|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
A swoją drogą, ja od początku bytności na wizażu, mogę u palcach jednej ręki policzyć ile razy zapuściłam się gdziekolwiek indziej poza "perfumy". O "szafie" wiem, bo na górze wciąz widoczne są foki ostatnio wrzuconych, ale nigdy tam nie zagladałam. |
|
|
|
|
#1682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1683 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() (próbowałam się przebijać przez kwasy, effaclar, filtry i szampony bez sls-ów) |
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz racje,ze potrzeba czasu aby wdrozyc sie w temat tymbardziej,ze to zupelnie inna tematyka.
|
|
#1685 |
|
grozi wypollizowaniem
|
eenax-foty wymiatają-kurde..skąd sie biorą takie laski?
co to jest BK? a mnie smutno....zawiodłam sie bardzo na pewnej osobie..myślałam ze to kumpelstwo do konca zycia...niestety wychodzi na to ze to koniec...
|
|
#1686 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
no jak to skąd? z internetu! nie było internetu, to ja ich nie widziałam
![]() TO (zło )Cytat:
|
|
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1688 |
|
Nindżopesz
|
A co to są BK?
![]() EDIT: ok, doczytałam, to jakiś hardkor ![]() Ja próbowałam podłapać coś z forum "włosowego" ale zwątpiłam, za dużo wątków, porad itp. Jedynie w modzie i perfumach się nie gubię. Ale mam dziś dzień, prawie nic jeszcze nie zrobiłam i zresztą nie planuję zrobić. Rozmyślam więc nad biżuterią i ciuchami, których mi do szczęścia brakuje. I już ze 3 godziny tak rozmyślam. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-06-28 o 14:57 |
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1690 |
|
Nindżopesz
|
Ale może wtedy upoluję jakieś tanie ciuchy
|
|
|
|
#1691 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Odświeżyła mi się strona Baru z fotkami zapodanymi przez Eenax i w pierwszym momencie zgłupłam - gdzie ja wlazłam??
Mnie tam BK nie straszna, dawno temu jeszcze na poprzednim koncie (które mi w końcu wygasło z powodu nieużywania) czytywałam tylko i wyłącznie biochemię kosmetyczną Chociaż, po namyśle, może i straszna, kto wie... dawno tam nie zaglądałam.. Nic dziś w pracy nie robię tylko czytam Darths & Droids - Red, jesteś wielka, należy Cię ozłocić (albo oplatynowac, co tam zechcesz) za podrzucenie togo linka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, trzymaj się, może to się jeszcze wyjaśni?
Maju, Kardynał na mnie siedzi od rana
|
#1693 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Proponuję owinianie. Bierzcie i czytajcie z tego wszyscy!BK jest przerażająca, zajrzałam kiedyś i z miejsca zgłupłam. O, jeszcze na dietetycznym forum kiedyś siedziałam wcale od tego nie chudnąc ![]() Maju, zapomniałam wyznać, że At The Lake bardzo szybko mnie zmęczyli Grają jeden motyw w kółko. Za to przypadło mi do gustu Min Modir w wykonaniu Eivor Jakiejśtam (ale tylko do połowy, potem się jakiś straszny jazzgot zaczął, wykasowałam go sobie, hłe hłe).
|
|
|
|
|
#1694 |
|
grozi wypollizowaniem
|
szczerze powiedziawszy nie sądzę..to jakaś porażka i żenada
aż mnie korci zeby napisac o co chodzi, ale raczej nie bardzo tak publicznie
|
|
#1695 | |||
|
Zakorzenienie
|
e tam, ja ciacha żadnego nie upolowałam, a myślę jak zawsze intensywnie, oj myślę...
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się dobrze nosi ![]() Cytat:
oblukałam Cię wczoraj - normalnie skóra i kości no, i czego toto jeszcze narzeka... ![]() Cytat:
Ja teraz slucham Oakenshield - ujdzie choć mam wrażenie, ze nic odkrywczego - trochę pitolenia na gitarze, fujarek i darcia japy... podobne do Svartsot ![]() Za to Moonsorrow mnie rozwalają (ale co się dziwić, skoro współzałożyciel gra w finntrollu po jakimś wciągającym 10-15 minutowym kawałku normalnie nie moge wrócić do rzeczywistości )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-28 o 15:41 |
|||
|
|
|
#1696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1697 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Może będzie kiedyś okazja aby Cię owinić no jak to o kim - o tych przerażających gnących się ponętnie i uważających że pięknie śpiewają wokalistkach ![]() Cytat:
a co do pielęgnacji kręciołków - krótkie przecież też trzeba pielęgnować, i chyba nawet robi się to łatwiej i przyjemniej niż długie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1698 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trafnie napisane! Jeszcze dwie godz tej drogi przez mękę (pracy)
|
|||
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (w tym pierwszym podoba mi się tylko utówr instrumentalny i ten jeden kolo z gitarą ) czymajcie mię, bo nie wytrzymam
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ale jest mniej zabawy i w sumie wrocilam do wygladzenia wlosow-nie mam nerwow by bawic sie w sposoby opisane na "wlosowym"-na pewno przydal mi sie przeglad odzywek i innych takich ale mimo wszystko dopasowalam to pod siebie i np.nie uleglam magii Kallosa (ktory np. na moje wlosy totalnie dziala) czy Glorii (jakos nie widzialam super zmian)
|
#1701 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Promotor to zuo gorsze ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to nie dostawa od Sałaty, bo się wnerwię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W pewnej piosence było już, że "spod łóżka wylazł biskup", ale kardynał?! Na polskie realia to straszliwa egzotyka (no ale cóż, artyści rządzą się swoimi prawami) ![]() --- Przeziębiłem się letko, łeb mnie boli od rana i ogólnie nastrój do |
|||||
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- No to ja czekam na efekty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1703 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
najczęściej na Perfumach of korsostatnio na ślubne zaglądam, w poszukiwaniu inspiracji na swój własny ślub ale na razie weny brak Cytat:
a to zboczuch ![]() U mnie dziś jeszcze nie tak całkiem gorąco wiec skorzystam z okazji i umyję okna może sprawię ze nareszcie będzie coś przez nie widać
|
||||
|
|
|
#1704 | |||
|
BAN stały
|
Prawda? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam katar ![]() Cytat:
|
|
#1707 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ucięło mi cytowanie, 2 razy wcięło posta tuż przed wysłaniem, nie ma szans się odnieść do wszystkiego co by się chciało. ![]() Sabbath znaczy się włosy będą powiewać na wietrze? ![]() Cytat:
Cytat:
Pamiętam tylko, że pchodziło to od naszego guru stylowego w grupie. Ale dopuszczam, że miał po prostu obciachowy nadruk na koszulce i założył na lewą stronę, a reszcie się udzieliło. Cytat:
![]() Cytat:
Przeforsujemy negi od wylansowanych lasek ![]() Ja tam wolę patrzeć np na wieszaki Dirt niż na wszędobylskie leggi z tunikami, modę weselną/studniówkową czy internetowe zestawy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakbyś miała potrzebę to pisz prywatnie
|
|
#1708 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Kurde ale mam mętlik no... nie wiem co mysleć.Przykre ze niektóre osoby które są włąsciwie kawałkiem życia, czymś co zawsze było i wydawało sie ze będzie, na dobre i złe potrafią sie tak zachować... Z drugiej strony moze ja dramatyzuję..no nie wiem
|
|
#1709 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Żart! Żeby nie było, żem wścibski Może się jeszcze sytuacja wyprostuje? Ja zawiodłem się na baaardzo bliskim kumplu prawie 5 miesięcy temu, nie było żadnego kontaktu między nami, a ostatnio zaprosił mnie do znajomych na NK (po tym, jak powtórnie aktywował konto ) i parę raz dzwonił (nie odebrałem, bo zgłupiałem, i w ogóle co miałbym k**wa powiedzieć, "no czeeeść, co słychać"?) Nie wiem, z jednej strony jestem nieprzejednany, z drugiej - chyba mógłbym dać drugą szansę ![]() Ale ofkors na moich warunkach |
|
|
|
|
#1710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się na mojej najlepszej kumpeli zawiodłam kilka lat temu... nadal utrzymujemy kontakty, bawimy się razem... ale nigdy już jej nie zaufam A teraz zawiodłam się na ostatniej desce nadziei, czyli metalowcach i zdechnę w staropanieństwie Nie wiem, po co oni go tam wiążą na tej scenie klik! ale bondage wywołuje u mnie tylko brzydkie skojarzenia... Idę się pochlastać... truskawkami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-28 o 19:59 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

)

Proponuję owinianie. Bierzcie i czytajcie z tego wszyscy!
Grają jeden motyw w kółko. Za to przypadło mi do gustu Min Modir w wykonaniu Eivor Jakiejśtam (ale tylko do połowy, potem się jakiś straszny jazzgot zaczął, wykasowałam go sobie, hłe hłe).
aż mnie korci zeby napisac o co chodzi, ale raczej nie bardzo tak publicznie 

trafnie napisane!

Na polskie realia to straszliwa egzotyka (no ale cóż, artyści rządzą się swoimi prawami)
Nie wiem, z jednej strony jestem nieprzejednany, z drugiej - chyba mógłbym dać drugą szansę
ale bondage wywołuje u mnie tylko brzydkie skojarzenia...