|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Cytat:
a co to obchodzi te lekarke czy Ty masz z kim współżyć czy nie, chcesz tabletki, żeby Cie brzuch nie bolał itd w celach leczniczych, a czy dodatkowo wykorzystasz je w celu antykoncepcyjnym to już nie jej sprawa, ona ma prawo wypisać jesteś dorosła, naprawdę w głowie mi się to nie mieści ja jak poszłam do gina to powiedziałam, że chce tabsy i ona nawet ze mną nie dyskutowała, nie pytała czy mam z kim współżyć, dała tylko skierowanie na badania a potem jak było ok dostałam recepte biorę już 5 miesięcy i jest super, bo wcześniej to miałam tak, że z tydzień przed @ strasznie bylał mnie brzuch, kręgosłup, głowa byłam zła na wszystkich i wszystko i ciągle płaczliwa, a pierwszego dnia prawie mdlałam tak było mi słabo do tego mialam strasznie nieregularny, teraz nie ma w ogóle nic z tych rzeczy czuje się super do tego poprawila mi się buzia na cyzm bardzo mi zależało i jestem mega zadowolona i wiem, że będę je brała jeszcze długo mimo, że nie mam z kim współżyć to i tak wykorzystuje je w innym celu ja bym Ci radziła zmienić lekarza ![]() hehe umówiłam się z tym kolegą na wino nad wisłą chyba będzie śmiesznie
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-07-05 o 16:54 |
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze spotkania z kolega.
No ja sie probuje przelamac i isc do kogos innego ale jak ta babke polecali mi wszyscy to strach pomyslec na kogo trafie. U mnie wogole lekarze sa dziwni, jest jeden ktory jest taki chamski i oblesny(z opowiaddan: na haslo ze dziewczyna zlapala infekcje i ja swedzi uslyszala: To se podrap) a wszystkie slodkie 15tki do niego chodza bo daje recepte na leki od reki, na ladne oczy, nawet podstawowego badania nie robi. Paranoja ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Jupiiiiiajajajajajajej Pawel sie odezwał, żyje i nic mu nie ejst. Odetchnelam z ulga autentycznie, az tatus zapytal co sie stalo
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak 15 są gorące i polecą byle im dać recepte uważam, że badania sa bardzo wazne i jak moja gin nie dałaby skierowania to sama bym powiedziała, że chce, poszukaj innego gina może jednak jakiś będzie normalny, ja poszłam do takiej co polecała moja ciocia na NFZ ale byłam zadowolona tylko, że babka strasznie dużo gada, ledwo zdążyłam jej powiedzieć po co przyszłam a i myslę nad przeniesieniem się do takiego faceta bo podobno tez bardzo dobry ciocia do niego chodzi do tego jaki przystojny bo moja mama to chodzi do takiego starego właśnie może mama, ciocia, kolezanka poleci kogoś dobrego ![]() no widzisz wszystko z Pawłem ok ciesze się a wiesz, że ja naprawdę myślałam, że On ma na imię Romeo tak jak mówiłaś
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nie no romeo to on byl od poczatku, w sumie sama nie wiem dlaczego
![]() heh w moim zyciu uczuciowym pawly odgrywaja baaaardzo duza role
|
|
|
|
#3125 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo nas łączy też mam maturę za rok, więc będziemy się schizować razem:P I też 18 lat i również pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna będzie![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
coraz więcej nas tutaj :P---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
w 3 klasie to po co m i to, jak stypendium za to nie dostanę i to nawet nie są przedmioty maturalne a wychowawczyni takiego chłopaka uczy go niemca i mu normalnie na lekcji powiedziała, że jak bym miała wyższą średnią od niego to ona mu da 6 z niemieckiego mimo, że mu wychodzi maksymalnie 5 normalnie żal i on mądry łaził razem z wychowawczynią i się płaszczył przed nauczycielami żeby mu te oceny podwyższali i stypendium mam mniejsze przez to, ale cóż... życie... ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
i jak się pojawią to szybciutko na nasz wątek![]() P.S. Kaś i Mysza! Wasze dzieła to cuda ![]() Edytowane przez lala2506 Czas edycji: 2010-07-05 o 19:09 |
||||
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Lalus
To jaka Ty mialas srednia;> |
