|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
a dokladniej? nie czulas chemii miedzy Wami czy co?
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam z nim 3 raz i tylko dlatego ze on nalegał.
Mówiłam mu ze nic nie obiecuje itd. No i bylismy ze soba teraz 5 tygodni i ja nawet zakochana nie byłam ani nic. To po co to ciągnac. On zebym dała mu jeszcze 2 tygodnie, a ja ze to nic nie da bo nie zmusi sie nikogo do miłosci. Czuje sie podle bo on strasznie zakochany
|
|
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie wróciłam ze spaceru,jednym okiem oglądam mecz a tutaj piszę do Was ;D
colds coś Ci odpisał? Asiek czujesz się 'dobrze' z tym jak zrobiłaś?Kogoś masz na oku czy po prostu męczyłaś się?
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() ![]() Nie mogłam Was znaleść, musze Was nadrobić. Byłam dzisiaj na zakupach, a później u babci, a następnie TŻ do mnie przyszedł. Kupiłam sobie klapki. I byłam w MM i tam za free dawali... gumki, to wzielam jedna, a pozniej pokazalam tż ze taką mam i to z wypustkami. I ojciec wyszedl z domu, pojechal do cioci po mame i sis, a my wykorzystalismy ją przez 10 min. po czym tż uznał, że mu niewygodnie i woli beeez ![]() ![]() było magicznie. Ach, jak ja go kocham... ![]() ![]() Chce zrobić tż naleśniki, zaraz Wam pokaże jakie... Dostałam od dziadzia kamizelke z prawdziwego futerka (śnieżnobiała- ja nie nosze zbytnio skóry i futer, w sumie to moje 1. ), jest sliczna ![]() ![]() i srebrny pierścioneczek. Bo wrócił z Grecji, bo był na jakimś wyjeździe z pracy czy coś...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-03 o 21:23 |
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam nikogo na oku,ja nie potarfie byc narazie w zwiazku. Ja lubie sobie pobajerowac z kilkoma, posmiac sie powygłupiac itd. Nie umiem sie z kims zwiazac na serio. moze jeszcze nie dorosłam |
|
|
|
|
#1146 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wgl to masz wielkie cycki Cytat:
Aż na dwa tyg. !!!
|
||||||
|
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
a ja codziennie sobie kupuje jakieś rzeczy ;/
przedwczoraj kupiłam spódniczkę wczoraj wydałam na lakiery około 25 złotych, oprócz tego kupiłam sobie bluzkę w cubusie dzisiaj kupiłam sobie szóstą w tym roku pare okularów, spodenki krotkie w h&m i sweterek -bolerko w bufkami w kolorze pudrowym Boże czuję się jak zakupoholik, ja już nie pamiętam co kupuje i nie mam gdzie tego chować. Jak coś kupie to rozmyślam tylko gdzie to będę trzymać :| |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinka, ja też tak mam!
Teraz mam faze na punkcie obuwia. Boże jakie ja buty widziałam. Koturn miał z 15 cm, wycięty na środku, nie mogłąm sie oprzeć i zmierzyłam. Joj, jak moja noga w nich pieknie wyglądała, aśmiesznie się chodziło... Jak bym miała z 10 cm mniej to już by były moje... Albo jakby miały o połowe mniejszy obcas, ale wtedy stracilyby swoj urok... http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=994214 to one, tylko nie czaje, dlaczego na tej stronce wszystkie buty wyglądaja o wiele gorzej... http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=994413 te tez sa ok, ale balabym sie ze je pogubie, bo sa takie masywne, a tamte chociaz zapinane, wiec nie tak latwo sie zsuna... http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1004259 i http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1006537 były za 25 zł, ale nie wiem, czy miałąbym gdzie je nosić... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-03 o 22:02 |
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
ale ja już mam wyrzuty sumienia, moje wydatki na pierdoły miesięcznie idą w przeciętną pensje polaka
wiem znam te buty, ja znam asortyment wielu sklepów prawie, że na pamięć ! ładne one są , ale ja mam odwyk butowy, tym bardziej, że nie mogę obcasów, a nie wiem czy widziałaś w galerii ile ich mam
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie wszyscy ?
Lily te ostatnie mi sie podobaja |
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Asiek- były za 24.90 dzisiaj, zobacz u siebie, może też bede na wyprzedarzy, za to te przed ostatnie bodajże za 29,90. Fajnie sie na stópce prezentuja, tylko musze pomyśleć, czy aby mam do czego je nosić
Myśle nad deserem dla tż, chcialam mu zrobić to: http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=2414 ale tak sie zastanawiam czy nie zrobić http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=2848 (tylko nie mam już świeżych truskawek chyba, jak już to zamrożone przez mame, ale tegoroczne, bo z poprzedniego roku zostały już wyżarte) bądź http://smaczny.wizaz.pl/przepis_wido...id=1336&ko=100 Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-03 o 22:53 |
|
|
|
#1153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz fajne cycuchy! Dawaj mi ![]() padłam.. :d Cytat:
poszłam wczoraj na ognicho. Myslałam że wczorajszy dzien zostanie wpisany o księgi rekordów Guinessa jako najnudniejszy dzien na swiecie, ale nieee ;d ... po 20 przyszedł po mnie tz z kolegami i porwali mnie na ognisko. Pominę fakt że dziwnie się czułam bo byłam jedyną laską w tym towarzystwie Na wstepie dostałam piwo od kumpla, które wisiał mi od roku Popaliłam ziółka.. ]:-> fajnie było. rozpaliliśmy ognisko w takim lesie za domem kumpla. dochodzi godz 22,30 i dzwoni kumpel czy moze wpaść z innymi, no a organizator nie chciał i mowi ze nie, bo juz za duzo osób jest i przypał moze byc . a oni ze juz idą. No to my pakujemy sie i w nogi przeszlismy przez las, wyszlismy na taką za***istą polanę. No po prostu bosko tam było, taki widok na całe miasto. No i siedzimy, palimy zioło, doszła do mnie fifka i pale, a kumpel: D., ty wyglądasz teraz jak prawdziwa hipiska Najgorszy był powrót. To palenie było mega mocne i takie zwiechy łapałam, że kosmos. Do tego oczy płatały mi figle i wszędzie gdzie widzialam drzewo myslałam że to człowiek. Masakrycznie się bałam alee tż taki kroskliwy był nie zostawiał mnei samej nawet na chwile.ale z jednym mnie wkurzył. dzwoilam do niego rano i nie odbierał- no to sie pytam na ognisku co robil a on wykręcał sie od odpowiedzi, zmieniał temat. No to kij, myślę, ufam mu, to mu kwasu to nie będę robić. A dziś opalałam dupę, i mam wrażenie ze mnie nawet troche nie chwyciło. : p ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
To mi sie wydaje straszne trudne... Ale myslisz, ze jak pojde rano na 11 do czercza, kupie jeszcze jakies mleko itp. i zrobie kolo 13-14 to bedzie na 17 gotowe? A moze polaczyc ten przepis na "ptasie mleczko" i przełożyć truskawkami, albo dac na wierzch tego "ptasiego mleczka"? W sumie to podobne jest tyle, ze tam jest biała pianka...
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
jednak sie z tz spotkalam, wgl jutro okres mam dostac, a dzis tak sie zle czulam, jeszcze u tż mi niedobrze było i jak juz szlam na autobus to zaczelo mnie na wymioty naciagac ;/ usiadlam na krawezniku i musialam sie uspokoic i przeszlo na szczescie.
Asiek - szkoda, no ale jak to dobra decyzja, lepiej nie robic nadziei komus
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
jezuuu dziewczyny pomóżcie bo nie wiem co mam robićććć!
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem, co zrobie. Na sam dół zrobie "ptasie mleczko" o smaku agrestowym lub truskawkowym, jak stężeje, to ułoże na wierzch truskawki i zaleje galaretką truskawkową... o! Mam truskawki w zamrażalniku. A w tyg. musze zrobić galaretke z pomarańczami bo mam ich strasznie dużo, albo ukręcić sok w sokowirówce.
Ej, kupiłam sobie plastry Veet Debiut. Piszą na nich ze usuwaja nawet 2 mm włoski... Ja nie mam jakiegoś buszu teraz, ale jak gładze sie po nogach to troche kuje. Myślicie, że można jużby je wypróbować? |
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
co jest?
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Z czym?
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-03 o 23:14 |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zadomowienie
|
ouu a co sie stało?
pojechałam do fryzjerki rowerem za późno bo spałam i pocałowałam klamkę a jestem już tak zarośnięta!!!!wkurzyłam się. myślałam że dłużej pracuje.. ;/ lily a opalałaś się ?bo jak tak to może lepiej żyletką zrobić żeby nie schodziła Ci skóra? bo plastrami to trochę bd obciązać skóre.
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-03 o 23:15 |
|
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
lily - jak bd utrzymywac kontakt z tż za granica ??
ouu - mow, to cos poradzimy
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
ouu co jest?
Mov pracuje w weekendy 6 godzin w piatek , 6 w sobote i 5 w niedziele, i starzy mi dają |
|
|
|
#1164 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem fajna
Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-07-04 o 11:40 |
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do póki mi sie nie skonczy kasa na koncie, to bedziemy sms, a jak mi to nie wystarczy to kupie EUROKARTE za 5 Euro i bede dzwonić z budki telefonicznej... Ja chyba zwariuje, ale już z nim gadalam dzisiaj, mowił, ze moge mu zaufać i że ten moj wyjazd to bedzie rehabilitacja, zeby pokazac mi, jak bardzo mu na mnie zalezy, wiec bedzie grzeczny...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-03 o 23:21 |
|
|
|
|
#1166 |
|
Wtajemniczenie
|
ouu - normalnie z nim pisz, przeciez byl pijany ;PP albo wgl do niego nie pisz ;P
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
OUU- ja bym to zignorowała, skoro typ był po %...
|
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
ouu ja bym czekała doi sytuacji aż będzie trzeźwy i zobaczyła jak sie zachowuje
a Ty chcesz coś z nim cyz nie? |
|
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
lily czy ty miałaś szczepionkę przeciw tężcowi? (oby nie oby nie !!)
mam iść na nią w poniedziałek a ja chcę się opalać,noo.
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ouu- hm... ja bym zobaczyła co powie na trzeźwo, a jak nic nie powie to niech sie goni, i następ[nym razem bym sie nie dała.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Aż na dwa tyg. !!!

Albo jakby miały o połowe mniejszy obcas, ale wtedy stracilyby swoj urok... 

bo plastrami to trochę bd obciązać skóre.