Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-27, 01:50   #3541
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez paulincia77 Pokaż wiadomość
A co do wyników matur, to my mamy przyjść 30 czerwca o 9 rano i ponoć wychowawcy będą rozdawać je w klasach.
Dlatego boję się że będą jakieś komentarze ze strony naszego nauczyciela bo on jest trochę... Szkoda, że te wyniki nie mogą być w jakichś kopertach
Nam ma rozdawać była wychowawczyni, bo wychowawca nie może. I dobrze, nie byłoby chociaż z jego strony pogromu za fizykę
Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Dziewczyny...
Tak jak mówiłam - na imieninach była masakra.
"Oszuści!", "złodzieje", "barbarzyńcy".
Myślałam, że się zaczną talerzami rzucać.
Ciocia jedna już wstaje i mówi : ja jadę do domu, po czym wychodzi, wraca za 15 minut i chyba przygotowywała sobie argumenty za Komorem w międzyczasie, bo jak nie napadła na biednego wujka...
Wkurzyła mnie inna ciocia, która w ogóle nie przyjmowała do wiadomości, że ktoś może mieć inne poglądy, a jak ma inne to znaczy, że jest gorszy i głupi.
Wujek zaproponował godzący temat - seks. No i oczywiście temat podpasował, dowiedziałam się, że on, jak nie wypije, to nie może, bo za stary jest.
Albo inny, taki typowy flirciarz za młodu, zaczął opowiadać swoje przygody, no to sobie wyobraźcie.

Ogólnie doszłam do wniosku, że moja rodzina ma/miała wspaniałe życie seksualne. (także tego, może to rodzinne )

A dzisiaj nie ma żadnej o tej porze ?
A nie, jednak są.

drugie jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz

Olga, nie mogę wejść w te testy

Wypełniałeś ten test niedawno, a dla wiarygodności wyników
można go wypełniać nie częściej niż co 6 miesięcy.
Przepraszamy.

przy każdym tak samo napisane, jak się dopiero zarejestrowałam i na nic nie wchodziłam przy okazji zaczęłam przeglądać oferty pracy, na jaki zawód najwięcej
Powypełnialiśmy z Tżtem te podania, zrobiliśmy opłaty. Czemu ja nie mam takiego lajtowego podejście do wyboru kierunku jak on?

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 08:30   #3542
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
Olga, a ile wynosi czesne na tym kierunku co chcesz iść?
2500 za semestr.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Dziękuję, zaraz sobie zrobię

... jak mi się akurat odwiduje kuzyn mi napisał, że po informatyce jest więcej ofert pracy
Na pewno? Też tak słyszałam, ale nie jest tak, że mamy w Polsce tylu informatyków, że więcej nie potrzeba?

Cytat:
Imieniny dziadzia.

Dziewczyny...
Ciocia jedna już wstaje i mówi : ja jadę do domu, po czym wychodzi, wraca za 15 minut i chyba przygotowywała sobie argumenty za Komorem w międzyczasie, bo jak nie napadła na biednego wujka...
Wkurzyła mnie inna ciocia, która w ogóle nie przyjmowała do wiadomości, że ktoś może mieć inne poglądy, a jak ma inne to znaczy, że jest gorszy i głupi.
Wujek zaproponował godzący temat - seks. No i oczywiście temat podpasował, dowiedziałam się, że on, jak nie wypije, to nie może, bo za stary jest.
Albo inny, taki typowy flirciarz za młodu, zaczął opowiadać swoje przygody, no to sobie wyobraźcie.

