|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() Cytat:
drugie jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz ![]() Olga, nie mogę wejść w te testy ![]() Wypełniałeś ten test niedawno, a dla wiarygodności wyników można go wypełniać nie częściej niż co 6 miesięcy. Przepraszamy. przy każdym tak samo napisane, jak się dopiero zarejestrowałam i na nic nie wchodziłam przy okazji zaczęłam przeglądać oferty pracy, na jaki zawód najwięcej ![]() Powypełnialiśmy z Tżtem te podania, zrobiliśmy opłaty. Czemu ja nie mam takiego lajtowego podejście do wyboru kierunku jak on? |
||
|
|
|
#3542 | |||
|
Zadomowienie
|
2500 za semestr.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I co, na jaki najwięcej? ![]() Oni zawsze mają lajtowe. A my chorujemy ze stresu Dzień dobry ;* Zauważyłam, że w stosunku do mojej mamy zmieniam się w moją mamę. To dobrze czy źle? |
|||
|
|
|
#3543 |
|
Zadomowienie
|
dzień doberrrrrrr ;-*
ja na chwilkę ![]() rodzice pojechali nad morze rano, a ja zostałam sama z psami i z domem i z mieszkaniem na głowie (i z sesją ), masakra dobrze, że Tż zaraz przyjedzie na śniadanko idę coś pysznego zrobić co byśmy mieli ucztę na tarasie (może go nie otruję haha ^^)do później ;*
|
#3544 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak szłam przez miasteczko studenckie to niemal w każdym oknie akademików były uszeregowane puste butelki po piwach ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820] muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]Juhu ale super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, że i tak zapisałam się już na korepetycje z matmy u Ciebie. Cytat:
Wiem, że mam hasło do Oke kraków i zaraz po północy wchodzę tam i... ![]() Dzień dobry.. wcześnie wstałam
|
|
|
#3545 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobryyy ;** słoneczko świeci, trzeba bladą du.pę wystawić na słońce |
|||
|
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale najgorsze będą te pytania o maturę i studia. Jak przez to przebrnęłyście???
|
|
#3547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spoko loko o ile sama sobie z tą matmą poradzę.Może pójdę na MSG po polsku i będziemy mieć zajęcia obok siebie chociaż czy coś ![]() ... i serwer im pada. Przepraszam, ale taka jest rzeczywistość ![]() Anyway, co z tym spamem?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boziu, co Wam się stało, ze tak mało piszecie? Nie było mnie z 2 dni i az ciężko wbić mi się w temat. Kamila gratuluję Wie któraś gdzie jest Dominika? Mam nieodparte wrażenie, że jest na mnie zła I co ostatecznie z tą hurtownią?Martyna I., żądam zdjęć kota, który powiększył rozmiary : P Wczoraj nocą przeżyłam masakrę. Wchodzę sobie z ciekawości na um w lublinie, patrzę sobie - o, techniki dentystyczne - czytam wymagania, lekki szok, bo SAMA biologia lub chemia lub coś tam i nie ma egzaminu z rzeźby ani z rysunku! No buzia mi się cieszyła tak, że myślałam, że padnę. Otworzyłam terminarz rekrutacji - rekrutacja online do 25.06 do godz 15.............. A dziś na wadze -1.2kg a to oznacza, że jturo robię na obiad dukanowską pizzę Biust mi zmalał, fak yea! Miłego, ciepłego, bezchmurnego ;* |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To bez sensu, że deadline jest przed 30tym na UEK od 30tego dopiero można cokolwiek zrobić...Swoją drogą, kolega się chwali na facebooku, że zna już swoje wyniki
Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-06-27 o 14:15 |
|
|
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
Zna już??? I jak????
|
#3551 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zadomowienie
|
Bo to nie wszystkie OKE mają możliwość wcześniejszego sprawdzenia wyników wiem że chyba w Krakowie i Łomży tak jest
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|
#3553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że tak jest w całej Polsce. Ale podejrzewam, że jest to średnio legalne.
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
cześć;*
ojej ale tu cisza. a wyniki to już bym chciała znać, chociaż bardzo boję się o polski. I w ogóle jak będą słabe to potem jeszcze trzeba przejść przez multum pytań "Ile %?". Lowe. <3ale dziś upał.
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Dziunie.
![]() Zaraz Was trochę nadrobię o ile mi internetu wystarczy, bo na razie z Play'a mamy, na doładowania, śmiesznie tak. Jestem chora. Mam ostre zapalenie gardła, zwolnienie do 1 lipca, 40 h pracy w plecy i do odrobienia, nie wiem jak to zrobię, ale muszę.Ledwo mówię, ciągle mnie coś drapie, jutro jadę do domu do czwarku, bo muszę jeszcze jutro załatwić parę spraw w Warszawce. Mówiłam Wam? Przeprowadziłam się. Marta u mnie nawet była. Może Wam mówiła, zaraz poczytam.Podoba mi się bardzo to mieszkanie. ![]() A dziś będę miała okazję przejechać się samochodem po Warszawie. ![]() To teraz Was poczytam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3556 | |
