|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
A to dlatego, że Ci, którzy nie przepadają za chemią/matmą itp. to humaniści lub 'humaniści'. Cytat:
Później zaczełam już o tym poważnie pisać, no ale wiadomo.. nie dość że język, to kasa na podróże (zanim zaczną za to płacić) i jeszcze umiejetność ciekawego pisania.Superowe ![]() W sumie nie są tak drogie, ale to zaoczne. Na UEku zaoczne po ang. kosztuje 3900 za semestr a w następnych latach 4200. Ogromna różnica miedzy dziennymi a zaocznymi ![]() Myśle, że te studia choć w pewnym stopniu podobne do mojego International Business ![]() Obym jako tako zdała tę maturę i się na to dostała ![]() Pojeździłam dzisiaj troche sobie na rowerze ![]() Mam stresa przed tymi wynikami jak nei wiem...
|
|
|
#3662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś chciałam być kimś takim jak Beata Pawlikowska, jeżdżę po świecie, fotografuję i opisuję to, co widzę, zaglądam potworom w paszcze, badam zakątki dżungli i jeszcze mi za to płacą. Kiedyś nawet chciałam napisać maila do niej, czy mnie ze sobą na kolejną wyprawę zabierze Z drugiej strony interesuje mnie nauka i zagadnienia typu 'jak to działa', 'jak to jest zrobione'. Często stawiam pytanie 'dlaczego?', taka ciekawa świata jestem. Ludzi nie, ludzie mi potrzebni, żeby się pośmiać, żeby powiedzieć komuś co widziałam, co zrobiłam, nie dusić wszystkiego w sobie. Takie swoiste antydepresanty. Lubię czytać Martę ; ) Cytat:
Mam taką otoczkę otwartości, ale właściwie ujawniam ludziom tylko te błahe sprawy. A to, co prywatne to głęboko ukryte, we mnie. Nie umiem tak szczerze się komuś wygadać, w cztery oczy. Nie potrafię szybko decydować jeśli chodzi o coś ważnego. Ale jeśli chodzi o resztę to działam na spontanie. W zasadzie to nic nie jest w 100% dla mnie. Też mam, ale nie cały czas, łapią mnie takie fazy stresa. |
||
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby nie patrzeć, humanista to człowiek wszechstronnie wykształcony i znający się na tzw.wszystkim, czyli ani ja nie jestem humanistką, ani ci, którzy po prostu nie lubią matmy i fizyki. ![]() Ale np.Pałkiewicz chyba od początku ma sponsorów (poprawcie mnie, jeśli się mylę) jego też nie stać na podróże, wystarczy, że ma odwagę, pisał do ludzi, którzy mogliby mu pomóc i ktoś zdecydował się zasponsorować mu np.podróż na Syberię (ta była bardzo ciężka i wymagająca). Szkoda tylko, że zwiedził owszem, b.ciekawe miejsca, ale nie potrafił o tym pisać tak interesująco jak Cejrowski (ciepłolubny swoją drogą, na Syberii się go nie zobaczy ;D). Więc Ala, kiedy wyruszamy w drogę?! ![]() No super te studia ![]() ZDASZ I SIĘ DOSTANIESZ! ![]() Też się stresuję ![]() Żbiki, zrobimy jutro przed 0:00 taką akcję, że będziemy tu wszystkie siedzieć i się wspierać?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a 30 będziecie mnie pocieszać ok
|
|
#3665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ścisłowiec - humanista.A najbardziej mnie wkurza, jak ktoś pisze lub mówi 'nie lubie matmy, jestem typową humanistką' ![]() Oo takiemu to dobrze Ciekawe czy mi dla mnie znalazlby się jakiś chętny Uwieeelbiam Syberię Mamy 3 miesiące! Nasz pierwszy cel ?![]() Rzeczywiście, po licencjacie można tam znaleźć ciekawe kierunki ![]() MAM NADZIEJĘ ![]() Ja na pewno bedę siedzieć. Znaczy nie wiem czy siedzieć czy co z tego całego stresu.. Aż mnie brzuch rozbolał jak o tym pomyślałam
|
|
|
#3666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3667 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jestem już w domu i oczywiście na wstępie pogadanka z mamą [czasem czuję się bardziej rozsądna i odpowiedzialna od niej :0] kurde, no nie wrócę tu, wyprowadzam się na stałe, do końca życia jestem już jakby na 'swoim', czyli wszystko załatwiam sama, ona mi w niczym nie pomaga, jedynie utrzymywała mnie w tym miesiącu, bo jeszcze wypłaty nie dostałam, ale od następnego miesiąca sama na siebie pracuję, niczego od niej nie chcę, kurna, czuję się już taka dorosła. jak chole.ra no i nadal nie za bardzo tam mam. ![]() Cytat:
Przyjeżdżaj się z nami spotkać. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mówiłam już Żbikensom, że Martyna jest super-hiper-mega sympatyczna? ![]() Cytat:
--------- i mam zrypany humor, chociaż jestem twarda, nie dam się. Ed. Kamila, mogę prosić o analizę?