Ogólnie doszłam do wniosku, że moja rodzina ma/miała wspaniałe życie seksualne. (także tego, może to rodzinne )
o matko

Cytat:
Olga, nie mogę wejść w te testy

Wypełniałeś ten test niedawno, a dla wiarygodności wyników
można go wypełniać nie częściej niż co 6 miesięcy.
Przepraszamy.

przy każdym tak samo napisane, jak się dopiero zarejestrowałam i na nic nie wchodziłam przy okazji zaczęłam przeglądać oferty pracy, na jaki zawód najwięcej
Powypełnialiśmy z Tżtem te podania, zrobiliśmy opłaty. Czemu ja nie mam takiego lajtowego podejście do wyboru kierunku jak on?
Czyli ktoś z Twojego IP sobie wypełniał bezczelnie
I co, na jaki najwięcej?
Oni zawsze mają lajtowe. A my chorujemy ze stresu

Dzień dobry ;*
Zauważyłam, że w stosunku do mojej mamy zmieniam się w moją mamę. To dobrze czy źle?
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 08:30   #3543
chiddy
Zadomowienie

dzień doberrrrrrr ;-*
ja na chwilkę

rodzice pojechali nad morze rano, a ja zostałam sama z psami i z domem i z mieszkaniem na głowie (i z sesją), masakra

dobrze, że Tż zaraz przyjedzie na śniadanko idę coś pysznego zrobić co byśmy mieli ucztę na tarasie (może go nie otruję haha ^^)

do później ;*
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 09:55   #3544
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie, ja już sobie akademik wybierałam wypisałam + i - typu: duże pokoje, czysto, karaluchy, itp
Oo akademik, ale fajnie
Jak szłam przez miasteczko studenckie to niemal w każdym oknie akademików były uszeregowane puste butelki po piwach

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

myślę na co papiery złożyć.
zarejestrowałam się na UG (złożę chyba na tą gospodarkę przestrzenną- chociaż inż tam nie zrobię.. -.-" i geologię), PG (geodezja, bo gospodarki nie otwierają), AM (nawigacja).
I chyba tyle.

A, no i Marta mnie pałuje żebym na tą skandy złożyła. Hmm.. na razie nie płacę, zobaczę jak wyniki matur i dopiero wtedy będę płacić
No własnie miałam sie Ciebie pytać o tą skandynawistykę w końcu kiedyś dużo o niej pisałaś. no, ale w sumie to tak jak ja o niektórych kierunkach.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820]

muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]

Juhu ale super

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie test zdolności.

Twój Typ Zawodów: CZŁOWIEK-TECHNIKA

Twój Najbardziej pasujący Zawód: Organizator Turystyki

Typ Zawodów i Najbardziej pasujący Zawód się nie zgadzają.

no wow.
Nie kieruj się tymi testami, pare pytań nie może wiedzieć lepiej od Ciebie i od tego co chcesz robić

Cytat:
Bo mama odwraca kota ogonem i teraz się na mnie drze, że co ja sobie myślę, że ona będzie mi płacić? Choć wcześniej mówiła, że nie ma sprawy
A w ogóle wiesz co? Składam na EiT i napisałam do nich maila z pytaniem czy te po angielsku są płatne dla Polaków. Może jednak nie są
Buuu
Co nie zmienia faktu, że i tak zapisałam się już na korepetycje z matmy u Ciebie.

Cytat:
Napisane przez paulincia77 Pokaż wiadomość
A co do wyników matur, to my mamy przyjść 30 czerwca o 9 rano i ponoć wychowawcy będą rozdawać je w klasach.
Dlatego boję się że będą jakieś komentarze ze strony naszego nauczyciela bo on jest trochę... Szkoda, że te wyniki nie mogą być w jakichś kopertach
Ja właśnie nie wiem jak to ma być u nas.
Wiem, że mam hasło do Oke kraków i zaraz po północy wchodzę tam i...

Dzień dobry.. wcześnie wstałam
Stary 2010-06-27, 10:07   #3545
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Ta z Hiszpanii?

