etorebka.pl - część X - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-27, 16:32   #361
CharLizZie
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
dzisiaj piękny dzień wiec wszyscy pewnie na Łonie natury
ja miałam dzisiaj isc do kina, ale potwornie źle się czuję, więc wypoczywam w domu
ale jutro idę na koncert na reszcie, dawno na żadnym nie byłam

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 16:32   #362
an.ka
Zadomowienie

Ja z Dukana na razie zrezygnowałam, przejrzałam jego książkę i na pewno niektóre rady wykorzystam, ale ... nie wyobrażam sobie lata bez owoców! A do końca sierpnia nie mogłabym ich w ogóle jeść
Na razie zrezygnowałam ze słodyczy (raz na parę dni na coś tam sobie pozwalam ) i ograniczyłam jedzenie. A do tego ruch - dziś byłam na fitnessie (brzuchomania) i aqua aerobiku - za 10 zł, akurat był dzień otwarty i promocyjne ceny A od lipca 2 razy w tyg. chcę chodzić na jakieś ćwiczenia - pewnie body ball - jutro idę to przetestować, bo boję się, że sobie nie poradzę na tej ogromnej piłce i na pilates. Przydadzą mi się akurat te ćwiczenia, bo mam też problemy z kręgosłupem, dostałam skierowanie na rehabilitację państwowo, ale na wizytę u lekarza, który zleci mi odpowiednie ćwiczenia i zabiegi muszę czekać do końcówki sierpnia , potem na rehabilitację też z parę miesięcy poczekam... "Świetna" ta nasza służba zdrowia
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 16:32   #363
Mondzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
No według mnie 9 zł za KURIERA to taniocha . Niekiedy na poczcie się więcej za nadanie paczki płaci...
Dokładnie - 11, albo 12 zł teraz za priorytet do 1 kg, paranoja

Samą miłością nie wyżyjesz...

Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 16:36   #364
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mondzia Pokaż wiadomość
Szczerze - nie mam pojęcia

Musze dokładnie przeglądnąć zdjęcia real tych torebek i jakąś wybrać.

Chcę torebkę najlepiej do ręki, nie za dużą, bo nie zwykłam nosić książek, czy wielu/dużych przedmiotów, no i ładna też powinna być
to życzę powodzenia, będziesz miec trudny wybór bo wręcz każda z etortebki spełnia twoje wymogi stawiam na Emilie, Maris, Simon lub Mabel

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-06-27, 16:46   #365
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Przykro mi z powodu niezdanego egzaminu.... niedługo poprawisz i będzie dobrze.

A z Emilką jest źle.....teściowie zaprosili nas na działkę to poszliśmy na chwilę. Usiadłam na skraju ławki a na oparciu przewiesiłam torebkę koło siebie. Za jakieś 15-20 minut sięgałam po komórke do torebki i wzięłam ją na kolana i...... najpierw zobaczyłam czarną plamę na kokardce i myślałam że to robal jakiś. Ale jednak nie potem było gorzej, bo odłożyłam ją na krzesło i wtedy zobaczyłam dziurę ogromną na środku torebki patrzę wokół siebie co to mogło się stać i od czego to - no i się okazało, że teście powbijali w ziemie takie pałki co się dymią na komary i to mi przyjarało torebunię......w dwóch miejscach.

Najlepsze było to, że od razu wszyscy się zorientowali że Renia coś dzisiaj smutna a ciocia nawet zapytała czy nie mam czasem alergii (a ja ze łzami w oczach zerkałam na moją Emilę). Nawet mój mąż jak zobaczył tą drugą dziurę to troszkę przybladł

Dokładnie, przypalona okropnie - ale nie od grilla, bo siedzieliśmy w innej części działki....

