Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. II - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-23, 18:12   #4801
agison
Zakorzenienie

Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. II

janiawko a Ty moje dobra wrzuciłaś do paczki Lavendovej?
jako i wszystkie inne robią?

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 18:54   #4802
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez janiaw Pokaż wiadomość
Hej ponownie
Wrażenia po Kinky Curly są pozytywne. Knot i klej działają. Ja mam włosy zwykle po umyciu proste, tylko stylizatory robią z nich jakieś tam lok0-fale. Po Kinky Curly Knot Today i po Curling Custard włosy są mięciutkie i jest skręt i to utrwalony. Wiatr nie rozdmuchał Trzymaja się kilka godzin już. Jestem baardzo zadowolona a zwłaszcza, że te kosmetyki mają działanie odżywcze-suchsze końcówki maźnełam drugi raz na sucho i zrobiły się ładniejsze.
Fotki w galerii
Janiawko zapomniałam Ci w końcu napisać, że masz cudne włoski, pięknie falują też dziś wypróbowałam Kinky Curly Knot Today jako odżywkę b/s i Curling Custard jako stylizator i jestem zachwycona. Włosy są miękkie, gładkie, i pięknie się kręcą. Mam wrażenie, że włosy są niesamowicie nawilżone i odżywione. Nawet spodnia warstwa, z którą mam problemy, bo jest przesuszona i ciągle się plącze, jest po nich mięciutka i gładka.
Szkoda, że takie świetne produkty są dla nas tak trudno dostępne
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 21:32   #4803
janiaw
Rozeznanie

Dziękuję Kochane
Poisonko mam podobne odczucia co do Kinky
Agisonku tak w Lavendowej przesyłce

Edytowane przez janiaw
Czas edycji: 2010-06-24 o 21:34
janiaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 10:32   #4804
kropcia007
Wtajemniczenie

Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. V

Cytat:
Napisane przez wilczex Pokaż wiadomość
Nooo stresu i ubogiej diety mi nie brakuje w tym roku, przyznam... Obrona w środe, potem egzaminy na studia, szukanie mieszkania itd... No a dieta... Jak to na studiach... co się nawinie. Czasem i 3 dni na kanapkach jadę. Noo wypadają trochę te włosy, nie wiem, czy mocniej czy mniej niż normalnie, bo zawsze miałam z tym problem, ale teraz mam zamiar w skrzyp zainwestować, nie zabije mnie a mozę pomoże.

No i od pół roku nie biore tabletek antykoncepcotujyjnych, a przyznam, że przez jakieś ostatnie pół roku ich brania ( brałam 2 lata bez przerwy) nie czułam sięza dobrze fizycznie i psychicznie
Kochana zrób sobie jakąś zupkę i teraz owoce i warzywa takie dobre świeże są.
podam przepisy na 30 min zupki moje ulubione
brokułowa
Do rondelka nalej troszkę oliwy rozgrzej wrzuć pokrojoną z kosteczkę połówkę cebuli, zeszklij wrzuć pokrojone w kosteczki 2 większe ziemniaki i 1 marchewkę przemieszaj i zalej buzionem ( woda gorąca+kostka rosołowa) gdy się zagotuje dodaj pieprz, ziele, liść laurowy. Gotuj około 10 min i wrzuć małe różyczki brokuła, gotuj do miękkości. Gdy gotowe weź troszkę zupy do blendera (1,5 szklanki) dodaj 3 łyżki śmietany lub mały serek topiony śmietankowy, zmiksuj i dodaj to do zupki dzięki temu będzie miała fają konsystencję dodaj kopru i gotowe )

