za dużą, bo nie zwykłam nosić książek, czy wielu/dużych przedmiotów, no i ładna też powinna być ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

właśnie zaczęłam 5 serię 

Przystojniaków też nie widziałam same dzieciaki
Litości tyle ton makijażu nawet w modzie na sukces nie ma
Boże chyba nie przeżyję.....aż mi słabo
jutro Wam wkleję zdjęcia ale jeszcze się waham, bo są drastyczne

w szczególności Harlana Cobena oraz Agatę Christie.

niedługo poprawisz i będzie dobrze.