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
5,38:p
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no popadam w kompleksy
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
hejo. wróciłam.
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filipek jest bezcenny i bezcenny jest czas spedzony z nim ooo![]() a nick no zyciowy..:P ciekawe czy naprawde jestes taka baba jagaaa?![]() ![]() Cytat:
ok nie ma sprawy!! ja bardzo chetnie oddam go na kilka godzin ![]() kto je monte ze mna? Lala...taka duzo srednia miałas zdolna dziewczynka:P
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
WAKACJE mamy ![]()
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Laski a papiery na studia tj. podanie, zaświadczenie lekarskie, ksera wszystkie itp donosi się już po zakończeniu rekrutacji elektronicznej i ogłoszeniu, że jest się przyjętym? Prawda?
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moge się podpiąć do tego monte ? uwielbiam jeeee
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Natala ja chce monte bo mam chetke na cos dobrego. Zawsze jak mam @ to jem tony slodkosci i pozniej na buzce mi sie to odbija
wiec dzis w ramach slodkosci mama mi racuszkow nasmazy do cukru pudru
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-07-05 o 19:35 |
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
prawda
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie...nie zamulac tu watku pierdołami ![]()
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nakarmisz mnie? bo padam i nawet łyżki podnieść nie mam siły duża, ale zapierdzielałam cały rok tylko po to, żeby się dowiedzieć, że jakaś nauczycielka się uparła, że jej uczeń ma mieć stypendium premiera i koniec kit z tym już
|
|
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
hej
widzę że jest nas więcej i mi trudno się połapać która z nowych jak ma na imię..także przepraszam jak coś przekręcę![]() wiecie co? smutno mi się dzis zrobiło bo mi i przyjaciołom sie plany walą....troche przeze mnie a trochę z powodu siły wyższej kurdee a od miesiąca planowalismy..
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jogurt pitny danona truskawka z bananem
jak ktoś jest chetny tez się moge podzielić <mniam><mniam>
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Agat co jest? a imionami sie nie martw,ja tez nie ogarniam powoli
wiem ze mamy zuzie i miske i tyle pamietam. a to tylko dlatego ze uwielbiam te imiona
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie mam 12 sztuk w domu bo mi Tz kupił (bo był tam breloczek Fiony)
głupek z niego.. smacznego (ja tez uwielbia monte) ![]() Lala oczywiscie, ze Cie nakarmie Ciebie zawsze zboczuszku :P
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Natala to ja nie chce monte, ja chce fione
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak myślicie dostanie się na zoczne na technologię żywienia?polski podst: 53% angielski podst: 41% matematyka podst 60% biologia podst 44% tam się liczy chyba tylko matma albo biologia
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez uwielbiam:P
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie wydaje, ze sie spokojnie dostanie..na zaoczne raczej jest luz..jesli chodzi o przyjecia
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- aaa doczytalam ze zaocznie. to zaocznie sie dostanie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

a co to obchodzi te lekarke czy Ty masz z kim współżyć czy nie, chcesz tabletki, żeby Cie brzuch nie bolał itd w celach leczniczych, a czy dodatkowo wykorzystasz je w celu antykoncepcyjnym to już nie jej sprawa, ona ma prawo wypisać jesteś dorosła, naprawdę w głowie mi się to nie mieści
ja bym Ci radziła zmienić lekarza

a to dopiero drugi dzień..
a wychowawczyni takiego chłopaka uczy go niemca i mu normalnie na lekcji powiedziała, że jak bym miała wyższą średnią od niego to ona mu da 6 z niemieckiego mimo, że mu wychodzi maksymalnie 5
i on mądry łaził razem z wychowawczynią i się płaszczył przed nauczycielami żeby mu te oceny podwyższali

zdolna dziewczynka:P
uwielbiam jeeee