krem z marchewki najprostrza i przepyszna!
Jak wyżej połówka cebulki podsmażona na oliwie wrzucasz jeden duży ziemniaczek w kosteczkę pokrojony + 1,5-2 marchewki, zalewasz bulionem do poziomu warzyw doprawiasz i gotujesz do miękkości. Gdy gotowe miksujesz mikserem (choć lepiej w blenderze by nie chlapało) po zmiksowaniu dolewasz jeszcze szklankę bulionu troszke śmietany doprawiasz pieprzem (lubię pierne ) dekorujesz pietruszką i gotowe! (do tego często gdy mam czerstwy chlebek smaruje go masełkiem i czosnkiem wrzucam do piekarnika i podaję na gorąco do zupki)

krem z zielonego groszku
Jak wyżej tylko używasz samego groszku zielonego (kuleczek kupisz w sklepie mrożony lub teraz świeży jak chce Ci się dłubać :P) i znów cebulka na oliwie, wrzucamy groszek zalewamy bulionem by zakryć groszek i gdy już się cały rozgotuje na papkę mixujemy dodajemy szklankę bulionu i śmietankę podaję z groszkiem ptysiowym lub grzankami

ja kocham zupki są proste i smaczne sycące i zdrowe Daj znać jak którąś wypróbujesz i nie jedz białego pieczywa to puste kalorie kup wieloziarniste lub wafle ryżowe ...

Kwietniowa Mamusia - Maja

Edytowane przez kropcia007
Czas edycji: 2010-06-28 o 10:37
kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 12:13   #4805
dontknow
Zakorzenienie

GG do dontknow

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Kochana zrób sobie jakąś zupkę i teraz owoce i warzywa takie dobre świeże są.
podam przepisy na 30 min zupki moje ulubione
brokułowa
Do rondelka nalej troszkę oliwy rozgrzej wrzuć pokrojoną z kosteczkę połówkę cebuli, zeszklij wrzuć pokrojone w kosteczki 2 większe ziemniaki i 1 marchewkę przemieszaj i zalej buzionem ( woda gorąca+kostka rosołowa) gdy się zagotuje dodaj pieprz, ziele, liść laurowy. Gotuj około 10 min i wrzuć małe różyczki brokuła, gotuj do miękkości. Gdy gotowe weź troszkę zupy do blendera (1,5 szklanki) dodaj 3 łyżki śmietany lub mały serek topiony śmietankowy, zmiksuj i dodaj to do zupki dzięki temu będzie miała fają konsystencję dodaj kopru i gotowe )

krem z marchewki najprostrza i przepyszna!
Jak wyżej połówka cebulki podsmażona na oliwie wrzucasz jeden duży ziemniaczek w kosteczkę pokrojony + 1,5-2 marchewki, zalewasz bulionem do poziomu warzyw doprawiasz i gotujesz do miękkości. Gdy gotowe miksujesz mikserem (choć lepiej w blenderze by nie chlapało) po zmiksowaniu dolewasz jeszcze szklankę bulionu troszke śmietany doprawiasz pieprzem (lubię pierne ) dekorujesz pietruszką i gotowe! (do tego często gdy mam czerstwy chlebek smaruje go masełkiem i czosnkiem wrzucam do piekarnika i podaję na gorąco do zupki)

krem z zielonego groszku
Jak wyżej tylko używasz samego groszku zielonego (kuleczek kupisz w sklepie mrożony lub teraz świeży jak chce Ci się dłubać :P) i znów cebulka na oliwie, wrzucamy groszek zalewamy bulionem by zakryć groszek i gdy już się cały rozgotuje na papkę mixujemy dodajemy szklankę bulionu i śmietankę podaję z groszkiem ptysiowym lub grzankami

ja kocham zupki są proste i smaczne sycące i zdrowe Daj znać jak którąś wypróbujesz i nie jedz białego pieczywa to puste kalorie kup wieloziarniste lub wafle ryżowe ...
wafle ryzowe sa mocno przetworzone, wiec maja wysokie IG, nie polecam.
Stary 2010-06-28, 12:24   #4806
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dontknow Pokaż wiadomość
wafle ryzowe sa mocno przetworzone, wiec maja wysokie IG, nie polecam.
gdybyśmy miały na to tak bardzo zwracać uwagę to tzreba byłoby unikać
Produkty niewskazane
IG 50-69
ananas, banany, bezy, biszkopt, buraki, chleb razowy, kasza manna, gryczana, kiwi, konfitury, dżemy, słodzone, kukurydza, kuskus, lody, mango, melon, miód, mleko skondensowane słodzone, morele świeże, pączki, rodzynki, rzepa, spaghetti długo gotowane, wafle ryżowe, ziemniaki w mundurkach
IG 70-89
arbuz, batony czekoladowe, bób gotowany, chleb biały, coca-cola, cukier, herbatniki, marchew gotowana, naleśniki, pierogi, popcorn, ryż krótko gotowany, ziemniaki gotowane
IG 90-100
bagietka, bułeczki drożdżowe, chipsy, daktyle suszone, frytki, glukoza, mączka ryżowa, piwo, ziemniaki pieczone

jak dla mnie raczej nierealne .... no i z tego co widać chleb biały ma jeszcze wyższe IG niż wafle ...

Czas edycji: 2010-06-28 o 12:25
Stary 2010-06-28, 12:44   #4807
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość

a od kiedy IG ma związek ze zdrowymi włosami? wypisz pierwiastki jakie są potrzebne do ich prawidłowego wzrostu i metabolizmu to się z Tobą zgodzę, ale to co piszesz brzmi raczej jak poradnik dietującej się panienki
ja się na tym dobrze nie znam poleciłam zupy które mają dużo witamin i zastąpienie białego pieczywa pełnoziarnistym lub waflami. Ja jem bardzo mało mięsa zastanawiam się czy w ogóle z niego nie zrezygnować (choć kocham kebab) dlatego poleciłam zupy ... No i na diecie nie jestem - to nie dla mnie za bardzo lubię jeść to na co mam ochotę i kiedy mam ochotę.

Stary 2010-06-28, 12:49   #4808
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
agison faktycznie my w dobrej wierze, to ja zaczelam bo zapytalam wilczex co jada bo uskarza sie na te swoje wloski, a dieta tez jest wazna, moze sie dziewczyny ciut zagalopowaly ale to z dobrego serca
no właśnie, ale widać nie każdy jest tak wyrozumiały
mnie jakoś specjalnie offy nie przeszkadzają mamy dzięki temu okazję bardziej się do siebie "zbliżyć" hehe nie tylko od włosowej strony

Czas edycji: 2010-06-28 o 12:51
Stary 2010-06-28, 12:59   #4809
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
nie chodzi tu o wyrozumiałość ... tylko o to żeby nie obniżać poziomu to robota moda, nie moja, ale jako że wkręciłam się w to wszystko już dawno to też mi na tym zależy

a do offtopowania są wątki offtopowe bądź tematyczne

Edit: i właśnie po to aby się zbliżać są inne wątki ... jak ja się chciałam zbliżać to zbliżałam się gdzie indziej
okej okej czasem nie chce się lecieć na jakiś wątek i ciągać kogoś za sobą żeby kilka zdań zamienić raczej tylko z tego wątku korzystam i o kosmetykach do włosów więc nawet za bardzo nie mam jak ...
Kuniec

Stary 2010-06-28, 13:18   #4810
dontknow
Zakorzenienie

GG do dontknow

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
gdybyśmy miały na to tak bardzo zwracać uwagę to tzreba byłoby unikać
Produkty niewskazane
IG 50-69
ananas, banany, bezy, biszkopt, buraki, chleb razowy, kasza manna, gryczana, kiwi, konfitury, dżemy, słodzone, kukurydza, kuskus, lody, mango, melon, miód, mleko skondensowane słodzone, morele świeże, pączki, rodzynki, rzepa, spaghetti długo gotowane, wafle ryżowe, ziemniaki w mundurkach
IG 70-89
arbuz, batony czekoladowe, bób gotowany, chleb biały, coca-cola, cukier, herbatniki, marchew gotowana, naleśniki, pierogi, popcorn, ryż krótko gotowany, ziemniaki gotowane
IG 90-100
bagietka, bułeczki drożdżowe, chipsy, daktyle suszone, frytki, glukoza, mączka ryżowa, piwo, ziemniaki pieczone

jak dla mnie raczej nierealne .... no i z tego co widać chleb biały ma jeszcze wyższe IG niż wafle ...

spoko, mozna. ja unikam wiekszosc z tych rzeczy juz rok ;D
wiadomo, ze zdarzy sie zjesc to czy tamto, ale umiem sie bez tego obejsc i zauwazylam faktycznie, ze odkad zdrowo sie odzywiam, to wygladam lepiej. nie tylko chodzi o figure, ale paznokcie, wlosy, cera odzyly
Stary 2010-06-28, 13:21   #4811
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Ja skorzystam z przepisów.
Bardzo fajne, dzięki, że o tym napisałaś
Cieszę się że pomogłam -smaczności życzę

Stary 2010-06-28, 13:38   #4812
Pinsleepe
Rozeznanie

Co tu tak cicho od paru dni, dziewczyny? Widzę Was na pielęgnacyjnym, więc to dowód, że żyjecie Usiłuję uciec od pisania drugiej magisterki i jakiś miły rozpraszacz by się przydał
Pinsleepe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 13:43   #4813
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janiaw Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochane
Poisonko mam podobne odczucia co do Kinky
Agisonku tak w Lavendowej przesyłce
dostałam w zeszły czwartek kochana i pięknie Ci dziękuję
i śliczne fale masz, ale to już chyba Ci pisałam?
Cytat:
Napisane przez Pinsleepe Pokaż wiadomość
Co tu tak cicho od paru dni, dziewczyny? Widzę Was na pielęgnacyjnym, więc to dowód, że żyjecie Usiłuję uciec od pisania drugiej magisterki i jakiś miły rozpraszacz by się przydał
ja byłam na wyjeździe i dopiero wczoraj wróciłam
druga magisterka, widzę że jesteś meczennicą coś na kształt mnie ja tez niedługo będę musiała pisać pracę ... kolejną
a właściwie gdyby szefostwo pytało to już ją piszę

a rozpraszacz, hmmm, no chociażby debata wczoraj była ja nawet oglądałam, ale niestety zasnęło mi się

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-06-28, 13:49   #4814
Pinsleepe
Rozeznanie

Cytat:
ja byłam na wyjeździe i dopiero wczoraj wróciłam
druga magisterka, widzę że jesteś meczennicą coś na kształt mnie ja tez niedługo będę musiała pisać pracę ... kolejną
a właściwie gdyby szefostwo pytało to już ją piszę

a rozpraszacz, hmmm, no chociażby debata wczoraj była ja nawet oglądałam, ale niestety zasnęło mi się
Ech, tak to jest jak człowiek chce poszerzać horyzonty i idzie na drugi kierunek Ale muszę znaleźć motywację w sobie, żeby zamknąć ten rozdział mojego życia i mieć miłe wspomnienia socjologiczne
A rozumiem, że Ty piszesz pracę w oparciu o badania, które robisz w pracy? Czy jeszcze dodatkowo po godzinach, hobbystycznie, w laboratorium uniwersyteckim przesiadujesz?
Debaty uniknęłam, bo mecz był Ech, najgorsze jest to, że jak mam coś zrobić, to wstępuje we mnie wilczy apetyt i wczoraj po północy zżeraliśmy z Tż zamówioną przez tel pizzę
Stary 2010-06-28, 13:52   #4815
poison.iv
Wtajemniczenie

Wiecie dziewczyny, ja to dopiero po 11.07 wrócę "do życia". Rano muszę popracować, potem jeden mecz, drugi mecz, a potem to już spać pora
Stary 2010-06-28, 13:58   #4816
Pinsleepe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez poison.iv Pokaż wiadomość
Wiecie dziewczyny, ja to dopiero po 11.07 wrócę "do życia". Rano muszę popracować, potem jeden mecz, drugi mecz, a potem to już spać pora
Ale nawet mecze mają przerwy
Stary 2010-06-28, 14:06   #4817
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, tak to jest jak człowiek chce poszerzać horyzonty i idzie na drugi kierunek Ale muszę znaleźć motywację w sobie, żeby zamknąć ten rozdział mojego życia i mieć miłe wspomnienia socjologiczne
A rozumiem, że Ty piszesz pracę w oparciu o badania, które robisz w pracy? Czy jeszcze dodatkowo po godzinach, hobbystycznie, w laboratorium uniwersyteckim przesiadujesz?
Debaty uniknęłam, bo mecz był Ech, najgorsze jest to, że jak mam coś zrobić, to wstępuje we mnie wilczy apetyt i wczoraj po północy zżeraliśmy z Tż zamówioną przez tel pizzę
o tak, jak się zaczęło to i skończyć niestety trzeba

a czemu uniwersyteckim? na uniwerku nigdy w życiu nie byłam ... no oprócz kortowiady ale nie, nie siedzę po godzinach ... a właściwie czasem (jak nie mam wyjścia) to zdarza mi sie godzinkę posiedzieć, ale badania robię właśnie w pracy a właściwie to już zrobiłam - teraz piszę pracę (tiaaaa ...

a ja to ogólnie jem wieczorami i w nocy - za dnia jakoś mi nie idzie staram się zmienić te złe nawyki, ale mam słabą wolę
Cytat:
uważaj żeby Ci się telewizor nie przegrzal i nie spłonął, niedobra Ty!

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-06-28, 14:09   #4818
poison.iv
Wtajemniczenie

co to jest 20 minut? zrobie sobie kanapki, herbate i po przerwie a między meczami jest niby 2,5 godziny, ale z domu też czasem wyjść trzeba Ale niedługo będzie klika dni wolnego

A Ty pin zaczęłaś już staż?

Agison, mam w domu 3 telewizory, któryś na pewno przetrwa

Edytowane przez poison.iv
Czas edycji: 2010-06-28 o 14:12
Stary 2010-06-28, 14:16   #4819
Pinsleepe
Rozeznanie

Cytat:
o tak, jak się zaczęło to i skończyć niestety trzeba

a czemu uniwersyteckim? na uniwerku nigdy w życiu nie byłam ... no oprócz kortowiady ale nie, nie siedzę po godzinach ... a właściwie czasem (jak nie mam wyjścia) to zdarza mi sie godzinkę posiedzieć, ale badania robię właśnie w pracy a właściwie to już zrobiłam - teraz piszę pracę (tiaaaa ...

a ja to ogólnie jem wieczorami i w nocy - za dnia jakoś mi nie idzie staram się zmienić te złe nawyki, ale mam słabą wolę
uważaj żeby Ci się telewizor nie przegrzal i nie spłonął, niedobra Ty!
A, wybacz, tak się zafiksowałam, że zapomniałam, że istnieją inne uczelnie, np. politechniki Chodziło mi o to, że pisanie doktoratu kojarzy mi się ze ślęczeniem na uczelni właśnie, dlatego też stwierdziłam, że nawet nie rozważam tej "przyjemnej" opcji

Cytat:
co to jest 20 minut? zrobie sobie kanapki, herbate i po przerwie a między meczami jest niby 2,5 godziny, ale z domu też czasem wyjść trzeba Ale niedługo będzie klika dni wolnego

A Ty pin zaczęłaś już staż?
A nie mów mi o tym stażu, bo urząd pracy od miesiąca czeka na nowe środki na staże i dalej nie wie kiedy je dostanie....grrrr

A w ogóle to muszę się poskarżyć, że szczurzyce mi się rozbrykały i wczoraj wieczorem przykrywam się kołdrą, patrzę, a tam wielkie, wyżarte szczurzymi zębami dziury Chyba będę musiała zaostrzyć dyscyplinę
Stary 2010-06-28, 14:45   #4820
msk3
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
dziekuje za szczegoly

Jak będziesz miała problem to wal.

czyli ja excluded
A kto to za granicą mieszka?
Excluded to za ostro napisane
Przeciez my tu jesteśmy
msk3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 15:06   #4821
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Agison, mam w domu 3 telewizory, któryś na pewno przetrwa
3 telewizory!
to wyślij mi pozostałe dwa ... ja Ci je stuninguję a nie mam żadnego, to TŻ pokocha Cię szczera miłością - jak jedną z nas dzięki amli

Cytat:
A, wybacz, tak się zafiksowałam, że zapomniałam, że istnieją inne uczelnie, np. politechniki Chodziło mi o to, że pisanie doktoratu kojarzy mi się ze ślęczeniem na uczelni właśnie, dlatego też stwierdziłam, że nawet nie rozważam tej "przyjemnej" opcji
na uczelni - never ever! ja w ogóle nie chciałam nigdy robić dr, ale tu jakoś tak wyszło, teraz żałuję bo mam strasznego lenia ... już nie ten wiek żeby się uczyć
no ale zobaczymy co z tego wyjdzie, we wrześniu się rozstrzygnie czy zostaję tu czy zmykam zresztą, na żywo pogadamy

Cytat:
A w ogóle to muszę się poskarżyć, że szczurzyce mi się rozbrykały i wczoraj wieczorem przykrywam się kołdrą, patrzę, a tam wielkie, wyżarte szczurzymi zębami dziury Chyba będę musiała zaostrzyć dyscyplinę
bo teraz jest gorąco moja droga ... szczurzyce robią Ci wietrzenie, żeby im się pani nie zagotowała

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-06-28, 15:33   #4822
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
3 telewizory!
to wyślij mi pozostałe dwa ... ja Ci je stuninguję a nie mam żadnego, to TŻ pokocha Cię szczera miłością - jak jedną z nas dzięki amli
Właściwie swój mogłabym Ci oddać, bo rzadko używam Może przywiozę jak będę jechała pomoczyć nogi w zatoce
Stary 2010-06-28, 15:45   #4823
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Właściwie swój mogłabym Ci oddać, bo rzadko używam Może przywiozę jak będę jechała pomoczyć nogi w zatoce
ale ja żartowałam!
przywieź lepiej ciasto z truskawkami, bo w moje TŻ nie uwierzył
a jak przywieziesz tv to będę musiała wyrzucić go razem z TŻtem!

no i Ty będziesz moczyć nogi w oceanie, a ja i moje łydki z nosem w tv będziemy siedzieć

zmykam do domq

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-06-28, 15:53   #4824
poison.iv
Wtajemniczenie

Skoro miałabym się przyczynić do rozpadu Waszego związku, to nie przywiozę Ciasto mogłoby nie przetrwać podruży ale na miejscu mogę upiec
Stary 2010-06-28, 15:56   #4825
Pinsleepe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez msk3 Pokaż wiadomość
Potrzeby nie ma,bo i po co?
Możliwości jest sporo:PW,telefony,spotkan ia,offtop...

My jak offtopowałyśmy(stary skład),to byłyśmy poganiane,więc idąc przykładem odsyłamy we właściwe miejsce.
Nikt poza Agison nie zauważył offa tu i to przykre.
My się przeniosłyśmy na offa a po czasie wyszło,co wyszło,więc radzimy sobie w inny sposób.
A co wyszło na offtopie, bo nie bardzo wiem o co chodzi?Moje pytanie to też znowu offtop, ale jak widać , czasami inaczej się nie da Swoją drogą nie byłabym taka rygorystyczna, nawet jeśli ktoś kiedyś był też rygorystyczny wobec tutaj offtopujących. No, koniec offtopu
Stary 2010-06-28, 16:00   #4826
Pinsleepe
Rozeznanie

Cytat:
na uczelni - never ever! ja w ogóle nie chciałam nigdy robić dr, ale tu jakoś tak wyszło, teraz żałuję bo mam strasznego lenia ... już nie ten wiek żeby się uczyć
no ale zobaczymy co z tego wyjdzie, we wrześniu się rozstrzygnie czy zostaję tu czy zmykam zresztą, na żywo pogadamy

bo teraz jest gorąco moja droga ... szczurzyce robią Ci wietrzenie, żeby im się pani nie zagotowała
Ach, na to nie wpadłam, że to taka szczurza klimatyzacja
O tak, na żywo i przy

A ja mam antyczny telewizor marki Goldstar, specjalnie wyciągnięty zza szafy z okazji Mundialu i LŚ
Stary 2010-06-28, 16:13   #4827
msk3
BAN stały

Cytat:
A co wyszło na offtopie, bo nie bardzo wiem o co chodzi?Moje pytanie to też znowu offtop, ale jak widać , czasami inaczej się nie da Swoją drogą nie byłabym taka rygorystyczna, nawet jeśli ktoś kiedyś był też rygorystyczny wobec tutaj offtopujących. No, koniec offtopu
Czasem trzeba Pin być rygorystycznym.My zostałyśmy odesłane na offtop,to i my odsyłamy by nie zaśmiecać.
Nowe koleżanki mogą się pogubić i mogą mieć wątpliwości czy aby na dobry wątek trafiły.
A i starsze koleżanki mogą nie mieć ochoty tego czytać bo wchodzą tu po konkretne info.
Ostatnie 2 str. to offtop
Stary 2010-06-28, 16:16   #4828
Pinsleepe
Rozeznanie

Cytat:
Czasem trzeba Pin być rygorystycznym.My zostałyśmy odesłane na offtop,to i my odsyłamy by nie zaśmiecać.
Nowe koleżanki mogą się pogubić i mogą mieć wątpliwości czy aby na dobry wątek trafiły.
A i starsze koleżanki mogą nie mieć ochoty tego czytać bo wchodzą tu po konkretne info.
Ostatnie 2 str. to offtop
No ok, argumentacja przekonywująca. Tylko dalej nie wiem co wyszło z offtopem, bo przecież działa, a i Ty tam też obecna jesteś
Stary 2010-06-28, 16:20   #4829
msk3
BAN stały

Cytat:
No ok, argumentacja przekonywująca. Tylko dalej nie wiem co wyszło z offtopem, bo przecież działa, a i Ty tam też obecna jesteś
Tak jest.Po co tu pisać nie na temat(Eloe proszę o przeniesienie tematu-nowe forumowiczki mogą sie pogubić i długo szukać odp. na swoje pyt.).
Była niemiła atmosfera swojego czasu.
Jednakże już po burzy.
A i owszem, my jesteśmy na offie bo trzeba sie porozumiewać z dziewczynami,prawda?:brzy dal:
Stary 2010-06-28, 16:22   #4830
Pinsleepe
Rozeznanie

Cytat:
Tak jest.Po co tu pisać nie na temat(Eloe proszę o przeniesienie tematu-nowe forumowiczki mogą sie pogubić i długo szukać odp. na swoje pyt.).
Była niemiła atmosfera swojego czasu.
Jednakże już po burzy.
A i owszem, my jesteśmy na offie bo trzeba sie porozumiewać z dziewczynami,prawda?:brzy dal:
Acha, nie wiedziałam o tym, ale teraz już rozumiem. Dzieki za odpowiedź Porozumiewać się oczywiście trzeba
To już ostatnie zdanie mojego offtopu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości