|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wyjeżdżasz na wakacje w sierpniu?Chcesz zrzucić do tego czasu 5-10kg?ZAPRASZAM!
hej! dzis drugi dzien oficjalnego odchudzania i narazie moj plan dziala, male i czestsze posilki, wczoraj byla skakanka i weider, a dzis basen i weider wieczorkiem
poza tym kupilam tabletki z bialej morwy - podobno tez sa dobre bo zmniejszaja przyswajanie cukru powiedzcie jak czesto powinnam sie wazyc i o jakiej porze dnia by sprawdzac swoje wyniki? odchudzam sie dopiero pierwszy raz w zyciu bo wczesniej nie mialam takiej potrzeby (wzrost 169 cm a wazylam 48 kg) teraz waze 59kg przez siedzacy tryb pracy i malo ruchu... Edytowane przez karolka0908 Czas edycji: 2010-07-02 o 11:59 |
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wyjeżdżasz na wakacje w sierpniu?Chcesz zrzucić do tego czasu 5-10kg?ZAPRASZAM!
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja osobiście najchetniej sie waze w poniedziałek rano NA CZCZO- bo wiadomo w weekend jakies grzeszki, wiec waga jest zawsze bardziej hmmm...prawdziwa![]()
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja powinnam po dupsku dostać za te 3 kawałki rafaello, które właśnie (!!) zjadłam
|
|
|
#247 | |
|
Zadomowienie
|
tak naprawdę jestem na początku odchudzania:d chciałabym schudnąć tak ok. 10 kg, bo jakoś źle się czuje w swoim ciele i chciałabym korzystniej wyglądać w sukience na wesele
niestety z moja motywacja jest dość słabo,ale walczę![]() Cytat:
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
|
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze mi tak
a tak w ogóle to witaj
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!
dawno mnie tu nie było... witam wszystkie nowe panie i zycze wytrwałosci! ![]() ja mam teraz na głowie mnóstwo spraw, wyniki matur, papiery na studia, zdjęcia nie zdjęcia, dokumenty, podania, opłaty rekrutacyjne, sranie i w ogóle.... maaatko już mam dosyć. w kazdym razie pochwale sie że maturka poszła całkiem całkiem ![]() i dietka tez idzie nieźle ! dzisiaj na wadze 73,7, a jeszcze 6 dni temu nieszczęsne 75kg które nie chciało długo drgnąć! cieszę się z tej wagi dzisiaj, dawno tyle nie było! co u was? agaaaa, niunia, falsify? i cała reszta? odezwe sie rano
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2010-07-03 o 01:28 |
|
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
))) Ja też wyjeżdzam na urlop w sierpni jeszcze nie wiem gdzie, ale codziennie szukam fajnych ofert- mam nadzieje, ze cos super znajdę )) Jestem od 30czerwca na dukanie przede mną jeszcze jakieś 5-7kg - 5 juz by bylo super, ale 7 to marzeeeenie Dam radę, dietka mnie super motywuje bo jest smaczna i nie mam wyrzeczeń jest super. Muszę jeszcze dorzucić ćwiczenia i przede wszystkim mojego kochanego callaneticsa i bedzie bosko![]() Pozdrawiam !!! |
|
|
|
|
#252 | ||
|
Zadomowienie
|
witaj
uwielbiam to robić ale mój chłopak nie lubi tak dostawaćCytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=u mnie raczej by to nie przeszło,bo większość uważa,ze jestem w sam raz i nie mam co się odchudzać. Chce raczej zrobić to dla samej siebie,ale słodycze wciąż kuszą
[/QUOTE]mi tez znajomi mowia ze jest ok, ale jak sobie przypomne moja wage 48kg to jednak chcialabym zrzucic pare kilo a ze moja siostra miala podobnie jak ja mam teraz i jej pomogl wlasnie zaklad to postanowila mnie zmotywowac a wszystko i tak robie z mysla o sobie i staram sie to robic z glowa bo odchudzac sie dla kogos to raczej nie jest zdrowe zaklad jest bodzcem, ktory nie pozwoli mi zrezygnowac heh
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
co tu taka cisza? gdzie sie podziały odchudzaczki? mam nadzieje dziewczynki że weekend nie jest przeszkodą w odchudzaniu
u mnie w miescie jest taki upał ze zyc sie nie chce, ja jeszcze dodatkowo zdycham z powodu kaca, takze nie mam sily jesc... chociaz tyle.tak więc niedziela dzisiaj wiec chwalcie sie porannym ważeniem - u mnie 73,4 ![]() karolka - zakład fajna sprawa najwiekszego kopa (przynajmniej mi) dodają spadające kilogramy... i to uczucie kiedy wskakuje na wage i jest chociaz troszke mniej, normalnie bliskie orgazmowi
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2010-07-04 o 15:59 |
|
|
|
|
#255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zgodnie z tradycją naszego niedzielnego ważneia na wadze ujrzałam dziś rano 71 kg, więc póki co bez zmian, ale i tak się cieszę, że już trochę zgubiłam![]() no niesttey jestem dzis po ciekzim obiedzie: ziemniaki (zjadłam mimo ze mi nie smakuja, nie wiem po co), kotlet smażony plus buraczki, masakraaa, ale to penwie przez to ze wczoraj bylam na pikniku i wypilam pare piw (wstyd pisac o tym skoro jest się na diecie
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
agaaa - a Ty jesteś na mż tak ogólnie?
wiem wiem, alkohol mnie też gubi, straaasznie, a w weekend.........
|
|
#257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na noc zawsze coś z nabiału i tyle z moich zasad odchudzania, które z tego co widzę przychodzi mi z coraz marniejszym skutkiem...
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętaj o odpowiednich odstepach czasowych miedzy posiłkami i dużo wody
mało chleba, ziemniaków, makaronów, tłuszczy, słodyczy etc. a ćwiczonka? ja nie umiem się do nich zmusić :/ ratunku!
|
|
#259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli nie mozesz sie zmusic, to stopniowo po prostu zacznij nie wiem od chodzenia, ja wyznaje zasade z ejak mam jechac te 3-4 przystanki to lepiej i zdrowiej pojsc piechota, zwlaszcza latem, bo mimo ze żar niekiedy leje się z nieba to zawsze lepsze to, niż śmierdzące środki komunikacji miejskiej, gdzie panuje okropny zaduch, fuuu Ja osobiście duuużo chodze (do biegania nie jestem w stanie sie zmusic), za to uwielbiam rower, i gdy mam chwile to mogę jeździć chocby nawet caly dzien srednio co drugi dzien, robie półbrzuszki- zawsze zdrowsze od zwykłych brzuszków, ktore nie sa ponoc dobre dla naszego kregoslupa itp. więc nie jest tego zbyt wiele, no ale niestety całego zycia na ćwiczeniach nie mogę spedzic![]() chcialabym tez zacząć krecic hula-hop, jednak nienauczylam sie jescez i narazie tylko wisi u mnie na szafce i spoglada
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie
Jak to napisała katiennn weekend jest dla mnie przeszkodą w odchudzaniu. Imprezka, piwko + zapiekanki z bialym chlebem + kilka innych grzeszków, oparłam się jedynie chipsom Ale w weekend zupełnie nie próżnowałam, poczytałam trochę o diecie plaż południowych (już sama nazwa mi się podoba) i zastanwiam się, czy któraś tu ją stosuję. Na forum wizażowym dziewczyny widziałam że całkiem nieźle na niej tracą. A co do sportu, to wczoraj też zaczęłam od spaceru. Takiego godzinnego, w tempie takim, że wróciłam mokra do domu
|
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
hej , moge się przyłączyc?
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich! musze sie pochwalic, po tygodniu czasu zgubilam 2kg bez wiekszych wyrzeczen! zrezygnowalam z gotowanych ziemniakow i bialego pieczywa no i oczywiscie codziennie cwicze, nie jest to takie trudne jak sie wydaje
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dziś też zauważyłam że znów zgubiłam 1 kg, ale to aż dziwne, moż edlatego, że wyjątkowo dziś b.mało zjadłam, ale nie miałam kiedy tak naprawdę, cały dzień byłam zalatna załatwianiem studiów itp. ale od jutra już regularnie! |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny spadek! Moze dlatego ze @ sie skonczyla... Dobra wiec uwaga dzis waga pokazala 53kg! Niby wlasnie tyle chcialabym wazyc ale jeszcze bede na diecie bo chce spalic tluszcz i zastapic go miesniami
Dzis 3 dzien a6w- zrobiony. Schudlam 2kg w ponad 3 tygodnie naprawde w przyjemny sposob. Polubilam taki tryb zycia i nie bede z niego rezygnowac tylko potem zwieksze ilosc tego zdrowego zarcia tym razem bedzie inaczej nie wroce do dawnych nawykow. W ogole tak jedzac czuje sie duzo lepiej niz zwykle.Ale jak widze ze waga spada to zawsze mam tak ze pozwalam sobie na ciut wiecej ale nadal zdrowo jem. I tak musze zwiekszyc liczbe kalorii bo coraz wiecej sie ruszam i cwicze. Narazie zjadlam okolo 700-800 kcal ( 1 i 2 sniadanie) a na caly dzien wyjdzie okolo 1800kcal i w dodatku czasem pozwalalam sobie na grzeszki jak ciasto czy cos. I na takim czyms chudne. To ile ja musialam zjadac przed dieta?! xD Ale teraz bede jadla 1800- 1900 bo naprawde jestem coraz bardziej aktywna fizycznie i co wiecej bardzo to lubie Po obiedzie wyjde na rolki na jakas godzinke (spale ok. 400kcal przy mojej jezdzie). Powodzenia i gratuluje wszystkich sukcesow
|
|
|
|
|
#266 |
|
La Moderatoiure
|
U mnie idelanie stoi waga 56 kg
Teraz tylko ćwiczonka
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Dieta ciągle w porządku, wczoraj1 h 15 minut intensywnej jazdy na rolkach około 500-600kcal spalone
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!
nie będę się już Wami odchudzać, bo dowiedziałam się, że... bedę mamą. muszę teraz dbać o siebie nieco inaczej. ![]() trzymam za Was kciuki! |
|
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulujemy
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
No proszę, proszę, widzę, że wątek trochę upadł
Ja od razu spieszę usprawiedliwić swoją długą nieobecność - przez 2 tygodnie wakacjowałam się na Mazurach. Fakt, przyznaję, że na wyjeździe trudno jest trzymać dietę, ale bardzo się starałam - nawet przyszła teściowa, z którą byłam bardzo starała się przygotowywać posiłki pode mnie Tak więc oprócz mięska z sosem gulaszowym, którego nie dało się uniknąć niewiele zgrzeszyłam. Z alkoholu pozwalałam sobie czasami na łyczka zimnego piwka od TŻ (dosłownie łyczka) i na koniec musiałam kupić rum, bo przegrałam zakład w karty ![]() Ale jak widać, moje wysiłki się opłaciły, bo po powrocie waga wskazała 61,6. Teraz mam zamiar ostro wziąć się za siebie pod względem sportowym - dotychczas nie ruszałam się zbyt wiele.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

poza tym kupilam tabletki z bialej morwy - podobno tez sa dobre bo zmniejszaja przyswajanie cukru

uwielbiam to robić
:brzyda l: i zjadłam jesczez jagodziankę.....