problemy dnia codziennego- zapraszam!:) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-06, 14:42   #3271
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Ja ci nic nie doraze bo sie nie znam i wogole to ja zawsze sie oddaje w rece fryzjerki I nie zaluje Tylko trzeba miec zaufana.

no własnie moja kuzynka jest fryzjerka. i to bardzo dobra;d ludzie do niej się umawiają i strasznie chwala i ona mi poradziła szamponetke bo powiedziala, ze najpierw sprawdzimy czy mi pasuje to może jej sie oddam w rece??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:43   #3272
ygerna
Zakorzenienie

u ja ci nie doradzę, bo zupełnie nie znam sie na tych sprawach
a włosy krótkie sa modne, ja od 3 lat mam boba i jakoś żyję ale kto co lubi....
a miałaś kiedyś krótkie włosy? w których ci lepiej/ładniej?

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:48   #3273
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
u ja ci nie doradzę, bo zupełnie nie znam sie na tych sprawach
a włosy krótkie sa modne, ja od 3 lat mam boba i jakoś żyję ale kto co lubi....
a miałaś kiedyś krótkie włosy? w których ci lepiej/ładniej?

nigdy nie miałam ścietej na boba a chciałąbym jakoś zaszokowac mojego TŻ... bo on o niczym nie wie... ide własnie do jego znajomych na wesele i chciałabym go jakos zaskoczyć... wiec zmieniam kolorek... zobaczymy co moja kuzynka mi doradzi czy ścinać czy zostawiac

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-06, 14:50   #3274
ygerna
Zakorzenienie

wiesz jak ja sie bałam przed pierwszym obcięciem?? zawsze miałam dlugie włosy i w kucyku..

skoro masz kuzynkę fryzjerkę to oddałabym się w jej ręce coś wymyślicie a tż padnie z wrażenia

Stary 2010-07-06, 14:52   #3275
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
kiciusia moja słodka... rozumiem cię doskonale.. tez tak miałam... z jednym sie skonczylo tak, że mni pocałował ale zaraz po tym olał a z drugim jestem już 10 miesięcy;*

co do koloru włosków to kupiłam szamponetki bo mi kuzynka zrobi za jakis czas jej farbami z salonu a nie ze sklepu ale teraz zapomniala wziąć. wymieszam korzenny brąz z kasztanowym i zobaczymy co to będzie
ale Twój Tż jest na miejscu?czy to tez na odległość?

Cytat:
zdolniacha

Marta moim zdaniem powinnas się zastanowic czy chcesz by był on kolega czy kimś więcej...bo potem możesz stracić dobrego kolegę..w sumie to i tak źle i tak niedobrze
niby jak trochę rozmawialiśmy to mowił, że nie stracimy kontaktu itd zresztą wiesz ja nie mam tu w sumie jakiegoś wyboru, bo on będzie musiał zostać kolegą z tego nic nie będzie, bo On wyjedzie i cały czas jest w trasie, ciągle inne miasto, po protu smutno mi bardzo, że mam takiego pecha w zyciu, jak tak to poznaje samych dupków, jak spotkałam kogos normalnego fajnego to nie ma szans, żeby z tego coś było

Cytat:
Nie ucinaj Będziesz miala fajne wspomnienia.

"Pawełek
co robilem w nocy?
rozmawialem z kims, o zyciu

Kasiek
oo
czuje sie zdradzana nocnymi rozmowami

Pawełek

Kasiek
;(

Pawełek
tak wyszlo, ze tym razem rozmawialem z kims innym

Kasiek

Pawełek
przestan

Kasiek
ne
bo mnie zdradzasz nocami z dlugonoga brunetka o wymiarach modelki

Pawełek
ciekawa wizja
musze to sprawdzic

Kasiek
?

Pawełek
no bo nie bylo zadnej dlugonogiej brunetki, ale ciekawie to wymyslilas

Kasiek
taa zawsze sie tak mowi;

Pawełek
ja sie nie bede tlumaczyl, winni sie tlumacza

Kasiek

to co powiesz zamiast?

Pawełek
powiem, Ci, ze jestem, ze z Toba rozmawiam

Kasiek

Pawełek
a bardzo czesto mnie nie bedzie, bo cos sie stanie, bo cos glupiego strzeli mi do glowy i znikne

Kasiek
czemu tak?
a co jak ja tak nie chce?

Pawełek
ale ja nic z tym nie moge zrobic

Kasiek
i znow znikniesz na dwa lata?

