etorebka.pl - część X - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-02, 17:03   #1021
martini.
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
No bo on nie ma kasy na kom a ja mam abonament i on się wycwanił i poprzedza mój nr tel numerem *550 (tylko orange - chyba) i do mnie dzwoni a ja mogę albo zaakceptować albo odrzucić tę próbę połączenia
O, to nawet nie wiedziałam, że tak można. Ale ja i tak mam inną sieć

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
miłego szlajania
ja dzisiaj wypocznę w domciu i obejrzę mecz Holandia/Brazylia
dzięki, na meczyk wróciłam już Holandia górą

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Skoooro nalegacie.. (i tak bym wkleiła )
Poszukiwałam już długi czas torebki średniej wielkości, jakoś tak się zawsze składało że kupowałam malutką albo kolosa
Oto ON Firma Accesoires cena znośna gratis: moje klamoty w środku

oooo identyczny jest na all tylko czarny ale cena nie taka sama zdecydowanie
Bardzo fajny I frędzel też mi się podoba
A co do odwyku, to ja nie kupiłam torby od ... grudnia! Dostałam na zająca od siostry super torbę z kotem, a od tego czasu nic Jakoś nie brakuje mi niczego

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Aha No to zastanawiaj się jeszcze myślę że tak prędko nie zniknie ,a ktoś może akurat kupi i wstawi real fotkę A jak nie to może rabat ci się powiększy do tego stopnia że nie bedziesz musiała się już zastanawiać
Pytaniem jest, czy ten rabat użyć na torebkę, której nie jestem pewna
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 17:15   #1022
Dominiique
BAN stały

Poofftopuję jeszcze minerałowo

Danula, Ty zamawiałaś ostatnio próbki EDM, kojarzę, że masz jasną cerę - jakie wzięłaś kolory? Przestudiowałam stronę EDM i zastanawiam się nad kilkoma odcieniami
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 17:16   #1023
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Na allegro Tzn. hehe znowu teoretycznie jest sklep internetowy KLIK ale nie jest uruchomiona opcja zakupu poprzez ten sklep. Może nie długo będzie
A ja używam tego Johnson'sBaby, jest boski I tak pachnie, hmm... dla mnie gumą do żucia
Aha Czyli wszystko niby istnieje i funkcjonuje, ale tylko teoretycznie
Nigdy nie zwróciłam uwagi na ten krem, może i ja spróbuję Teraz używam Humektana ( dla mnie na lato najlepszy, lekki i nie ma nachalnego zapachu, co latem mi bardzo przeszkadza).

Cytat:
0:1 dla Brazylii do tej pory
I Brazylia za burtą

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Dzięki za link Płynnych podkładów nigdy nie lubiłam. Używam True Match Minerals Loreala i bardzo mi pasuje, ale zastanawiam się, czy te "czyste" minerały nie byłyby lepsze. Muszę się rozeznać w temacie.

Czy na wizażu jest jakiś wspólnozakupowy wątek, gdzie można kupić kosmetyki mineralne?

Muszę sie obeznać w temacie, bo owszem, True Match Minerals mi pasuje, tzn. twarz wygląda naturalnie, odcień idealnie dopasowany (C3 rose beige), daje efekt lekkiego matu - ale nie takiego totalnego i płaskiego, trzyma się dobrze prawie cały dzień, zapewnia lekkie krycie. Ale wiem, że "czyste" minerały powinny być dla skóry zdrowsze.
Mam cerę mieszaną, tłustą w strefie T, a przesuszającą się na policzkach; rozszerzone pory, z krostami nie mam kłopotów, czasem coś pojedynczego się pojawi. Zależy mi, żeby delikatnie pokryć pory i zarózowienia - czyli ujednolicić strukturę i koloryt cery oraz delikatnie zmatowić. Cenię sobie naturalny wygląd.
Nie do mnie pytanie, ale może odpowiem- jest wątek wspólnych zamówień o tutaj
Charakterystyka cery zbliżona do mojej, oczekiwania też Moją zmorą są rozszerzone pory, wiadomo, że problemu nie pozbędę się przez stosowanie minerałów, ale przynajmniej tych moich problemów nie widać ( ja używam formuły intensive, która moją skórę matuje lepiej niż ta ich formuła matująca) . Zgadzam się, że "czyste" minerały są zdrowsze dla skóry- moja twarz po 1-2 miesiącach wyglądała już inaczej i nie chodzi tu tylko o efekt krycia i ujednolicania jakie dają minerały, zauważyłam, że nawet po zmyciu kosmetyków skóra wygląda na zdrowszą Kiedyś raz na jakiś czas musiałam zrobić twarzy dzień przerwy, żeby skóra odetchnęła, teraz problem zniknął. Ale to wiadomo- każdy kosmetyk ma i zwolenników i przeciwników

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 17:24   #1024
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Poofftopuję jeszcze minerałowo

Danula, Ty zamawiałaś ostatnio próbki EDM, kojarzę, że masz jasną cerę - jakie wzięłaś kolory? Przestudiowałam stronę EDM i zastanawiam się nad kilkoma odcieniami
Mam jasną i upierdliwą trądzikowo Właśnie testuję te próbki i mnie szlag trafia bo cały czas mam różową buzię przez to gorąco i nie wiem jaki odcień mi pasuje Ja zamawiałam podkład i puder
Podkład ORIGINAL GLO:
1 Golden Fair
2 Multi-Tasking Neutral
3 Ivory
4 Linen

PUDER
1 Kaolin Powder - Fair
2 Natural Reflections- Fair
3 Sunlight Finishing Dust
4 Finishing Dust

Jak na razie skłaniam się ku 1 z podkładów a z pudru chyba na razie zrezygnuję jakoś mi nie podeszły

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-07-02 o 17:25
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 17:39   #1025
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Nigdy nie zwróciłam uwagi na ten krem, może i ja spróbuję Teraz używam Humektana ( dla mnie na lato najlepszy, lekki i nie ma nachalnego zapachu, co latem mi bardzo przeszkadza).

I Brazylia za burtą

Charakterystyka cery zbliżona do mojej, oczekiwania też Moją zmorą są rozszerzone pory, wiadomo, że problemu nie pozbędę się przez stosowanie minerałów, ale przynajmniej tych moich problemów nie widać ( ja używam formuły intensive, która moją skórę matuje lepiej niż ta ich formuła matująca) . Zgadzam się, że "czyste" minerały są zdrowsze dla skóry- moja twarz po 1-2 miesiącach wyglądała już inaczej i nie chodzi tu tylko o efekt krycia i ujednolicania jakie dają minerały, zauważyłam, że nawet po zmyciu kosmetyków skóra wygląda na zdrowszą Kiedyś raz na jakiś czas musiałam zrobić twarzy dzień przerwy, żeby skóra odetchnęła, teraz problem zniknął. Ale to wiadomo- każdy kosmetyk ma i zwolenników i przeciwników
dzięki za odpowiedź A formuła semi-matte jak wypada? Zamówiłabym na allegro jakieś próbki kolorów (waham się między light medium, sunkissed fair [oba seria beige] lub light neutral z serii buff). Intensive prawde mówiąc z góry skreśliłam, obawiam się, że będzie widoczna na twarzy? A matte nie wiem czy nie podkreśla suchych skórek? Mam skórę mieszaną, tłustą w części, ale tez przesuszoną w innych miejscach.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Mam jasną i upierdliwą trądzikowo Właśnie testuję te próbki i mnie szlag trafia bo cały czas mam różową buzię przez to gorąco i nie wiem jaki odcień mi pasuje Ja zamawiałam podkład i puder
Podkład ORIGINAL GLO:
1 Golden Fair
2 Multi-Tasking Neutral
3 Ivory
4 Linen

PUDER
1 Kaolin Powder - Fair
4 Finishing Dust

Jak na razie skłaniam się ku 1 z podkładów a z pudru chyba na razie zrezygnuję jakoś mi nie podeszły
Hm, to dziwnie chyba kolory wybrałaś, bo te z podkładów to są z różnych typów kolorystycznych zupełnie? A przy trądzikowej cerze oryginal glo nie nabłyszcza Ci dodatkowo skóry?

A mam pytanie co do tych pudrów: czy nałozone na twarz same, bez podkładu, dają jakieś krycie?

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2010-07-02 o 17:41
Stary 2010-07-02, 18:02   #1026
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, to dziwnie chyba kolory wybrałaś, bo te z podkładów to są z różnych typów kolorystycznych zupełnie? A przy trądzikowej cerze oryginal glo nie nabłyszcza Ci dodatkowo skóry?

A mam pytanie co do tych pudrów: czy nałozone na twarz same, bez podkładu, dają jakieś krycie?
Są z różnych-wyszłam z założenia, że na obrazku nie będzie widać jaki jest odcień i nie myliłam się Wzięłam szystkie najjaśniejsze. Z OG jest tak, że zaraz po nałożeniu jest ok-później dopiero moja cera przebija swoją tłustością ale chyba zamówię semi mate próbkę jeszcze. Puder nie spodobał mi się-strasznie mi skórki uwidocznił

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-07-02 o 18:04
Stary 2010-07-02, 18:08   #1027
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
I Brazylia za burtą
jestem w lekkim szoku od początku nie wiedziałam komu kibicowac, ale coś mi mówiło, że wygra Holandia, gdy już strzelili pierwszego gola to już w ogóle byłam pewna

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 18:09   #1028
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki za odpowiedź A formuła semi-matte jak wypada? Zamówiłabym na allegro jakieś próbki kolorów (waham się między light medium, sunkissed fair [oba seria beige] lub light neutral z serii buff). Intensive prawde mówiąc z góry skreśliłam, obawiam się, że będzie widoczna na twarzy? A matte nie wiem czy nie podkreśla suchych skórek? Mam skórę mieszaną, tłustą w części, ale tez przesuszoną w innych miejscach.
Semi-matte to jedyna formuła, której nie miałam, więc nie mogę nic konkretnego napisać. Według mnie intensive nie jest widoczna na twarzy, o ile oczywiście nałoży się tego podkładu z umiarem U mnie dopiero druga i to solidna warstwa zaczyna kryć piegi ( mam mało piegów, ale za to są one dużo ciemniejsze od koloru skóry), mnie się taki efekt nie podoba, niby nie ma jeszcze maski, ale ja do swoich piegów nic nie mam i nie chcę ich zakrywać Mnie jedna warstwa spokojnie wystarcza i nie jest wtedy widoczna na skórze. Moją twarz intensive o wiele lepiej matuje niż matte, tzn. nie jest to taki chamski mat widoczny z paru metrów tylko fajne lekkie zmatowienie. I piszę, że ona lepiej matuje niż matte, bo matte robiło mi z twarzy latarnię- cera mocno się świeciła Mnie matte nie podkreśliło suchych skórek ( a też mam koło nosa), ale ja użyłam może z dwa razy tej formuły i ją odrzuciłam, bo wstyd było do ludzi wyjść ( rozumiem, że nic nie matowi idealnie na 24 godziny, ale chyba świecenie się po 20 minutach to już przesada). Także nawet nie wiem jakby to wyglądało na dłuższą metę. Mam cerę mieszaną, tłustą w strefie T, koło płatków nosa mam suche skórki, policzki też wymagają solidnego nawilżenia. Na policzkach mam widoczne pory no i niestety pare wągrów Na nosie też wągry. Intensive jest dla mnie idealna, matowi, nie wysusza, nie zapycha, nie widać jej. Pod nią używam lekkiego kremu (Humektan), nie używam pudru z EDM bo uważam, że nie ma takiej potrzeby

Stary 2010-07-02, 18:12   #1029
a*a*a*
Ania

Cytat:
Ja to w ogóle dużo kosmetyków dla dzieci używam (żele, kremy, oliwki)
Ja za to muszę się skusić na Humektan
Cytat:
I Brazylia za burtą

Chciałam jeszcze tylko dodać, że większość firm minerałowych ma swój osobny zamówieniowy wątek na wizażu

Cytat:
Podkład ORIGINAL GLO:
1 Golden Fair
2 Multi-Tasking Neutral
3 Ivory
4 Linen

PUDER
1 Kaolin Powder - Fair
4 Finishing Dust

Miałam kiedyś Linen, dla mnie był za ciemny hehe
Też mam taką cere jak Ty Od jakiś 4 miesięcy jestem na minerałach i czysto naturalnych kosmetykach i moja cera wygląda 1000 razy lepiej niż od tych wszystkich aptecznych specyfików.
Z pudrów ja polecam odwiedzić sklep Biochemia Urody, są tam np. pudry perłowe, bambusowe, które naprawdę dobrze matują, mają też właściwości lecznicze

A ja czekam na jutrzejszy mecz Niemcy-Argentyna

Edytowane przez a*a*a*
Czas edycji: 2010-07-02 o 18:14
a*a*a* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 18:15   #1030
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
jestem w lekkim szoku od początku nie wiedziałam komu kibicowac, ale coś mi mówiło, że wygra Holandia, gdy już strzelili pierwszego gola to już w ogóle byłam pewna
A ja szczerze nie jestem w szoku Brazylia nie zachwyciła mnie na tym turnieju, to nie była ta ich "lekka" gra. Nie życzyłam im żeby odpadli, ale wiedziałam, że Holandii nie przejdą- Holendrzy może nie grają wielkiej piłki z polotem, ale naprawdę podoba mi się ich solidna gra, tak samo jak Niemców- no kto by się spodziewał, że będą grać tak fajnie, miło dla oka Niemcy zawsze byli dobrzy, ale na tym Mundialu są naprawdę świetni. Z niecierpliwością czekam na ich mecz z Argentyną- moim faworytem

Stary 2010-07-02, 18:20   #1031
pronunciation
Zakorzenienie

ja obstawiam Niemcy
przynajmniej to jedyna namiastka "polskości" tam
szczegół, że nie w naszej drużynie, ale zawsze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-02, 18:23   #1032
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Semi-matte to jedyna formuła, której nie miałam, więc nie mogę nic konkretnego napisać. Według mnie intensive nie jest widoczna na twarzy, o ile oczywiście nałoży się tego podkładu z umiarem U mnie dopiero druga i to solidna warstwa zaczyna kryć piegi ( mam mało piegów, ale za to są one dużo ciemniejsze od koloru skóry), mnie się taki efekt nie podoba, niby nie ma jeszcze maski, ale ja do swoich piegów nic nie mam i nie chcę ich zakrywać Mnie jedna warstwa spokojnie wystarcza i nie jest wtedy widoczna na skórze. Moją twarz intensive o wiele lepiej matuje niż matte, tzn. nie jest to taki chamski mat widoczny z paru metrów tylko fajne lekkie zmatowienie. I piszę, że ona lepiej matuje niż matte, bo matte robiło mi z twarzy latarnię- cera mocno się świeciła Mnie matte nie podkreśliło suchych skórek ( a też mam koło nosa), ale ja użyłam może z dwa razy tej formuły i ją odrzuciłam, bo wstyd było do ludzi wyjść ( rozumiem, że nic nie matowi idealnie na 24 godziny, ale chyba świecenie się po 20 minutach to już przesada). Także nawet nie wiem jakby to wyglądało na dłuższą metę. Mam cerę mieszaną, tłustą w strefie T, koło płatków nosa mam suche skórki, policzki też wymagają solidnego nawilżenia. Na policzkach mam widoczne pory no i niestety pare wągrów Na nosie też wągry. Intensive jest dla mnie idealna, matowi, nie wysusza, nie zapycha, nie widać jej. Pod nią używam lekkiego kremu (Humektan), nie używam pudru z EDM bo uważam, że nie ma takiej potrzeby
Opis Twojej cery pasuje idealnie do mojej Chyba zamówię próbki z wszystkich 3 formuł I więcej wersji kolorystycznych Dzięki za pomoc, pewnie pytania banalne i mogłabym zapytać na wątku minerałowym, ale obawiam się zniecierpliwienia starych wyjadaczek
Stary 2010-07-02, 18:24   #1033
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
J
Miałam kiedyś Linen, dla mnie był za ciemny hehe
Też mam taką cere jak Ty Od jakiś 4 miesięcy jestem na minerałach i czysto naturalnych kosmetykach i moja cera wygląda 1000 razy lepiej niż od tych wszystkich aptecznych specyfików.
Z pudrów ja polecam odwiedzić sklep Biochemia Urody, są tam np. pudry perłowe, bambusowe, które naprawdę dobrze matują, mają też właściwości lecznicze
Dla mnie linen też za ciemny-taki ziemisty a nie wygląda na zdjęciu tak Właśnie umyłam buźkę i będę nakładać następną próbkę golden fair a odwiedzę zaraz ten sklep te pudry są bezbarwne tak? A i jeszcze pytanie w czym są sprzedawane-chodzi mi o pojemnik/woreczek co?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-07-02 o 18:27
Stary 2010-07-02, 18:25   #1034
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
ja obstawiam Niemcy
ja nie wiem za kim kibicuję, ale Holandia jakoś mnie ujęła po tym meczu

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-07-02, 18:27   #1035
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
ja też jestem w szoku jeszcze ten samobój .. czy to na pewno Brazylia..?
Cytat:
A ja szczerze nie jestem w szoku Brazylia nie zachwyciła mnie na tym turnieju, to nie była ta ich "lekka" gra. Nie życzyłam im żeby odpadli, ale wiedziałam, że Holandii nie przejdą- Holendrzy może nie grają wielkiej piłki z polotem, ale naprawdę podoba mi się ich solidna gra, tak samo jak Niemców- no kto by się spodziewał, że będą grać tak fajnie, miło dla oka Niemcy zawsze byli dobrzy, ale na tym Mundialu są naprawdę świetni. Z niecierpliwością czekam na ich mecz z Argentyną- moim faworytem
Cytat:
ja obstawiam Niemcy
A ja obstawiałam że zwycięzca tego meczu będzie zwycięzcą mundialu no zobaczymy sercem jestem za Ghaną

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 18:33   #1036
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
ja obstawiam Niemcy
Ja Argentynę, bo tak jak pisałam- to mój faworyt tego Mundialu
Ale szczerze, w większym stopniu chcę po prostu bardzo dobrego meczu, a coś czuję, że właśnie taki będzie

Cytat:
Opis Twojej cery pasuje idealnie do mojej Chyba zamówię próbki z wszystkich 3 formuł I więcej wersji kolorystycznych Dzięki za pomoc, pewnie pytania banalne i mogłabym zapytać na wątku minerałowym, ale obawiam się zniecierpliwienia starych wyjadaczek
A tam, wcale nie banalne Też się bałam zapytać jak dopiero się wdrażałam, a że miałam wtedy dużo wolnego czasu to trochę sobie poczytałam Teraz wiem, że lepiej było kogoś zapytać niż kupować od razu na chybił trafił pełnowymiarowe opakowanie podkładu, o kolorze na oko, mniej więcej dobranym Po tym jakże miłym zdarzeniu z twarzą w kolorze pomarańczy siadłam przed komputerem i zaczęłam zgłębiać temat- lepiej późno niż wcale.
Lepiej zamówić więcej na raz, bo kolory mogą być trochę inne w rzeczywistości, a nie ma sensu płacić znowu za przesyłkę

O, zapomniałam dopisać, że używam pudru bambusowego kiedy jestem długo poza domem- tak na wszelki wypadek, żeby nie oślepić nikogo swoim blaskiem i jest naprawdę fajny I jest transparentny, więc nie ma problemu z kolorem
Danula puder jest w plastikowym słoiczku

Edytowane przez nebya
Czas edycji: 2010-07-02 o 18:39
Stary 2010-07-02, 18:42   #1037
kali765
Zakorzenienie

Ej porozmawiajcie na inne tematy bo ani piłka ani minerały mnie nie interesują
Stary 2010-07-02, 18:42   #1038
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wiem za kim kibicuję, ale Holandia jakoś mnie ujęła po tym meczu
Ja to miałam wrażenie, że po przerwie to im ktoś obroty w motorach podkręcił

A w ramach ciekawostki Wiecie czemu miałam ostatni egzam 30 czerwca? Bo pan prof jest fanem piłki i wtedy była przerwa Dzisiaj się pewnie cieszy, bo bardzo chciał, żeby Brazylia odpadła Jest za Urugwajem No ja jestem teraz za Ghaną
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 18:46   #1039
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Ej porozmawiajcie na inne tematy bo ani piłka ani minerały mnie nie interesują
Trzeba poszerzać horyzonty orangutaniczko

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
A w ramach ciekawostki Wiecie czemu miałam ostatni egzam 30 czerwca? Bo pan prof jest fanem piłki i wtedy była przerwa

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-02, 18:48   #1040
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba poszerzać horyzonty orangutaniczko
Ech niby tak ale jakoś ochoty brak
Stary 2010-07-02, 18:48   #1041
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za link Płynnych podkładów nigdy nie lubiłam. Używam True Match Minerals Loreala i bardzo mi pasuje, ale zastanawiam się, czy te "czyste" minerały nie byłyby lepsze. Muszę się rozeznać w temacie.

Muszę sie obeznać w temacie, bo owszem, True Match Minerals mi pasuje, tzn. twarz wygląda naturalnie, odcień idealnie dopasowany (C3 rose beige), daje efekt lekkiego matu - ale nie takiego totalnego i płaskiego, trzyma się dobrze prawie cały dzień, zapewnia lekkie krycie. Ale wiem, że "czyste" minerały powinny być dla skóry zdrowsze.
Mam cerę mieszaną, tłustą w strefie T, a przesuszającą się na policzkach; rozszerzone pory, z krostami nie mam kłopotów, czasem coś pojedynczego się pojawi. Zależy mi, żeby delikatnie pokryć pory i zarózowienia - czyli ujednolicić strukturę i koloryt cery oraz delikatnie zmatowić. Cenię sobie naturalny wygląd.
Identycznie jak ja też nie lubię płynnych podkładów ale mi przypasował MF Creme Puff 41 Medium Beige. Tego Loreala musze spróbować i minerałków też. Nie muszę mieć bardzo mocnego krycia ale mam zaczerwienienia podskórne oraz zawsze czerwone poliki i potrzebuję ujednolicenia oraz matu.

Cytat:
Ja także prosiłam o pomoc naszą Nebyę na pw wiele mi wytłumaczyła a nawet pomogła wybrać kolory teraz czekam z zamówieniem aż jaka gotówka mi nadprogramowa wpadnie

Dziękuję Nebya

Ale u mnie upał, idę pod prysznic bo nie wytrzymam nakupiłam dzisiaj sól do kąpieli stóp, kremy, lakier i będę dzis dbać o stopki. I plastry do depilacji bo jutro śmigam na basen

Moja Emilka dalej się wietrzy - teraz pachnie Cerruti Image
Stary 2010-07-02, 18:53   #1042
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Ech niby tak ale jakoś ochoty brak
Apropo chęci to mam do przeczytania ponad 150 stron tekstów na egzamin a dziś przetrwaiłam aż 15stron

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Moja Emilka dalej się wietrzy - teraz pachnie Cerruti Image
Jeju a może podszewkę wypierz? Aż tak śmierdzi?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-07-02, 18:53   #1043
kunia1
Zakorzenienie

A propo piłki jeszcze :
http://demotywatory.pl/1835624
i egzaminów:
http://demotywatory.pl/1836139

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-02, 18:56   #1044
agusia642
Zakorzenienie

a widziałyście że szara Andi jest?
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 18:56   #1045
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
A propo piłki jeszcze :
http://demotywatory.pl/1835624
i egzaminów:
http://demotywatory.pl/1836139
ten pierwszy świetny wylądował już w moich ulubionych

wróciła beżowa Flavia!!!!! ale 119, cwaniaki

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-07-02 o 18:57
Stary 2010-07-02, 19:01   #1046
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
a widziałyście że szara Andi jest?
Cytat:

Ale niespodzianka!

Stary 2010-07-02, 19:03   #1047
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Ale niespodzianka!
dziewczyny ją chyba wymodliły mam turkusową, więc już brązowej nie chcę uffff.....
ale Andi kusi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-02, 19:04   #1048
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Ale cena

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-07-02, 19:04   #1049
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ją chyba wymodliły mam turkusową, więc już brązowej nie chcę uffff.....
ale Andi kusi
Mnie też nic nie kusi bo beżową Flavie mam i Andi też pudrową co prawda ale nie chce szarej (chyba ) Ale cieszę się Waszym szczęściem Lubie takie niespodzianki

Stary 2010-07-02, 19:05   #1050
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też nic nie kusi bo beżową Flavie mam i Andi też pudrową co prawda ale nie chce szarej (chyba ) Ale cieszę się Waszym szczęściem Lubie takie niespodzianki
właśnie Andi kusiłabym mnie bardziej pudrowa ale na pewno sporo dziewczyn się ucieszy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości