|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() Czy z treningu za żadne skarby nie zrezygnuje? Opuścił jakiś kiedykolwiek? ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-07-05 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziemy wybierać z 4 ![]() Pochwalę się jak już z nami będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Ja juz lecę na ten rower
![]() ![]()
#1654 |
Wtajemniczenie
|
Ja pokręciłam hula hop, a teraz zagram sobie w gre
![]() ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale naskrobalyscie! i jak ja to nadrobie
![]() ![]() Wczoraj poszlismy z Tz-tem na lody bylo bardzo fajnie. A dzisiaj zrobil mi niespodzianke i czekal na mnie ten kuferek na biurku (wczoraj go dojrzalam na wystawie i mi sie spodobal) Tz specjalnie wydluzyl droge powrotna zeby po niego pojechac i zrobic mi niespodzianke ![]() ![]() ![]() Koszkaaa gratuluje ty zdolniacho!!! Swietuj teraz!!!! Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-07-05 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciesz się że masz takiego domyślnego TŻta ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No szczerze mówiąc to jeszcze nigdy nie poświęcił treningu, bo mu coś wypadło. Nie przypominam sobie bynajmniej ![]() Trochę mi przykro z tego powodu, ale no trudno, może po mnie przyjedzie, chyba, że będę się dobrze bawić to trudno. Z resztą teraz inicjatywa należy do niego, kazał mi iść na 20 to idę ![]()
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze sie ogromnie! czasami to chyba zapominam jaki skarb mam przy sobie! On jest taki kochany!!! i to po 9 latach znajomosci dalej pamieta o takich drobnostkach i ciagle sie stara! Tez mu musze zrobic jakas drobna niespodzianke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
wrociłam z wyprzedazy
![]() ![]() ![]() ![]() no to nadrabiam was ![]() ja tez sie z moim w poniedzialki nie widuje ![]() ![]() Koszka ty kujonie! gratulacje! Rebel, trening to swietosc ![]() ![]()
#1660 |
Copyraptor
|
A ja sobie kupiłam fartuszek i rękawicę kuchenną
![]() ![]() A w zasadzie TŻ mi kupił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zadomowienie
|
Lecę świętować. Miłego wieczoru laski
![]()
#1662 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() A to babeczki, a to coś, a to znowu coś tam, czego nazwy powtórzyć nie umiem ![]() Ja dzisiaj się wyżarłam, ugotowałam sobie woreczek ryżu i zjadłam go z sosem do kurczaka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie za bardzo lubią ![]() Cytat:
![]() Czyli ta odpowiedź na Danię to niby taka grzecznościowa tylko? Ja mam problem z uprzejmością, raczej walę prosto z mostu zawsze więc przyznaję, że mogę mieć problem z rozpoznaniem... W końcu każdy mierzy według siebie. Cytat:
Cytat:
![]() JAK?! ![]() Cytat:
![]() ![]() 2 i 3 HA! Czyli to nie są tylko moje jakieś urojenia ![]() Cytat:
![]() Piosenka nie mogła mu się podobać wcześniej bo to jakiś nowy hicior 'Kalifornia Gerlz' czy coś tam... Zawsze wyśmiewał a tu nagle oh ah. Z muzyką trochę się zmienił, przejął ode mnie niektóre gatunki, ja trochę od niego. Ale nadal zostawał w obrębie 'gitara musi być'. Co do 'historia lubi się powtarzać'... To tak trochę z innej strony teraz. Niby chodziliśmy do jednej szkoły ale znaliśmy się tylko z mijanek na korytarzu. Był znajomym mojej przyjaciółki. A potem odnalazł mnie w necie i zagadał uwaga ![]() ![]() Muzyka to jest jego bardzo mocna strona, ma jeszcze większą wiedzę o niej niż ja. I tak, skoro mnie "wyrwał" ![]() I chciałam jeszcze dodać, że tłuczecie te strony jak szalone ![]() ![]() A i wróciliśmy z Toy Story 3. Polecam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
witam na chwile
![]() 1000days witaj ![]() a ja dostalam od meza mega babeczke, nawet sie nia najadlam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co Ty myślisz, nasz watek jest najlepszy ![]() Chciałam iść na Toy Story mieliśmy nawet 1 bilet gratis, ale jakoś tak wyszło... Teraz chcemy iść na Shreka ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() Chyba, że tak jak Ty mieszkałabym z TŻtem, to razem wieczorkiem byśmy coś pichcili ![]() Aż zazdroszczę normalnie ! No dobra, nad morzem pod namiotami też będziemy sobie gotować razem, zupki chińskie zalewać wrzątkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=mFZUbBZRDqs
Fajna nuta ![]() A tu już mój lowelas Muniek ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AOEPRAcErSc Kupiłam placki ziemniaczane z paczki, wlałam wodę i czekam aż się ciasto zrobi ![]()
#1668 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiadomo, takie sytuacje zostawiają ślad w psychice na całe życie, masz prawo mieć podejrzenia. Jednak wydaję mi się, że nie masz podstaw do tego. Ogranicz ta kontrolę i wypytywanie, bo facet sie powiesi na suchej gałęzi ![]() ![]() ![]() ![]() Zreszta sama przyznalas, ze Twoj facet nie umie klamac, wiec uwazam, ze mozesz byc spokojna. Skoro nie umie klamac, to nie zatai przed Toba ze sie z kolezanka jakas widzial, czy z jakas pisal ![]() Cytat:
![]() 1000 Days, nasz wątek idzie bardzo szybko, dlatego musisz do Nas często zaglądać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- A najbardziej lubię ludziom robić smaka po nocy, jak są na diecie, i już nic dziś nie mogą jeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Szatanie takie niezdrowe żarcie! Mogłas sobie kilo ziemniaków kupić, zetrzeć i usmażyć ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zła? To za mało powiedziane! Ona jest podła, paskudna, okrutna itp. itd.! Powiem mamie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, niezła z niej Cholera!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zadomowienie
|
o właśnie... Cholerko a nie idzie Ci w biodra? ![]()
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
a u mnie sie dzis objawila zazdrosc
![]() TZ zmienil dzis mieszkanie w pracy (szef ich przeniosl), przedtem mieszkali w domku jednorodzinnym na zadupiu, sami faceci... a od dzis mieszkaja w bloku na osiedlu, pelnym dziewczyn... przed chwila rozmawialam z TZ, ktory uhahany mi opowiadal, ze mieszkaja na parterze i jak byli w kuchni to zobaczyli przez okno, ze dwie panny z psem sobie siadly na lawce na przeciwko ich kuchni i ze jakis kumpel otworzyl okno i zaczal do nich zagadywac, ale one go olaly (na szczescie)... nie ciepie tych jego durnych, wolnych kumpli... nie nawidze jego pracy i tego, ze musi mieszkac poza domem... i ja juz nerwa mialam i spieprzylam nasza rozmowe... nie chcialo mi sie z nim gadac i powiedzialam, ze ide jesc...
#1676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mi się nudzi.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caroline ale przeciez to Tz nie zagadywal! a jak ci przeszkadza ze mowi ci o kumplach jak zagaduja to powiedz mu ze cie ten temat nie interesuje. Po co sie denerwowac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj cały dzień jem, współlokator patrzy na mnie z przerażeniem ![]() ![]()
![]() |
#1679 | ||
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Idzie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Cholerko, skąd Ty takie przepisy bierzesz?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.