Cytat:
Dziewczyny...

o Jeżu to miałaś wesoło

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Cześć ;*

Jutro Was nadrobię, bo praktycznie cały dzień mnie dziś nie było w domu i jestem zmęczona strasznie, także idę się kąpać i spaaać pewnie rano Was poczytam ;*
Byłam chwilę dzisiaj na działce na imieninach dziadzia i cioci. To co się osłuchałam o mojej maturze, studiach i w ogóle to jest po prostu niewyobrażalne.A ten grad pytań " KIEDY MASZ WYNIKI MAATUUR?" mnie dobił. Każdy pytał o to po kilka razy. Rozumiem, że w tej dacie jest coś tak ciężkiego, że ciężko ją zapamiętać.
taa mnie dzisiaj sąsiadka zagadała ,co by wszystko wiedzieć , jak tam wyniki

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
rodzice pojechali nad morze rano, a ja zostałam sama z psami i z domem i z mieszkaniem na głowie (i z sesją), masakra

dobrze, że Tż zaraz przyjedzie na śniadanko idę coś pysznego zrobić co byśmy mieli ucztę na tarasie (może go nie otruję haha ^^)

do później ;*
a ile masz jeszcze egzaminów?

Dzień dobryyy ;**

słoneczko świeci, trzeba bladą du.pę wystawić na słońce .
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 11:51   #3546
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Imieniny dziadzia.

Na pytanie nie odpowiem, bo nie składam do Wrocławia...

U nas na szczęście wyniki są do odebrania w sekretariacie i każdy wchodzi osobno, także to mnie cieszy.

Dziewczyny...

A dzisiaj nie ma żadnej o tej porze ?
A nie, jednak są.
Mnie dziś to samo czeka, tylko że to imieniny teścia mojego brata, a tam to sami fanatycy Kaczyńskiego i ja jedna za Komorowskim będzie też szwagier mojego brata który głosował na Korwina Mikke
Ale najgorsze będą te pytania o maturę i studia. Jak przez to przebrnęłyście???

plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 13:54   #3547
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Nie kieruj się tymi testami, pare pytań nie może wiedzieć lepiej od Ciebie i od tego co chcesz robić

Buuu
Co nie zmienia faktu, że i tak zapisałam się już na korepetycje z matmy u Ciebie.

Wiem, że mam hasło do Oke kraków i zaraz po północy wchodzę tam i...
Problem w tym, że... ja nie wiem

Spoko loko o ile sama sobie z tą matmą poradzę.
Może pójdę na MSG po polsku i będziemy mieć zajęcia obok siebie chociaż czy coś

... i serwer im pada.
Przepraszam, ale taka jest rzeczywistość

Anyway, co z tym spamem?
Stary 2010-06-27, 14:07   #3548
Riddim
Zadomowienie

Cytat:

Na pewno? Też tak słyszałam, ale nie jest tak, że mamy w Polsce tylu informatyków, że więcej nie potrzeba?
Wiesz, wczoraj z ciekawości popatrzyłam jakie są kierunki zamawiane - ku mojemu zdziwieniu jest zamawianych kilka informatyk na różnych uczelniach, więc chyba wcale nie jest ich za dużo.. ale ja się nie znam : P

Boziu, co Wam się stało, ze tak mało piszecie? Nie było mnie z 2 dni i az ciężko wbić mi się w temat.
Kamila gratuluję
Wie któraś gdzie jest Dominika? Mam nieodparte wrażenie, że jest na mnie zła I co ostatecznie z tą hurtownią?
Martyna I., żądam zdjęć kota, który powiększył rozmiary : P

Wczoraj nocą przeżyłam masakrę.
Wchodzę sobie z ciekawości na um w lublinie, patrzę sobie - o, techniki dentystyczne - czytam wymagania, lekki szok, bo SAMA biologia lub chemia lub coś tam i nie ma egzaminu z rzeźby ani z rysunku! No buzia mi się cieszyła tak, że myślałam, że padnę. Otworzyłam terminarz rekrutacji - rekrutacja online do 25.06 do godz 15..............
A dziś na wadze -1.2kg a to oznacza, że jturo robię na obiad dukanowską pizzę Biust mi zmalał, fak yea!