Dzięki dziewczyny a już tak fajnie się układała, mam nadzieję, że nowa też będzie ok.
Nowe są lepsze, mają regulowany pasek i są bardziej miękkie - może tak się miało stać, żebyś mogła kupić lepszą?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 16:47   #366
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
nie martw się
zdasz następnym razem, podstawa to nie wykucie tylko zrozumienie, będzie dobrze
a kiedy poprawka?
jeszcze teraz czy wrzesień?
No właśnie to był pierwszy termin, ale facet jest burak i teraz dopiero wrzesień

Cytat:
Przykro mi z powodu niezdanego egzaminu.... niedługo poprawisz i będzie dobrze.

A z Emilką jest źle.....teściowie zaprosili nas na działkę to poszliśmy na chwilę. Usiadłam na skraju ławki a na oparciu przewiesiłam torebkę koło siebie. Za jakieś 15-20 minut sięgałam po komórke do torebki i wzięłam ją na kolana i...... najpierw zobaczyłam czarną plamę na kokardce i myślałam że to robal jakiś. Ale jednak nie potem było gorzej, bo odłożyłam ją na krzesło i wtedy zobaczyłam dziurę ogromną na środku torebki patrzę wokół siebie co to mogło się stać i od czego to - no i się okazało, że teście powbijali w ziemie takie pałki co się dymią na komary i to mi przyjarało torebunię......w dwóch miejscach.

Najlepsze było to, że od razu wszyscy się zorientowali że Renia coś dzisiaj smutna a ciocia nawet zapytała czy nie mam czasem alergii (a ja ze łzami w oczach zerkałam na moją Emilę). Nawet mój mąż jak zobaczył tą drugą dziurę to troszkę przybladł

Dzięki dziewczyny a już tak fajnie się układała, mam nadzieję, że nowa też będzie ok.
Oj, co za historia. Widok zjaranej, nowej torebki musiał być okropny...

Cytat:
Znalazłam tę stronę, ale u mnie to tak wygląda:
"Koszt dostawy nie zależy od ilości zamówionych torebek i wynosi:"
...i puste białe pole
W każdym bądź razie myślałam, że przesyłka jest droższa, to miło, że tylko 9 zł.
Ja też myślę, że 9zł. to taniocha
Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Ja Cobena przeczytałam wszystkie No poza tą najnowszą, bo nie mogę dorwać w miękkiej oprawie
A co do diety, to ja wolę ćwiczenia i nie jedzenie kolacji
Diety za każdym razem kończą się u mnie efektem jojo, które z roku na rok coraz trudniej zwalczyć
Wszystkie Cobeny? Wow, to ja też muszę jakoś niedługo nadrobić, muszę, muszę

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Hah, świetna specjalizacja Po studiach wyrobię sobie taką pięczątkę Będę wypisywać recepty na nowe torebki, przy pokazaniu recepty będzie taniej

Nie smuć się. Wierzę, że jest Ci szkoda poświęconego czasu, ale trudno się mówi- poprawisz

Normalnie, aż wstyd się przyznać, ale ja w tych torebkach usnęłam Obudziłam się o 2 w nocy, bo mama do mnie przyszła bo zobaczyła zapalone światło, jak mnie zobaczyła to powiedziała tylko "Booooożeeee"
Muszę kupić kolejną, bo akurat pod łokieć przydałaby się jeszcze jedna

Twoja torebusia bardzo ładna
Powinny być takie uczelnie: Wyższa Szkoła Torbkowa, Uniwersytet Torebkowy, Akademia Torebkowa

Mam nadzieję, że poprawię. Dziś już o tym nie myślę.
Tak po cichu zapytam, widziałaś wyścig dzisiaj? Kurdę ja cały czas czekam na decyzję w sprawie KUB, czy będzie jakaś kara finansowa tylko czy co

Mina mamy pewnie bezcenna
Stary 2010-06-27, 16:49   #367
losek78
Zakorzenienie

ja siedze juz jakis czas na real katalogu i nie moge sie zdecydowac

chcialabym wszystkie - alice beżową , ane szarą lub granatową ale pewnie nie przecenia granatowej , maris , anabel miętową , a ostatnio czerwona emilka mnie rajcuje

ostatnio doszlam do wniosku (nie wiem czy dobrego?) że torebka moze byc caŁą ozdobą modnego stroju - prosty strój plus do tego rewelacyjna torebka i buty i wygląda sie rewelacyjnie , a w ogole to moja szafa wymaga czystki ( nie chodze poŁowie ubrań bo sie źle w nich czuje a szkoda mi wyrzucić ( a wyrzuciŁam juz 2 reklamowki )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 17:08   #368
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre podsumowanie

Siedzę umęczona po ćwiczeniach na łóżku, wokół mnie leżą wszystkie moje torebki i sobie na nie patrzę i macam i się do nich uśmiecham Czy ze mną jest wszystko ok?