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-06-28 o 22:51 |
|||||
|
|
|
#3668 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dziękuję za wszystkie miłe słowa. ;*Z psychologii już zrezygnowałam, to jednak nie dla mnie. (chociaż byłam święcie przekonana o tym całe gimnazjum i liceum. ). Często mam tak, że zamykam się w pokoju, zasłaniam zasłony i tak sama siedzę, bo lubię. No i elektronika... ja to mam w genach. Cytat:
Tzn. tutaj, do was, jakoś łatwo mi wszystko mówić, może dlatego, że przez internet łatwiej. O sytuacji rodzinnej nie mówiłam nawet tej najkochańszej przyjaciółce. Cytat:
![]() za takie myślenie !Cytat:
Aha, Żbiczki, przepraszam, że was tak nastraszyłam z tymi przelewami, kasa doszła dzisiaj zarówno na UMK jak i na UAM.
|
|
#3669 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chcę iść na nic, co ma środowisko w nazwie. Kojarzy mi się to ze zbieraniem śmieci Fuksiarze. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Beata, jak już tak mówimy o tych charakterach, to ty wyróżniasz się super-hiper-mega-siłą. Jejku, zazdraszczam takiej siły. ;* A Martyna rzeczywiście sprawia takie wrażenie.
|
|
#3671 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja nigdy nie uważałam się za humanistę, a ścisłych przedmiotów czy biologii/chemii też nie lubię. To znaczy, w szkole nie lubiałam, ale czytać czy oglądać o różnych takich ciekawostkach programy uwieeelbiam Cytat:
Ja akurat nie jestem tego pewna Ale jak będziesz miała rację, to.. to nie wiem co Cytat:
Ale oglądałam dziś zarąbiściarski program na National Geographic jesli chodzi o obronę No i w każdym razie dzisiaj były sztuki walki jakby takie 'zwierzęce' - wąż, modliszka, żuraw, tygrys i małpa. Normalnie Ci ludzie byli przenieźli.
|
|
|
#3672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty i sztuki walki ? Ty taka drobniutka, chudziutka bijąca napakowanego dresa łysego ?
|
|
#3673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie napisałam, że chodziło mi o obronę, takie odruchy dzieki którym ktoś walący nas pałą nie połamie nam od razu rąk noo w ogóle to jeszcze wszyscy zobaczycie
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem twarda, bo życie mnie do tego zmusiło, nie miałam wyboru. Nie poddaję się łatwo, podchodzę do życia z przymrużonym okiem, z w miarę pozytywną myślą. Ogólnie mam kilka zasad życiowych, którymi się kieruję i chyba nie wychodzę na tym najgorzej. Dziękuję za miłe słowa. A takiej siły można się nauczyć. a propo rozczulania jeszcze - co by to zmieniło gdybym się rozczulała? na pewno nie wyszłoby to na dobre. Nie tylko wrażenie. ![]() Martyna mnie zaczarowała chyba podczas tamtego spotkania. ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- http://komixxy.pl/153857/Jak-bedziesz-sie-cieszyc-LOTTO
|
|
|
#3675 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co Tż na to? Ja na Syberię mimo wszystko chyba bym się nie zdecydowała, zbyt ciężko, trzeba się do tego dobrze przygotować; Pierwszy cel- może Portugalia? Zawsze chciałam zobaczyć tamtejsze slumsy, serio ![]() Ja będę siedzieć, a jak już przeczytam wyniki, to albo będę płakać calą noc, albo nie zasnę z tego podekscytowania. Cytat:
pewnie trudno jej pogodzić się z tym, że Cię nie ma już w domu, to przeżycie dla rodzica. Nie martw się, będzie dobrze, a od rodziców nie można się tak całkowicie odcinać. Kurde, no właśnie cały czas żałuję, że się jakoś dobrze nie dogadałyśmy i nie spotkałyśmy.. ale spotkamy się, jak przyjadę do Warszawy składać dokumenty! ![]() No już dobra, dobra, bez tych komplimentów ![]() Cytat:
Beata nie traci pogody ducha i jest bardzo wytrwała. oj, dobra już ![]() Cytat:
lowe sztuki walki, uważam, że to interesujące; sama nigdy nie trenowałam, ale przyjaźniłam się w gimnazjum z Z., która chodziła na aikido.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-28 o 23:21 |
|||||
|
|
|
#3676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ooo ! dobry pomysł Też mam taki plan Noo, dla mnie to jest bardzo ciekawe to oglądania czy słuchania o tym, bo wiem, że ja się średnio nadaję Capoeira 10letnia siostra Tżta chodzi na to od roku i widać, że już coś umie i po domu cały czas chodzi w tym białym stroju z pasem
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
wbijam do Was na chama
jakoś trzeba ![]() nie mam ostatnio kompletnie ochoty i went na nic... czuję jakiś ogólną niechęć do wszystkiego. dzisiaj wysłałam kolejne CV, tym razem do sklepu z zabawkami już widzę jak do mnie oddzwaniają.. ech, idę spać może ;x
|
#3678 |
|
Wtajemniczenie
|
tak pora spać,
wyników jak nie było tak nie ma, ale niestety nic na to nie poradzimy ![]() ![]() dobrej nocy
|
#3679 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a może dzisiaj nie rozmawiajmy o wynikach , co ? ![]() Cytat:
wczoraj z ciekawości weszłam sobie na te komixxy i ciągle był tekst: are you fucking kidding me? Cytat:
Dzień dobry bardzo..;* Czyżbym była dzisiaj tutaj pierwsza . no tak w końcu to dosyć wcześnie . brat z kolegą znowu dzisiaj spali w namiocie i dzisiaj już od 5 szajbowali po domu -.- . masakra. |
|||
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20335474]jestem za
a może dzisiaj nie rozmawiajmy o wynikach , co ? ![]() [/QUOTE] Chyba będzie to trudne. ![]() To niewyobrażalne, że już dzisiaj/jutro niektóre Żbiki będą znały swoje wyniki. A ja dopiero jutro o 12. ![]() Nie wytrzymię z nerwów... ________ Dzień ! ;* Jaką ja się kurą domową zrobiłam, odkąd braciak ma wakacje. Śniadanka, obiadki, czasami sprzątanie. A ja nie jestem do tego stworzona i chodzę zła jak muszę coś takiego robić, a sprzątać ... ![]() Także codziennie sobie zaklnę z tegoż oto powodu i tak sobie dzisiaj od "ja pie.rdolę" zaczęłam dzień, gdy musiałam wstać tylko po to, żeby wsypać płatki do miski i zalać mlekiem. Poracha. ![]() Jejku, kupiłam Newsweeka wczoraj, a tam takie ekstra dodatki. No i chyba ostatecznie będę kupowała Newsweeka, bo za dużo mnie omija. Ej, boję się. ![]() A u was też jest tak, że jak ktoś nie zdał, to dzwonią dzień wcześniej (czyli dzisiaj), żeby powiadomić o tym ? Dlatego boję się podwójnie, chociaż to trochę absurdalne, bo podstawy poszły mi nieźle. Oj tam, oj tam... Mamy coraz więcej obserwatorek, ciekawe co to będzie o północy.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-29 o 09:44 |
|
|
|
#3681 | |
|
Zadomowienie
|
Hm... skojarzyła mi się z nimi ta grupa: http://www.facebook.com/home.php?#!/...all&ref=search
![]() Cytat:
pierwsze słyszę.Ej, proszę Cię podstawy były banalne, nie ma się co bać. Myślę, że nawet ja zdałam polski |
|
|
|
|
#3682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na cke wstępne sprawozdanie z wyników
|
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
A w ogóle to dzień dobry
![]() Będę próbowała dziś logować się na OBIEG, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Ale nie martwię się, przecież sprawdzałam odpowiedzi sto razy i wiem mniej więcej, ile mam. Wy też wiecie, tylko tak gadacie :P bez nerw! ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- O, to mnie bardziej interesuje. Chcę wiedzieć, czy mój wynik z rozszerzonej matmy to zje.banie, przeciętność czy jestem master ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- O kur.wa, widziałaś Ala, jaka różnica w zdawalności?
|
|
|
|
#3684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z polskiego R o 5 %, z ang o 4%. A z biologii podstawy najwyższy wynik 92 % dziwne, że nikt nie miał więcej.ale o którą różnicę Ci dokładnie chodzi? o te szkoły?
|
|
|
#3685 |
|
Zadomowienie
|
Ale i tak wyższe, niż to co ja będę miała... too bad.
Wow, białoruski rozszerzony wszyscy zdali na maxa
|
|
|
|
#3686 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie cwaniaki
Nawet wysoka średnia z matmy podstawy, a tak wszyscy się buntowali.
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
O różnicę między naszym rocznikiem a pozostałymi.
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- To mnie martwi. Wolałabym, żeby z obu matematyk była o wiele niższa
|
|
|
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tam, teraz się tym nie przejmuj
Chociaż ta matma podst. to mi się nie podoba ![]() Ej mamy niż o jakieś 45.000 nas mniej niż w tamtym roku (nie licząc poprawiających).
|
|
#3689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc to tym bardziej rozwalające, że jest nas mniej, a zdał o wiele mniejszy odsetek. |
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20335474]jestem za a może dzisiaj nie rozmawiajmy o wynikach , co ? ![]() Dzień dobry bardzo..;* [/QUOTE] Rozmawiajmy, rozmawiajmy, dziś i jutro jest wynikowy dzień ![]() Cytat:
żeby się o 0:00 dowiedzieć?Też mam i bardzo się ucieszyłam z tych dodatków, dużo o kartach Euro26 w tym dodatku Edukacja, no i właśnie stamtąd wzięłam adres Clark University. Nie, u mnie chyba nic takiego nie ma.. Żbiki, 19% nie zdalo matury?!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

(nie chodzi mi o jego konserwatywne poglądy, bo pod tym względem do niego mi daleko,ale o podróże + pisanie o nich).. lubię wystąpienia publiczne, więc kieruję się w stronę dziennikarki, prezenterki tv, chociaż chciałabym spróbować też wyzwań 'językowych',tzn. może jakieś tłumaczenia książki albo przewodnik wycieczek? ale to musiałabym kłaść duży nacisk na języki, sam ang. nie wystarczy; niemiecki przydałoby się na poziomie B2 umieć (a umiem mniej więcej na A2), hiszpański na razie mam same podstawy, ale powoli do przodu..

Później zaczełam już o tym poważnie pisać, no ale wiadomo.. nie dość że język, to kasa na podróże (zanim zaczną za to płacić) i jeszcze umiejetność ciekawego pisania.

ścisłowiec - humanista.
bo Beata to wiem, że jest chora, a Ty? Szkoda, naprawdę, chciałam Was spotkać..

pewnie trudno jej pogodzić się z tym, że Cię nie ma już w domu, to przeżycie dla rodzica. Nie martw się, będzie dobrze, a od rodziców nie można się tak całkowicie odcinać.