|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Mandy, musimy to przetrwać, nie ma innej opcji. Nie mam zamiaru cierpień nie-wiadomo-ile i marnować sobie życia przez kogoś kto tak NIEWYOBRAŻALNIE mnie skrzywdził. Wspomnienia bolą strasznie i prędko się ich nie pozbędziemy niestety... ale na wszystko przyjdzie czas.
I na pewno - ktoś w bliższej lub przyszłości, zapełni tę pustkę w sercu. I nie będzie wtedy miejsca na rozpacz, na porównania z eskem, na sentymenty. Przyjdzie czas na szczęście, prawda? ![]() A co do sprawiedliwości - moja mama powiedziała mi coś w tym stylu: 'to co on teraz sieje, to kiedyś w przyszłości zbierze'. Poza tym, taki porządny kop w d*** od życia by mu się przydał, dla własnego dobra, bo tylko wtedy jest szansa, że w końcu dojrzeje i nauczy się szacunku. Idę spać Kolorowych!
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2010-07-01 o 01:57 |
|
|
|
#632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) chwilkę zeskanuje Wam ten artykuł i wrzuce tutaj (choc nie wiem czy wolno - najwyzej na priv Ci wysle i sama ocenisz).Gdy czytałam ten artykuł zastanawiałam sie własnie, jak stworzyli ten artykuł. Troszke przekoloryzowany. Wydaje mi sie, ze atorce nie spodobało sie łaczenie faktów, robienie z jej historii troszke takiej bajki. sliczne zdjecie.... Cytat:
---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Kolorowych
|
|||
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Janis, musi być dobrze!
Nie wiem, ile czasu minie, nie wiem, ile będziemy płakać, ale jestem pewna, że się ułoży! Dzięki temu rozstaniu: - przekonałam się, kto jest moim przyjacielem i cieszę się, że prawdziwi się ode mnie nie odwrócili - wychodzę więcej niż z exem przez ostatni rok - nie muszę się nikomu meldować "kochanie jadę do domu" i spowiadać się, a druga osoba robi, co chce. - wiem już, że jesli ktoś mnie zawiedzie i okłamie na początku, mogę wybaczyć raz, i kolejnych szans nie będzie - wiem, że jeśli ktoś chce odejść, to niech odejdzie, a ja nigdy przenigdy nie wylecę za nikim na ulicę w zimę, ubrana w koszulkę na ramiączkach, spodnie i skarpetki. - nie nabiorę się na zdania ze słowami "nigdy", "zawsze" - będę mieć swoje życie - nie będę rezygnować z makijażu, solarium, ubrań, które mi się podobają - zauwazyłam też ilu facetów się za mną ogląda, wczesniej tego nie widziałam, gdyż łaziłam z telefonem i meldowałam się exowi. - dużo obcych ludzi do mnie zagaduje - chłopak z autobusu, jakaś babka mi powiedziała, że mam ładne perfumy, facet na przejściu dla pieszych, kolesie na ulicy.. kiedyś czułam się niezauważalna... "Bywa różnie, wiadomo, czasem bywa niewesoło Lecz sztuka polega na tym by przyjąć stratę z pokorą Z wyczuciem umieć się godnie zachować To już połowa sukcesu, jest głowa do interesu Naturalnie, bez stresu, jakby to przekalkulować To jeszcze się okażę, że nie ma czego żałować" ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- Nie wiem, to była ironia, ale jestem pewna, że ex jej coś na mój temat gadał
|
#634 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Wszystkie pewnie jeszcze śpią.. Melduję się w nowej części..w końcu jestem na liście stałej ![]() Co do planów na wakacje zamierzamy z Tż jechać na domki nad jezioro, ba dalsze wyjazdy na razie kasy brak, a później zajmujemy się oboje pracą. |
|
|
|
#635 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Soundtrack też mi się spodobał, to moje zboczenie, że zawsze zwracam uwagę na muzykę ![]() Cytat:
Chociaż on mi nic nie kupił jak ja się broniłam...
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
||
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz w opisie skasuj tą płaczącą minkę
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wlasnie ta pewnosc sprawia to ze teraz tak cierpisz! a gdybys tyle nie planowala? gdybys sie tak nie nastawiala? wszak mlodzi jestescie, staż byl nie az taki wielki, ani zareczyn ani daty slubu, bo co sie tak nastawiac? po bo miec swiadomosc "a ten to juz na zawsze". Ci co sie wlasnie najwiecej nastawiaja, najwiecej planują (a powiem ci ze te wasze planowaina mnie przerazaja a jednoczesnie smiecha...lodoweczki? zelazka? to trzeba to planowac? jak trzeba kupic to sie idzie i kupuje) najwiecej pozniej rozpamietuja i cierpią. Przeszlosc jednak uczy. Ja z exTż mialam zaplanowane wszystko. Ilosc dzieci i ich imiona, miejsce podrozy poslubnej, umeblowanie pokoiku dla dziecka, liste gosci weselnych - wszystko ! i wszystko sie posypało! i tez rozpaczałam bo przeciez wszystko bylo juz zaplanowane! Jednak ucze sie na bledach. dzis z obecnym tż planuje tylko to co trzeba (wakacje, weekend, sylwester itd). nie wykraczamy w przyszlosc poza realną mozliwosc. oswiadczy sie? to zaczniemy planowac slub. zajde w ciaze? to zaczniemy planowac imiona itd...
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-07-01 o 09:34 |
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny moje plany na dzisiaj to nauka wiec poczytam Was wieczorkiem!
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
ja lece dzis na basen z kolezankami
znow 5 h plywania i opalania i celuliit papa
|
#641 |
|
BAN stały
|
Mandy ciesze sie, ze zmienilas podejscie i myslenie. Oby tak dalej
|
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
hej
jeszcze mi netu nie wyłączyli ![]() siedzę w kuchni z lapkiem, bo w moim pokoju jest taka lampa (okna dachowe) że nie da się siedzieć a słońce świeci na monitor...
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj nauka nauka i nauka, bo wieczorem chyba idę z dziewczynami coś potańczyć
Już tak dawno nigdzie nie byłam Z Tżtem się raczej nie widzę, ale jakoś nie jest mi smutno z tego powodu, sama nie wiem czemu ![]() To miłego dnia
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj najprawdopodobniej z Tż
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
ja za to zjem śniadanie i zabieram się do analizowania wyników
poszłabym potańczyć, ale nie mam z kim, koleżanek brak a przyjaciel wyjechał
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
eh, umówiłam się z moim na wieczór, mamy pogadać, nie wiem co z tego wyniknie... cholera boję się!
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Malinowa, nie myśl na razie, bo rozwalisz sobie cały dzień, do wieczora daleko. Zajmij się czymś, by nie rozmyślać i nie gdybać
Ja sobie szykuję odpowiedzi na pytania do obrony
|
|
|
|
#648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najbardziej jestem nastawiona na tunezje zwlaszcza na sousse bo mam kolezanke ktora tam byla, widzialam zdjecia i jest pieknie. Duza role odegraja fundusze. Kiedy chcecie jechac? Bo my planujemy wrzesien i tu chyba chorwacja odpada bo we wrzesniu pogody juz nie pewne. Na poczatku jeszcze podobno w miare ale pozniej moga sie trafiac opady. Tez nigdy nie bylam w takich krajach ale jestem juz w miare obeznana. Mam kolezanke w biurze podrozy a poza tym duuuzo czytalam. Najwazniejszy paszport. Moj juz stracil waznosc i musze szybko myslec o wyrobieniu bo troche sie czeka.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
ok chwilka przerwy od nauki
kamilka ja za to bylam wczoraj na basenie i troche sie przypieklam Zaraz ide myc wlosy bo wczoraj jakos mi sie nie chcialo ![]() jesli chodzi o wakacje to my jedziemy najpierw w okolice Ravenny bo jest tam plaza gdzie mozna zabrac psiaka a potem ze znajomymi do Chorwacji
|
|
|
|
#650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, robię pranie i zaraz sobie błotko nałożę na twarz miałam jechać do koleżanki, nad jezioro rowerem, ale jest 35st. w cieniu, więc stwierdziłam że po 15 km to już będę dead
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam nic ciekawego do powiedzenia, tylko sie przywitam
![]() Spedze dzien podobnie jak Wy...Ogarniajac licencjat. Co prawda bronie sie we wrzesniu, ale musze go oddac w lipcu. Narzucilam sobie, ze zdaze do 15 lipca. Mam nadzieje, ze sie z tym uporam, bo chce juz jechac do domu! |
|
|
|
#652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Trzymam za Ciebie mocno kciuki
|
||
|
|
|
#653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, będę latać dzisiaj z Tż po mieście... tak myślę, co ubrać, chyba założę sukienkę. Będzie najwygodniej.
|
#655 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz jesli w gre wchodzi np. Bulgaria to wiadomo, ze paszportu nie trzeba, bo wraz z Rumunia od 2007r. weszla do Unii Europejskiej. Ja paszport mam, ale wyrabiany dawno, nie wiem kiedy traci waznosc... Dobrze, ze mi przypomnialas! Moj TZ nie ma, dzwonie do niego i powiem mu zeby wyrobil
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczyna mnie brać na małe spanko, muszę się jakoś rozruszać. Tak strasznie nie chce mi się uczyć Pływać nie umiesz? Ani troszkę? Ja tam raczej umiem, ale mam stracha, gdzieś nad jeziorem to się nie oddalam, bo mam wrażenie, że zaraz padnę z sił
|
|
|
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
Myślę o nim od rana
Hmm tak się zastanawiam... czy mogłabym dołączyć do klubu? Kto o tym decyduje?
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kiedy zacna kobieto jesteś z nami? Trzeba bowiem przebrnąć jedną całą część i udzielać się nadal, by się tam dostać
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a mnie zaczyna wszystko wkurzac nie jestem przed okresem ani nic. Nie cierpie slodzenia i na kazdym kroku 'alez nie przesadzaj ladna jestes' itp. Albo wyreczania mnie. Np. powiedzialam mojemu dzis ze ide sprzatac i musze obiad zrobic a ten 'pomoglbym ci'. Wiem blachostka ale wkurzylo mnie to ze chce mnie wyreczac No cos mnie trafia. Zwiazek to ma byc partnerstwo. ja mam potrzeby zwiazane z soba a on mi ciagle 'a ja chce ciebie przy sobie' 'a ja chce ciebie dotykac' 'a ja chce zeby tobie bylo dobrze' ciagle o mnie... wiem blachostki totalne ale nie takie zwiazki mialam. Bylo partnerstwo. Patrzylam na niego i jakie ma potrzeby i przede wszystkim nie bylam traktowana jak ksiezniczka, bo tego po prostu nie lubie. ![]() nie wiem co czuje, co robic i w ogole...
|
|
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wtedy jeszcze udzielałam się sporadycznie, na początku czerwca trochę bardziej, a od połowy - to już codziennie Opuszczać Was nie mam zamiaru;P Decydujcie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

- najwyzej na priv Ci wysle i sama ocenisz).

W końcu zawsze powtarzał, że będzie się o mnie starał i mnie nigdy nie opuści...