|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12
Cytat:
![]() Cytat:
Białek 2,2-2,5 (chyba? poprawcie mnie) na każdy kilogram ciała a węgli mniej niż 1g na kilogram ciała. Moim zdaniem jest ok ![]() Cytat:
Jesteś tak fajną i wartościową dziewczyną, szczerą, bije od Ciebie ciepło! Dobrzy ludzie zawsze dostają po dupie, ale wierz mi, znajdziesz faceta, z którym będziesz mega szczęśliwa, póki co NIE WARTO SIĘ PRZEJMOWAĆ, bo najważniejsze jest to, że Ty jesteś dobrym człowiekiem. bądź silna! Cytat:
![]() Rób tak, jak wyszło z testu, nic nie przedłużaj, zdążyszjeszcze zrzucić na 2 fazie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też biorę, lekarz swojego czasu kazał. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Upiecz w domu Pana Sernika i najedzcie się nim, co by się Wam słodkiego nie zachciało ![]() Na pewno będzie tam jakiś kurczak, sałatka, jakieś warzywa. Dacie radę. Co do alko.. już któraś mówiła,że Dukan gdzieś powiedział, że jeśli trzeba, to ograniczyć się do szklanki. Dziewczyny jednak mocno ostrzegają przed konsekwencjami. Ja wiem po sobie, że kilka (dosłownie kilka) kieliszków nic złego mi nie zrobiło. Nie upiłam się, kaca nie miałam, waga też nie stanęła. Pijcie jeśli musicie to "symbolicznie" (jeden kieliszek na 3 toasty ) Wszyscy będą zadowoleni. Jedno z Was może też powiedzieć, że jedzie autem, więc na całą imprezę będzie miało spokój od picia życzę powodzenia i wytrwałośći A teraz coś do Soni Kobieto!! jesteś piękna! wytrwała, dzielna, widać efekty, na które sama ciężko zapracowałaś! cyckami się nie przejmuj dobierzesz odpowiedni stanik i będzie super na pewno ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Wreszcie nadrobiłam ![]() Witam Was z kawką w łapce i nie wytrzymam jak się nie pochwalę, że jestem na PW przecież, a dziś spadek -500g! ![]() Brakuje mi 0,5 kg do mojej wagi wg Dukana, którą miałam osiągnąć 23 lipca To jest zbyt piękne, węszę jakiś podstęp, będę wzrosty niebawem jak nic
|
|
|
#1773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czarownica mi nie wyszły wczoraj nalesniki ktore miał jesc mój gość hihihi... wiec sie nie przejmuj oczywiscie nie zamierzałam ich jesc...
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się złamał naleśnik na kebaba nie wiem jak go zjem...ALE ZJEM
|
#1775 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry Lasencje i Lasku (jesli jeszcze tu zagladasz)
![]() Boszzzz, zeby was nadrobic to trzeba miec cierpliwosc .Gratuluje spadkow! Sonia 26 wytgladasz bosko. Tz postanowilam zamiescic swoje zdjecia zeby zmotywowac innych ale najpierw chce osiagnac swoj cel. Kochak Daruj se tego durnego faceta. Jako weteranka moge ci powiedziec ze nie warto okazaywac zaangazowanie bo oni to wkorzystuja!! Szanuj siebie a inni tez cie beda szanowac. Znajdziesz lepszego! Przysiegam ![]() Insane dawno cie tu nie bylo. Milo widziec ![]() U mnie pomalu waga spada po szalenstwach weekendowych. Teraz to tylko moge sobie w brode pluc bo mam tydzien do tylu. Co do cyckow to ja jestem przerazona. Musze wymienic cala bielizne. Mam tylko taka nikla nadzieje ze jak zaczne bardziej nomalnie jesc to powroca
Edytowane przez kataluna Czas edycji: 2010-07-07 o 11:51 |
|
|
|
#1777 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to mógł sobie wziąć wałówkę a nie Ciebie przemęczać gotowaniem, po nocy i tak pewnie byłaś zmęczona jak ten z magdy m. zawsze rano jej croissanty przynosil ![]() no a co pozaa sniadaniem wyszlo z randki? ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
dzieki, staram sie kurowac jak moge ale jestem w pracy a marze o lozeczku....
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po kilku dniach przerwy
![]() już wiem skąd miałam ten mega długi zastój i dlaczego waga mi magicznie ciągle wraca do 82. Po pierwsze mam okres, także spuchłam trochę ![]() po drugie - po ciuchach uświadomiłam sobie, że ja tyle musiałam ważyć całe liceum, czyli dosyć długo. Może nawet kawałek gimnazjum. I organizmowi ciężko przekroczyć ten próg i tak się bujam od 79,9 do 82... dzisiaj np jest 81,5 ale mam nadzieję, że po okresie spadnie. No to lecę znowu pewnie kilka dni mnie nie będzie co prawda jadę do rodziców, więc net będzie, ale nie będę miała czasu, bo w sobotę robię urodzinowego grilla, a w niedzielę bezalkoholowe poprawiny także będzie wielkie szykowanie. No i wojna z rodzicami. Zarezerwowałam im pokój w Krakowie na weekend, a oni nie chcą jechać |
|
|
|
#1779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
kataluna, dziękuję
![]() Ja już cyckami się nie martwię - ot, znikają sobie skutecznie i tyle staniki noszę chyba tylko dlatego, że wypada, bo i tak nic nie trzymają ![]() Uświadomiłam sobie, że za 10 dni zaczynają się obchody 600 rocznicy Bitwy pod Grunwaldem z Gdyni nie miałabym tak daleko.... wybiera się któraś ?
|
#1782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NIE WIELE... ALKOHOL CO NIEKTÓRYCH USYPIA |
|
|
|
|
#1783 |
|
Wtajemniczenie
|
Lesia się odzywała???
Kurdę, ciekawe co tam u niej ![]()
|
#1784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sorki za offtop. W sumie nikle powiazanie jest : dieta-spadek wagi-wyzsza samoocena-wieksza pewnosc siebie-szacunek do siebie-nie branie wszystkiego co sie nawinie-... Edytowane przez kataluna Czas edycji: 2010-07-07 o 12:08 |
|
|
|
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, facet powinien zadzwonić, jak się czujesz itd a jak cisza to cisza...i ma być z obu stron
|
#1786 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1787 |
|
Rozeznanie
|
Sparta ile masz wzrostu? Mogę wiedzieć?
Bo podobna wage miałyśmy i podobne efekty chcemy uzyskac i się zastanawiam.
|
|
#1788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mają rację.. jak facetowi zalezy to nie ma czegos takiego jak kilka-naście dni ciszy. nagle potrafi znalezc czas w kazdej chwili, nagle moze przejechac mase kilometrów zeby zobaczyc Cie chociaz na chwile...
Kochak kochana zrozum, nic pewnie z tego nie bedzie skoro tak to teraz wyglada... oczysc swoja piekna glowke z myslenia o nim i zajmij sie swoim nowym zyciem a na 1000000% znajdzie sie taki, co to zyc Ci nie da bo po minucie od rozstania juz bedzie tesknil
Edytowane przez czarownica3006 Czas edycji: 2010-07-07 o 12:15 |
|
|
|
#1790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wróciłam z zakupów ... kupiłam serek jogurt naturalny czosnek i cole ale mam problem z obiadem .. ryby nie chce kurczaka też co polecicie? zresztą muszę na watek jedzonkowy luknąć może mi coś wpadnie ) Cytat:
![]() gratuluje podziwiam i trzymam kciuki za kolejne spadki ![]() ![]() ![]() Cytat:
Byłam dzisiaj u lekarza więc spytałam o dietę którą stosuję.. usłyszałam że jeżeli nie będę ograniczać płynów i ilości spożywanych posiłków to ta dieta może być dla mnie odpowiednia więc tż troszkę przyhamował z marudzeniem że bułeczkę z szyneczką bym zjadła aaa i pomidorka ze szczypiorkiem mi przygotował ... ktoś chce? hehe
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2010-07-07 o 12:19 |
|||
|
|
|
#1791 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Faceci są beznadziejni, tyle Wam powiem
Im więcej nad tym myślę i obserwuję nie tylko swojego (?), ale i innych TŻtów, to po prostu ciśnie mi się na usta tylko: "Marność nad marnościami i wszystko marność". (Nie - nie jestem feministką... Wręcz przeciwnie.. )
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kochane to nie tak faceci potrafią być wspaniali i takimi są tylko koniecznie trzeba natrafić na odpowiedniego przymiotnika ... ![]() a jak się już jakiś baciar trafi to wiecie nie szczędzić czasu i myśli ...
|
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
Ide na radez vous... z Shaunem T
Mam nadzieje ze jak wroce to nadrobie wasze wpisy
|
|
|
|
#1794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O. No to mnie troche zmotywowałaś, że jednak te 60 kg to da się zrobić, bom przez chwile myślała że to niewykonalne. Ale w grupie raźniej
|
|
|
#1795 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
|
|
#1796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
faceci sa wspaniali do czasu kiedy ci klapki spadna z oczu i kiedy nie odwala ci jakiegos swinstwa. Edytowane przez kataluna Czas edycji: 2010-07-07 o 12:31 |
|
|
|
|
#1797 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Mam wrażenie, że dzisiaj facet nie musi mieć jaj, a tylko - pardon
- jądra.Za to kobieta powinna być jednocześnie niewinna, kobieca, ale też mieć jaja. Pracować i zajmować się domem, i nie zapominać o "ukochanym mężczyźnie". Zresztą czekajcie no, zaraz Wam coś przepiszę, co doskonale oddaje moją aktualną frustrację ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- "Dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie. A w szczególności zrozumie, że gdy ją boli, to tak naprawdę nie boli. Gdy jej się chce, to tak naprawdę jej się nie chce, a gdy nie chce, to właśnie chce. Gdy płacze, to histeryzuje i jest niewdzięczna. Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna. Gdy się cieszy, to się wygłupia, albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać, to się mizdrzy, a gdy się kimś zainteresuje, to się puszcza. Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi to jest bezwstydna. Gdy się przy czymś upiera, to przesadza, a gdy się nie upiera, to nie wie czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochotę na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś – to znaczy, że przewróciło się jej w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupią kurą. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. Wtedy też będzie wiedzieć, że gdy dostaje furii – to jej się tylko tak zdaje. W każdym razie, może być pewna, że nie ma żadnych prawdziwych powodów do gniewu i powinna udać się po poradę do psychoterapeuty. "
|
#1798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwierz mi, będziesz czuła mniej samotna budząc się sama w swoim własnym łóżku i jedząc sama pyszne dukanowskie śniadanko, niż patrząc rano na popaprańca-niezdecydowańca, który poza seksem nic Ci nie może dać. Nie stawaj już już na uszach. Stań mocno na ziemi. TŻ Twojego życia czeka gdzieś na Ciebie cierpliwie i bardzo za Tobą tęskni, tylko nie wie jeszcze, że istniejesz. Otworz oczka, rozejrzyj się, być może go dostrzeżesz Przepraszam za off-top'a. Ale Sicily głęboko wierzy w girl-power, w przyjaźnie kobiet i babską solidarność. Razem dziewczyny jesteśmy niepokonane Ten wątek i te tracone przez nas kg są tego dowodem.
|
|
#1799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1800 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
wiem.... czas pokaże
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

efekty super bo w 20 dni - 5 kg...

Kochak coś dla Ciebie 

?

Jem otręby owsiany w obowiązkowej ilości i NIC. Męczę się strasznie...