|
Konto usunięte
|
szkoda, że ja nie mam żadnych znajomości w OKE
![]() ech, jestem taka niedzisiejsza, muszę zacząć się obracać wśród elit, by mieć w życiu lżej ![]() Cytat:
![]() I jeszcze moja mama mnie dobija pytając kilka razy dziennie kiedy mam wyniki matur. no kurcze po co zadaje pytania skoro i tak nie słucha odpowiedzi Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-06-27 o 18:03 |
|
|
|
|
#3557 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Martyna P., pogratuluj Tż-owi.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Walcz z nimi i nie odpuszczaj. Cytat:
![]() Możemy się jeszcze umówić. Posiedzę i pomilczę, bo nie za bardzo mogę mówić, właściwie nie powinnam nawet słowem się odzywać, tak mi lekarka nakazała, ale nie da się przecieć tak wytrzymać. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820]muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]Gratki.
|
|
|
#3559 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze jest pare dni.Ty sobie na pewno poradzisz. W ogóle jakbyś poszła na cokolwiek na uek to i tak by było super A podoba Ci się jeszcze jakiś kierunek tam?Oł noł to ja się może zaloguje wcześniej i będę tylko odświeżać strone, może uda mi się zanim padnie ![]() Cytat:
A on jakiś mądry z polskiego? Pytam, bo dobrze napisał ten polski a był średni, a jak nie jest wybitny to może mam jakieś szanse ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty To już normalnie na całego zaczełaś 'nowe' życie ![]() Łee, z tego morza chyba nic nie będzie ![]() Tato Muszę sobie tutaj coś znaleźć. Mama ma wypytać znajomych, może akurat coś się trafi..
|
|
|
#3560 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;**
Przepraszam, że się nie odzywałam kilka dni. Zostało mi 8 dni do wyjazdu.. Masakra Coraz bardziej się boję, ale sama przecież chciałam jechać Boję się, że ciężko mi będzie się dogadać.Ewa, dobrze pamiętam, że TY też lecisz 5tego? Skąd i o której ? ![]() Wasze adresy mam w notesie zapisane, ale internet też tam będę mieć jak coś i będę z Wami normalnie na wątku ![]() Zaraz poczytam co u Was
|
#3561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3562 |
|
Wtajemniczenie
|
Monika, a podałaś ?
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Ola niestety plany zmienione, a to dlatego, że nie odbyła się wtedy rozmowa z konsulem. Czas na wysłanie wizy z paszportem to 7 dni, a rozmowę mam 29 czyli na 5 mogliby się nie wyrobić, a nie chcę ryzykować. Lecę 8.07 z Warszawy.
(Tobie 8 dni,a mi 11, o ile dostanę wizę stresujesz się? )
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-27 o 21:11 |
|
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
|
#3565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ja lecę 3 godziny, a Ty trochę więcej.. Więc będąc na Twoim miejscu bardziej bym się stresowała ![]() Ja kilka razy pisałam, żeby podać ![]() Ok mam
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chiddy mi też podaj adres
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane ! Czy ma któraś z Was jakiś szablon aukcji gotowy? Bo chcę dwie torebki wystawić a te z all są blee, a sama nie umiem zrobić szablonu
|
|
#3568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).zakupy w hurtowni nie doszły do skutku, bo pani stamtąd nie wysłała Dominice listy tego co jest a czego nie ma, a domagała się pieniędzy ![]() oddać Ci troszkę mojego? ja już mam miseczkę D ![]() hello baby ;* ale wolno piszecie, ale dobrze ![]() dzisiaj wyleżałam się na słońcu, ale i tak jestem mąka
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-06-27 o 21:33 |
|
|
|
|
#3569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa, 18 godzin ?
![]() Współczuję ;* Czym lecisz? ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Monika, co w Twoim adresie odznacza to bl. xxx ? Numer bloku ? Czyli to powinno być przed nr mieszkania ? ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam małe cycki, o
Ola British Airways, do Londynu Airbus 319, a do Phoenix Boeing 747 jeżeli o to Ci chodziło. A Ty?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

[/QUOTE]

I co ostatecznie z tą hurtownią?

Mam ostre zapalenie gardła, zwolnienie do 1 lipca, 40 h pracy w plecy i do odrobienia, nie wiem jak to zrobię, ale muszę.