|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() Czy z treningu za żadne skarby nie zrezygnuje? Opuścił jakiś kiedykolwiek? Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-07-05 o 18:40 |
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziemy wybierać z 4 ![]() Pochwalę się jak już z nami będzie
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz lecę na ten rower
|
#1654 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pokręciłam hula hop, a teraz zagram sobie w gre
trzeba sie zrelaksowac
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale naskrobalyscie! i jak ja to nadrobie
![]() ![]() Wczoraj poszlismy z Tz-tem na lody bylo bardzo fajnie. A dzisiaj zrobil mi niespodzianke i czekal na mnie ten kuferek na biurku (wczoraj go dojrzalam na wystawie i mi sie spodobal) Tz specjalnie wydluzyl droge powrotna zeby po niego pojechac i zrobic mi niespodzianke Koszkaaa gratuluje ty zdolniacho!!! Swietuj teraz!!!! Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-07-05 o 19:18 |
|
|
|
#1656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na kosmetyki prawda?Ciesz się że masz takiego domyślnego TŻta
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#1657 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No szczerze mówiąc to jeszcze nigdy nie poświęcił treningu, bo mu coś wypadło. Nie przypominam sobie bynajmniej Trochę mi przykro z tego powodu, ale no trudno, może po mnie przyjedzie, chyba, że będę się dobrze bawić to trudno. Z resztą teraz inicjatywa należy do niego, kazał mi iść na 20 to idę
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze sie ogromnie! czasami to chyba zapominam jaki skarb mam przy sobie! On jest taki kochany!!! i to po 9 latach znajomosci dalej pamieta o takich drobnostkach i ciagle sie stara! Tez mu musze zrobic jakas drobna niespodzianke
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
wrociłam z wyprzedazy
kupilam 2 pary spodenek i japonki (zakupy na wyjazd z tż pełną parą poszlysmy na lody i obgadałysmy caly swiat, az tż zaczął wydzwaniac czy gdzies nie przepadłysmy ![]() no to nadrabiam was ja tez sie z moim w poniedzialki nie widuje po 3 dniowym weekendzie mamy czas w koncu chwilke od siebie odpoczac ![]() Koszka ty kujonie! gratulacje! Rebel, trening to swietosc sama wiem po moim tż. zrezygnuje tylko z bardzo waznych powodow. a tak to moze isc bez obiadu, chory, zmeczony... bla bla
|
#1660 |
|
Copyraptor
|
A ja sobie kupiłam fartuszek i rękawicę kuchenną
w babeczki ![]() A w zasadzie TŻ mi kupił |
|
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
Lecę świętować. Miłego wieczoru laski
|
#1662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już widzę jej minę, ona to uwielbia za każdym razem chodziłam do niej, lubię po prostu jak mnie ktoś odpytuje ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() A to babeczki, a to coś, a to znowu coś tam, czego nazwy powtórzyć nie umiem Ja dzisiaj się wyżarłam, ugotowałam sobie woreczek ryżu i zjadłam go z sosem do kurczaka
|
|||
|
|
|
#1663 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie za bardzo lubią ![]() Cytat:
Czyli ta odpowiedź na Danię to niby taka grzecznościowa tylko? Ja mam problem z uprzejmością, raczej walę prosto z mostu zawsze więc przyznaję, że mogę mieć problem z rozpoznaniem... W końcu każdy mierzy według siebie. Cytat:
Cytat:
JAK?! ![]() Cytat:
Niestety (albo stety) chłopak nie umie kłamać ani odrobinkę (nawet wtedy kiedy pytam czy bardzo widać, że przytyłam )2 i 3 HA! Czyli to nie są tylko moje jakieś urojenia Cytat:
Piosenka nie mogła mu się podobać wcześniej bo to jakiś nowy hicior 'Kalifornia Gerlz' czy coś tam... Zawsze wyśmiewał a tu nagle oh ah. Z muzyką trochę się zmienił, przejął ode mnie niektóre gatunki, ja trochę od niego. Ale nadal zostawał w obrębie 'gitara musi być'. Co do 'historia lubi się powtarzać'... To tak trochę z innej strony teraz. Niby chodziliśmy do jednej szkoły ale znaliśmy się tylko z mijanek na korytarzu. Był znajomym mojej przyjaciółki. A potem odnalazł mnie w necie i zagadał uwaga właśnie na temat muzyki Przesyłał mi jakieś kawałki, pytał co o nich myślę i tak pierdu pierdu od słowa do słowa zaczęliśmy się spotykać. Muzyka to jest jego bardzo mocna strona, ma jeszcze większą wiedzę o niej niż ja. I tak, skoro mnie "wyrwał" na 'pana niedostępnego' (nie pocałował mnie na pierwszej randce po tym jak mnie odprowadził do domu!! zbierał się, zbierał, dawał sygnały jasne jak słońce i nagle 'to cześć'. a ja nie byłam do tego przyzwyczajona, to ja mówiłam 'no to cześć' i znikałam nagle zostawiając faceta w osłupieniu. trafiła kosa na kamień...) i na muzykę właśnie to teraz głównie w tych kwestiach doszukuję się jakiś niepokojących objawów. I chciałam jeszcze dodać, że tłuczecie te strony jak szalone Myślałam, że na 'wszystko co byście chciały ale się wstydzicie' i na 'ortodontycznym' szybko idzie ale to pikuś przy Was A i wróciliśmy z Toy Story 3. Polecam Ja się popłakałam ^^
|
||||||
|
|
|
#1664 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
witam na chwile
1000days witaj a ja dostalam od meza mega babeczke, nawet sie nia najadlam , pyszna byla , kocham byc rozpieszczana![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i najchętniej taką bym czymś twardym potraktowała ![]() A co Ty myślisz, nasz watek jest najlepszy ![]() Chciałam iść na Toy Story mieliśmy nawet 1 bilet gratis, ale jakoś tak wyszło... Teraz chcemy iść na Shreka ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() Chyba, że tak jak Ty mieszkałabym z TŻtem, to razem wieczorkiem byśmy coś pichcili ![]() Aż zazdroszczę normalnie ! No dobra, nad morzem pod namiotami też będziemy sobie gotować razem, zupki chińskie zalewać wrzątkiem
|
||
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=mFZUbBZRDqs
Fajna nuta ![]() A tu już mój lowelas Muniek http://www.youtube.com/watch?v=AOEPRAcErSc Kupiłam placki ziemniaczane z paczki, wlałam wodę i czekam aż się ciasto zrobi
|
#1668 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiadomo, takie sytuacje zostawiają ślad w psychice na całe życie, masz prawo mieć podejrzenia. Jednak wydaję mi się, że nie masz podstaw do tego. Ogranicz ta kontrolę i wypytywanie, bo facet sie powiesi na suchej gałęzi Zart oczywiscie Ja sama lubie wypytywac TZ o jakies dziewczyny czy ladna czy zajeta, skad jest, co studiuje, ile ma lat itp. Ale naprawde jesli facet nie odpowiada dluzej to nie snuj od razu domysłów, że ściemnia! Faceci mają czasem taką "zwiechę" ![]() Zreszta sama przyznalas, ze Twoj facet nie umie klamac, wiec uwazam, ze mozesz byc spokojna. Skoro nie umie klamac, to nie zatai przed Toba ze sie z kolezanka jakas widzial, czy z jakas pisal ![]() Cytat:
1000 Days, nasz wątek idzie bardzo szybko, dlatego musisz do Nas często zaglądać
|
||
|
|
|
#1669 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
no ale rozumiem, rozumiem.---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- A najbardziej lubię ludziom robić smaka po nocy, jak są na diecie, i już nic dziś nie mogą jeść
|
|
|
|
|
#1670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Szatanie takie niezdrowe żarcie! Mogłas sobie kilo ziemniaków kupić, zetrzeć i usmażyć ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1671 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zła? To za mało powiedziane! Ona jest podła, paskudna, okrutna itp. itd.! Powiem mamie |
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, niezła z niej Cholera!
|
|
|
|
#1673 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
o właśnie... Cholerko a nie idzie Ci w biodra?
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie sie dzis objawila zazdrosc
![]() TZ zmienil dzis mieszkanie w pracy (szef ich przeniosl), przedtem mieszkali w domku jednorodzinnym na zadupiu, sami faceci... a od dzis mieszkaja w bloku na osiedlu, pelnym dziewczyn... przed chwila rozmawialam z TZ, ktory uhahany mi opowiadal, ze mieszkaja na parterze i jak byli w kuchni to zobaczyli przez okno, ze dwie panny z psem sobie siadly na lawce na przeciwko ich kuchni i ze jakis kumpel otworzyl okno i zaczal do nich zagadywac, ale one go olaly (na szczescie)... nie ciepie tych jego durnych, wolnych kumpli... nie nawidze jego pracy i tego, ze musi mieszkac poza domem... i ja juz nerwa mialam i spieprzylam nasza rozmowe... nie chcialo mi sie z nim gadac i powiedzialam, ze ide jesc...
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mi się nudzi..
|
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caroline ale przeciez to Tz nie zagadywal! a jak ci przeszkadza ze mowi ci o kumplach jak zagaduja to powiedz mu ze cie ten temat nie interesuje. Po co sie denerwowac? |
|
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj cały dzień jem, współlokator patrzy na mnie z przerażeniem wszystko przez te zawirowania, wszystko co wypracowałam poszło w diabły... W szatany poszło
|
|
#1679 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Idzie ale ja to nie jem aż tak dużo TŻ większość zjada
|
||
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko, skąd Ty takie przepisy bierzesz?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

Zart oczywiscie 
wszystko przez te zawirowania, wszystko co wypracowałam poszło w diabły... W szatany poszło