Miłego, ciepłego, bezchmurnego ;*
Stary 2010-06-27, 14:14   #3549
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Wiesz, wczoraj z ciekawości popatrzyłam jakie są kierunki zamawiane - ku mojemu zdziwieniu jest zamawianych kilka informatyk na różnych uczelniach, więc chyba wcale nie jest ich za dużo.. ale ja się nie znam : P

Wchodzę sobie z ciekawości na um w lublinie, patrzę sobie - o, techniki dentystyczne - czytam wymagania, lekki szok, bo SAMA biologia lub chemia lub coś tam i nie ma egzaminu z rzeźby ani z rysunku! No buzia mi się cieszyła tak, że myślałam, że padnę. Otworzyłam terminarz rekrutacji - rekrutacja online do 25.06 do godz 15..............
Te kierunki zamawiane to jakiś śmiech na sali. Ochrona środowiska

To bez sensu, że deadline jest przed 30tym na UEK od 30tego dopiero można cokolwiek zrobić...

Swoją drogą, kolega się chwali na facebooku, że zna już swoje wyniki

Edytowane przez czijo
Czas edycji: 2010-06-27 o 14:15
Stary 2010-06-27, 14:32   #3550
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Te kierunki zamawiane to jakiś śmiech na sali. Ochrona środowiska

To bez sensu, że deadline jest przed 30tym na UEK od 30tego dopiero można cokolwiek zrobić...

Zna już??? I jak????

Stary 2010-06-27, 14:38   #3551
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Zna już??? I jak????
Wtyki w OKE. Z tego co wiem, to nie jest rzadkie zjawisko chwali się 73 procentami z polskiego R, ale jakoś dziwnie nie wspomina o reszcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 14:47   #3552
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Bo to nie wszystkie OKE mają możliwość wcześniejszego sprawdzenia wyników wiem że chyba w Krakowie i Łomży tak jest

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:

Boziu, co Wam się stało, ze tak mało piszecie? Nie było mnie z 2 dni i az ciężko wbić mi się w temat.
Kamila gratuluję
Wie któraś gdzie jest Dominika? Mam nieodparte wrażenie, że jest na mnie zła I co ostatecznie z tą hurtownią?
Martyna I., żądam zdjęć kota, który powiększył rozmiary : P

A dziś na wadze -1.2kg a to oznacza, że jturo robię na obiad dukanowską pizzę Biust mi zmalał, fak yea!

Miłego, ciepłego, bezchmurnego ;*
Wiem że moja siostra cioteczna była zainteresowana tymi technikami dentystycznymi

Stary 2010-06-27, 14:48   #3553
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Bo to nie wszystkie OKE mają możliwość wcześniejszego sprawdzenia wyników wiem że chyba w Krakowie i Łomży tak jest
Nie no, wyniki mamy normalnie, tylko ludzie którzy tam pracują sprawdzają wcześniej dla swoich znajomych myślę, że tak jest w całej Polsce. Ale podejrzewam, że jest to średnio legalne.
Stary 2010-06-27, 16:30   #3554
effciaa16
Zakorzenienie

cześć;*

ojej ale tu cisza.

a wyniki to już bym chciała znać, chociaż bardzo boję się o polski. I w ogóle jak będą słabe to potem jeszcze trzeba przejść przez multum pytań "Ile %?". Lowe. <3

ale dziś upał.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 17:30   #3555
BeaS
Zakorzenienie

Cześć, Dziunie.

Zaraz Was trochę nadrobię o ile mi internetu wystarczy, bo na razie z Play'a mamy, na doładowania, śmiesznie tak.

Jestem chora. Mam ostre zapalenie gardła, zwolnienie do 1 lipca, 40 h pracy w plecy i do odrobienia, nie wiem jak to zrobię, ale muszę.
Ledwo mówię, ciągle mnie coś drapie, jutro jadę do domu do czwarku, bo muszę jeszcze jutro załatwić parę spraw w Warszawce.

Mówiłam Wam? Przeprowadziłam się. Marta u mnie nawet była. Może Wam mówiła, zaraz poczytam.
Podoba mi się bardzo to mieszkanie.

A dziś będę miała okazję przejechać się samochodem po Warszawie.

To teraz Was poczytam.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 18:02   #3556
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

szkoda, że ja nie mam żadnych znajomości w OKE
ech, jestem taka niedzisiejsza, muszę zacząć się obracać wśród elit, by mieć w życiu lżej

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
cześć;*

ojej ale tu cisza.

a wyniki to już bym chciała znać, chociaż bardzo boję się o polski. I w ogóle jak będą słabe to potem jeszcze trzeba przejść przez multum pytań "Ile %?". Lowe. <3

ale dziś upał.
Ja już się przyzwyczaiłam. Wcześniej było miliony pytań "jak tam matura?" "ile z ustnych?" "gdzie później się wybierasz?" chyba trzeba sobie na czole napisać te wszystkie informacje

I jeszcze moja mama mnie dobija pytając kilka razy dziennie kiedy mam wyniki matur.
no kurcze po co zadaje pytania skoro i tak nie słucha odpowiedzi

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2010-06-27 o 18:03
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 18:17   #3557
BeaS
Zakorzenienie

Martyna P., pogratuluj Tż-owi.

Cytat:
Nieee to niee mój, to Martyny!
Mój niestety ubiera się prosto i zwyczajnie, chociaż ma jakieś wysokie mniemanie i twierdzi że ma cudowne wyczucie i styl w bluzach z croppa hehe
hahaha, leżę.

Cytat:
Martyna czy dobrze to nie mogę powiedzieć, w zasadzie to nawet źle. Oczywiście przesyłka nie przyszła. Ale wszystko po kolei. Pojechałyśmy z mamą do cioci i wujka do Rypina.(wujek miał mnie zawieźć do Warszawy). Paczka właśnie była nadana do Rypina i miała dojść 23.06. A, że jakaś baba zamuliła i zapisała na 24. A ja rozmowę miałam właśnie 24. Siostry tż stawał na głowie, żeby coś załatwić i dał im dyspozycję, że odbierzemy osobiście przesyłkę i niech jej dalej nie wysyłają. No to my wstajemy o 3, o 4 wyruszyliśmy do Wawy, trochę po 6 byliśmy pod firmą FedEx(tak ku przestrodze) i zdzwonimy, a tam zamknięte. Ale kobieta nas wpuściła i jej wszystko tłumaczę, ona spr. numer paczki itd. Poszła gdzieś i myślałam, że da mi już tą paczkę, a ona wezwała kolegę. My z nim gadamy, że paczka miała zostać, a on, że oni ją wysłali W ogóle tak niesympatyczny był, że aż ciśnienie mi podskoczyło. Nieogarnięci jak nie wiem co. Nikt nie był w stanie podać mi numeru kuriera który przejął paczkę. Na odczepkę dali mi numer do GSL, gdzie paczka trafiła. A, żeby jeszcze śmiesznie było to paczka była już o godzinie 24 w nocy w GSL dnia 23.06!! Nikt nie raczył jej dowieźć No i du.pa nie zdążylibyśmy obrócić z powrotem. To była jakaś paranoja. Za przesyłkę o wartości 1$ zapłacili 115$ A tutaj takie coś! Ale siostra z tż będą składać reklamację za nie kompetencje firmy. Ahaa no i musiałam przełożyć rozmowę z konsulem bo bez papierów nie miałam się co starać o wizę. Kolejna wizyta 29.Także trochę koszmar.
Ahaa i Beata pewnie nie mogłabym się spotkać, bo byłam z mamą, wujkiem i ciocią i nigdzie nie zatrzymywaliśmy się na dłużej. A 29 pewne pojedziemy tylko na rozmowę i z powrotem.

w ogóle zmęczona jestem, wczoraj wstałam o 3, a dzisiaj o 5.
Masakra. Walcz z nimi i nie odpuszczaj.

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
edit: aa, Marta (i Beata), będę prawdopodobnie w Warszawie w niedzielę!
Dlaczego nie skontaktowałaś się ze mną?
Możemy się jeszcze umówić. Posiedzę i pomilczę, bo nie za bardzo mogę mówić, właściwie nie powinnam nawet słowem się odzywać, tak mi lekarka nakazała, ale nie da się przecieć tak wytrzymać.

Cytat:
jednak nie oglądam filmu wypiję meliskę i pewnie pójdę spać, chociaż może nie zasnę, bo spałam dzisiaj dwa razy.
jak to śmiesznie brzmi.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

Beata ostatnio mi mówiła, że jej koleżanka poszła na 3 godziny do odzieżowego na próbę, żeby zobaczyli czy się nadaje.
i apropo tego - kiedys bylo głosno o tym, ze oni robia tak, ze biora ludzi na próbę ciągle, więc mają darmowych pracowników .
Właśnie tak robią. Tego samego dnia były jeszcze 2 inne dziewczyny 'na próbę', oczywiście każda w innych godzinach.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20276820]muszę się Wam pochwalić. zostałam ciocią [/QUOTE]

Gratki.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 19:30   #3558
Karmenka
Zakorzenienie

Hello my darlings, I'm home !
Stary 2010-06-27, 19:43   #3559
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Problem w tym, że... ja nie wiem

Spoko loko o ile sama sobie z tą matmą poradzę.
Może pójdę na MSG po polsku i będziemy mieć zajęcia obok siebie chociaż czy coś

... i serwer im pada.
Przepraszam, ale taka jest rzeczywistość
W końcu na pewno coś wybierzesz Jeszcze jest pare dni.

Ty sobie na pewno poradzisz. W ogóle jakbyś poszła na cokolwiek na uek to i tak by było super A podoba Ci się jeszcze jakiś kierunek tam?

Oł noł to ja się może zaloguje wcześniej i będę tylko odświeżać strone, może uda mi się zanim padnie

Cytat:
Wtyki w OKE. Z tego co wiem, to nie jest rzadkie zjawisko chwali się 73 procentami z polskiego R, ale jakoś dziwnie nie wspomina o reszcie
Noo też o tym słyszałam, znaczy o tych wtykach to jest niesprawiedliwe :P
A on jakiś mądry z polskiego? Pytam, bo dobrze napisał ten polski a był średni, a jak nie jest wybitny to może mam jakieś szanse

Cytat:
O tak, też się nie moge tego doczekać

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Mówiłam Wam? Przeprowadziłam się. Marta u mnie nawet była. Może Wam mówiła, zaraz poczytam.
Podoba mi się bardzo to mieszkanie.
O ale Ci fajnie
Ty To już normalnie na całego zaczełaś 'nowe' życie

Łee, z tego morza chyba nic nie będzie
Tato
Muszę sobie tutaj coś znaleźć. Mama ma wypytać znajomych, może akurat coś się trafi..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 20:05   #3560
malenstwo5
Wtajemniczenie

Hej ;**

Przepraszam, że się nie odzywałam kilka dni.

Zostało mi 8 dni do wyjazdu.. Masakra Coraz bardziej się boję, ale sama przecież chciałam jechać Boję się, że ciężko mi będzie się dogadać.

Ewa, dobrze pamiętam, że TY też lecisz 5tego? Skąd i o której ?

Wasze adresy mam w notesie zapisane, ale internet też tam będę mieć jak coś i będę z Wami normalnie na wątku

Zaraz poczytam co u Was

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 20:43   #3561
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Wasze adresy mam w notesie zapisane, ale internet też tam będę mieć jak coś i będę z Wami normalnie na wątku
mojego nie
Stary 2010-06-27, 20:53   #3562
malenstwo5
Wtajemniczenie

Monika, a podałaś ?

Stary 2010-06-27, 21:07   #3563
effciaa16
Zakorzenienie

Ola niestety plany zmienione, a to dlatego, że nie odbyła się wtedy rozmowa z konsulem. Czas na wysłanie wizy z paszportem to 7 dni, a rozmowę mam 29 czyli na 5 mogliby się nie wyrobić, a nie chcę ryzykować. Lecę 8.07 z Warszawy. (Tobie 8 dni,a mi 11, o ile dostanę wizę stresujesz się? )

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-27 o 21:11
Stary 2010-06-27, 21:11   #3564
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Monika, a podałaś ?
a kto pytał by podać ?
zaraz wyślę pw
Stary 2010-06-27, 21:18   #3565
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Ola niestety plany zmienione, a to dlatego, że nie odbyła się wtedy rozmowa z konsulem. Czas na wysłanie wizy z paszportem to 7 dni, a rozmowę mam 29 czyli na 5 mogliby się nie wyrobić, a nie chcę ryzykować. Lecę 8.07 z Warszawy. (Tobie 8 dni,a mi 11, o ile dostanę wizę stresujesz się? )
Bardzo
Ale ja lecę 3 godziny, a Ty trochę więcej.. Więc będąc na Twoim miejscu bardziej bym się stresowała
Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
a kto pytał by podać ?
zaraz wyślę pw
Ja kilka razy pisałam, żeby podać
Ok mam

Stary 2010-06-27, 21:21   #3566
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo
Ale ja lecę 3 godziny, a Ty trochę więcej.. Więc będąc na Twoim miejscu bardziej bym się stresowała
jeżeli dojdzie do skutku to jakieś ponad 18 godzin, 'tragedija'

chiddy mi też podaj adres

Stary 2010-06-27, 21:29   #3567
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dziewczyny Kochane ! Czy ma któraś z Was jakiś szablon aukcji gotowy? Bo chcę dwie torebki wystawić a te z all są blee, a sama nie umiem zrobić szablonu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 21:32   #3568
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:

Biust mi zmalał, fak yea!
właśnie też sama nie wiem co się z nią dzieje, a chciałam zapytać czy przelała mi pieniądze już czy jeszcze. bo narazie na koncie pustka. coś pisała na wątku o jakimś wyjeździe nad morze(teraz tego nie znajdę).
zakupy w hurtowni nie doszły do skutku, bo pani stamtąd nie wysłała Dominice listy tego co jest a czego nie ma, a domagała się pieniędzy

oddać Ci troszkę mojego? ja już mam miseczkę D
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Hello my darlings, I'm home !
hello baby ;*

ale wolno piszecie, ale dobrze przynajmniej nadążam i nie muszę nadrabiać
dzisiaj wyleżałam się na słońcu, ale i tak jestem mąka

bziii ♡.

Edytowane przez rehab4181
Czas edycji: 2010-06-27 o 21:33
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 21:36   #3569
malenstwo5
Wtajemniczenie

Ewa, 18 godzin ?

Współczuję ;*

Czym lecisz?

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Monika, co w Twoim adresie odznacza to bl. xxx ? Numer bloku ? Czyli to powinno być przed nr mieszkania ?

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
właśnie też sama nie wiem co się z nią dzieje, a chciałam zapytać czy przelała mi pieniądze już czy jeszcze. bo narazie na koncie pustka. coś pisała na wątku o jakimś wyjeździe nad morze(teraz tego nie znajdę).
zakupy w hurtowni nie doszły do skutku, bo pani stamtąd nie wysłała Dominice listy tego co jest a czego nie ma, a domagała się pieniędzy

oddać Ci troszkę mojego? ja już mam miseczkę D

hello baby ;*

ale wolno piszecie, ale dobrze przynajmniej nadążam i nie muszę nadrabiać
dzisiaj wyleżałam się na słońcu, ale i tak jestem mąka
Ja mam misieczkę H Dlatego kupuję staniki firm brytyjskich, tam mam tylko FF. Więc nie marudź

Stary 2010-06-27, 21:40   #3570
effciaa16
Zakorzenienie

A ja mam małe cycki, o

Ola British Airways, do Londynu Airbus 319, a do Phoenix Boeing 747 jeżeli o to Ci chodziło. A Ty?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości