|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
szczególnie w tym kucyku ![]() anioł ślicznie wyglądasz!!! ![]() Cytat:
a ostatnia poza mega rewelacja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() masz mega brzuś ![]() Cytat:
Cytat:
dziś pojechaliśmy z TŻ na obiad nad Zegrze do restauracji Golców ale był taki tłum, że nei było gdzie zaparkować A na kolację melona zjadłam. idę luli... |
||||||
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
kurcze, Wy o wywoływaniu (różnymi sposobami
) a ja mam robic wszystko aby jeszcze przez 2 tygodnie nie urodzić Właśnie, do CC zostało mi równo 2 tygodnie
|
|
|
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
eleonoremio GRATULACJE!!! wlasnie od 2 dni o Tobie myslalam, ale ze nie mialam jakos weny tu pisac, to sie nie odzywalam...,Czekamy na Was na odchowalni
![]() ![]() kolandra my tez nie idziemy nigdzie, bo to za duze zamieszanie dla takiego maluszka. Poogladamy w tv ![]() niezawsze to obu jak najszybciej porod przyszedl, najlepiej tak sam z siebie anoxa Ty to juz weteranka w tym szpitalu...podziwiam naprawde... lazurowa sandalki sa boskie!!!! Oby tylko wygodne i nie obcieraly Basia moja Milenka tez nam czasem pokazuje middle finger, ale nie udalo nam sie zdj zrobic prawdziwi Amerykanie te nasze dzieci ![]() Nie moge sie doczekac, az posypiecie sie jedna po drugiej i zapelni nam sie odchowalnia. Bo mam nadzieje, ze wszystkie zamierzacie sie przeniesc tam we wlasciwym czasie?! |
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Marta- współczuję sytuacji z M. Biedactwo będziesz miała ciężką (psychicznie ) noc. Trzymam kciuki aby tem. spadła.
Niezawsze - czekamy jutro na info |
|
|
|
#3695 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za wszystkie mile slowa na temat mojego brzuszka. Mowilam ,ze moj brzuch jest wielki ,bardzo szybko mi "wyskoczyl" ,teraz juz wiecie dlaczego tak mnie wszedzie przepuszczali w kolejce w Polsce.. bali sie zebym zaraz im nie urodzila
![]() Alguien nie mamy innego wyboru jak tylko przeniesc sie niedlugo na odchowalnie ![]() ELENOREMIO GRATULACJE!Czekamy oczywiscie na opis porodu!
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak niedawno była studniówka do porodu.. a tu ze 100 zrobiło mi się 10
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3698 |
|
Raczkowanie
|
A ja jeszcze nie śpię..
Wkleję moje ostatnie zdobycze dzidziowe i mój najnowszy arbuzik. Powiedzcie mi czy nie są zbyt hmm "męskie" dla dziewczynki???? Bo w sumie już nie wiem... |
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wysoko brzusio ![]() a ubranka wcale nie męskie nooo ale "po domu" mogą przecież być dobrze ze ledwie kilka sztuk i nie szalałam wtedy z zakupami
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kto powiedział, że dziewczynki maja chodzić tylko w różowym i w falbankach
|
|
|
|
|
#3701 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za to teraz chłop jak dąb będzie... Brzuch to mógłby już opadać!!! Nie jestem słonica żeby tyle czasu z nim chodzić!!!! ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
A Ty artystko nasza jeszcze nie śpisz? Powrót do bezsennych nocy? Ja jutro na 7.00 na badanie a jeszcze nie pię. No ale jak się śpi do 11.00 to nic dziwnego ...ech jak wytrwam przy malutkiej jak się urodzi. |
||
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstaliśmy dzisiaj o 7, M wyszedł z psem,zrobiłam śniadanie. Jak zwykle po jedzeniu musiałam sie położyć na 5 minut. M, po wczorajszym ciężkim dniu stwierdził, że też sie położy na 5 minut ... i obudziliśmy się o 12:20 Jestem wyspana i pewnie jeszcze długo nie zasnę, za to jutro będę "nie do życia"
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Raczkowanie
|
Tak czy siak ja zmykam spać.
AAAAAA i mam pytanie - położna kazała mi ćwiczyć na tej piłce. Gdzie ją mogę kupić, i czy w ogóle ją kupować?? Macie dziewczyny te piłki??? |
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Równie dobrze możesz poskakać na materacu doopką jeśli masz miękki albo porobić takie jakby przysiady w powietrzu - pozycja na narciarza, troszkę pogłębień i wyprost ![]() Rozwiera szyjkę ponoć a i mięśnie ud się wzmocnią ![]() Jesuuuu... coś mi zimno w cyce.. patrzę, macam a tu plama dosłownie do pępka na koszulce xD Jak tak będę ulewać po porodzie to chyba se jakieś worki albo kartony przymocuję do cyców i będę handlować naturalnym pokarmem xD Obserwując rozległość plam obu cyców zdecydowanie w wyścigu prowadzi lewy
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-07-05 o 01:49 |
|
|
|
|
#3705 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() eleonoremio gratulacje!!!!! kolandra śliczne ciuszki i brzuś, pilke tez mam ale szczerze to zapomniałam o niej musze sie za to zabrac choc w zasadzie to moglam wczesniej o tym pomyslec ![]() niezawsze ![]() żabka ślicznie wyglądasz, brzuś spory basia Oscarek to agent normalnie ![]() marta jak maz ? muminek brzuszek spory lazurowa jak tam twoj " franek" ? ania to super z tym rodzeniem a z ta moja srodowa wizyta to moze faktycznie cos wyniknie ...chociaz ciezko mi uwierzyc ![]() super ze maly probuje podjadac anoxa no to niezle z tymi kluczami.. olakola a jaki w koncu kupilas ten karmnik ? bo nie pamietam wiolek promieniejesz w tej ciazy normalnie ![]() Cytat:
(sadzac na podst. wizyt u dentysty ktore zawsze sa ze znieczuleniem)poza tym kilka razy mialam klucie w podbrzuszu ale to raczej co innego bylo.... Cytat:
tylko nogi mi puchna a tak jest super.Cytat:
wogóle to dziś moje nogi osiagnely chyba rekord w puchnieciu i bola ... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-07-05 o 06:45 |
|||
|
|
|
#3706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję Za pół godziny mam dentystę...
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Hd- ja mam takie skurcze napinające, takie jak by ktoś łapał w dole i puszczał, a od wczoraj tak jak by w pachwinie i promieniuje do pleców a mała od rana szaleje, w nocy tez figlowała![]() TZ pojechał do pracy, i znów sama....muszę coś zjeść bo zgłodniałam...w nocy padało i jest lepsze powietrze
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3708 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dzieci u babci a ja spac juz nie moge mialam zostawic samochod do czyszczenia ale odwidzialo mi sie i dam tylko do sprzatania, wiec moge jeszcze polezec![]() eleo gratulacje , ciesze sie ze ok i juz sie nie musisz martwic tymi wodamizabka spory brzuszek ale jaki fajny muminek super brzusio ![]() kolandra bardzo fajne ubranka a ty super wygladasz! wczoraj wrocilismy pozno ale dzien byl milusi
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2010-07-05 o 08:26 |
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
jestem nieprzytomna... Spałam 4 godziny. Padnę pewnie w ciągu dnia. Wczoraj w nocy złapał mnie jakiś taki "skurcz". Wstałam z kanapy i myślałam, że upadnę. Miałam wrażenie, że moja miednica żyje własnym życiem. Wyszłam na balkon, pooddychałam, pospacerowałam po mieszkaniu. Już się zastanawiałam czy budzić M i jechać do szpitala. Pierwszy raz miałam taka sytuację. Marta - jak M???? Ciekawe jak tam sytuacja u niezawsze |
|
|
|
#3711 | |
|
Zadomowienie
|
ciesze sie ze podoba wam sie moj bębenek...coraz trudniej mi zniesc mysla ze juz nie bedze nigdy takiego miala :P
Cytat:
kurcze dobrze ze to widzicie bo ja jna fotkach mam wrazenie ze jest polowe mniejszy niz normalnie ide z malym chwile do ogrody zeby sie wyszalam poki nie ma az tak gorąco bo mi nie daje zyc... |
|
|
|
|
#3712 |
|
Rozeznanie
|
"Uratował" mnie brak gotówki
Ale tylko do czwartku Mam 3 zęby do leczenia i to w dodatku każdy w innym miejscu, więc nie da rady za jednym znieczuleniem ![]() U mnie do tp równo 30 dni dzisiaj ![]() Brzuch mnie boli...
Edytowane przez roztrzepaniec989 Czas edycji: 2010-07-05 o 08:42 |
|
|
|
#3713 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do zbierania sił - nie wiem, możliwe kochana... ale dobrze, że końcówkę ciąży przeżywasz całkiem całkiem. Ja tak miałam w poprzedniej ciąży... a teraz... Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja nie kupowalam i nie cwiczylam bo mi na pilce bylo strasznie niewygodnie plecy mnie od razu bolaly i wogole sie kiepsko na niej czulam bo cwiczylysmy na sr ale polozna mowila ze nie kazdej kobiecie pilka odpowiada a widzialam takie pilki w rossmannie za jakies 17 zl ale to juz jakis czas temu ale mozesz tez zobaczyc w sklepach sportowych ze sprzetem napewno beda albo w dzieciecych bo te pilki sie duzo nie roznia ja po wizycie ordynator powiedzial ze wyniki sie poprawily i nie ma potrzeby drastycznie konczyc ciazy ze jeszcze poczekamy w sumie teraz to mi to na reke jak maz juz wyjechal to moge nawet do 42tc czekac bo akurat mniej wiecej wtedy bedzie wracal ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- do tp z ostatniej @ zostalo mi 7 dni
|
|
#3715 | |
|
Zadomowienie
|
roztrzepaniec wspolczuje, ja przezywam traume jak mam isc do dentysty...na szczescie ostatnio spokoj w tym temacie
Cytat:
W ciagu dnia zlapal mnie dwa razy tak bolesny skurcz, ze lzy same pociekly ... Przestraszylam sie nie na zarty, dobrze ze jutro mam wizyte. Choc nie powiem, mecza mnie juz te co tygodniowe kontrole. Alez Ci zazdroszcze, ze mozesz tak aktywnie spedzac dzien ja musze sie juz baaaardzo pilnowac, o wiekszych szalenstwach nie ma mowy |
|
|
|
|
#3716 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... jaki "franek"?
Zaraz się zbieram i idę szukać dentysty, który mnie przyjmie..
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
SMS OD ELEONOREMIO:
"Sara mierzy 49cm, na razie wyniki dobre. Dopiero jutro w południe będę mogła do niej iść, teraz leże i mnie zaczyna krocze boleć. Dziękuje za gratki. Ja dopiero napisze juz z domu, bo nie mam praktycznie nic na koncie" |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
roztrzepaniec
3 zabki to sporo bolu i pieniazkow anoxa ale to dobrze ze wyniki lepsze to i synek bezpieczniejszy hd a to my z wczoraj moje szczescia i ja na poczatku 38 tcZałącznik 3233316 Załącznik 3233317 Załącznik 3233318
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu, rzeczywiście strasznie sie męczysz ...
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa - nio to sobie wykrakałaś
![]() vetta - ja tez nie mogę intensywnie robić wielu rzeczy...ale już niedługo ![]() Basia - nio ja dziś wogóle prawie nie spałam, wstawałam z 10 razy do WC, później skurcze, mała tak się mocno wierciła, że aż TZ czuł... Wiem, ze mam bliżej niż dalej...ale ciężko już... itakaska - ślicznie
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-07-05 o 09:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

szczególnie w tym kucyku 
) a ja mam robic wszystko aby jeszcze przez 2 tygodnie nie urodzić 

jak wysoko brzusio

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
musze sie za to zabrac choc w zasadzie to moglam wczesniej o tym pomyslec 

(sadzac na podst. wizyt u dentysty ktore zawsze sa ze znieczuleniem)

a mała od rana szaleje, w nocy tez figlowała
Mam 3 zęby do leczenia i to w dodatku każdy w innym miejscu, więc nie da rady za jednym znieczuleniem