Pawełek
na dwa lata juz nie znikne "

A mnie rozczula ten facet i nasze rozmowy w stylu tej wczorajszej albo jak mi powiedzial ze mi odda swoje serduszko(zeby nie bylo, Wośpowe niebieskie bo ja nie mam)[COLOR="Silver"]
hehe słodki jest
nie wiem sama, bo z jednej str bym nie ucinala dla tych fajnych chwil i wspomnień a z drugiej strony bardziej się wciągnę i potem będe gorzej płakać
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:52   #3276
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
I smutno. I tęskno. A w sierpniu on znów przyjedzie i nie bedzie mial czasu zeby sie spotkac z mała Kasią.
to skąd On jest z innego miasta czy gdzieś wyjechał?

Cytat:
tez tak chce z kims porozmawiac!! a tu ani widu ani słychu o jakimś samcu:/ a pamiętacie tego "mojego" ktorego zdj wgralam na gmail?? śnił mi sie dziś

ja obstawiam że znajdzie czas
a mi się wlaśnie śnił 'kolega' w ogóle ta noc była taka 'niespokojna' nie mogłam spać myślalam...

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Marta teraz to juz chyba za pozno na reflekcje i konczenie tego ,nie sadzisz? zrobilas krok i trudno teraz wracac do przyjazni. moze najlepiej by bylo zebyscie porozmawaili ze soba jak to widzicie?
no właśnie chyba już za późno jak tak wyszło, tak będziemy rozmawiać na pewno już trochę rozmawiliśmy o tym On mowi, że żałowałby jeśli byśmy się nie poznali nie spotykali i nie byłoby tego wszystkiego i warto w życiu próbować

ja na obiad moge Wam zaproponować filet z kurczaka, zimniaczki i buraczki a i pomidorówkę jeszcze mam
Stary 2010-07-06, 14:54   #3277
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz jak ja sie bałam przed pierwszym obcięciem?? zawsze miałam dlugie włosy i w kucyku..

skoro masz kuzynkę fryzjerkę to oddałabym się w jej ręce coś wymyślicie a tż padnie z wrażenia
nio oby chce, żeby był ze mnie dumny i zadowolony.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-06, 14:56   #3278
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość

niby jak trochę rozmawialiśmy to mowił, że nie stracimy kontaktu itd zresztą wiesz ja nie mam tu w sumie jakiegoś wyboru, bo on będzie musiał zostać kolegą z tego nic nie będzie, bo On wyjedzie i cały czas jest w trasie, ciągle inne miasto, po protu smutno mi bardzo, że mam takiego pecha w zyciu, jak tak to poznaje samych dupków, jak spotkałam kogos normalnego fajnego to nie ma szans, żeby z tego coś było

taaaa zawsze sie tak mowi ze nie starcimy kontaktu bla bla bla....
ja tez poznaję samych głupków, albo zajętych- to jeszcze gorzej..:/

Stary 2010-07-06, 14:56   #3279
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
ale Twój Tż jest na miejscu?czy to tez na odległość?

hehe słodki jest
nie wiem sama, bo z jednej str bym nie ucinala dla tych fajnych chwil i wspomnień a z drugiej strony bardziej się wciągnę i potem będe gorzej płakać

mój TZ mieszka ponad 50 km ode mnie... i niby to blisko ale ciezko jest sie wyrwac i spotkac...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-06, 14:56   #3280
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Kropelko ja chce sam filet z kurczaczka
A wiec chcecie poznac historie Kasi i Pawelka?

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:58   #3281
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
tak opowiadaj a ja w między czasie usmąże Ci fileta
Stary 2010-07-06, 14:58   #3282
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
chcemy

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-06, 14:58   #3283
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę że to jest retoryczne pytanie:P

Kaś to ty opisuj wszystko, ja już zmykam. proszę mi tu za dużo nie pisać, co bym jutro nie musiała nie wiadomo ile nadrabiać!
paaaaaa

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-07-06 o 15:06
Stary 2010-07-06, 15:11   #3284
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

A więc. Dawno dawno temu bo w 2006 roku poszlam do liceum. moja wychowawczyni miala dwie klasy i tamci mieli nam pomagac w poznaniu szkoly-byli 3 klasą. Ja mialam kontakt tylko z tymi ktorych znalam z gimnazjum. w czerwcu 2007 roku na weekend pojechalismy cala klasa z wychowawczynia i jeszcze 3 za***iaszczych nauczycieli na integracje Wieczorem przyjechalo 3 trzecioklasistow-Pawel, Łukasz i Michal. Pawel i lukasz byuli z tej siostrzanej klasy
Poznalismyh sie, pozniej Lukasz zawiozl michala po tzw zaopatrzenie dla naszych chlopakow do monopolowego a pawel zostal i urzadzilismy koncert przy ognisku. On gral a my spiewalysmy Bylo bosko. Pozniej nocny wypad do kapliczki po lesie- jedna latarka na cala grupe. Pozniej nocne podchody po lesie bez latarek. skonczylismy sie bawic ok 2 i wszyscy poszli spac ale ja, moja kolezanka i kolega, trzecioklasisci i nauczyciel zostali. Siedzielismy i gadalismy super. Pozniej nauczyciel i kolega poszedl spac a my poszlismy w 5 na hustawki Bylo jeszcze lepiej niz jak spiewalismy. Moglam sobie poobserwowac... Michala
Jak wyjechali gdzies ok 6 najpier odprowdzajac nas pod same dzrzwi domku dla bezpieczenstwa szkoda mi bylo ze nie zostali. W sumie pawel i michal mogli zostac ale lukasz musial na 7 samochod odstawic. Nawet zaproponowalam im wolny pokoj u nas w domku ale nie chcieli zeby pozniej nauczyciele sie rzucali.
Wrocilam do domu i jakos tak szkoda mi bylo tych znajomosci. Po wpisaniu danych do katalogu gg znalazlam ich wszystkich Zaczelam pisac i wzdychac do michala i pisac z Pawełkiem. Stal sie moim przyjacielem, osoba ktora wiedziala o mnie wszystko i o wszstkim ze soba gadalismy. Jak mu kiedys powiedzialam o fascynacji michalem to stwierdzil cos w stylu ze wszytskie panny wzdychaja do Michalka
Gdzies tak w lutym 2008 nagle zaczal znikac az mi wkoncu powiedzial ze znika i musi wszytsko przemyslec i ze kiedys mi powie o co chodzi. cierpialam, bylo mi przykro ze mnie tak zostawil bez slowa. Ale jakos to minelo.
Teraz gdzies ktoregos pieknego dnia znalazlam go na nk, zaprosilam i napsialam co u niego. krotkie maile i koniec. Pozniej na facebooku go znalazlam, krotkie maile i znow cisza. A mnie korcilo, chcialam tego kontaktu. No i napsialam na facebookowym czacie do niego, pozniej przeszlismy na gg. Okazalo sie ze on mial moje gg od tamtegp czasu(a ja jego wtedy z nk zabralam). I tak zaczelismy pisac. Nocami, calymi dniami jak jest w pracy, Wszystko wrocilo. Oboje duzo przez ten czas przezylismy a mi wrocila fscynacja nim, tym jakim jest wspanialym czlowiekiem i ile znaczy w moim zyciu.

troche chaotycznie ale mama krzyczy ze mam jej sos do kapusty zrobic. Wiec ja zaraz wroce i odpowiem na wszelkie pytania jesli takowe beda

Stary 2010-07-06, 15:15   #3285
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
A więc. Dawno dawno temu bo w 2006 roku poszlam do liceum. moja wychowawczyni miala dwie klasy i tamci mieli nam pomagac w poznaniu szkoly-byli 3 klasą. Ja mialam kontakt tylko z tymi ktorych znalam z gimnazjum. w czerwcu 2007 roku na weekend pojechalismy cala klasa z wychowawczynia i jeszcze 3 za***iaszczych nauczycieli na integracje Wieczorem przyjechalo 3 trzecioklasistow-Pawel, Łukasz i Michal. Pawel i lukasz byuli z tej siostrzanej klasy
Poznalismyh sie, pozniej Lukasz zawiozl michala po tzw zaopatrzenie dla naszych chlopakow do monopolowego a pawel zostal i urzadzilismy koncert przy ognisku. On gral a my spiewalysmy Bylo bosko. Pozniej nocny wypad do kapliczki po lesie- jedna latarka na cala grupe. Pozniej nocne podchody po lesie bez latarek. skonczylismy sie bawic ok 2 i wszyscy poszli spac ale ja, moja kolezanka i kolega, trzecioklasisci i nauczyciel zostali. Siedzielismy i gadalismy super. Pozniej nauczyciel i kolega poszedl spac a my poszlismy w 5 na hustawki Bylo jeszcze lepiej niz jak spiewalismy. Moglam sobie poobserwowac... Michala
Jak wyjechali gdzies ok 6 najpier odprowdzajac nas pod same dzrzwi domku dla bezpieczenstwa szkoda mi bylo ze nie zostali. W sumie pawel i michal mogli zostac ale lukasz musial na 7 samochod odstawic. Nawet zaproponowalam im wolny pokoj u nas w domku ale nie chcieli zeby pozniej nauczyciele sie rzucali.
Wrocilam do domu i jakos tak szkoda mi bylo tych znajomosci. Po wpisaniu danych do katalogu gg znalazlam ich wszystkich Zaczelam pisac i wzdychac do michala i pisac z Pawełkiem. Stal sie moim przyjacielem, osoba ktora wiedziala o mnie wszystko i o wszstkim ze soba gadalismy. Jak mu kiedys powiedzialam o fascynacji michalem to stwierdzil cos w stylu ze wszytskie panny wzdychaja do Michalka
Gdzies tak w lutym 2008 nagle zaczal znikac az mi wkoncu powiedzial ze znika i musi wszytsko przemyslec i ze kiedys mi powie o co chodzi. cierpialam, bylo mi przykro ze mnie tak zostawil bez slowa. Ale jakos to minelo.
Teraz gdzies ktoregos pieknego dnia znalazlam go na nk, zaprosilam i napsialam co u niego. krotkie maile i koniec. Pozniej na facebooku go znalazlam, krotkie maile i znow cisza. A mnie korcilo, chcialam tego kontaktu. No i napsialam na facebookowym czacie do niego, pozniej przeszlismy na gg. Okazalo sie ze on mial moje gg od tamtegp czasu(a ja jego wtedy z nk zabralam). I tak zaczelismy pisac. Nocami, calymi dniami jak jest w pracy, Wszystko wrocilo. Oboje duzo przez ten czas przezylismy a mi wrocila fscynacja nim, tym jakim jest wspanialym czlowiekiem i ile znaczy w moim zyciu.

troche chaotycznie ale mama krzyczy ze mam jej sos do kapusty zrobic. Wiec ja zaraz wroce i odpowiem na wszelkie pytania jesli takowe beda

czyli jdnym słowem jak to baby nie doceniałaś faceta który był na wyciągniecie ręki bo wzdychałas do Michała tak?? a jak zniknął to się opamiętałas, że ci go brakuje??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-06, 15:18   #3286
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
czyli jdnym słowem jak to baby nie doceniałaś faceta który był na wyciągniecie ręki bo wzdychałas do Michała tak?? a jak zniknął to się opamiętałas, że ci go brakuje??
Tak.
Tzn on zawsze, od poczatku byl wazny ale jako przyjaciel. Zmienil mnie

Stary 2010-07-06, 15:28   #3287
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Tak.
Tzn on zawsze, od poczatku byl wazny ale jako przyjaciel. Zmienil mnie

ale wierzycie w przyjaźń damsko męską?? ja niee... zawsze któreś sie zakoch.\a

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-06, 15:35   #3288
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Ja wierze. mam przyjaciela, poznanego przyadkiem ale to tez smieszna historia jestesmy dla siebie aseksualni i jest suuper
Z drugim "przyjacielem" wyszlo jak wyszlo, oficjalnie sie znamy ale traktujemy sie jak powietrze.

Stary 2010-07-06, 15:36   #3289
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wierze. mam przyjaciela, poznanego przyadkiem ale to tez smieszna historia jestesmy dla siebie aseksualni i jest suuper
Z drugim "przyjacielem" wyszlo jak wyszlo, oficjalnie sie znamy ale traktujemy sie jak powietrze.
wyjątek potwierdza regułę.:P:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-06, 15:39   #3290
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Nie no Adriana poznalam przypadkiem, zgadalismy sie i jakos tak wyszlo) Jest dla mnie jak młodszy braciszek którego momentami prowadze jak starsza siostra za rączke I ten wyjatek swiadczy o tym ze moze istniec.

tylko po prostu trzeba rozsadnie uzywac tego slowa

Stary 2010-07-06, 15:41   #3291
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
ale wierzycie w przyjaźń damsko męską?? ja niee... zawsze któreś sie zakoch.\a

ja tam wierze od momentu jak w LO poznałam chłopaka który najpierw maksymalnie działał mi na nerwy a dziś <minęło prawie 6 lat> znamy się na wylot i nigdy nic między nami nie było
aseksualni to dobre określenie
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 15:46   #3292
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
ja tam wierze od momentu jak w LO poznałam chłopaka który najpierw maksymalnie działał mi na nerwy a dziś <minęło prawie 6 lat> znamy się na wylot i nigdy nic między nami nie było
aseksualni to dobre określenie
chociaż może.. powiem wam, że mam przyjaciółkę która ma chłopaka i zawsze w 4 wychodzimy. zaawsze. Dla niej to nie jest problem, że pon mi da buziaka albo ja jemu czy na odwrót.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-06, 15:51   #3293
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

fajnie tak

Stary 2010-07-06, 15:54   #3294
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
taki wybór masz a jeszcze marudzisz??

nie bede narzekac jak mi to an stol zaserwujecie

Cytat:
bo mam włosy jak na zdjęciach po łopatki i taki kolor;/ mam jasny brąz i na dodatek od połiowy włosów pasemka z odrostami. dlatego kupiłam sobie szamponetki z kasztaowym brązem i korzennym brazem bo moja kuzynka mi to wymiesza. na wesele chce ubrac czerwoną sukienkę po kolana i taki czarny albo szary makijaż delikatny. tylko co do fryzurki-nie będzie mi miał kto jej zrobić bo do TZ musze jechac w piatek wiec nie mam czasu... i pomyslałam, że może bym jakos obcieła?? tylko czy krótkie włosy są modne?? czy poprostu wyprostowac??
ja bym nie ścisnała....no chyba ze jesteś całkowicie zdecydowana że chcesz. ale ja mam w sumie fisia na punkcie długich włosów i swoje to max o 1,5cm podcinam a i tak mi szkoda

uwielbiam czerwone sukienki!!!!! wrzucam jaka ostatnio sobie kupilam na wesele a moja siostra ma taka sama tylko fioletowa,a ze jestesmy do siebie podobne to bedzie to fajnie wygladac

pozniej Wam wrzuce bo musze uciekac.....i musialam troche popracowac a wy sie tak rozpisalyscie...łeeeeeee duzo bede czytac.
no i opowiesc K&P!!!!!!!! padam z ciekawosci!!!!!
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 15:59   #3295
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olc Pokaż wiadomość
Hej Lasencje
LALA !!!!! może jeszcze jesteś co? widzę ON LALA!!!!
Nie było mnie kochana już przepraszam

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
btw lala jak masz na imie? bo jeszcze nie mam Cię na swej liście
Agnieszka, ale wolę Aguś Nie AGA!

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
cała Marys..

swietnie!!

Dzien dobry :P

ja dzis jestem tylko do 10..bo od 10 do 14 nie bede miec pradu.. wiec nie posiedze sobie i nie poplotkuje z Wami

Mówie Wam dziewczyny jaki mój synek jest zboczony :P wczoraj zostawiłam go w lezaczku bez pampersa..wracam a ten sie fiutkiem i jajkami bawi i ile radosci miał z tego..
co dzis bedziecie miec na obiadek? bo nie mam pomysłu co zrobic..
Natuś to wszystko w genach ma to po mamusi

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Dzień dobry *
Zupka ogórkowa i warzywa na patelnie bleee
Zupę ogórkową to ja uwielbiam! Mniamm a warzywa? bleee

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
hahaha ja niektóre sny pamiętam tzn te które chce pamiętać... jak się śnił?? nie za bardzo pamiętam o co w tym śnie chodziło. była wojna i ukrywalismy się w jakimś sklepie juz juz mielismy się pocałować...i koniec snu
Koniec snu, bo się OPIEKUN włączył cenzura, bo potem to ojjj działoby się

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
kto chjce obiad?? ma ziemniaczki z obsmazanym kalafiokiem i jajkiem sadzonym
ja! ja! ja!
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 15:59   #3296
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie skuszę u mnie mama pichci kurczaka z ryżem..

ja mam jeszcze do zaoferowania egzotyczną sałatkę, sama robiłam
poproszę do tego wyżej

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
to ja zaproponuje mlode ziemniaczki z nozkami kurczakowymi i salatka colesław
to jutro proszę! z Wami nie umrę z głodu
Stary 2010-07-06, 16:01   #3297
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

heej lala
ales wygodna

Stary 2010-07-06, 16:03   #3298
lala2506
Zakorzenienie

Po prostu umiem sobie wszystko sama zorganizować przy wykorzystaniu umiejętności innych
Stary 2010-07-06, 16:05   #3299
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

ja tam moge ci gotowac. lubie jak ktos je ze smakiem to co zrobie

Stary 2010-07-06, 16:10   #3300
lala2506
Zakorzenienie

Mniam ale teraz idę się położyć, bo padam po tych 8 godzinach w pracy:P Buziole dla reszty zołz przekaż Kaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości