|
|
#1651 | ||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
Czyżby "lubię kalafiora" to trop był sprytnie podany? ![]() Cytat:
![]() Obiecuję uroczyście, że moje pierwsze DVD prześlę Ci z autografem, to wynagrodzi wszelką zgryzotę i rozpacz Cytat:
Już nawet tytuł filmu przeciekł do publicznej wiadomości ![]() Cytat:
), a do tego smażony salceson i agrest z kompotu Cytat:
![]() Ale jaja! ![]() No i dopiero teraz mi to mówisz?! ![]() Coś mi faktycznie słabo się zrobiło ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
--- Śpicie?!
|
||||||
|
|
|
#1652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
pewnie wszyscy mają to co ja przez ostatnie dni - your cos tam coś tam was unable to log out ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- wiesz ja nie dzieciata jeszcze a mam taaaaaakie dylemata że wstyd na głos gadać - nie tyle co do kwestii dzieci jako takich, co do kwestii płci - ale za każdym razem jak widze dwie długie chude Betty to widzę sens. nie znajduje słów dlaczego - ( pewnie znajdę jak je urodzę , oj wtedy to mnie pewnie wygwiazdkuje nie raz) ale jednak sens jest widzialny i wyczuwalny bez słów na fotach, no ale tak odbiegłam od tematu uciekania przed dziećmi :P Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-28 o 02:08 |
||||
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Mlego dnia
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie zabiegania wprawdzie nie było ale nadrabiałam trochę pozimowy zastój kości i robiłam oszczędności (nie wchodząc na wizaż bo tu jest za duże kuszenie).Znamy ![]() ---------------------------- Jak ja nie cierpię budzić sie o 5 rano i nie moc zasnąć. Ma to tylko 1 plus umyłam w domu podłogi. A tak poza tym to dzieńdoberek wszystkim Dryn Dryn Pobudka, wstawać śpiochy
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-28 o 07:54 |
|
|
|
|
#1655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dlatego "były" duchowny ![]() Choć ja tam lubię rzucić okiem na Duchovnego ![]() Cytat:
Już się nie moge doczekać az zobaczę te piękną czarodziejkę ![]() Funeral Home? Stara, zatęchła szafa w podmoklej kaplicy Cytat:
(i dzięki za miłe słowa Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-28 o 08:52 |
|||||
|
|
|
#1656 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale już jest gorąco A ja do roboty muszę iść
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety ceny mało zachęcające
oscylujące w pobliżu 250 złotych ale za to dobrej jakości skóra Funeral Home - do tej pory nie rozgryzłam . Wiem ze to kwaituchy ale nie mam pojecia jak te kwiatuchy zinterpretował i rozgryźć.--------------------------- Ale piękne słonko na zewnątrz. Az chce sie wyjść tylko jeszcze muszę obadać jak gorąco jest na zewnątrz i ile flaszek z woda trzeba zabrać. Miałam dzis jechać do stolycy ale zapowiada sie gorąc i zrezygnuję. Upał i miejski smog to dla mnie za dużo. A teraz jak potrafi być człek zamotany z rana. Właśnie sobie zrobiłam kawę i zamiast kostki cukru wrzuciłam "pastylkę" z wapnem. Kawa nie nadaje sie do picia ale ma za to idealna piankę
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dzis nawet słonko nie rozweseli...
Obym tylko do jutra wypociła przymajmniej te 27-30 stron. Częsc juz mam, ale nie idzie to jakos fenomenalnie szybko. Magisterka to zuo.
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#1659 |
|
Wpisz tu zomzing
|
cze
mam fb, żeby nie zakładać last.fm, n-k mnie nigdy nie interesowało, a zamieszczanie zdjęć gdziekolwiek to już najmniej na świecie (deviantArt założony dla wsparcia kolegi-fotografa); też chcę zobaczyć Prawdziwego Sabbatha a przed zobaczeniem Mai na żywo odczuwać zaczynam tremę
|
|
|
|
#1660 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też
a tak bym na słońcu posiedziała, ech... ![]() Cytat:
Cytat:
zeby szybko poszło hm, słuszna ikonka ale ja nie gryzę co prawda mam wystające kły I wyglądam, jakbym połknęła babcię Kapturka, ale jestem nieszkodliwa... (w każdym razie na trzeźwo, bo po pijaku ze mnie niezdara i człowiek-demolka P.S. to tak a propos tego, co mówiłaś, Justysiu, ze jakoby metale lubią spokojne - ja jestem spokojna Zazwyczaj
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-28 o 09:51 |
||
|
|
|
#1661 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj pytam syna kto prowadzi - bo w trasie byliśmy , a On mi na to - Niemcy. Polacy dwa gole strzelili Cytat:
Tiaaaa, ja się powstrzymuję, bo bym się lakieru nażarła ![]() Ale wygladasz .... interesująco ![]() Nie dołujcie mnie dziewczyny bo przy swoich 164 "i tak upadłam już nisko " Cytat:
Cytat:
Ja też miałam intensywny weekend. W sobotę trasa do Kołobrzegu, a w niedzielę powrót. Ale zawiozłam większą część swoich dzieci, zostało mi tylko najstarsze. na szczęście toto i mecze z nami ogląda i samo sobie jeść robi, więc w sumie jak by nas było 3 dorosła osoby ![]() Ale trasa z Kołobrzegu była baaaardzo ciekawa. 8 godzin sam na sam z mężem ( od święta , bo zwykle mamy towarzystwo ) poprawia stosunki małżeńskie - w dosłownym tego słowa znaczeniu. Zwłaszcza jak można zboczyć w leśną dróżkę |
||||
|
|
|
#1662 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Wypijmy za błędy... za błędy na górze..."
|
|
#1664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki i życzę szybkiego i lekkiego długopisu ew. szybkich literek w programie typu Word.Sama praca magisterska i obrona to nie ale pisanie tego co się zrobiło to TAK. Zwłaszcza jak siem nie potrafi dobrze pisać po Polskiemu (czyt. jak ja na dodatek jeszcze jestem dyslektyczką). Cytat:
Pa posiedzę w klimatyzowanym pomieszczeniu a Ty wyprowadzisz moje Diablątko na spacerek (smycz posiadam jak by co )A nie uczyła mamusia ze nieładnie jest kłamać?
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-28 o 10:25 |
||
|
|
|
#1666 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
Obejrzałam sobie wczoraj dawno nie widzianego Obcego jedynkę i żałuję.... Kiedyś zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie, teraz wydał mi się trochę bez sensu i bez puenty, w dodatku przynudzał a bohaterowie popełniali głupie błędy.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
będę czekać na link do filmika, doczytałam kto będzie autorem, czekam z tym większą niecierpliwością Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aaaaa, zapomniałam pochwalić zdjęcia Florens, Hecate i Tróskawy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#1668 |
|
Nindżopesz
|
Aleee dziś gorąco, ja pitolę. Włożyłam ciuchy najcieńsze z cienkich, co to będzie do końca tygodnia skoro ma być coraz cieplej?
Przez Was wykasowałam wszelkie foty i dane z Grona i NK, FB założyłam kiedyś naprędce tylko po to żeby podejrzeć jedną laskę i wieczorem wykasuję o ile jeszcze pamiętam hasło. Uff, czuję się wolna Już tylko Wizaż i Flickr mogą mnie zdradzić.
|
|
|
|
#1669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kłamię (dobrze fałdki na brzuszku zamaskowałam )Cytat:
Ewentualnie rozważam jeszcze pochodzenie od TEGO przystojniaka ![]() Barowa Grupa Wsparcia (dla zakompleksionych i nieanonimowych alkoholików
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-28 o 10:43 |
||
|
|
|
#1670 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Za to przypomniało mi się że ja też noszę koszulki na lewą stronę - do farbowania kłaków - mam taki wieeelki ogromny t-shirt z Ozzym i już go nie noszę w innych okolicznościach przyrody ale szkoda mi byłoby go zachlapać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale tak naprawdę to i ja powinnam porządki zrobić. Na nk nie byłam chyba ponad rok albo i dłużej i chyba konto usunę, bo po co ma być, na fb zaglądam baaaardzo sporadycznie, ale czasem trzeba się zalogować żeby coś podpatrzeć, przeczytać, itp. więc niech już będzie. więcej kont nie mam, do portali społecznościowych z góry jestem wrogo nastawiona i nie pamiętam tak naprawdę co mnie skłoniło do założenia tych dwóch kont?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zaprzeczę
Ja to tylko zerknęłam na cenę tych boskich "rzymianek" na sznurówki. ---------------------- Bosz! byłam tylko po "bułki" i już mam dość tego upału. Duszno, sucho i ani jednej chmurki Diabełek (nietasmański) chodzi po mieszkaniu z pudełkiem z basenikiem i powtarza w kółko: "dmuchać dmuchać basenik". Pewnie zaraz znów idę się wietrzyć muszę skoczyć na pocztę po kolejna partie prochów i zrobić zakupy warzywne. ( i ciacho migdałowe oraz babke owocową) A tak w ogóle to jestem dziś do niczego. Nic mi się nie chce, nie wiem co z sobą zrobić, nie wiem co robię (przed chwila wyciągałam pusty kubek po kawie z lodówki).
|
#1672 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zastanawiam się tylko nad założeniem własnej Szafy bo czasami mam obiekcje co do jakiegoś stroju... Ale z drugiej strony po grzyba mi negatywne komentarze wylansowanych lasek? |
|
|
|
|
#1673 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
. I zazwyczaj jest tak, że najbardziej "be" komentarze pochodzą od lasek, które same wyglądają, hm, przyrodniczo (a w żadnym wypadku "wylansowanie"), jeśli się je uda wyśledzić w wątkach czy Szafach (albo zgoła Szaf nie mają). Zdjęć pokroju "Truskawa na odbiorze dyplomu" to ja tam nie widziałam. I druga sprawa - o ile tu, na makijażowym, czy pielęgnacyjnym można naprawdę się czegoś dowiedzieć itp., to w Szafach (pod względem komentarzowym najbardziej) jest zaścianek, prowincja, przesądy i dowalanie za własne kompleksy, miejsce z jednej strony "nastolatkowe" (leginsy, torebki picz-cover, dreso-sukienki), a drugiej "odpustowe" - "nie, ten kolor i fason NIE MOŻE BYĆ ABSOLUTNIE NA ŚLUB", "absolutnie nie wychodź w tym", "nie wypada w żadnym wypadku", "co ty sobie wyobrażasz - wyjść w tym z taką figurą?".
|
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko ale ja jestem zacofana. Ja nawet nie wiem co to te szafy.
Na wizażu to ja już głownie tylko z SB siedzę i tylko czasem gdzie indziej się wypowiem. A co do krytykanctwa. Z obserwacji widzę ze ładne, zadbane i gustowne dziewczyny raczej nie krytykują. W krytykanctwo częściej bawią się "naturalne" kobiety lub "dorotki".
|
#1675 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może coś tu podrzucę z prośbą o poradę.Eenax, a co to są "dorotki"? |
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotki to panienki a'la ta słynna sceniczna Dorota (wytlenione, wysolariowane, z warstwa makijażu mogąca robić za maske wenecka i obwieszone błyskotkami jak choinka.
U mnie na wiosce takich jest sporo, przesiadują na ławeczkach z papieroskiem w łapce i krytykują tych którzy przechodzą. I nie robią tego subtelnie i dyskretnie. ![]() O i jeszcze "dorotki" to cos w stylu "krysi z fotkipeel. (zdjęcia dla mało wrażliwych) Fotki zestawów mile widziane.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-28 o 12:50 |
|
|
|
#1678 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Hehe, a te na ławeczce pewnie nazywają się elegancko "Lożą Szyderców". Kurcze, renowacja garderoby przypomniała mi o konieczności sklecenia jakiejś nowej biżuterii z zalegających koralików... No to mam robotę na najbliższy tydzień. |
|
|
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i misiów... i metali... ![]() http://demotywatory.pl/1582392/Dla-mojej-Krysi
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Czyżby "lubię kalafiora" to trop był sprytnie podany? 

(
)
Już nawet tytuł filmu przeciekł do publicznej wiadomości
), a do tego smażony salceson i agrest z kompotu
Mycie skraca życie, skóra się wyciera i człowiek umiera

Wstyd i Gomoria
A ja do roboty muszę iść 
. Wiem ze to kwaituchy ale nie mam pojecia jak te kwiatuchy zinterpretował i rozgryźć.

zeby szybko poszło

. I zazwyczaj jest tak, że najbardziej "be" komentarze pochodzą od lasek, które same wyglądają, hm, przyrodniczo (a w żadnym wypadku "wylansowanie"), jeśli się je uda wyśledzić w wątkach czy Szafach (albo zgoła Szaf nie mają). Zdjęć pokroju "Truskawa na odbiorze dyplomu" to ja tam nie widziałam. I druga sprawa - o ile tu, na makijażowym, czy pielęgnacyjnym można naprawdę się czegoś dowiedzieć itp., to w Szafach (pod względem komentarzowym najbardziej) jest zaścianek, prowincja, przesądy i dowalanie za własne kompleksy, miejsce z jednej strony "nastolatkowe" (leginsy, torebki picz-cover, dreso-sukienki), a drugiej "odpustowe" - "nie, ten kolor i fason NIE MOŻE BYĆ ABSOLUTNIE NA ŚLUB", "absolutnie nie wychodź w tym", "nie wypada w żadnym wypadku", "co ty sobie wyobrażasz - wyjść w tym z taką figurą?".