Mierząc moją miarką jesteś normalna

Cytat:
Witajcie dziewczyny, ale miałam okropny dzień.....jest mi strasznie smutno, bo moja Emilka śliczna szara Emilka uległa zniszczeniu Boże chyba nie przeżyję.....aż mi słabo jutro Wam wkleję zdjęcia ale jeszcze się waham, bo są drastyczne
Na mojej szarej zauważyłam pościeraną skórkę na paskach i nie wiem czu tak miała czy to od używania

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Bo od takich rzeczy przydałby się jakiś torebkopeda albo torebkolog może?

Ja za to przed chwilą się dowiedziałam, że nie zdałam statystyki W sumie spodziewałam się ale sama świadomość tego mnie przytłacza... Tyle dni na to poświęciłam, ehhh...
Koniecznie musimy założyć doradztwo torebkowe-oraz ostry dyżur i tel zaufania

Ojej dziś miałam egz. i myślę,że na te 3 napisałam, aczkolwiek niczego nie mogę byc pewna z moim panem profesorem

[QUOTE=harajuku-fish;20293346]odczuwam brak hamulców jeśli chodzi o zakupy torebek....

no zaszalałam-wydałam ostatnie grosze przed wypłatą na torebkę z orsaya mnie się podoba-wyżej ją opisałam-może na zdjęciu nie wygląda fajnie ale musicie mi uwierzyć na słowo-jest fajna
Ty jeszcze tej pelayi nie kupiłaś? nie masz any ? polecam szarą granatowe torebki z etorebki mnie nie przekonały więc obstawiam szarą
a koleżance musisz dobrze pomóc wybrać-toż to odpowiedzialność jest
i gratuluję 4 z wpisów

/QUOTE]

Też to mam

Nie kupiłam i teraz myślę czy kupować czy czekać na przecenę Właśnie ta koleżanka mnie chce wyciągnąć na polowanie zakupwe na balerinki-obydwu nam zamarzyły się jakieś kremowe albo cicijowe Zależy ile pieniędzy wydam we wtorek(i czy w ogóle) Mam anę zieloną ale ostatnio siedzi w szafie Ta granatowa lub szata dla tej właśnie koleżanki ma być , no ale teraz się musimy powstrzymać
Dzięki, jeszcze dziś się cieszę, że tak jednego dnia załatwiłam ne cierpię później jeździć na uczelnię i szukać tych...ehem no wykładowców

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:09   #369
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Ojejku już kolejna edycja

Melduję się i witam wszystkich w nowej części

Już prawie was nadrobiłam bo miałam takie zaległości że aż się wstyd przyznać a nie miałam czasu do was często zaglądać i bardzo mi was brakuje ale już jestem

i oczywiście skorzystajcie z mojego kodu bo taki jakiś nie chciany

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:10   #370
a*a*a*
Ania

Cytat:
ja siedze juz jakis czas na real katalogu i nie moge sie zdecydowac

chcialabym wszystkie - alice beżową , ane szarą lub granatową ale pewnie nie przecenia granatowej , maris , anabel miętową , a ostatnio czerwona emilka mnie rajcuje

ostatnio doszlam do wniosku (nie wiem czy dobrego?) że torebka moze byc caŁą ozdobą modnego stroju - prosty strój plus do tego rewelacyjna torebka i buty i wygląda sie rewelacyjnie , a w ogole to moja szafa wymaga czystki ( nie chodze poŁowie ubrań bo sie źle w nich czuje a szkoda mi wyrzucić ( a wyrzuciŁam juz 2 reklamowki )
Zgadzam się, torebka i buty bardzo dużo wnoszą do stroju. Moja szafa też wymaga czystki, ale dopiero jak sesja się skończy. W ogóle mam tak zapuszczony pokój że to przechodzi wszelkie pojęcie, kartki, papiery, jakieś koty fruwają, dobrze, że to ja częściej bywam czyimś gościem, niż ktoś moim

Ślicznie dziękuję za skorzystanie z kodu po 17 Jeśli to było za pobraniem daj proszę znać Jeju, że tylko to zasilenie przyszło...

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Ojej dziś miałam egz. i myślę,że na te 3 napisałam, aczkolwiek niczego nie mogę byc pewna z moim panem profesorem
A w wyposażeniu naszego doradztwa obowiązkowo respirator (zwłaszcza, gdy wychodzi nowa kolekcja)
Będzie dobrze, zdasz na pewno

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Ojejku już kolejna edycja

Melduję się i witam wszystkich w nowej części

Już prawie was nadrobiłam bo miałam takie zaległości że aż się wstyd przyznać a nie miałam czasu do was często zaglądać i bardzo mi was brakuje ale już jestem

i oczywiście skorzystajcie z mojego kodu bo taki jakiś nie chciany
Kolejna edycja Jesteśmy jak Taniec z Gwiazdami

Edytowane przez a*a*a*
Czas edycji: 2010-06-27 o 17:18
a*a*a* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:16   #371
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

co do filmów i seriali to ja niedawno skończyłam całą serię "z archiwum x"-widziałam nawet 9 sezon-do tej pory nie leciał w polskiej telewizji....i wiem jak się skończył cały serial i o co tak naprawdę chodziło-bo to nie była tylko opowieść o szalonym Mulderze i ufoludkach polecam obejrzeć
O właśnie to też oglądałam ale raczej jako kiczowatą komedię

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
to życzę powodzenia, będziesz miec trudny wybór bo wręcz każda z etortebki spełnia twoje wymogi stawiam na Emilie, Maris, Simon lub Mabel
Akurat maris jest spora Dzisiaj miałam ją na wykładach-normalnie czarna dziura Rano pakowałam wszystkie moje klamoty plus małego głoda Leona i śniadanie i wodę-a później nie mogłam znelźć nic Gmerałam i gmerałam i za chiny nie mogłam znaleźć co chciałam A wygląda tak niepozornie

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 17:16   #372
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie - 11, albo 12 zł teraz za priorytet do 1 kg, paranoja
mimo tego wolę pocztę, na 6-7 razy jak kurier miał dzwonić to zadzwonił 1; ostatnio jak coś miałam odebrać to on dzwoni do drzwi więc schodzę na dół a on za furtki mówi że położyć na murku i do widzenia jakby coś było nie tak to nie miałabym szans żadnej reklamacji ani nic

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:20   #373
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
(...) Przydadzą mi się akurat te ćwiczenia, bo mam też problemy z kręgosłupem, dostałam skierowanie na rehabilitację państwowo, ale na wizytę u lekarza, który zleci mi odpowiednie ćwiczenia i zabiegi muszę czekać do końcówki sierpnia , potem na rehabilitację też z parę miesięcy poczekam... "Świetna" ta nasza służba zdrowia
skąd ja to znam
Ja też od jakiegoś czasu chadzam na państwowe rehabilitację.
U mnie wizytę i skierowanie dostaję od ręki, ale terminy wyznaczenia rehabilitacji są makabryczne, a do tego jeszcze czasami tak niekorzystne wyznaczą godziny... + sala pełna starszych Pań...
Teraz robię tak, że zanim jeszcze skończą mi się terminy chodzę do lekarza po kolejne skierowanie i oddaje, żeby kolejne terminy mi wyznaczyli.
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:21   #374
losek78
Zakorzenienie

Cytat:

Akurat maris jest spora Dzisiaj miałam ją na wykładach-normalnie czarna dziura Gmerałam i gmerałam i za chiny nie mogłam znaleźć co chciałam A wygląda tak niepozornie

o dobrze wiedziec - nie znosze tego w torebkach jak nic nie moge znaleśc - zwlaszcza portfela przy kasie

cos nie umie edytowac wiadomosci - sorki , mam nadzieje ze jasne

Edytowane przez losek78
Czas edycji: 2010-06-27 o 17:22
losek78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:28   #375
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
o dobrze wiedziec - nie znosze tego w torebkach jak nic nie moge znaleśc - zwlaszcza portfela przy kasie

cos nie umie edytowac wiadomosci - sorki , mam nadzieje ze jasne
Ja też ale maris wybaczam bo jest taka piękna Ach nie zaznaczyłam, że była w stanie spiętym wtedy się robią takie zakamarki i jest szeroka W sumie mi to tam tito bo zawsze szukam czegoś w torebce-ja to jestem taka sprawna inaczej jeśli o te sprawy chodzi

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 17:30   #376
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za miłe słowa ;] masz oczywiście rację ale co innego jak się ma 5 kilo za dużo a co innego jak 5 razy więcej.... już nie chodzi o sam wygląd...muszę schudnąć dla zdrowia...już teraz mam nietolerancję na cukier-więc cukrzyca po rodzicach już mi za plecami stoi....dla zdrowia i potem dopiero dla wyglądu to robię
a sprawę z dukanem przemyślałam i nie będę jej stosować tak do końca-właśnie ze względu na zdrowie. Poprostu będzie bez słodyczy i tuczących rzeczy, gotowane mięso, warzywa jak kiedyś potrafiłam schudnąć 25 kilo to teraz też mi się uda prawda ?

mi też i chciałabym tak myśleć
pewnie że prawda trzeba tylko trochę silnej woli i będzie ok

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:36   #377
losek78
Zakorzenienie

przejrzalam po raz kolejny katalog real i strone etorebki i wychodzi mi alice beżowa ze bedzie najlepsza - ale moge sie mylic
i zmienie zdanie po raz kolejny
a moze cos przecenią jeszcze ?
Stary 2010-06-27, 18:19   #378
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
o, nie, to rzeczywiście musi wyglądac drastycznie... ale przyjdzie nowa, nie martw się
Dla mnie makabra, właśnie się zabieram za fotkę mojej bidulki poparzonej

Cytat:
no zaszalałam-wydałam ostatnie grosze przed wypłatą na torebkę z orsaya

ojej ale już masz nową....a tamtą co masz zamiar zrobić ??

to miałaś pecha z tą pałką co się pali czy jak się to zwie...... ale już kupiłaś następną...bo szkoda emilki...do tego szarej
Jest śliczna i też bym wydała ostatnie grosze na nią ale tym razem wydałam na nową Emilkę

Cytat:
A ja się wczoraj złamałam ... mój kolega jest kucharzem i wziął z pracy kawałki pysznego tiramisu - a on wie, że je uwielbiam ... no i nie wytrzymałam . Ale było mega pyszne
Tiramisu ja też bym się złamała! Najważniejsze, że Ci smakowało.

Cytat:

Ojej, Reniu a co się stało? ( ok już doczytałam). Będziesz miała nową śliczną Emilkę, nic się nie martw

Dzięki, pocieszyłaś mnie, że nie jest ze mną jeszcze tak źle

O kurcze Łączę się w Emilkowym bólu. Nowa na pewno będzie śliczna

No coooo?
Normalnie, aż wstyd się przyznać, ale ja w tych torebkach usnęłam Obudziłam się o 2 w nocy, bo mama do mnie przyszła bo zobaczyła zapalone światło, jak mnie zobaczyła to powiedziała tylko "Booooożeeee"
Muszę kupić kolejną, bo akurat pod łokieć przydałaby się jeszcze jedna
No będę miała ale dopiero we wtorek dziś miałam w planach ją zabrać do kościoła na chrzest córeczki naszych przyjaciół i nawet wczoraj kupiłam sobie bladoróżową bluzkę i kolczyki a plany musiałam zmienić i była granatowa bluzka i czerwona Liya

Mama miała niezły ubaw

Cytat:

Ja Cobena przeczytałam wszystkie No poza tą najnowszą, bo nie mogę dorwać w miękkiej oprawie
A co do diety, to ja wolę ćwiczenia i nie jedzenie kolacji
Diety za każdym razem kończą się u mnie efektem jojo, które z roku na rok coraz trudniej zwalczyć

nowa jest już w drodze, więc szybciutko zapomnisz.
A te nowe są podobno z fajniejszego materiału

Dziękuję oby była taka fajna jak ta moja ze starej dostawy.

Ja kilka książek Cobena przeczytałam i chciałam sobie kupić na urlop nową. Jaki tytuł mi polecasz?

Cytat:
Dzięki za miłe słowa ;] masz oczywiście rację ale co innego jak się ma 5 kilo za dużo a co innego jak 5 razy więcej.... już nie chodzi o sam wygląd...muszę schudnąć dla zdrowia...
Harajuku, uda się na pewno! Ja też walczę, prawie wszyscy dookoła mi mówią,że ubyło mi kilka kg ale ja tego nie widzę więc małymi kroczkami i aby do przodu

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Nowe są lepsze, mają regulowany pasek i są bardziej miękkie - może tak się miało stać, żebyś mogła kupić lepszą?
Kurczę, no tak to sobie tłumaczę, ale wcale nie miałam zamiaru. Ehhh, no trudno - nowa kupiona i zobaczę czy lepsza będzie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Oj, co za historia. Widok zjaranej, nowej torebki musiał być okropny...
Weź mi nie mów, wczoraj mało na zawał nie zeszłam czułam jak krew mi odpłynęła

Cytat:

Na mojej szarej zauważyłam pościeraną skórkę na paskach i nie wiem czu tak miała czy to od używania

Jak pościerane to raczej od używania.....
Gdyby było takie doradztwo, to z pewnością wczoraj bym zadzwoniła chyba ubezpieczę moje dzieciaczki od NW
Stary 2010-06-27, 18:22   #379
Danula
Zakorzenienie

dziewczyny grałyście w to? Nie mogę

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 18:35   #380
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
to czekam na fotkę zmasakrowanej Emilii...

Stary 2010-06-27, 18:51   #381
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
maggie82 ja również życzę Ci spełnienia wszelkich marzeń, dużo zdrowia, szczęścia, miłości, kasy i wszystkiego Naj
Dziękuję

Wczoraj już nie miałam siły wejść na Wizaż zakupy i pogoda mnie zmęczyły ... W sumie takie średnie te wyprzedaże u mnie ... Kupiłam chustę, tunikę i ramoneskę jeansową na krótki rękaw ... A szukałam jeansów

Torebek żadnych ładnych nie było, więc granatowa Emilka ma u mnie duże szanse

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość

Wszystkiego najlepszego [COLOR="Silver"]
Dziękuję pięknie

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Wszystkiego Najlepszego! Spełnienia marzeń tych etorebkowych jak i "prywatnych"
dzięki Kali

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
maggie82: 100 lat, najlepszego i spełnienia marzeń

[/B] [/CENTER]
Dziękuję
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 18:54   #382
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam dzisiaj isc do kina, ale potwornie źle się czuję, więc wypoczywam w domu
ale jutro idę na koncert na reszcie, dawno na żadnym nie byłam
ojej a co Ci jest

Cytat:
Komedię?? no wiesz co jak co ale Archiwum ciekawe było i do tego młody Duchovny

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
pewnie że prawda trzeba tylko trochę silnej woli i będzie ok
ehh musi być okej-będę Wam marudzić jak będzie mi coś nie pasować

Cytat:
przejrzalam po raz kolejny katalog real i strone etorebki i wychodzi mi alice beżowa ze bedzie najlepsza - ale moge sie mylic
i zmienie zdanie po raz kolejny
a moze cos przecenią jeszcze ?
Alice beżowa jest świetna mam i polecam

Cytat:
dziewczyny grałyście w to? Nie mogę
co to ?? staram się nie logować na takich stronkach-jeszcze mnie wciągnie i przerąbane

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:

Jest śliczna i też bym wydała ostatnie grosze na nią ale tym razem wydałam na nową Emilkę

Harajuku, uda się na pewno! Ja też walczę, prawie wszyscy dookoła mi mówią,że ubyło mi kilka kg ale ja tego nie widzę więc małymi kroczkami i aby do przodu
to czekamy na zdjęcia emilki....godnie ją pożegnamy

a moja torebeczka nie jest może milością tak wielką jak np do alice ale bardzo bardzo mi się spodobała-gdyby kosztowała więcej to może bym jej nie kupiła-ale jak już pisałam za 29 zł to żal było nie brać

a po ciuszkach nie czujesz że zeszczuplałaś?

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 18:59   #383
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Komedię?? no wiesz co jak co ale Archiwum ciekawe było i do tego młody Duchovny

co to ?? staram się nie logować na takich stronkach-jeszcze mnie wciągnie i przerąbane[COLOR="Silver"]

a moja torebeczka nie jest może milością tak wielką jak np do alice ale bardzo bardzo mi się spodobała-gdyby kosztowała więcej to może bym jej nie kupiła-ale jak już pisałam za 29 zł to żal było nie brać
Nie cierpię duchovnego Takie jest miętki i mdły i mamroczący po nosem

To jest gierka do ściągnięcia Super jest taka pokręcona jest właśnie niszczę zombiaki
Muszę się jakoś odstresować po tym stresującym tygodniu nie?

Pewnie za 29zł to żal nie brać

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-06-27 o 19:02
Stary 2010-06-27, 19:05   #384
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Środa - dzień sądny (i to nie tylko w związku z egzam ). Jak go zdam, to się chyba popłaczę ze szczęścia
hej
trzymam kciuki

nie mam czasu na pisanie, ale czytam was czasami
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 19:09   #385
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Nie cierpię duchovnego Takie jest miętki i mdły i mamroczący po nosem

To jest gierka do ściągnięcia Super jest taka pokręcona jest właśnie niszczę zombiaki
Muszę się jakoś odstresować po tym stresującym tygodniu nie?

Pewnie za 29zł to żal nie brać
No właśnie Duchovny pomiędzy 5 a 6 sezonem był najfajniejszy...taki tajemniczy i w ogóle....aaa wwrrrrrrrrrr szkoda, że za stara jestem bo bym sobie plakat powiesiła a jak skończyłam oglądać wszystkie serie to chciałam kupić sobie ten plakat co Mulder miał w biurze-I want to believe...
ale nie umiałam nigdzie znaleźć a jak już to marna podróbka to była..i zrezygnowałam

Stary 2010-06-27, 19:12   #386
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe Życzę oczywiście dużo torebek, ale przede wszystkim spełnienia marzeń tych dotyczących podróży i wszystkich innych
[/B][/SIZE]
dzięki
Stary 2010-06-27, 19:14   #387
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie Duchovny pomiędzy 5 a 6 sezonem był najfajniejszy...taki tajemniczy i w ogóle....aaa wwrrrrrrrrrr szkoda, że za stara jestem bo bym sobie plakat powiesiła a jak skończyłam oglądać wszystkie serie to chciałam kupić sobie ten plakat co Mulder miał w biurze-I want to believe...
ale nie umiałam nigdzie znaleźć a jak już to marna podróbka to była..i zrezygnowałam
Jak dla mnie to on był od początku nudny, usypiający i kiczowaty

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-27, 19:16   #388
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Jak cały ten serial
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 19:17   #389
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Zaliczylam , ale TŻ nie
gratuluję i (to dla Tż-ta - uda mu się)
Stary 2010-06-27, 19:20   #390
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Jak cały ten serial
ja już nic nie mówię nie znajdę chyba DUCHOVNEGO sprzymierzeńca

a mi nadal marzy sie haddi i czarna simon......

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości