|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
BAN stały
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Hej
![]() Melduje,że żyje i zmykam spać.Będe mieć chwilke czasu to do was skrobne ![]() Troche będe mieć do opowiadania ![]() branoc D: |
|
|
|
#1592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
jeśli mogę skomentować, tym bardziej, że to znajomi![]() no ale .. to miłej podrózy,
|
|
#1593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie, ja tych ludzi nawet nie znam, no ale jeśli tata chce ich zaprosić to ja w to nie wnikam... dla mnie dziwni ludzie i tyle... a w ogóle to wstałam i się stresuję bo dzisiaj spowiedz a ja nie bylam tak dawno że nie pamiętam. Mam nadzieję że da mi ksiądz rozgrzeszenie ![]() Gospella piekna pogoda u nas co planujesz z Mężusiem? ja zaraz zabieram się za robienie albumu bo mam chwilkę, a potem właśnie idziemy się skupić do kościoła A w ogóle co oznacza w książeczce: "rozmowa egzaminacyjna z duszpasterzem na temat wysłuchanych konferencji przedmałżeńskich"? na to też się trzeba jakoś indywidualnie umawiać czy jak? Co to w ogóle jest? Żonki powiedzcie bo głowię się już jakiś czas o co będą pytać, bo jeśli tak jak jest napisane to ja nie mam pojęcia o czym były konferencje...
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wrocilismy z tz dopiero po 5 z wesela bo tez popilismy duzo
|
|
#1595 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Znalazłam chwilke czasu,to skrobne i nadrobie ![]() Podróż mineła ok ( dziękuje za troske dziewczyny acelinko,silveta-powiedzmy że ucałowałam polską ziemie ) ,w Niemczech tylko fotoradar zrobił nam pamiątkowe zdjęcie W Niemczech się też zatrzymawaliśmy i chrzestna kolegi o 2 w nocy chciała nam zrobić jajecznice. Z dzisiejszych wiadomości to : kupiliśmy koszule tż-towi ( przymierzał wszystko i wygląda super ) i ja sobie kupiłam w Triumphie stanik plus majteczki do sukni ślubnej. Musze czekać aż @ się skończy to wtedy się wybiore na przymiarki.Przeraża nas fakt,że tyle mamy do załatwienia. Edit: mama tż-ta z nami nie jedzie bo się źle czuje.Noi ciotki tz-ta nie ma,wraca jutro.Także w poniedziałek kolejne rozdanie zaproszeń Co by tu jeszcze...chyba cdn jak mi się przypomni
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-27 o 13:30 |
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Certina ta rozmowa przynajmniej u nas nie odbyła sie, na koniec ks. podpisał sie i tyle było
|
|
|
|
#1597 |
|
BAN stały
|
certi,życze powodzenia na spowiedzi.
![]() A i zobaczyliśmy wkoncu nasze gotowe zaproszenia na żywo ,są bardzo ładne. Pisałam wcześniej o zaproszeniach a o tym zapomniałam napisać. Aparat mam,ale nie wziełam/liśmy kabla do niego Zapomniałam Wczoraj jak jechaliśmy do rodziny tż-ta,to przejeżdzamy koło naszego miejsca,w którym będziemy mieć wesele.Noi jakieś wczoraj było Wczoraj też gadałam z kuzynką tż-ta i podpowiedziała ( choć sama nad tym myślałam ) by przejechać się do nowej reustauracji,mieści się w tej samej miejscowosci co Kościół w którym mamy ceremonie ślubną,także z Kosciola do sali byłoby bardzo blisko.No,ale nie chce mi/nam się kombinowac bo po pierwsze niewiadomo czy są terminy na wrzesień ( tzn na ta samą date co mamy ) a po drugie też 500 zł zaliczka by przepadła. ![]() Zmykam na obiad. Może uda mi się wpaść wieczorem
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-27 o 13:29 |
|
|
|
#1598 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo no to super, fajnie byłoby gdyby i u nas czasu na to nie starczyło, w ogóle to dla mnie jakaś pomyłka "rozmowa egzaminacyjna z duszpasterzem" Cytat:
:h ahaha:gratuluję zakupów bieliźnianych ![]() a zaproszenia pokaż koniecznie jak wrócicie ![]() Powodzenia w rozdawaniu ![]() dobra dziewczynki zbieram się i raczej już dzisiaj do Was nie zajrzę, bo wrócę zapewne późno w nocy
|
||
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My byliśmy dzisiaj u brata i bratowej TZta - bo tyydzień temu urodziła im się córeczka Taki słodziak malutki, az mi się normalnie dziecka zachciewa jak widzę takie maluchy ![]() Tylko śmiejemy się, że teraz rodzice TZta będą leżeli krzyżem w kościele i na składki dawali, żeby u nas chłopczyk był ... bo to już ich trzecia wnuczka, a w drodze jest czwarta (siostra TZta będzie miała kolejną córkę) ..... |
|
|
|
|
#1600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro to jego goście![]() 2. no plany pokrzyzowąły nam przebite dwie opony w moim aucie, nie bede sie rizposywac, ale to nie robota wandali... 3. w sumie bylismy na grilu u mojego tatusia ehhe a pogoda sie popsula nieco
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze opisz później wrażenia koniecznie! ![]() Cytat:
za wszystkie złatwione sprawy Nasze wczorajsze tańce hulańce były fantastyczne świetnie się bawiliśmy poszliśmy spać o 6 i wstalismy o 14 Ruszyliśmy z zaproszeniami w końcu i rozdaliśmy dzis 5 jak ja lubie gdy goscie mieszkają blisko siebie byłoby 6 ale cioci nie było w fomu akurat. Byliśmy też w naszej resturacji było tam jakieś weselisko pani nam dała menu do wyboru ale mamy czas z ostatecznym wyborem bo to dopiero 2 tygodnie przed ślubem musimy podać i w sumie tylko tyle tam załatwiliśmy znaleźliśmy też miejsce na plener nie umieliśmy sie zdecydować dzie byłoby fajnie i w miare blisko, zeby nie jeździc daleko i tż mi mówi, że jego firma robiła ostatnio odwodnienie terenu ogrodu który wygrał konkurs na najładniejszy ogród w Rybniku i że może tam ... i pojechaliśmy zoabczyć wyszli właściciele bo zobaczyli ze lukamy przez płot powiedzieli że niema sprawy i że już tam kiedyś jakies sesje mieli 2 cieszę się bardzo bo z naszej sali jedzie sie tam dosłownie 3 minutki Także kolejna rzecz z głowy
|
||
|
|
|
#1602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zakupkiMoże idzie na Twój? ![]() Cytat:
Cytat:
Może w tym tygodniu...![]() za zaproszenia
|
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
a my dziś wybraliśmy się do ZOO. Bilety strasznie drogie, więc postanowiliśmy zwiedzić dokładnie WSZYSTKO
więc teraz padamy![]() do tego zostały 3 dni i 15h jakoś do naszego ślubu
|
|
|
|
#1604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka a ja padam na pyszczek po całym weekendzie
![]() w piątek mega impreza 50 lat taty w sobotę poprawiny i w niedziele chrzest mojej chrzestnicy a jutro jedziemy na sale popytać pierdołki co musimy do kupić itp. w piątek druga przymiarka sukni wczoraj miałam straszny sen ze było już nasze wesele i my z niczym nie zdarzyliśmy ubierałam się w suknie ślubna w zakrystii w kościele normalny koszmar już chyba pomału zaczyna się stres przedślubny ![]() Cytat:
![]() u mnie 47 dni pamiętam jak jeszcze nie dawno było 370
|
|
#1605 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Mam chwilke czasu,noi jestem. Tż pojechal załatwiać swoje sprawy tzn z autkiem ale też zajdzie do Księdza po akt chrtztu i bierzmowania. ![]() Ja dzisiaj na 11 ide do fryzjera się ściąć troszeczke,noi musze też się zapisać na ślubną fryzure i makijaż. Oprócz tego musze zapisać się też do kosmetyczki na regulacje brwi i przybijanie uszu.A potem śmigam do miasta w poszukiania kiecki na poprawiny. ![]() Mało piszecie,ale to dobrze bo moge nadrobić
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-28 o 09:15 |
|
|
|
#1606 |
|
Wtajemniczenie
|
moze
![]() ![]() Mad: welcome in Poland Idziemy dzis na spowiedz ;/;/
|
#1607 | ||
|
BAN stały
|
Dziękuje za przywitanie i gratko oklaski
![]() Cytat:
![]() Dziękuje za przywitanie ![]() To trzymam kciuki za spowiedz o tak -> ![]() Dziękuje za gratko-oklaski ![]() Cytat:
![]() To super,że możecie mieć tam sesje,noi tańce hulańce udane.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-28 o 09:28 |
||
|
|
|
#1608 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!!! Myślałam, że będę miała dużo do nadrobienia, ale widzę że wszystkie miałysmy pracowite weekendy
![]() Przede wszystkim składam serdeczne życzenia najświeższym żonkom, dużo szczęścia, cudownych chwil i spełniania marzeń My w dalszym ciągu jeździmy z zaproszeniami, jak narazie wszyscy mówią że przyjdą, zaproszenia się bardzo podobają, oby tak dalej. Dzisiaj wysyłam 6 zaproszeń pocztą. Dziwny jakiś ten dzień, w środku czuję niepokój
|
#1609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna wycieczka, też musielibyśmy się kiedyś wybrać do zoo ![]() Cytat:
a sen . Też kiedyś miałm podobny że było już weselisko i nic się nie udało Ale się pośmialiśmy z tego z tż'tem i nigdy się nie powtórzył ![]() za 47 u nas dziś 82 ![]() Wczoraj byłam tak zakręcona, że zapomniałam wszystko napisać Na sali jeszcze się dowiedzieliśmy, że na stole są świerze kwiaty, dekoracje ładne i świeczuszki, więc bardzo przyjemnie to będzie wyglądać i nic już sama nie będę czarować. Zastanowię się tylko nad jakąś dekoracją za nami do powieszenia bo oni dają oklepane "Szczęść Boże Młodej Parze" i z tego co widziałam na fotkach resturacji nie wygląda to za fajnie. Jak już coś takiego musi być to wkomponowałabym to w jakieś kwiatki albo cosik takiego a najchetniej powiesiłabym tam serducho albo dwa serducha z czerwonych róż, ciekawe ile by to kosztowało ach i cena wzrosła o 10 złoty bo teraz wszystkiem produkty zdrożały. No ale myśle, ze taki wzrost ceny przy ok. 60 osobach idzie znieść ![]() Menu zapowiada się smakowicie, musimy tylko wybrać z tych pyszności to, co lubimy najbardziej Pani powiedziała też, że z doświadczenia wie, że lepiej rozłożyć winetki żeby nie było zamieszania ja też to wiedziałam, ale tż nie był co do tego pewny, więc teraz już jest przekonany ![]() Cieszę się bardzo z tego miesjca na sesje, od wczoraj je uwielbiam I wczoraj mieliśmy z tż'tem rocznice taką mała 4,5 roku razem Cytat:
powodzenia w szukaniu kiecurki Dziewczyny wymyśliłam, żeby na winetkach, z dugiej strony umieścić jakieś podziękowania dla gości, co o tym myślicie?
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-28 o 09:39 |
|||
|
|
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko!!!! Dzisiaj 61 dni!!! Równe 2 miesiące
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Wtajemniczenie
|
Niby nie
ale tyle jeszcze jest do załatwienia....
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Chyba czeka mnie wielkie nadrabianie |
|
|
|
#1614 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
I jak tam po spowiedzi??? ![]() Cytat:
![]() Pokaże,pokaże,tylko zanim je rozdamy musze zrobić im fotke ![]() Racja Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- ![]() Cytat:
![]() Gratuluje Wam roznicy ![]() Cytat:
w takim razie,że tak mało piszecie ![]() Co do pomysłu,no jasne spoko pomysł. Dobra zmykam się odświeżyć i może wpadne przed fryzjerem jeszcze tzn zanim wyjde ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- A i jeszcze coś,przedchwilą z mamą tzn ona wpadła na pomysł przymiarki.No to założyłam rajstopy,oczywiście takie ślubne-białe bez żadnych wzorków noi buty i w nich chodziłam do domu. Przymiarka wypadła pomyślnie
|
||||||
|
|
|
#1615 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech Wasze małżeństwo będzie długie, zgodne i trwałe, a każdy dzień będzie tak radosny jak dzień Waszego ślubu. Cytat:
Normalnie nie wierzę, że PKP zachowało się tak "szlachetnie" Cytat:
Trzymam żeby jednak udało Ci się go zdać w innym terminie.Dzięki A dziś już okrągłe 40 ![]() Cytat:
Mama zrobiła pyszne jedzonko, przyjechała ciocia, którą bardzo lubimy, więc było naprawdę fajnie
|
||||
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepraszam że tak się ostatnio nie odzywam...
właśnie dowiedziałam się że zmarła moja znajoma... ;( mimo że ostatni raz widziałam ją pół roku temu to siedzę i płaczę... |
|
|
|
#1617 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za obrączki i za piąteczkę za kolejne egzaminyCytat:
A koleżanka miała pokaz slajdów ze zdjęć ślubnych zrobiony i bardzo mi sie ten pomysł spodobał, ale nasz foto chyba takiego czegoś nie robi. Al jakby co to może sama się pobawię i zrobię taką prezentację ![]() Cytat:
![]() A czasoumilacze ![]() Cytat:
Cytat:
za załatwione sprawy.A co do znajomych taty, to myślę, że jesteś za dobra - ja bym wysłała pocztą, albo poprosiła tatę, żeby im doręczył Przecież to paranoja jakaś jest, że goście (jeszcze w dodatku spoza rodziny) mają takie wymagania
|
|||||
|
|
|
#1618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę kupić jeszcze właście pończoszki itd i bielizne Jak dobrze pójdzie, to w przyszłym tygodniu będę miała przymiarkę sukni Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale piękna pogoda Idę zaraz wysłać zaproszenie do Meksyku (ups, trochę późno...), kupić długą warstwę do welonu, a potem porozmawiać o tym przeniesionym egzaminie, mam nadzieję, że uda się coś z tym zrobić... Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() Czekamy na fotki Cytat:
![]() Fajnie, że znaleźliście taki ładne miejsce Co do podziękowań - to chyba zależy od tego jakie masz winietki... Cytat:
Przymiarka świetna I co - pasują białe rajstopy do białych butów?
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też sie cieszę z tego miejsca winetki będę robić sama więc moge pokombinować jak zrobie jakieś próbne to oczywiście się pochwalę Teraz muszę zacząc się uczyć do obrony, bo zostały mi tylko 2 dni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

) ,w Niemczech tylko fotoradar zrobił nam pamiątkowe zdjęcie 

a jutro mam na 9 ohhhhh
jedziemy do Ondalandu,najwiekszego parku wodnego w Italii

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
pamiętam jak jeszcze nie dawno było 370

. Też kiedyś miałm podobny że było już weselisko i nic się nie udało
Pani powiedziała też, że z doświadczenia wie, że lepiej rozłożyć winetki żeby nie było zamieszania